Reviews

285

Followers

8

Following

3

Βιβλία

31

Reviews

285

Followers

8

Following

3

Αγαπημένα βιβλία

31

ReviewsΜπορώ να γίνω ο σκύλος σου;

Μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία για την ανάγκη να ανήκουμε κάπου όπως ο σκύλος που έψαχνε ένα σπίτι. Ένα βιβλίο που θα ευαίσθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους.

0

Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις ΟικογένειεςΔιαφορετικότητα

Ένα εκπληκτικό βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση προκειμένου να μάθουν τα παιδια τη διαφορετικότητα των οικογενειών και τη κατάρριψη των στερεότυπων.

0

Ο παππούς μου έχει φίλο έναν γίγανταΠροκατάληψη

Μία συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της φιλίας, την αγάπη, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την ανάγκη να ανήκουμε κάπου.

0

Ο Μάλκολμ μεταμορφώνεται και γνωρίζει την άγρια ζωή των ζώωνΑγάπη για τα ζώα

Ένα βιβλίο που μέσα από τη ιστορία του Μαλκολμ διδασκει στα παιδιά να αγαπούν τα ζώα και πως και αυτά έχουν συναισθήματα και θα πρέπει να τα φροντίζουν και να τα προστατεύουν.

0

Βάρκα στον γιαλόΒάρκα στον γιαλό

Ένα συγκινητικό βιβλίο για τη ζωή του Μικη Θεοδωράκη για όσα κατάφερε και φυσικά θέλει να μας διδάξει πως τα όνειρα δεν έχουν όρια και περιορισμούς και οφείλουμε να προσπαθούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα οποίες δυσκολίες και να αντιμετωπίσουμε.

04 1/2 φίλοι

Μια ιστορία των 4 ½ φίλων γεμάτη μυστήριο, περιπέτεια,αγωνία, και ανατροπές που θα συναρπάσουν τα παιδιά και θα τα κρατήσουν καθηλωμένα μέχρι την τελευταία σελίδα.

0

Η Φρού Λαφάν στην υπηρεσία του στέμματοςΗ Φρού Λαφάν

Μια ιστορία δράσης, που θα ξετρελανει τα παιδιά και θα τα διδάξει ότι με υπομονή και επιμονή, αλλά κυρίως πίστη στον εαυτό τους μπορούν να καταφέρουν τους στόχους τους όσο ακατόρθωτοι και να φαίνονται.

0

Όλα δικά μουΌλα δικά μου

Ένα τρυφερό διδακτικό παραμύθι με υπέροχη εικονογράφηση για την έννοια του να μοιράζεσαι πράγματα με άλλους γιατί έτσι είσαι πιο ευτυχισμένος.

0

ΓούλφιΔιαφορετικότητα

Ενα τρυφερό παραμύθι για τη διαφορετικότητα και για την πίστη στον εαυτό μας. Οι φίλοι είναι σημαντικοί στη ζωή μας αλλά δεν πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας για κανέναν αλλά να είμαστε ευτυχισμένοι με τις επιλογές μας και ετσι πρέπει να μας αποδέχονται όλοι.

0

Πώς έρχονται στον κόσμο τα μωράΠώς έρχονται στον κόσμο τα μωρά

Ένα βιβλίο με υπέροχες εικόνες και κείμενο απλό και κατανοητό διευκολύνει τους γονείς να απαντήσουν στα ερωτήματα των παιδιών γύρω από το θέμα της σύλληψης και της γέννησης ενός μωρού.

0Θυμός

Ένα βιβλίο που βοηθάει όχι μόνο τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά να αναγνωρίσουν και να διαχειριστούν το θυμό τους με ήρεμο τρόπο και εξηγώντας το λόγο που τους οδήγησε σε αυτό.

0

Η αλεπού η καπελούΗ αλεπού η καπελού

Η αλεπού η καπελου μας διδάσκει πως όταν θέλουμε κάτι πολύ και προσπαθούμε μπορούμε να το πετύχουμε και ας φαίνεται και ακατόρθωτο αρκεί να μην εγκαταλείπουμε ποτέ τα ονειρα μας.

0

Ένα πιγκουίνος... όχι και τόσο τέλειοςΔιαφορετικότητα

Το μήνυμα είναι ότι σημασία δεν έχει να είσαι τελειος γιατί η διαφορετικότητα είναι που σε κάνει ξεχωριστό αλλά πόσο ωραία μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου όπως ο πιγκουίνος στην ιστορίας μας.

0

Εγώ ο απίθανοςΕγώ, ο απίθανος

Το βιβλίο βοηθάει τα παιδιά να εκτιμήσουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους και τη διαφορετικότητα τους γιατί αυτό είναι που τους κάνει μοναδικούς και ξεχωριστούς από τους άλλους ανθρώπους.

0Διαζύγιο

Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά με μια έξυπνη ιστορία να κατανοήσουν ότι χωρίζουν οι γονείς και ότι πλέον δεν θα μένουν στο ίδιο σπίτι.

0

Η Ζωή που περισσεύει...Η Ζωή που περισσεύει...

Ενα βιβλίο για όλα τα εσωστρεφή παιδιά, τη μοναξιά που βιώνουν στο σχολείο και τη δυσκολία να κάνουν φίλους και να κοινωνικοποιηθούν να μην το βάζουν κάτω γιατί όλα μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και να βρουν την "Ευτυχία".

0

Αχ αυτοί οι γονείςΑχ, αυτοί οι γονείς

Μια απολαυστική και χιουμοριστική ιστορία για την αντιστροφή των ρόλων. Τι θα γινόταν σε αυτή την περίπτωση; Θα μπορούσαν τα παιδιά να κατανοήσουν και να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά των γονιών τους όταν θα βρεθούν στη θέση τους;

0

ΓατοκουβέντεςΣυγκινητικό

Μια έξυπνη ιστορία με υπέροχη εικονογράφηση για τις ανθρώπινες σχέσεις, την μοναξιά της τρίτης ηλικίας και την αγάπη για τα ζώα που δεν μας εγκαταλείπουν ποτέ.

0

Ο παππούκας μουΟ παππούκας μου

Μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία για την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα στα μικρά παιδιά και στους ηλικιωμένους και συγκεκριμένα στην υπέροχη σχέση του εγγονού με τον παππού του ο οποίος πάσχει από άνοια.

0

Ένα σπίτι για όλουςΈνα σπίτι για όλους

Μια τρυφερή ιστορία για τη αποδοχή, την φιλοξενία, την ευγένεια, την αναγνώριση του λάθους και ένα σπίτι που τους χωράει όλους όταν υπάρχει θέληση και αγάπη.

0

Το Γκρούφαλο 15η ειδική επετειακή έκδοσηΤο Γκρούφαλο

Το γκρουφαλο είναι μια απολαυστική και έξυπνη ιστορία για την προνοητικότητα, την ευφυία και τη διαχείριση των φόβων. Ένα βιβλίο για μικρά και μεγάλα παιδιά.

0

Μια σκούπα μα τι σκούπα!Μια σκούπα, μα τι σκούπα!

Μια διασκεδαστική ιστορία με υπέροχη εικονογράφηση που διδάσκει στα παιδιά την φιλία, την ανεκτικότητα τη καλοσύνη και την ευγένεια που πάντα σου γυρίζουν πίσω και σου δίνουν κίνητρο να συνεχίζεις.

0

Σοκολάκης και Ζαχαρούλα ΤρυποδόντηΣτοματική υγιεινή

Το βιβλίο βοηθάει τα παιδιά να μάθουν για τις τροφές που χαλάνε τα δόντια τους με απλό τρόπο και την σωστή στοματικη υγιεινή ώστε να αποφύγουν την επίσκεψη στον οδοντίατρο και τον πόνο που προκαλεί όταν βγάζουν ένα δόντι.

0

Πού πάει η αγάπη όταν χάνεταιΠού πάει η αγάπη όταν χάνεται;

Ένα υπέροχο βιβλίο για την αγάπη που είναι ότι το πιο σημαντικό για όλους τους ανθρώπους και χτίζεται καθημερινά και περνάει από σαράντα κύματα. Μπορεί κάποια στιγμή να χαθεί αλλά η πιο αληθινή και σταθερή είναι η αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους.

0

Παραμύθια με καρπούζιΠαραμύθια με καρπούζι

Μια τρυφερή ιστορία για την αξία της οικογένειας και την ιδιαίτερη σχέση των παιδιών με την γιαγιά, την αγάπη χωρίς όρια, την απώλεια, και τις αναμνήσεις που δεν σβήνουν με το πέρασμα των χρόνων.

0

Ποιος πήρε το τυρί μουΠοιος πήρε το τυρί μου

Ένα βιβλίο αλληγορικό που μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που θα έρθουν, να τις αποδεχτούμε και να τις χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

0

Αγάπη για το λιγότερο τέλειοΑγάπη για το λιγότερο τέλειο

Ένα βιβλίο που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας με τα ελαττώματα του προκειμένου να απολαύσουμε αληθινές και ολοκληρωμένες σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους μας. Έτσι μόνο θα καταφέρουμε να ζήσουμε μια ελεύθερη και χαρούμενη ζωή γιατί το τέλειο υπάρχει μόνο στο μυαλό μας.

0

Σιωπηλά δάκρυαΣοκαριστικό

Ένα βιογραφικό σοκαριστικό βιβλίο για τα δύσκολα χρόνια ενός παιδιού και την κακοποίηση που υπέστη και πως κατάφερε να ξεφύγει και να ξεκίνησει μια νέα ζωή, δίνει ελπίδα και σε άλλα παιδιά που βιώνουν παρόμοια κατάσταση.

0

Becoming- Η δική μου ιστορίαBecoming: Η δική μου ιστορία

Όλη η ζωή της ξεδιπλώνεται μέσα σε αυτό το βιβλίο. Μια ξεχωριστή γυναίκα που κατάφερε να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια και στο ρόλο της ως πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια γυναίκα πρότυπο για όλους μας.

0

Η τελευταία μπλόφαΗ τελευταία μπλόφα

Ένα βιβλίο καλογραμμένο που μεταφέρει το κλίμα εκείνων των ημερών. Παρουσιάζει όλα τα γεγονότα για τη διαπραγμάτευση του 2015, το plan B και τις αποφάσεις που πάρθηκαν που καθόρισαν το μέλλον της Ελλάδας.

0

ΨΥΧΟ-ΛΟΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ που μακάρι να γνώριζα νωρίτεραΨΥΧΟ-ΛΟΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας προς το καλύτερο προκειμένου να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι.

0

Ο εκατοντάχρονος που ανέβηκε στο αερόστατο και εξαφανίστηκεΟ εκατοντάχρονος σε νέες περιπέτειες

Το μυθιστόρημα είναι τόσο αστείο και απολαυστικό και μας διδάσκει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και πρέπει να ζούμε κάθε στιγμή της ζωή μας όπως ο Άλαν και ο φίλος του που καταφέραν να μπλέξουν σε μπελάδες και με έξυπνο τρόπο να ξεγλιστρισουν.

0

Η αναλφάβητη που ήξερε να μετράειΗ αναλφάβητη που ήξερε να μετράει

Ένα συναρπαστικό βιβλίο που μας διδάσκει ότι ένας μόνος άνθρωπος αν αγωνιστεί μπορεί να αλλάξει τη μοίρα όλου του κοσμου αλλά και να πετύχει τους στόχους του, όσο δύσκολοι και ακατόρθωτοι μπορεί να φαντάζουν.

0Κάθε στιγμή μετράει

Ένα βιβλίο που περιγράφει τη ζωή ενός ανθρώπου που πάσχει από Αλτσχάιμερ και τα στάδια αντιμετώπισης του..Άραγε υπάρχει ζωή χωρίς αναμνήσεις; Ένας δρόμος χωρίς επιστροφή αφού τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά.

0

Σέργιος ο ΡινόκεροςΣέργιος ο Ρινόκερος

Μια ιστορία που μας διδάσκει ότι η μουσική ενώνει πρώτα τις ψυχές και μετά τους ανθρώπους. Προσφέρει ευχαρίστηση, χαλάρωση και ταυτόχρονα έχει την δύναμη να γεφυρώνει τις αντιθέσεις.

0Η αγκαλιά

Ένα τρυφερό βιβλίο για τη θετική επίδραση που έχει η αγκαλιά. Μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά που δίνεται χωρίς πολλή σκέψη αλλά απλόχερα και αυθόρμητα, μπορεί να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία μας, να μας φτιάξει τη μέρα και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες πιο εύκολα.

0

Αυτή η οικογένεια θα με τρελάνει!Αυτή η οικογένεια θα με τρελάνει!

Ένα βιβλίο επικαιρο όσο ποτέ. Θα μας κάνει να ταυτιστούμε και να γελάσουμε μέχρι δακρύων με όσα περιγράφει η κ. Μανανεδακη γι'αυτό που ζήσαμε στην δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

0101 ιστορίες απ' το αγρόκτημα

Μια συλλογή από μικρές απλές ιστορίες με πολύχρωμη εικονογράφηση απ’ το αγρόκτημα μία για κάθε μέρα που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι.

0

Πάω τουαλέτα μόνος μουΠάω τουαλέτα μόνος μου

Ένα χρήσιμο βιβλίο με πολύχρωμη εικονογράφηση που βοηθάει τα παιδιά να κόψουν την πάνα και να μάθουν να πηγαίνουν στην τουαλέτα μόνα τους. Ένα κίνητρο για να τα καταφέρουν είναι ότι κερδίζουν αυτοκόλλητα.

0Αξίες και συναισθήματα

Με τη βοήθεια των ζώων τα παιδιά θα μάθουν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους. Ένα βιβλίο σκληροδετο με πολύχρωμη εικονογράφηση.

0

Η δύναμη της αγάπηςΗ δύναμη της αγάπης

Ένα συγκινητικό παραμύθι απλό και κατανοητό με υπέροχη εικονογράφηση για την αγάπη που όταν υπάρχει όλα μπορούν να γίνουν.

0

Τα μωρά του κόσμουΤα μωρά του κόσμου

Το βιβλίο διδάσκει στα παιδιά πως όλα τα µωρά όσο διαφορετικά και αν είναι σε όλα τα μέρη της Γης έχουν τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια δικαιώµατα στη ζωή.

0

Όλοι είμαστε σημαντικοίΌλοι είμαστε σημαντικοί

Μια τρυφερή ιστορία με πολύχρωμη εικονογράφηση που διδάσκει στα παιδιά το σεβασμό και πως όλοι είμαστε μοναδικοί και σημαντικοί χωρίς να είμαστε εμείς πάντα το επίκεντρο της προσοχής.

0

Έκρηξη από φουσκάλεςΥγιεινή

Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας με σκοπό να μαθουν τη σημασία της ατομικής υγιεινής.

0

Το σεντούκι των θαυμάυωνΥγεία

Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση για παιδιά προσχολικής ηλικίας με σκοπό να καταλάβουν τη σημασία πρόληψης για την υγεία.

0

Ο λαβύρινθος του θησαυρούΔιατροφή

Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας με σκοπό να μαθουν τη σημασία και τα μυστικά της σωστής διατροφής.

0

Το άσχημο παπάκιΤο άσχημο παπάκι

Ένα σκληροδετο βιβλίο για παιδιά μικρής ηλικίας με πολύχρωμη εικονογράφηση και εικόνες που κινούνται. Μια πρώτη επαφή των παιδιών με τα βιβλία που θα τα λατρέψουν.

0

Ο μάγος του ΟζΟ μάγος του Οζ

Ένα διαχρονικό βιβλίο µε απλές περιγραφές και υπέροχη εικονογράφηση ταξιδεύει τα παιδιά που τωρα ξεκινούν το διάβασμα στον κόσμο της κλασικής λογοτεχνίας.

0

Άνδρας αξίαςΆνδρας αξίας

Ένα βιβλίο οδηγός για τη βελτίωση των ανδρών ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των γυναικών ώστε να γίνει ξανά το φλερτ μία μαγική διαδικασία ανάπτυξης των ανθρώπινων σχέσεων.

0365 Πώς, Πού, Πότε, Γιατί

Ένα βιβλίο εκπαιδευτικό που ενισχύει τη γνώση των παιδιών. Περιέχει 365 ερωτήσεις και απαντήσεις γενικού περιεχομένου και είναι κατάλληλο για παιδιά 6 ετών.

0

Covid - 19Covid - 19

Με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, μας εξιστορεί την άφιξη και τη διάδοση του Covid-19 καθώς και αν θα μπορούσε να αποφευχθεί ένα δεύτερο κύμα πανδημίας με συλλογική προσπάθεια και πρόληψη.

0

Σε βαθιά νεράΣε βαθιά νερά

Ένα βιβλίο που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, και συγκεκριμένα στο σκάνδαλο των παράνομων υιοθεσιών που αποκαλύφθηκε πριν από κάποια χρόνια στην Αυστραλία και παρά τις δυσκολίες στο τέλος έρχεται η λύτρωση.

0

Όταν το δάκρυ άγγιξε τον ήλιοΌταν το δάκρυ άγγιξε τον ήλιο

Ένα συγκινητικό βιβλίο για τη δύναμη ψυχής μιας μάνας την ελπίδα την τόλμη και την πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει όσες δυσκολίες και να συναντήσει στο δρόμο της.

0

Θέλω να σας πω την αλήθειαΘέλω να σας πω την αλήθεια!

Ένα τρυφερό παραμύθι που δίδασκει στα μικρά παιδιά να έχουν αγάπη για αυτόν που είναι διαφορετικός και να μη φοβούνται να ορθώσουν το ανάστημα τους και να υπερασπιστούν την αλήθεια και όσους αδικούνται.

0

Το Σοφάκι και ο ΝτοΤο Σοφάκι και ο Ντο

Μέσα από καθημερινές πράξεις το παιδί μαθαίνει την αξία της αγάπης, της φροντίδας και της προσφοράς για τα αδέσποτα ζώα.

0

Αγάπη μουΑγάπη μου

Ένα συγκινητικό βιβλίο για την αστείρευτη και ανιδιοτελη αγάπη που τρέφει μια μάνα για το παιδί της. Μια αγάπη χωρίς όρια.

0

Αγάπη ως τον ουρανόΑγάπη ως τον ουρανό

Ένα τρυφερό παραμύθι για την υιοθεσία και την αγάπη της μάνας προς το παιδί. Γιατί μάνα δεν είναι αυτή που γεννά αλλά αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί.

0

Μέγας ΑλέξανδροςΜέγας Αλέξανδρος

Ένα βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας με σκοπό να γνωρίσουν την ιστορία μας. Αναφέρεται στον Έλληνα βασιλιά Μέγα Αλέξανδρο.

0Η γραμμή

Ένα διδακτικό βιβλίο για τη φιλία και την αποδοχής της διαφορετικότητας στο σχολικό περιβάλλον καθώς και τις κοινωνικές σχέσεις μεταξύ των μαθητών.

0Κουρδιστά Οχήματα

Ένα σκληροδετο βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας με ένα κουρδιστό τρακτέρ και μια αναδιπλούμενη πίστα για παιχνίδι ατελείωτο.

0

Το καφενείο στην άκρη του κόσμουΤο καφενείο στην άκρη του κόσμου

Μια υπέροχη ιστορία που μας βοηθάει να επαναπροσδιορίσουμε τον τροπο ζωή μας και να αλλάξουμε τις προτεραιότητες μας με σκοπό να βρούμε το πραγματικό νόημα της ζωής.

0

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρουςΣύνδρομο Down

Ενα μυθιστόρημα που θα μας συγκινήσει και θα μας προβληματίσει. Η διαφορετικότητα ενός παιδιού με σύνδρομο Down δεν είναι κάτι κακό αλλά κρύβει μέσα της τεράστια δύναμη ψυχής, πολλή αγάπη και την αποδοχή όλων.

0

ΛεΜπρόν Τζέιμς- Ο Βασιλιάς του παιχνιδιούΛεΜπρόν Τζέιμς

Μια ιστορία που μας διδάσκει ότι με επιμονή ,υπομονη και πίστη στον εαυτό μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αρκεί να αρπάζουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται στη ζωή. Βέβαια σημαντικό ρόλο στον αγώνα μας παίζει και η οικογένεια μας. Μια συναρπαστική ιστορία για την αγάπη και την αληθινή φιλία.

0

Είμαι ο Λέων των Κυθήρων και έχω μια ιστορία να σας πω...Λέων των Κυθήρων

Μια εκπληκτική ιστορία που διδάσκει στα παιδιά να αγαπάνε και να σέβονται τα αρχαία μνημεία που κοσμούν από άκρη σ’ άκρη τη χώρα μας.

0

Είμαι θυμωμένη!Είμαι θυμωμένη!

Ένα εκπληκτικό βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση βοηθάει τα μικρά παιδιά να μάθουν πως να διαχειρίζονται το θυμό τους.

0

Εγώ είμαι η αρχηγόςΕγώ είμαι η αρχηγός

Ένα διδακτικό βιβλίο για την αξία της φιλίας της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της προσφοράς.

0

20 σπουδαία κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο20 σπουδαία κορίτσια

Περιέχει 20 διαφορετικές προσωπικότητες πρότυπα για τα παιδιά που με υπομονή, επιμονή και πίστη στον εαυτό τους άλλαξαν τον κόσμο με το δικό τους τρόπο. Ένα βιβλίο που δίδασκει πως όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θελήσουμε.

0

Σάρα Πεισματάρα: Επιχείρηση Σκοτσέζικο Σκυλάκι!Σάρα πεισματάρα

Η ιστορία της Σαρας μας διδάσκει ότι όταν θέλουμε κάτι πολύ με υπομονή και επιμονή μπορούμε να τα καταφέρουμε, να ζήσουμε τις μεγαλύτερες περιπέτειες και να μάθουμε μέσα από αυτές τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή.

0

Το κατσικάκι με τη γραβάταΤο κατσικάκι με τη γραβάτα

Το κατσικάκι με τη γραβάτα είναι ένα διδακτικό παραμύθι για την ανάγκη που έχουν τα μικρά παιδιά για μια αγκαλιά, ένα χάδι και λίγο χρόνο ποιοτικό μαζί με τους γονείς.

0

Το μαγικό ζαχαροπλαστείο 5- Μαγικά υλικάΜαγικά υλικά

Μια γλυκιά περιπέτεια που μαθαινει στα παιδιά να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους να μην τα παρατάνε και δουλεύοντας ομαδικά μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

0

Δεν θα σε πειράξει κανείςΑνιδιοτελής αγάπη

Μια ιστορία που θα μας συγκινήσει και θα αγγίξει την ψυχή μας. Το μήνυμα είναι για τη διαφορετικότητα, την ανιδιοτελή αγάπη και μεχρι που μπορούμε να φτάσουμε για ανθρώπους που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

0

Κοκό ΣανέλΚοκό Σανέλ

Μια σειρά βιβλίων που προβάλλουν σπουδαία κορίτσια με μεγάλες ιδέες όπως η Κοκό Σανέλ που άφησε το στίγμα της στο χώρο της μόδας. Μια γυναίκα πρότυπο που ήταν μπροστα από την εποχή της και διδάσκει με το έργο και τη ζωή τους μικρούς αναγνώστες.

0

Savoir Vivre για παιδιά!Τρόποι καλής συμπεριφοράς

Τα παιδιά από μικρή ηλικία πρέπει να μάθουν να συμπεριφέρονται σωστά και αυτό ξεκινάει από την οικογένεια και τα πρότυπα που έχουν. Το βιβλίο βοηθάει τους μικρούς μας φίλους μέσα από απλές φράσεις και κινήσεις να μάθουν τρόπους καλής συμπεριφοράς που θα τους ακολουθούν και στη μετέπειτα ζωή τους.

0

Ταξίδι στο διάστημαΔιάστημα

Μέσα από την εντυπωσιακή του εικονογράφηση τα παιδιά θα ταξιδέψουν στο διάστημα και θα μάθουν αγνωστες πληροφορίες που αφορούν τους πλανήτες. Το βιβλίο περιέχει και αφίσα που φέγγει στο σκοτάδι και λαμπυρίζουν οι πλανήτες και τα αστέρια.

0

Έξυπνες ερωτήσεις - Απίστευτες απαντήσειςΔιαδραστικο και πολύ ενδιαφέρον

Ένα διαδραστικό βιβλίο που περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά ερωτήματα από διάφορα γνωστικά πεδία και προσφέρει απαντήσεις κατανοητές για παιδιά όλων των ηλικιών.

0

Η ιστορία του ΑρκούδουΗ ιστορία του Αρκούδου

Μια υπέροχη ιστορία με ζωηρά χρώματα που μας διδάσκει πόσο σημαντική είναι η αλληλοβοήθεια, η συνεργασιά και η αξία της προσφοράς χωρίς προσωπικά οφέλη και ανταλλάγματα.

0

Η γατούλα χρειάζεται γυαλιά!Η γατούλα χρειάζεται γυαλιά!

Μια τρυφερή ιστορία για τα παιδια που ντρέπονται να φορούν γυαλιά γιατί νιώθουν ότι διαφέρουν από τους άλλους.Αλλά με τη βοήθεια της γατούλας θα μαθουν πώς να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και να καταλάβουν τη σημασία της κατανόησης και της αποδοχής.

0Θεσσαλονίκη

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτήν την ομορφη πόλη είναι η ιστορία της. Η ποικιλία των θρησκευτικών ομάδων που άνθισαν στο εσωτερικό της. Πρώτοι ήρθαν οι χριστιανοί μετά οι μουσουλμάνοι και στο τέλος του Μεσαίωνα, η πόλη περιλάμβανε επίσης έναν εβραϊκό πληθυσμό.

0Αλληλοβοήθεια

Με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο μαθαίνει στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται και ότι με τη συνεργασία και την αλληλοβοήθεια όλα μπορούν να επιτευχθούν ακόμη και κάτι που φαίνεται ακατόρθωτο.

0

Ο Αρκουδάκος μια μέρα μάστοραςΟ Αρκουδάκος μια μέρα μάστορας

Ο αρκουδακος ειναι ένα βιβλίο με ωραία εικονογράφηση και έξυπνα κινούμενα μέρη για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

0

Το μονόγραμμαΤο μονόγραμμα

Ένας μικρός θησαυρός τα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη. Σε παρασύρουν στα μονοπάτια του έρωτα και της αγάπης χώρις γυρισμό.

0Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τον ψυχικό κόσμο των παιδιών. Η ζωγραφική είναι μια ευκαιρία για να επικοινωνήσουν και εκφράσουν όλα όσα αισθάνονται.

0

Ο μπαμπάς μου... ο ήρωας μου!Ο δικός μου ήρωας

Ένα βιβλίο για την υιοθεσία, για την αποδοχή της διαφορετικότητας, για την αγάπη των γονιών και στη συγκεκριμένη περίπτωση του πατέρα για το παιδί του γιατί γονιός δεν είναι αυτός που γεννά αλλά αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί.

0

Η πόλη ξεδιπλώνεταιΗ πόλη μας

Ένα βιβλίο μέσω του οποίου ανακαλύπτεις πολλές λεπτομέρειες που αφορούν την πόλη μέσα από εικόνες που ξεδιπλώνονται.

0

Το χρυσαφένιο κουκούτσιΥγιεινή διατροφή

Ένα παραμύθι που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τα μικρά παιδιά στην υιοθέτηση υγιεινού τρόπου ζωής αλλά και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της οικογένειας στη διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

0Μέγας Αλέξανδρος

Ένα καταπληκτικό ιστορικό μυθιστόρημα που μας μεταφέρει σε άλλες εποχές. Η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου συνεχίζεται με καταιγιστικό ρυθμό. Η εκστρατεία στην Ασία έχει ξεκινήσει, το όνειρο του πατέρα του Φιλίππου παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά και ο θρύλος γύρω από το όνομα του νεαρού βασιλια ξεκινά να χτίζεται.

0

Με λένε ΜαλάλαΜαλάλα

Μια αληθινή συγκλονιστική ιστορία όπου ένα μικρό κορίτσι η Μαλάλα αγωνιστηκε βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της προκειμένου να κερδίσει το δικαίωμα στη μόρφωση για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

0

Ξέρω να λέω όχιΞέρω να λέω όχι

Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να να πούμε όχι όσο και αν το θέλουμε είτε είμαστε μικροί, είτε μεγάλοι. Το να θέσουμε όμως όρια και να γνωρίζουμε ποια συμπεριφορά αποτελεί παραβίαση της προσωπικότητάς μας καθώς και το πώς να αντιδράσουμε όταν κάποιοι μας πιέζουν είναι υποχρέωση μας ώστε να μην γίνουμε ποτέ υποχείριο κανενός και να αποφύγουμε σοβαρούς κινδύνους. Γι'αυτό χρειάζεται να λέμε και όχι.

0

Εγώ είμαι εγώ… και μου αρέσω!Αυτοεκτίμηση

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από δραστηριότητες που βοηθούν το παιδί βήμα βήμα να γνωρίσει τον εαυτό του, να κατανοήσει τη μοναδικότητα του , την αξία και τις δυνατότητες του προκειμένου μπορέσει να αγαπήσει τον εαυτό του αλλά και τους γύρω του.

0

Η γυναίκα στο παράθυροΗ γυναίκα στο παράθυρο

Ένα ψυχολογικο θριλερ με έξυπνες ανατροπές, που παίζει με το μυαλό μας αποκαλύπτοντας μας απροκάλυπτα ότι ένα σκοτεινό γεγονός δεν είναι παράνοια αν πραγματικά συμβαίνει… Κανένας και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

0

Οδύσσεια (συλλεκτική έκδοση)Οδύσσεια

Ένα συλλεκτικό σκληροδετο βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση. Τα παιδιά θα μάθουν για το συναρπαστικό ταξίδι του Οδυσσέα και την επιστροφή του στην Ιθάκη.

0

Η δύναμη του τώραΔύναμη του τωρα.

Ένα βιβλίο που αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Μας βοηθάει να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και να ζούμε το παρόν αφήνοντας το παρελθόν πίσω.

0

Τα χρήματα δεν είναι για να τα σπαταλάμεΧρήματα

Ένα βιβλίο που στόχο έχει να μάθουν τα παιδιά ότι δεν πρέπει να σπαταλούν άσκοπα χρήματα και να γίνουν σωστοί καταναλωτές.

0

Οι ουρές δεν είναι για να τις τραβάμεΣεβασμός στα ζώα

Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν ότι πρέπει να σέβονται κάθε ζωντανό πλάσμα και αν τους φέρονται έτσι θα δημιουργήθει μια τρυφερή σχέση μεταξύ τους που θα κρατήσει για πάντα.

0Τι θέλει αυτός ο άγνωστος

Ένα επίκαιρο θέμα που απασχολεί πολλούς γονείς. Με τη βοήθεια του βιβλίου τα παιδιά μαθαίνουν πως να αντιδράσουν ώστε να προστατευσουν τον εαυτό τους όταν τους πλησιάσει κάποιος άγνωστος.

0

Μου αρέσει να φέρομαι με καλοσύνηΚαλοσύνη

Ένα διαδραστικό βιβλίο με κινούμενα μέρη και δραστηριότητες που βοηθάει το παιδί να κατανοήσει γιατί πρέπει να φέρεται με καλοσύνη.

0

Πως αισθάνεσαι σήμεραΣυναισθήματα

Με τη βοήθεια του βιβλίου αυτού τα παιδιά θα μάθουν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους είτε είναι θετικά είτε αρνητικά καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τα διαχειριστούν.

0

ΔΕΠΥράζειΔΕΠΥ

Ένα βιβλιο οδηγός για γονείς και εκπαιδευτικούς προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά με ΔΕΠΥ. Περιέχει ασκήσεις οι οποίες είναι διαμορφωμένες με τρόπο που κινεί το ενδιαφέρον του παιδιού & το παρακινεί να συνεχίσει.

0Οικογένεια

Ένα εξαιρετικό βιβλίο για την οικογένεια. Τα μικρά παιδιά μπορούν να μάθουν από ποια μέλη αποτελείται καθώς και τον τύπο της κάθε οικογένειας.

0

Το λεξικό των κακών τρόπωνΤο λεξικό των κακών τρόπων

Ένα χρήσιμο βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους με σκοπό να κατανοήσουν τη διαφορά της καλής και της καλής συμπεριφοράς.

0

Καλώς τον κύριο ΚΟΚΟ κύριος ΚΟΚ

Ένα παραμύθι όπου ο κύριος ΚΟΚ που είναι ο πρωταγωνιστής μαθαίνει στα παιδιά κανόνες για να κυκλοφορούν με ασφάλεια στον δρόμο.

0

Καληνύχτα λιονταράκιΠρωτότυπο

Ένα παραμύθι πρωτότυπο για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Βάζοντας το φακό ανάμεσα στις σελίδες μπορεί να βρει τα ζωάκια και να τους πει καληνύχτα πριν πάει για ύπνο.

0

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφιαΑριστούργημα

Ένα βιβλίο διαχρονικό ένα διαμάντι της λογοτεχνίας που αναφέρεται στις φυλετικές και κοινωνικές διακρίσεις. Μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού βλέπουμε το ρατσισμό που βιώνουν οι έγχρωμοι της Αμερικής και κάποια στιγμή πρέπει να εξαλείψει.

0

Ο παππούς μάς άφησεΑπώλεια

Μια τρυφερή ιστορία για την απώλεια αγαπημένων προσώπων στη ζωή μας. Μπορεί να μην υπάρχουν πια μαζί μας αλλά πάντα θα βρίσκονται μέσα στην καρδιά μας και οι αναμνήσεις τους θα μας συντροφεύουν.

0

Η Μυρτώ και το βουνόΗ Μυρτώ και το βουνό

Όταν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να αγωνιζομαστε με πάθος και πίστη στον εαυτό μας χωρίς να επηρεαζόμαστε από τη γνώμη των άλλων. Έτσι θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να γίνουμε φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους.

0

Τα μαγικά μαξιλάριαΤα μαγικά μαξιλάρια

Μια καταπληκτική ιστορία που μας διδάσκει ότι δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τα ονειρα μας και να παλεύουμε γι' αυτά. Δεν έχει κάνεις το δικαίωμα να μας τα στερήσει.

0

Τα παπούτσια των άλλωνΚατανόηση

Μέσα από την ιστορία της μικρής Ματου τα παιδιά καταλαβαίνουν πως είναι να μπαίνεις στη θέση του άλλου και να τον κατανοείς.

0

Κώστας Χαρδαβέλλας. Το ζεϊμπέκικο του νικητήΤο ζεϊμπέκικο του νικητή

Μια κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο γιο του για την μάχη του με την επάρατη νόσο. Οι δυσκολίες που πέρασε ο αγώνας που έδωσε και πως κατάφερε να βγει νικητής.

0Εκπληκτικό

Είναι ένας οδηγός για μια καλύτερη ζωη. Με τη βοήθεια του Δρ. Σκοτ Πεκ θα μπορέσουμε να αντιμετωπισουμε και να επίλυσουμε τα ψυχολογικά μας προβλήματα ώστε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας να βρούμε την εσωτερική γαλήνη και να κάνουμε βήματα μπροστά.

0

Η αγάπη φόβο φέρνειΗ αγάπη φόβο φέρνει

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στην Κρήτη. Μια βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών που δεν έχει ξεχαστει και ένας έρωτας που δεν έσβησε πότε. Θα καταφέρει η αγάπη να σβήσει το μίσος τους και να γαληνέψει τις καρδιές τους;

0Στ' αλήθεια ή στα ψέματα;

Τα μικρά παιδιά έχουν μεγάλη φαντασία. Άλλες φορές είναι καλό και άλλες όχι. Με τη βοήθεια του μικρού μας ήρωα του Πικολο θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν τη φαντασία από την πραγματικότητα.

0

Ο μικρός φιλόσοφος- Δεν το έκανα εγώ!Ψέματα

Μια διδακτική ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να καταλάβουν ότι δεν είναι καλο να λένε ψέματα και πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους.

0Μοιράζομαι

Μια χιουμοριστική ιστορία μέσα από την οποία τα παιδιά μαθαίνουν να μοιράζονται . Γιατί όταν μοιράζεσαι νιώθεις καλύτερα και ευτυχισμένος.

0Ωνάσης

Ένα βιβλίο που περιγράφει τη ζωή του Ωνάση με κάθε λεπτομέρεια. Από τα πρώτα βήματα του μέχρι τη στιγμή που έγινε ο πιο ισχυρός κροίσος. Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, οι σύμμαχοι και οι εχθροί του. Ένας άνθρωπος που τα ήθελε όλα. Αλλά τελικά πιο ήταν το τίμημα της επιτυχίας του;

0

Το παράθυρο της ΝεφέληςΣυγκλονιστικό

Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που μας συγκλονίζει. Η κακοποίηση ενός μικρού κοριτσιού πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει και να μας αφυπνίσει προκειμένου να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε όσους μας χρειάζονται για να φτιάξουμε ένα κόσμο καλυτερο.

0

Το κλαμπ των 5 π.μ.Το κλαμπ των 5 π.μ.

Μια μέθοδος που σου δίνει την ευκαιρία να έχεις χρόνο για την ανάπτυξη του καλύτερου εαυτού σου και την ευκαιρία να ξεκινάς την μέρα σου ήρεμα και χωρίς άγχος. Ένας οδηγός για τη βελτίωση της ζωής κάθε ανθρώπου με εύκολο τρόπο.

0Why men love bitches

Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να κατανοησουμε γιατί οι άνδρες προτιμούν γυναίκες δυναμικες και με προσωπικότητα. Η συμπεριφορά είναι που τους ελκύει με αποτέλεσμα να κερδίζουν το σεβασμό και την αγάπη τους.

0

Αντίο πάναΑντίο πάνα

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο μέσα από το οποίο τα παιδιά θα μάθουν να χρησιμοποιούν το γιογιό και κόψουν την πάνα. Περιέχει αυτοκόλλητα επιβράβευσης.

0

Το ΔώροΤο δώρο

Καθημερινές ιστορίες που σε βοηθούν να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, τον τρόπο να ζεις και να αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου και κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Γιατί η ζωή είναι το καλύτερο δώρο για όλους.

0

Το κορίτσι της ντροπήςΤο κορίτσι της ντροπής

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Η ηρωίδα μας η Λένη θα βιώσει έντονα την αποξένωση και το ρατσισμό μέσα στη δίνη του πολέμου πληρώνοντας τα λάθη των γονιών της χωρίς να γνωρίζει τον λογο. Έτσι θα αποφασίσει να φύγει προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή και να ανακαλύψει την αλήθεια. Άραγε θα τα καταφέρει;

0

Ο Μεγάλος Φιλικός ΓίγανταςΟ γίγαντας με τη Χρυσή καρδιά

Μια τρυφερή ιστορία για έναν γίγαντα διαφορετικό, φιλικό γεματο καλοσύνη με χρυσή καρδιά και αγάπη μέσα σ'έναν κόσμο σκληρό.

0

ΚάπταινΟ Μπαμπάς μου

Ένα βιβλίο συγκινητικό που θα αγγίξει την ψυχή μας. Μια κατάθεση ψυχής του συγγραφέα για τη σχέση με τον πατέρα του μας κάνει να ταυτιστούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση με τον δικό μας μπαμπά.

0

Παραμύθια κλασικά απ’ τα χρόνια τα παλιάΠαραμύθια κλασικά

Μια υπέροχη συλλογή 7 κλασικών παραμυθιών. Παραμύθια που θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε μαγικούς κοσμους με πριγκίπισσες, νεράιδες, μάγους και δράκους.

0

ΜάγκαςΟ μάγκας

Ένα κλασικό διαχρονικό βιβλίο που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Το μήνυμα που μας δίνει είναι η αγάπη για τα ζώα αλλά και τον κόσμο.

0

Τικ και Τελα- Το μπαλόνιΤικ και Τελα: Το μπαλόνι

Ένα βιβλίο διδακτικό για τη δύναμη της φιλίας, την βοήθεια και τη χαρά που μπορούμε να προσφέρουμε χωρίς να μας κοστίσει τίποτα.

0

Τικ και Τέλα - Το σούπερ πατίνιΤικ και Τέλα

Μια ιστορία με υπέροχη εικονογράφηση που διδάσκει στα παιδιά τη δύναμη της φιλίας και της συγχώρεσης.

0Σώζω τον πλανήτη

Με διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν πως να κάνουν ανακύκλωση και να εξοικονομούν νερό και ρεύμα ξεκινώντας πρώτα από το σπίτι προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη.

0

Τα παιδιά σε αποστολή για να σώσουν τη θαλάσσια ζωήΣώσε τη θαλάσσια ζωή

Με διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν για τους κινδύνους από τα πλαστικά μιας χρήσης και πως να τα αντικαταστήσουν προκειμένου να σωθει η θαλάσσια ζωή.

0

Τικ και Τέλα- Η λιμνούλαΤικ και Τέλα: Η λιμνούλα

Μια υπέροχη ιστορία που βοηθάει να παιδιά να κόψουν την πάνα και να μάθουν να πηγαίνουν στην τουαλέτα.

0

Ιστορίες από τον ΑίσωποΜύθοι του Αισώπου

Ένα βιβλίο σκληροδετο με ωραία εικονογράφηση.Η αφήγηση παρουσιάζεται με απλό τρόπο ώστε να γίνεται κατανοητή από παιδιά προσχολικής ηλικίας.Περιεχει μια συλλογή από 30 μύθους.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας μαθαίνει τα συναισθήματαΟ λύκος Ζαχαρίας μαθαίνει τα συναισθήματα

Μέσα από την ιστορία του λύκου Ζαχαρία τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους και να τα εκφράζουν.

0

Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριεςΙστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες 2

Το βιβλίο Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες 2 περιέχει ιστορίες 100 ηρωικών γυναικών που γίνονται πρότυπο για εμάς και μας δίνουν δύναμη να προσπαθήσουμε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

0

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει ν' αλλάξει χρώμαΟ λύκος Ζαχαρίας θέλει ν

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Δεν πρέπει να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας αλλά να τον αποδεχτούμε έτσι όπως είναι.

0

Ο αλυσοδεμένος ελέφανταςΟ αλυσοδεμένος ελέφαντας

Όλα μπορούμε να τα πετύχουμε με υπομονή και επιμονή αρκεί να πιστεύουμε στον εαυτό μας ακόμα και αν κάποια στιγμή αποτύχαμε να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά μας.

0

Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησανΗ μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησαν

Ένα παραμύθι πρωτότυπο και χιουμοριστικό που τροφοδοτεί την δημιουργικότητα των παιδιών και τα μαθαίνει να συμπεριφέρονται με σεβασμό στους άλλους.

0

Τικ και Τέλα- Το τέραςΤικ και τρελά Το τερας

Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να μπορούν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους οποίοι και να είναι αυτοί.

0

ΙφιγένειαΒιασμός

Η αληθινή ιστορια ενός κοριτσιού που για χρόνια ζούσε σε μια κολαση από τον ίδιο της τον πατέρα. Ένας βιασμός που θα την ακολουθεί σε όλη της την ζωή και μια μητέρα αδιάφορη. Μια πραγματικότητα που κάνεις δεν θα ήθελε να βιώσει αλλά πρέπει να μας αφυπνίσει.

0

Το μυστήριο του κίτρινου δωματίουΤο μυστήριο του κίτρινου δωματίου

Ένας ντεντέκτιβ μια γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα γεμάτη αίματα καμμία άλλη διέξοδος εκτός από το μοναδικό παράθυρο του Κίτρινου Δωματίου που είναι ασφαλισμένο από μέσα. Θα μπορέσει να λυθεί αυτός ο γρίφος; Μια ιστορία όπου τα φαινόμενα απατουν.

0

Αδέλφια όχι αντίπαλοιΑδέλφια όχι αντίπαλοι

Ένα βιβλίο οδηγός για του γονείς με σκοπό να μπορέσουν να μείωσουν τις συγκρούσεις μεταξυ των παιδιών και να δημιουργησουν ένα θετικό κλίμα.

0

Ιστορίες από το Νησί των Πυροτεχνημάτων 8 - Το παπάκι που δεν του αρέσανε τα ποδαράκια τουΤο παπάκι που δεν του αρεσανε τα ποδαράκια του

Το βιβλίο μας διδάσκει πως όταν θέλουμε κάτι πολύ μπορούμε να το πετύχουμε με σκληρή δουλειά και αγώνα και η χαρά μας θα είναι μεγάλη.

0

Μια φορά κι ένα καλοκαίριΜια φορά και ένα καλοκαίρι

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα που μας περιγράφει πώς εξελίσσονται παράλληλα οι τρεις ερωτικες ιστορίες των ζευγαριών. Θα συναντηθούν, θα ενωθούν και θα συγκρουστούν με πάθος. Ένα καλοκαίρι που θα σημαδέψει για πάντα τη ζωή τους.

0

Ο Νόι και η φάλαιναΟ Νοι και η φάλαινα

Μια τρυφερή ιστορία που θα μας συγκινήσει. Αναφέρεται στη φιλία και την αγάπη που δημιουργήθηκε μεταξύ ενός αγοριού και μιας φάλαινας. Μια αγάπη τόσο δυνατή όπως του γονιού με το παιδί του.

0

Το βιβλίο της χαράςΤο βιβλίο της Χαράς

Το βιβλίο μας περιγράφει τη γεμάτη πόνο ζωή δύο μεγάλων ηγετών αλλά και το πώς κατάφεραν να ανακαλύψουν τη γαλήνη και τη χαρά. Ένα βιβλίο οδηγος για όλους μας για να βρούμε τη δική μας ευτυχία.

0

Τα μικρόβια δεν είναι για να τα μοιραζόμαστεΥγιεινή

Με το βιβλίο αυτό τα παιδιά θα κατανοήσουν ότι το συχνό πλύσιμο των χεριών βοηθάει στην καταπολέμηση των μικροβίων και στην εξάπλωση τους με σκοπό να διατηρήσουν την υγεία τους.

0

Θέλω να κερδίζω!Θέλω να κερδίζω!

Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να μάθουν να προσπαθούν για την επίτευξη των στόχων τους και να πιστεύουν στην αξία τους, να επιμένουν πάντα όμως με ευγενή άμιλλα.

0

Δε θέλω να περιμένωΔε θέλω να περιμένω

Το βιβλίο αυτό βοηθαέι τα παιδιά να μάθουν την έννοια της υπομονής και το πόσο σημαντική είναι για να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις της καθημερινότητας με θέληση και επιμονή και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

0

Με νευριάζουν όλα!Με νευριάζουν όλα!

Ο θυμός είναι ένα φυσιολογικό ανθρώπινο συναίσθημα. Το βιβλίο αυτό βοηθάει τα παιδιά να εξοικειωθούν με το θυμό τους και να μάθουν πως να τον διαχειρίζονται.

0

Δε φταίω εγώΔε φταίω εγώ

Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν ότι δεν είναι καλό να λένε ψέμματα και πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεων τους. Με την ειλικρίνεια μόνο κερδισμένα μπορούν να βγουν.

0

Τικ και Τέλα- Ο καινούργιος φίλοςΤικ και Τέλα: Ο καινούργιος φίλος

Ένα βιβλιο με ώραία εικονογράφηση και απλό κείμενο που βαηθάει τα παιδια να κατανοήσουν την έννοοια της φιλίας και ότι οι φίλοι αποτελούν ένα πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας. Είναι εκείνοι που θέλουμε κοντά μας τόσο στις όμορφες στιγμές όσο και σε πιο δύσκολες.

0

Ο Ρένος και η ορχήστραΤαξίδι στον κόσμο της μουσικής

Ένα βιβλίο που θα ξετρελάνει τα μικρά παιδιά. Μέσα από τις 16 διαφορετικές μελωδίες θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής και θα μάθουν τα μουσικά οργανα.

0

Ανοίγω και μαθαίνωΚαλοσύνη

'Ενα διαδραστικό βιβλίο που καλλιεργεί την ενσυναίσθηση και την κοινωνικότητα. Βοηθάει τους μικρούς μας φίλους να μάθουν και να δείχνουν καλοσύνη. Γιατί η καλοσύνη είναι χάρισμα.

0

Όταν φοβάμαιΦόβος

Ένα βιβλίο που μιλάει για το φόβο. Φόβο μπορούν να νιώσουν όλοι μικροί και μεγάλοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Αλλά μπορούν να τον αντιμετωπίσουν συζητώντας με κάποιον , με μια αγκαλιά και αμέσως νιώθουν ασφάλεια. Γιατί και το σκοτάδι έχει την ομορφιά του.

0

Όταν ζηλεύωΖήλια

Ένα βιβλίο που μιλά για το αίσθημα της ζήλιας το οποίο είναι ένα αγκαθάκι στην καρδιά που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αρκεί να σκεφτούμε ολα όσα έχουμε και μπορούμε να κάνουμε και όχι τι έχουν οι άλλοι και αυτό θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και να πάψουμε να ζηλεύουμε.

0

ΜέλισσεςΜέλισσες

'Ενα βιβλίο που θα μας εντυπωσιάσει με την όμορφη εικονογράφησή και το περιεχόμενό του.. Θα μας ταξιδεψει στον κόσμο των μελισσών. Θα μάθουμε για την ιστορία τους, την ανατομία τους, τη δουλεία του μελισσοκόμου, τα ειδη του μελιού και πολλά άλλα. Ιδανικό για μικρά και μεγάλα παιδιά.

0

Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλιΑν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι

Ένα βιβλίο που σε κάνει να ξεχάσεις τις στεναχώριες, την απαισιοδοξια και ότι σε απασχολεί και χαμογελάς.

0

Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκιΤο ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι

Ένα αλληγορικό παραμύθι για το ταξίδι της ζωής, τους στόχους, τις προσπάθειες, τα τρελά όνειρα που κυνηγάμε. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε άλλα σημασία έχει ότι προσπαθήσαμε. Ένα βιβλίο για μικρά και μεγάλα παιδιά.

0

Μικρή Εγκυκλοπαίδεια Larousse No7 - Οι ΕποχέςΟι εποχές

Το βιβλίο αυτό είναι μια εγκυκλοπαίδεια με φύλλα που δεν σχίζονται για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Με εύκολο τρόπο μαθαίνουν για τις 4 εποχές και στο τέλος έχει παιχνίδια και αυτοκόλλητα που θα τους ενθουσιάσουν.

0

Μικρή Εγκυκλοπαίδεια Larousse No8 - Οι 5 ΑισθήσειςΟι 5 αισθήσεις

Το βιβλίο αυτό είναι μια μικρή εγκυκλοπαίδεια με φύλλα που δεν σχίζονται για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά μαθαίνουν τις αισθήσεις και τα όργανα που τις αντιπροσωπεύουν.

0

Το δώρο της παπλωματούςΔύναμη της προσφοράς

Ένα παραμύθι που βοηθάει τα παιδιά να κατανοησουν ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία.Ευτυχισμένος μπορεί να είναι κάποιος μόνο όταν μάθει να προσφέρει στο συνάνθρωπο.

0Η κιβωτός του Νώε

Ένα βιβλίο που περιγράφει με απλά λόγια την ιστορία της Παλιάς Διαθήκης και πως ο Νώε κατάφερε να σώσει τα ζώα και το ανθρώπινο είδος. Με ωραία εικονογράφηση για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

0

Μικρή Εγκυκλοπαίδεια Larousse No5 - Οι ΔεινόσαυροιΟι δεινόσαυροι

Το βιβλίο αυτό είναι μια μικρή εγκυκλοπαίδεια με φύλλα που δεν σχίζονται και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Παρουσιάζει με απλά λόγια πληροφορίες που αφορούν τους δεινόσαυρους και τα χαρακτηριστικά τους.

0

Τα τρία μικρά λυκάκιαΤα τρία μικρά λυκακια

Είναι μια διασκευή του παραμυθιού τα τρία μικρά γουρουνάκια. Το μήνυμα είναι ότι δικαιούνται όλοι μια δεύτερη ευκαιρία ότι λάθος και να εχουν κάνει αν το μετανιώσουν γιατί η αγάπη όλα τα μπορεί.

0

Ιστορίες καληνύχταςΙστορίες καληνυχτας

Ένα βιβλίο σκληροδετο με πολύ ωραία εικονογράφηση για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Περιέχει οκτώ ιστορίες μέσα από τις οποίες θα ταξιδέψουν σε παραμυθένιους κόσμους και θα γνωρίσουν μάγους, βασιλιάδες, πριγκίπισσες.

0

Τα γατόνιαΤα γατονια

Μια ιστορία που μας διδάσκει ότι η αλληλοβοήθεια, η δύναμη ψυχής, και το θάρρος είναι αρκετά για να πετύχουμε τα πάντα χωρίς να επηρεαζόμαστε από την γνώμη των άλλων.

0

Ιστορία χωρίς όνομαΙστορία χωρίς όνομα

Το βιβλίο μας περιγράφει την αγάπη χωρίς όρια της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη. Μια γυναίκα δυναμική που θα βρεθεί μπροστά στο μεγαλύτερο διλλημα της ζωής της. Να επιλέξει την οικογένεια της η να ζήσει αυτόν ανεκπλήρωτο έρωτα;

0

Θάνατος με χείλη κόκκιναΣυγκλονιστικό

Μια ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Μια γυναίκα πανούργα. Ο τρόπος σκέψης και η μεθοδικότητα με την οποία διέπρατε τα εγκλήματα σου κόβουν την ανάσα. Ένα βιβλίο που σε καθηλώνει και αναρωτιέσαι πώς μπορώ ένας άνθρωπος να φτάνει στο έγκλημα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

0

Χαρακιές πάνω στον χρόνοΕξαιρετικό

Μ’ένα δυνατό βιβλίο επιστρέφει η Αφροδίτη Βακάλη που αναφέρεται στην αλήθεια της ψυχής. Η αγάπη και η διαφορετικότητα έχουν πρωταρχικό ρόλο. Πρόσωπα πληγωμένα που δεν φοβούνται την αλήθεια. Μια γυναίκα που ασφυκτιά μέσα στο γάμο της και δεν θα ζήσει όσα επιθυμούσε. Ο Σίμος που μια μέρα θα χαθεί στο βάλτο για να επιστρέψει με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να βιώσει την κάθαρση. Τέλος η Ελισσώ η γιάτρισσα των γρίφων, που πρέπει να λυθούν για να αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά.

0Δύναμη ψυχής

Μας περιγράφει την αληθινή ιστορία του Σόλομον ο οποίος ήταν σκλάβος για 12 ολόκληρα χρόνια και αγωνίστηκε με όλες τις δυνάμεις του προκειμένου να καταφέρει να κερδίζει την ελευθερία του αλλά και την ίδια του τη ζωή.

0

Ο μεγάλος περίπατος του ΠέτρουΟ μεγάλος περίπατος του Πέτρου

Μέσα από τα μάτια ενός μικρού αγοριού του Πετρου περιγράφεται η κατεχόμενη Αθήνα. Προβάλετε η μεγάλη πείνα και η φτώχεια των ανθρώπων. Η αντίσταση και ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο και η επιστροφή στην κανονικότητα.

0

Ζωή σε ΠόλεμοΖωή σε πόλεμο

Ένα βιβλίο βιογραφικό που περιγράφει τη ζωή της μητέρας της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια μαζί της. Μια μάνα που επηρέαζε την προσωπικότητα της. Μια σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα αλλά το μόνο που τους χώρισε ήταν ο θανατος της. Ένα συγκινητικό βιβλίο μια κατάθεση ψυχής.

0

Από πού έρχονται τα μωράΑπό πού προέρχονται τα μωρά

Ένα βιβλίο γραμμένο με απλά λόγια και σωστά δομημένο ώστε τα μικρά παιδιά να μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται και πως γεννιούνται τα μωρα και ότι δεν τα φέρνει ο πελαργός. Έχει πληροφορίες όχι μόνο για τους τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα.

0

Ένας αρκούδος μια φοράΈνας αρκούδος μια φορά

Μια τρυφερή ιστορία που θα λατρέψουν τα παιδιά. Μπορούν να ξεναγηθούν νοητά στο Μουσείο Μπενάκη και να μάθουν την ιστορία όλων των παιχνιδιών.

0

Μια νύχτα ακόμηΜια νύχτα ακόμη

Ένα βιβλίο που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου. Όσο νομίζαμε ότι έχουν αξία μπορούν να γκρεμιστούν σε μια στιγμή. Γι' αυτό πρέπει να ζούμε τη ζωή μας ουσιαστικά και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν χωρίς αναβολές πριν έρθει κάποια μέρα που θα μετανιώσουμε για όλα αυτά που δεν ζήσαμε.

1

Το βιβλίο της ΚατερίναςΣυγκλονιστικό

Ένα βιβλίο ιδιαίτερο που θα μας συγκινήσει. Μας περιγράφει την ψυχική ασθένεια της μητέρας του, τις δυσκολίες που πέρασε, την σχέση που είχαν μεταξύ τους και το άδοξο τέλος της.

0

Μαθαίνω και γράφω τα 24 γράμματα της Α-ΒΑλφαβήτα

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό τα παιδιά προσχολικής και πρώτοσχολικής ηλικίας να μάθουν να γράφουν τα γράμματα μικρά και κεφάλαια. Επιπλέον περιέχει αυτοκόλλητα με το κάθε γράμμα.

0

Πώς νιώθεις σήμεραΣυναισθήματα

Ένα διαδραστικό βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν πως αισθάνονται λύπη, χαρά, φόβο, θυμό, ζήλια και περιέχει και συμβουλές.

0

Συμπεριφέρομαι σωστάΣυμπεριφερομαι σωστά

Όσο δύσκολες κι αν έχουν γίνει οι συνθήκες, οι καλοί τρόποι πρέπει να διδάσκονται όσο ακόμα τα παιδιά είναι μικρά και μάλιστα ως έκφραση όχι τυπολατρίας αλλά να βασίζονται στο σεβασμού, στην ειλικρίνεια και την κατανόηση. Μέσα από τις ιστορίες τα παιδιά μαθαίνουν να συμπεριφέρονται σωστά σε κάθε περίπτωση.

0

Όπου και να ταξιδέψω…Περπατώντας σε 24 πόλειςΌπου και να ταξιδέψω

Ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει σε 24 πόλεις. Περιέχει κείμενα και φωτογραφίες από δρόμους και κτήρια των πόλεων. Αξίζει να ταξιδέψουμε μαζί του.

0

Ο Νόι και η ΓιαγιάΟ Νοι και η γιαγια

Ένα βιβλίο γεμάτο τρυφερότητα ζεστασιά και αγάπη. Αναφέρεται στη σχέση του παιδιού και της γιαγιάς του που μετά από μια περιπέτεια η σχέση τους έγινε πιο δυνατή οσο ποτέ.

0

Το σώμα μαςΤο σώμα μας

Ένα βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας με υπέροχη εικονογράφηση μέσω του οποίου τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα μέρη του σώματος.

0

Πέππα το Γουρουνάκι Μαθαίνω τα χρώματα!Πέππα μαθαίνω τα χρώματα

Η Πέππα το γουρουνάκι είναι ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Με τη βοήθεια της και των φίλων της τα παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα.

0

Φάε τον βάτραχό σουΦάε το βάτραχο σου

Πόσες φορές έχουμε αναβάλλει υποχρεώσεις που έχουμε να κάνουμε μέσα στη μέρα είτε γιατί βαριομαστε είτε γιατί δεν μας φτάνει ο χρόνος; Με τη βοήθεια του βιβλίου θα μπορέσουμε να οργανώνουμε και να διεκπαιρεωνουμε τις υποχρεώσεις μας εύκολα και γρήγορα σε λιγότερο χρόνο ξεκινώντας από τις πιο σημαντικές.

0

Βρες με! Τα παιχνίδιαΈνας κόσμος παιχνίδια

Ένα τρισδιάστατο βιβλίο με έντονη εικονογράφηση για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σε κάθε σελίδα του τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο των παιχνιδιών που λατρεύουν.

0

Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγάΔιαφορετικότητα

Ένα παραμύθι μέσα από το οποίο τα παιδιά θα μάθουν να σέβονται και να αποδέχονται την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου. Δεν έχει σημασία από που προέρχεται ο καθένας κι αν έχει διαφορετικό χρώμα γιατί εσωτερικά είμαστε όλοι ίδιοι.

0

Η αλεπού μοδίστραΗ αλεπού μοδίστρα

Το παραμύθι μας δινει πολλά μηνύματα. Η πονηριά της αλεπούς την οδήγησε στην εξαπάτηση των άλλων ζώων. Με τα ψέματα της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Αλλά όλοι κάνουμε λάθη και πρέπει να μπορούμε να συγχωρούμε και να δίνουμε ευκαιρίες.

0

Το κίτρινο πουλάκιΤο κίτρινο πουλάκι

Η ιστορία μας αναφέρεται σε ένα κίτρινο πουλακι που δεν μπορούσε να πεταξει. Η διαφορετικότητα του όμως δεν τον εμπόδισε. Το πάθος για τη ζωή , η εσωτερική δύναμη, το πείσμα και η βοηθεια των φιλων του το βοήθησε να πετάξει και πραγματοποιήσει το όνειρο του.

0

Οι γονείς μουΓονείς

Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν την αγάπη και τη φροντίδα που τους προσφέρουν οι γονείς τους μέσα από τις καθημερινές απλές πράξεις τους και αυτό είναι που τους κάνει μοναδικούς.

0

ΈλμερΔιαφορετικότητα

Ένα βιβλίο με πολύχρωμη εικονογράφηση. Αναφέρεται στη διαφορετικότητα όπως είναι και ο ήρωας μας ο Έλμερ που τον κάνει ξεχωριστό και αποδεκτό και οι φίλοι του θέλησαν να τον μιμηθούν.

0

1313

Ένα αριστούργημα με πολλη δράση και ανατροπές. Ο Ρόμπερτ Σολομον,κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας του και του φίλου της. Ο Έντι ο δικηγόρος που αναλαμβάνει την υπόθεση θα πιστέψει ότι είναι στ' αλήθεια ένοχος; Μήπως ο δολοφόνος είναι υπεράνω πάσης υποψίας και βρίσκεται ανάμεσα τους;

0

Η μικρή μάγισσαΗ μικρή μάγισσα

Η Μικρή μάγισσα θα αγαπηθεί από όλους γιατί δεν μοιάζει με τις μάγισσες που έχουμε γνωρίσει έως τώρα. Η ευφυία και η καλοσύνη της για τους άλλους την κάνει μοναδική. Ποια θα είναι όμως η τύχη της όταν θα βρεθεί στο συμβούλιο των μαγισσών;

0

Δεν πάω πουθενά με ξένους!Δεν πάω πουθενά με ξένους!

Ένα παραμύθι επίκαιρο όσο ποτέ..Το μήνυμα που θέλει να περάσει στα παιδιά είναι ότι πρέπει να προσέχουν, με ποιους μιλάνε, ποιους εμπιστεύονται και να μην πηγαίνουν ποτέ πουθενά με ξένους.

0

Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριεςΙστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες

Το βιβλίο Ιστορίες της Καληνύχτας για Επαναστάτριες είναι καλογραμμένο και με υπέροχη εικονογράφηση. Περιέχει ιστορίες 100 ηρωικών γυναικών που γίνονται πρότυπο για εμάς και μας δίνουν δύναμη να προσπαθήσουμε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

0

Η σκάλα της αγάπηςΗ σκάλα της αγάπης

΄Ενα παραμύθι που εκτός από την φιλία, μας διδάσκει ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν αρκεί να υπάρχει ομαδικότητα και συνεργασία και αγάπη για το συνάνθρωπο Με υπέροχη εικονογράφηση για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

0

Όσα η αγάπη συγχωρείΌσα η αγάπη συγχωρεί

Μια ιστορία αγάπης ανάμεσα στη Μάντη και τον Χρήστο, όπου λόγω κάποιων συνθηκών θα χωρίσουν και μετά από πολλά χρόνια θα ξανασυναντηθούν και θα παντρευτούν. Όταν η Μάντη θα ανακαλύψει τα μυστικά που τις έκρυβε ο άντρας της θα φύγει μαζί με το παιδί τους . Όλη αυτή η κατάσταση θα την οδηγήσει στο πρώτο στάδιο του Αλτσχάιμερ. Θα καταφέρει η αγάπη να σβήσει τα λάθη του παρελθόντος;

0

Το κουκλόσπιτοΤο κουκλόσπιτο

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια περιοχή του Αμστερνταν όταν η Νέλλα ένα κορίτσι από την επαρχία καταφθάνει προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή ως σύζυγος του εμπόρου Γιοχάννες Μπραντ, λαμβάνοντας ως γαμήλιο δώρο ένα μοναδικό κουκλόσπιτο, πιστό αντίγραφο του σπιτιού τους. Οι μινιατούρες με τις οποίες θα το διακοσμήσει αναπαριστούν με ανατριχιαστικό τρόπο τις αληθινές ζωές των μελών της οικογένειας. Ένα ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα που θα σε καθηλώνει.

0

ΜαμάΜαμά

Ένα βιβλίο που υμνεί τον όρο μαμά. Μια λέξη συνώνυμη με την αγάπη και την τρυφερότητα. Γιατί ανεξάρτητα από τη φυλή και το χρώμα η καθεμία μαμά είναι ξεχωριστή για το δικό της παιδί. Υπάρχει ένας δεσμός ιερός.

0

Το ημερολόγιοΣυγκινητικό

Μια δυνατή ιστορία αγάπης που συναντάμε μόνο στις ταινίες. Μια αγάπη που αξίζει να περιμένεις και να αγωνιστείς γι' αυτήν όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίσεις, μέχρι τα βαθιά γεράματα πού τελειώνει έτσι όπως θα της άξιζε.

1

Πάντα πλάι σουΠάντα πλάι σου

Πρωταγωνίστρια στο βιβλίο ''Πάντα πλάι σου'' είναι η αγάπη αλλά με άλλη μορφή. Η αγάπη που υπάρχει ανάμεσα σε ένα πατέρα και την κόρη του όταν καλείται να την μεγαλώσει μόνος του λόγω κάποιων δυσάρεστων γεγονότων. Άραγε είναι αρκετή αυτή η αγάπη ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να βρουν την ευτυχία;

0

Μαντώ ΜαυρογένουςΜαντώ Μαυρογένους

Ένα Ιστορικό μυθιστόρημα για τη συναρπαστική ζωή της Μαντώ Μαυρογένους. Μια γυναίκα που θα ερωτευθεί σφόδρα και θα απογοητευτεί και η φλογερή αγάπη της για την πατρίδα θα την οδηγήσει στο να θυσιαστεί γι' αυτήν. Μια ηρωίδα που θα αφήσει το σημάδι της.

0

Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρταςΗ Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας

Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας πραγματεύεται το θέμα της σωστής στοματικής υγιεινής. Μέσα από το παραμύθι τα παιδιά γίνονται πιο υπεύθυνα και θα μετατρέψουν την αγγαρεία του πλυσίματος των δοντιών σε παιχνίδι.

0

Τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμεΌχι στη βία

Ένα βιβλίο που αποτρέπει τα παιδιά από τη βία. Μπορούν να διαχειριστούν το θυμό τους με πολλούς τρόπους χωρίς να βλάψουν κανέναν. Άλλωστε όπως λέει και ο τίτλος του βιβλίου τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε .

0

Ο ΤριγωνοψαρούληςΔιαφορετικότητα

Μια ιστορία που θα αγαπηθεί από τα παιδιά. Ο ήρωάς μας είναι ο τριγωνοψαρούλης τόσο διαφορετικός από τους άλλους και όλοι τον κοροϊδεύουν. Αλλά με την τόλμη και την αποφασιστικότητά του θα καταφέρει να σώσει το βυθό. Έτσι θα κερδίσει το σεβασμό και θα γίνει αποδεκτός. Γι' αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε και να μην τα παρατάμε.

0

Η τελευταία μαύρη γάταΡατσισμος, ξενοφοβία

Βαθιά διδακτικό βιβλίο που θα μας σημαδέψει .Θίγονται θέματα που αφορούν τον ρατσισμό, την προπαγάνδα, την ξενοφοβία, που βιώνουν αυτά τα συμπαθητικά τετράποδα. Με αντίστοιχες καταστάσεις, έρχονται αντιμέτωπα καθημερινά και τα παιδιά και πρέπει να τις αντιμετωπίζουν.

0

Η ομάδα των πιο αστείων υπερδυνάμεων και το πλαστικό νησίΠεριβαλλοντική προστασία

Ένα βιβλίο επίκαιρο όσο πότε. Τα παιδιά μέσα από την ανάγνωση του παραμυθιού θα μάθουν το κακό που κάνουν τα πλαστικά στο περιβάλλον και πόσο σημαντικό είναι να το προστατεύουμε για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

0

Το πρώτο μου βιβλίο για το σεξΣεξουαλικη διαπαιδαγώγηση.

Ένα βιβλίο που βοηθάει τους γονείς να δίνουν απαντήσεις στις ερωτήσεις των παιδιών που αφορά τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση . Περιέχει φωτογραφίες με τις ανατομικές διαφορές ανδρών και γυναικών και βοηθάει τα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους.

0

Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάειΑγάπη χωρίς ανταλλάγματα

Πόσο δύναμη ψυχής μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος βασανισμένος από τη ζωή; Παρόλο τις δυσκολίες που περνά δε λυγίζει, δεν παραιτείται, πονά μα πάνω από όλα δε σταματάει να αγαπά. Μια αγάπη ανιδιοτελή και αγνή. Ένα μυθιστόρημα που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και μια ηρωίδα η Αλέκα η οποία πρέπει να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση σε όλους εμάς;

0

Ο ψεύτης παππούςΈνας παπούς πρότυπο

Ένα βιβλίο που θα μας ταξιδέψει.Αναφέρεται στη όμορφη σχέση του παππού και του εγγονού. Περνούν αρκετές ώρες μαζί και ο παππούς αφηγείται ιστορίες στον μικρό Αντώνη που του φαίνονται υπερβολικές και ψεύτικες. Στο τέλος ο δεκάχρονος εγγονός θα καταλάβει την αλήθεια του ψεύτη παππού; Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από όλους.

0

Πριν έρθεις εσύΣυγκινητικό και ανθρώπινο

Μας αφηγείται την παράλληλη ζωή της Λου που παλεύει για μια καλύτερη ζωή και του Γουίλ ενός νεαρού που σε μια στιγμή όλη η ζωή του άλλαξε με τον πιο σκληρό τρόπο. Θα κατορθώσουν να έρθουν κοντά να μοιραστούν τους φόβους τους, και να αφήσουν στην άκρη τα πρέπει να βάλουν σε προτεραιότητα τα θέλω τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες; Ένα μυθιστόρημα που μας δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα όπως λύπη, χαρά, απογοήτευση, ελπίδα,αγάπη και ένα τέλος που θα μας συγκλονίσει.

0Κλασικό αριστούργημα

Ένα αλληγορικό παραμύθι όπου ο μικρός πρίγκιπας αφηγείται τις περιπέτειες που πέρασε στα ταξίδια που έκανε. Διαβάζοντάς το καταλαβαίνουμε τη ματαιοδοξία των ανθρώπων, την επιπολαιότητα και τη μονιαξιά .Αλλά το πραγματικό νόημα της ζωής βρίσκεται σε απλά πράγματα όπως η αγάπη, η φιλία, και η ελπίδα για ένα κόσμο καλύτερο.

0Συγκινητικό

Ένα υπέροχο παραμύθι μέσω του οποίου μπορούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας ότι είναι υιοθετημένα και ότι γονιός δεν είναι αυτός που σε έχει φέρει στον κόσμο αλλά αυτός που σε μεγαλώνει και σε αγαπάει χωρίς όρια και ανταλλάγματα.

0

Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματαΣύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα

Οι ''Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα'' του Στίβεν Χόκινγκ αποτελεί ένα από τα τελευταία του βιβλία. Απαντά με επιστημονικό τρόπο σε ερωτήσεις που απασχολούν όλους μας και δεν μπορούμε να δώσουμε μια εξήγηση όπως αν υπάρχει Θεός ,αν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον και πολλά άλλα. Μέσα από τις απαντήσεις που δίνει διακρίνεις την χιουμοριστική του διάθεση και την αγάπη που είχε για τη ζωή.

0

Ένα παιδί μετράει τ' άστραΚλασικο διαχρονικο

Ο ήρωας του βιβλίου μας είναι ο Μέλιος ένα παιδί ορφανό που διψά για γνώση και στην προσπάθεια αυτή θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα . Στην πορεία θα γνωρίσεις αρκετούς ανθρώπους ανάμεσα σε αυτούς και την Αγράμπελη έναν ανεκπλήρωτο έρωτα Αλλά δεν θα τα παρατήσει. Θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια . Πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση ο μικρός μας ήρωας και να παλεύομε για αυτά που θέλουμε ώστε να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο.

0

Το λάθος αστέριΣυγκινητικό

Η Χέιζελ και ο Ογκάστους είναι δυο καρκινοπαθείς έφηβοι οι οποίοι γνωρίζονται κατά την διάρκεια μιας ομάδας υποστήριξης καρκινοπαθών και ερωτεύονται.Ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου κατανόηση, συμπαράσταση και μοιράζονται τους φόβους τους τις αγωνίες και τα άγχη τους. Δύο παιδιά που δεν μοιρολατρούν αλλά προσπαθούν να αξιοποιήσουν τον χρόνο που τους απομένει με τον καλύτερο τρόπο. Ένα βιβλίο που θα μας προβληματίσει και θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε για το τι θεωρούμαι πραγματικά ''πρόβλημα'' και τι όχι.

0

Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιοΘέλει μαεστρία να έχεις πάντα δίκιο

Το βιβλίο «Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο» εκδόθηκε μετά το θάνατο του. Ο Σοπενχάουερ αναφέρεται πως σε μια αντιπαράθεση θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας αγνοώντας την αλήθεια ΄προκειμένου να αντικρούσουμε τον συνομιλητή μας. Άλλωστε το ιδιο γίνεται και στην καθημερινότητά μας και ζωντανό παράδειγμα είναι οι πολιτικοί μας.

0

Τα γουρουνάκια της ευτυχίας (Μικρές καληνύχτες)Ευτυχία

Τρία γουρουνάκια στο παραμύθι μας , τρεις διαφορετικές απόψεις για το τι σημαίνει για το καθένα ευτυχία. Το ίδιο δεν συμβαίνει και στη ζωή; Για κάποιους ευτυχία είναι τα υλικά αγαθά για άλλους η προσωπική ευτυχία και για άλλους η επιτυχία. Η ουσία είναι να επιλέξουμε το δρόμο που μας κάνει ευτυχισμένους όποιος και να είναι αυτός.

0

Φίλοι στο λόφοΦιλία

Το βιβλίο αναφέρεται στη φιλία δύο αγοριών του Μπερτ και του Έθο. Όμως μια μέρα ένα καινούργιο αγόρι καταφθάνει. Θα καταφέρει να γίνει φίλος τους και να γίνουν μια μεγάλη παρέα; Γιατί για μια ευτυχισμένη ζωή, χρειάζεται μια πραγματική φιλία.

0

Το σκιουράκι που δεν ήθελε να φάειΤο σκιουράκι που δεν ήθελε να φάει

Ένα παραμύθι για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας που βοηθάει τους γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους να αλλάξουν προτιμήσεις στο φαγητό και να τρέφονται πιο υγιεινά. Και κυρίως πρώτα πρέπει να δοκιμάζουν και έπειτα να απορρίπτουν.

0Πού είναι η κυρία Πασχαλίτσα

Ένα βιβλίο παιχνιδιάρικο με υπέροχη εικονογράφηση και ζωάκια που κρύβονται κάτω από υφασμάτινα κομμάτια διασκεδάζει τα μικρά παιδιά. Στο τέλος έχει καθρεφτάκι όπου κάθε παιδί βλέπει το προσωπάκι του.

0

Η κότα που ονειρευόταν να πετάξειΗ κότα που ονειρευόταν να πετάξει

Μια αλληγορική ιστορία, διδακτική με βαθιά νοήματα. Προκειμένου τα όνειρά μας να βγουν αληθινά πρέπει να τα κυνηγάμε και να αγωνιζόμαστε με οποιαδήποτε κόστος, όπως και η κότα στο βιβλίο που πραγματοποίησε το ονειρό της. Στο τέλος της διαδρομής θα δούμε ότι άξιζε όλος ο αγώνας μας.

0Η ιστορία του Πινόκιο αλλιώς...

Σε ποιον δεν αρέσουν τα παραμύθια; Πόσο μάλλον η αληθινή ιστορία του Πινόκιου βέβαια όχι όπως το γνωρίζουμε αλλά από μια πιο σκοτεινή ματιά. Ένας δολοφόνος κατά συρροή με το ψευδώνυμο «Τζεπέτο» τρομοκρατεί τη Νέα Υόρκη, μεταμορφώνοντας τα θύματα του σε ανθρώπινες μαριονέτες. Ο ντετέκτιβ Καρλ Μπίκλερ θα ανακαλύψει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο» το οποίο είναι γραμμένο με πολύ αίμα. Ένα μυθιστόρημα τρόμου, μυστηρίου που θα σας καθηλώσει.

0Δικαίωση

Πόσο δύναμη ψυχής μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος; Στην προκειμένη περίπτωση η ηρωίδα μας είναι η δεκάχρονη Νοζούντ, η οποία αψήφησε τις αυστηρές παραδόσεις της χώρας της και βρέθηκε στο δικαστήριο προκειμένου να ζητήσει διαζύγιο και να το κερδίσει. Όλο αυτό δίνει θάρρος και σε άλλες γυναίκες να παλέψουν προκειμένου να σπάσουν τα δεσμά τους.

0

Το μυστικό του φούρνουΤο μυστικό του φούρνου

Υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον πόλεμο; Κάτω από το ψυχρό βλέμμα των ένοπλων στρατιωτών η Έμα η ηρωίδα μας με έξυπνο και ευρηματικό τρόπο εξασφαλίζει επιπλέον ψωμί για τους συγχωριανούς της αλλά οργανώσει και ένα μυστικό δίκτυο ανταλλαγών. Μια ιστορία θάρρους, αποφασιστικότητας και δύναμη ψυχής.

0

Η μυστική σύζυγοςΗ μυστική σύζυγος

Δύο γυναίκες. Από τη μια η δούκισσα Τατιάνα της Ρωσίας που έχει ερωτευτεί τον Ντμίτρι και λόγω κάποιων γεγονότων θα δοκιμαστεί η σχέση τους αλλά και η ζωή τους. Και από την άλλη η Κίττυ Φίσερ που ανακαλύπτει ένα πανάκριβο μενταγιόν το οποίο κρύβει οικογενειακά μυστικά. Τι μπορεί να συνδέει μια δημοσιογράφο από την Αγγλία και τη δούκισσα Τατιάνα της Ρωσίας; Μια ιστορία που θα μας συγκινήσει.

0

Η μοδίστραΛύτρωση

Η Τίλη μια ταλαντούχα μοδίστρα και κομψή γυναίκα, επιστρέφει από την Ευρώπη στο Ντάνγκαταρ με σκοπό να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της αλλά και να ανακαλύψει την αλήθεια αφού πριν 20 χρόνια είχε κατηγορηθεί για το φόνο ενός αγοριού. Θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση και να λυτρωθεί μετά από τόσα χρόνια;

0

Ο μπούφος που δεν μπορούσε να κάνει μπουΟ μπούφος που δεν μπορούσε να κάνει μπου

Μια αλληγορική ιστορία που αναφέρεται στη διαφορετικότητα. Ένας μπούφος όταν γεννήθηκε έπρεπε να μάθει να κάνει μπου. Όσες προσπάθειες και να έκαναν οι γονείς του μάταια. Αν δεν τα κατάφερνε θα αναγκαζόταν το συμβούλιο των σοφών να τον διώξει από το δάσος και έτσι έγινε. Η κοινωνία που γνώρισε ήταν απρόσιτη και παρόλο που τον είχαν διώξει αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Όταν αποφάσισε να είναι ήρεμος και χωρίς άγχος για το τι θέλουν οι άλλοι κατάφερε να κάνει μπου. Έτσι συμβαίνει και στη ζωή πρέπει να μάθουμε να είμαστε αυτό που θέλουμε εμείς και όχι οι άλλοι.

0

Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σουΤόλμησε να είσαι ο εαυτός σου

Το βιβλίο ''Τόλμησε να είσαι ο εαυτό σου '' σε βοηθάει να ανακαλύψεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου για να αλλάξεις την ζωή σου. Περιγράφει τη συζήτηση μεταξύ ενός φιλόσοφου και ενός νέου άντρα. Μέσω αυτού του διαλόγου σου μαθαίνει πως να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από αμφιβολίες, και τις προσδοκίες των άλλων από σένα και να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή.

0

ΜεσοτοιχίαΤο κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο Ο

Μια αλληγορική ιστορία τόσο απλή και λιτή με βαθιά νοήματα. Η ανάγκη κάθε ανθρώπου κάπου να ανήκει είναι πάρα πολύ σημαντική να βρεί το κομμάτι που τον συμπληρώνει. Στη διάρκεια αναζήτησης της ευτυχίας πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί θα περάσουμε πολλές δυσκολίες αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία . Όταν όμως βρούμε το ιδανικό θα ολοκληρωθούμε.

0

Το δέντρο που έδινεΤο δέντρο που έδινε

Είναι μια αλληγορική ιστορία που αναφέρεται στην αγάπη ενός δέντρου και ενός μικρού αγοριού. Η Μηλιά συνέχεια έδινε τους καρπούς της , τα κλαδιά της , τον κορμό της στο αγοράκι που αγαπάει. Όταν αυτό μεγάλωσε και έγινε άντρας, θέλησε να αποκτήσει χρήματα, να κάνει οικογένεια , και να ταξιδέψει μακρυά. Ώσπου έρχεται η στιγμή που νιώθει την ματαιότητα σε αυτόν κόσμο και αναζητά ένα ήσυχο μέρος για να ξαποστάσει !! Ένα βιβλίο για την ανιδιοτελής αγάπη όπως της μητέρας για τα παιδιά της , την προσφορά και τη γενναιοδωρία.

0Δύναμη ψυχής

Το ''Λουλούδι της ερήμου'' είναι η αυτοβιογραφία της Γουόρις Ντίρι, που λόγω των εθίμων τους όπως ο ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων και ο γάμος ανάμεσα σε κοριτσάκια προεφηβικής ηλικίας και σε ηλικιωμένους άντρες, την οδήγησε να πάρει την απόφαση να το σκάσει από την καταπιεστική ζωή της στην αφρικανική έρημο, όταν ήταν μόλις δεκατριών χρόνων. Πόση δύναμη να έχει μια παιδική ψυχή για να καταφέρει κάτι τέτοιο;

0

Ο τρομερός εχθρόςΟ τρομερός εχθρός

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένας βασιλιάς που ήθελε να είναι ο πιο ισχυρός. Αλλά παράλληλα υπήρχε και ένας μάγος που ήξερε να διαβάζει το μέλλον και όλοι οι υπήκοοι του τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν περισσότερο από το βασιλιά. 'Ετσι ο μάγος έγινε ο πιο τρομερός εχθρός του και αποφάσισε να τον καλέσει στο παλάτι με σκοπό να τον σκοτώσει. Όμως μια απάντηση του μάγου θα καταφέρει να τον κάνει τρομερό εχθρό η φίλο;

0

O μπαμπάς μουΟ Μπαμπάς μου ο ήρωάς μου

Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση που αναφέρεται στη σχέση του μπαμπά και της κόρης και περιγράφει τις στιγμές που περνούν μαζί. Είναι εκείνος που θα βρίσκεται δίπλα σου σε όλες τις ευχάριστες και δύσκολες στιγμές και θα σε αγαπάει για όλα τα σωστά και τα λάθη σου.

0

Τα πολλά πρόσωπα του βιβλίου με τις φάτσεςΤα πολλά πρόσωπα του βιβλίου με τις φάτσες

Ένα βιβλίο που σε κάθε σελίδα του έχει και μία διαφορετική φατσούλα. Άλλες είναι χαρούμενες, άλλες λυπημένες και άλλες παιχνιδιάρικες. Βοηθάει τα παιδιά να γνωρίσουν πως είναι όταν είναι εκφραστικά και στο τέλος έχει καθρεφτάκι για να κάνουν όποια φατσα θέλουν και να γελάσουν με την ψυχή τους.

0

Ο ραφτάκος των λέξεωνΑνθρώπινες σχέσεις

Ένα υπέροχο βιβλίο που αναφέρεται στη αποξένωση των ανθρώπων, ακριβώς όπως και οι κάτοικοι της πόλης όταν αυτή μεγάλωσε. Βρισκόμαστε στην εποχή του καταναλωτισμού και δεν νοιαζόμαστε για τα συναισθήματα του συνανθρώπου μας. Έχουμε ξεχάσει τι μπορεί να κάνει μια ζεστή αγκαλιά και ένας γλυκός λόγος, ένα χαμόγελο.. Απλά πράγματα που μπορούν να ζεστάνουν την ψυχή μας. Η ιστορία του ραφτάκου,μας θυμίζει., πως να είμαστε άνθρωποι.

0

Τσέρνομπιλ- Ένα χρονικό του μέλλοντοςΣυγκλονιστικό

Αναφέρεται στη μεγαλύτερη τεχνολογική καταστροφή που έγινε 26η Απριλίου του 1986 στον πυρηνικό σταθμό του Τσέρνοµπιλ. Η ίδια η συγγραφέας μετά από 10 χρόνια επισκέφτηκε την απαγορευμένη ζώνη και με κίνδυνο τη ζωή και την υγεία της κατέγραψε μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν όλο αυτό. Ένα βιβλίο αριστούργημα που μας δημιουργεί συναισθήματα θλίψης και συγκίνησης.

0Διαφορετικότητα

Ο Όλιβερ είναι ένα αγόρι του οποίου τα μαλλιά είναι από καταπράσινα φύλλα και όταν αλλάζουν τα συναισθήματά του, αλλάζουν και τα φύλλα. Ένα βιβλίο για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και να αποδέχονται το διαφορετικό. Στο τέλος έχει και ένα παιχνίδι με χαρτοκοπτική για τα παιδιά.

0

Θα σ' αγαπώ ότι κι αν γίνειΜόνο η αγάπη έχει σημασία

Ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι που περιγράφει την αγάπη της μάνας για το παιδί της. Μία αγάπη αληθινή, ανιδιοτελής χωρίς ανταλλάγματα με υπέροχη εικονογράφηση.

0

Με εντολή του βασιλιάΚαθηλωτικό

Είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς άγνωστα μονοπάτια που θα σε καθηλώσει. Με εντολή του βασιλιά, ο Άλεκ Κινκέιντ ένας από τους τοπικούς άρχοντες, πρέπει να παντρευτεί μια νύφη από την Αγγλία. Γοητεύεται βλέποντα τη λαίδη Τζέιμι και χωρίς δεύτερη σκέψη θέλει να την παντρευτεί και να την υποτάξει. Αλλά η λαίδη παρά την γοητεία του λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του δεν θα ενδώσει. Με το πέρασμα του χρόνου αποφασίζει να 'ρθει πιο κοντά του όμως μετά από κάποια γεγονότα που συμβαίνουν τι θα κάνει; Ποιο θα είναι το μέλλον τους;

0

Οι ανησυχίες δεν είναι για πάνταΟι ανησυχίες δεν είναι για πάντα

Σε αυτήν την εποχή που ζούμε όλο και κάτι μας ανησυχεί. Βέβαια αυτό συμβαίνει όχι μόνο στους μεγάλους αλλά και στα παιδιά. Το βιβλίο μας εξηγεί τι είναι οι ανησυχίες και τι συναισθήματα μας δημιουργούν. Βέβαια για να διώξουμε τις ανησυχίες από το μυαλουδάκι ενός παιδιού μπορούμε να το προτρέψουμε να μας μιλήσει γι' αυτό, να του κάνουμε μια αγκαλιά και το κυριότερο να του δώσουμε να καταλάβει ότι θα είμαστε δίπλα του ότι και να συμβεί.

0

Πέντε λεπτάΑστείο

Τελικά τα πέντε λεπτά είναι πολύς χρόνος ή όχι; Όταν βαριόμαστε τα 5 λεπτά είναι πολλά ενώ όταν διασκεδάζουμε είναι λίγα. Έτσι και στην περίπτωση του μικρού μας ήρωα ο οποίος όταν πάει στον οδοντίατρο ή όταν περιμένει τη σειρά του για την τουαλέτα είναι αιωνιότητα σε αντίθεση όταν παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι ελάχιστα. Ένα παραμύθι που διδάσκει στα παιδιά ότι πρέπει να έχουν υπομονή με σκοπό να αξιοποιούν σωστά το χρόνο τους για να υπάρχει ισορροπία.

0

Οι γραμμές στο πρόσωπο της γιαγιάς μουΣυγκινητικο

Μια ιστορία τρυφερή και συγκινητική. Η εγγονή προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τις ρυτίδες της γιαγιάς. Κάθε μια από τις ρυτίδες είναι και μία ανάμνηση που με τον δικό της τρόπο αφηγείται η γιαγιά στην εγγονή και σε εμάς που διαβάζοντας το βιβλίο μας δημιουργούνται ανάμεικτα συναισθήματα.

0

Εγκλήματα γένους θηλυκού στην ΕλλάδαΓυναικεία εκδίκηση

Ποιος είπε ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να διαπράξει ένα έγκλημα; Το βιβλίο αναφέρεται σε αληθινά εγκλήματα που διέπραξαν γυναίκες όλων των ηλικιών και για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Εγκλήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη για χρόνια και από γυναίκες υπεράνω πάσης υποψίας που ο τρόπος τους σε σοκάρει.

0

Ο ασπροδόντηςΑριστούργημα

Ο ''Ασπροδόντης'' είναι ένα κλασικό μυθιστόρημα για μικρούς και μεγάλους. Μας αφηγείται την ιστορία ενός μικρού λύκου ο οποίος έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους που τον φροντίζουν και αναγκάζεται να υποταχθεί σε αυτούς και να γνωρίσει το βίαιο κόσμο τους. Ένα αριστούργημα, καλογραμμένο που αξίζει να το διαβάσετε.

0

Το σκιάχτροΤρυφερό

Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα κοράκι και σε ένα σκιάχτρο; Κι όμως όταν ένα κοράκι πέφτει ξαφνικά από τον ουρανό το σκιάχτρο το σώζει. Έτσι με τον καιρό αρχίζει να αναπτύσσεται ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ τους; Θα καταφέρει να αντέξει στο χρόνο; Μια ιστορία που μας διδάσκει τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης.

0

Η ΜαριονέταΚαθηλωτικό

Η «Μαριονέτα» του Daniel Cole αποτελεί ένα από τα πρώτα του βιβλία του, με δυνατή πλοκή, τρομερή αγωνία και δράση Ο πρωταγωνιστής είναι ο Γουίλιαμ Φοκς γνωστός με το παρατσούκλι Γουλφ . Όλα ξεκινούν όταν ο Γουλφ ανακαλύπτει μια μαριονέτα φτιαγμένη από τα μέλη έξι διαφορετικών ανθρώπων, άρα έχουμε ήδη έξι θύματα που πρέπει να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν. Όμως το περίεργο είναι ότι η μαριονέτα αυτή είναι έτσι τοποθετημένη ώστε το ένα της χέρι να δείχνει ακριβώς το διαμέρισμα του Γουλφ. Ο δολοφόνος στέλνει σε μια δημοσιογράφο μια λίστα στην οποία δηλώνει τα επόμενα θύματά του και μάλιστα λέει και τη μέρα που θα τα σκοτώσει. Τελευταίος στη λίστα είναι ο Γουλφ. Έτσι ξεκίνα ένας αγώνας προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο αλλά και να προστατέψουν τα επόμενα θύματα. Τι κατάληξη θα έχει όλο αυτό και ποιος θα καταφέρει να επιζήσει;

0Η μυστηριώδης βαλίτσα

Το βιβλίο ''Η βαλίτσα της Νίνας'' είναι γραμμένο σε στιχάκια που κάνουν ομοιοκαταληξία και με υπέροχη εικονογράφηση. Ο Μίμης είναι ένας ταχυδρόμος που πρέπει να παραδώσει μια βαλίτσα. Όταν φτάνει στην πολυκατοικία της οδού Ρωμαίου και Ιουλιέτας 33 χτυπάει όλα τα κουδούνια. Οι ένοικοι αναστατωμένοι κατεβαίνουν κάτω. Ποιανού είναι τελικά αυτή βαλίτσα και γιατί είναι τόσο βαριά; Ένα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσουν όλοι.

0

Ο KαστανάνθρωποςΟ απόλυτος τρόμος

Ο ''Καστανάνθρωπος'' είναι ένα θρίλερ, έχει γρήγορη πλοκή είναι ανατρεπτικό και σε καθηλώνει.Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος σε κάθε τόπο του εγκλήματος αφήνει την «κάρτα» του: έναν καστανάνθρωπο, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα Το αποτύπωμα όμως που βρέθηκε και ανήκει στην κόρη της υπουργού η οποία είχε απαχθεί κι δολοφονηθεί πριν ένα χρόνο, που θα οδηγήσει ένα ζευγάρι ντεντέκτιβ που διερευνούν την υπόθεση; Πόσο ασφαλείς είναι όλοι; Προσδεθείτε γιατί η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε.

0

Βεν Οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιαςΦιλία ένα δώρο ανεκτίμητο

Ο Βεν το μικρό παπί είναι ο ήρωας του παραμυθιού μας που έχει χάσει ότι πολυτιμο μπορεί να έχει ο καθένας στη ζωή του την οικογένειά του και την προστασία. Πώς θα μπορέσει να επιβιώσει; Θα περάσει πολλές δυσκολίες με αποτέλεσμα να αποκτήσει πολλές εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον. Θα συναντήσει αρκούδες, ανθρώπους, κουκουβάγιες και θα κάνει φιλίες. Κάποια στιγμή θα συναντήσει τους ομοιούς του. Τότε τι επιλογή θα κάνει; Ένα παπί με τόσο θάρρος και τέτοια δύναμη ψυχής που σίγουρα σε κερδίζει.

1

Ευτυχία είναι ένα καρπούζι πάνω στο κεφάλι σουΑστείο

Η ευτυχία είναι σχετική. Κάποιος μπορεί να τα έχει όλα και να είναι δυστυχισμένος και κάποιος άλλος να μην έχει τίποτα και να είναι τρισευτυχισμένος. Να βρίσκει το νόημα της ευτυχίας σε μικρά πράγματα. Έτσι και στο παραμύθι μας η κ. Φωτεινή ξυπνάει κάθε μέρα χαρούμενη και δείχνει ευτυχισμένη σε αντίθεση με τις γειτόνισσές, οι οποίες είναι δυστυχισμένες. Παίρνουν την απόφαση να την παρακολουθήσουν για να ανακαλύψουν το μυστικό της , γεγονός που θα τις οδηγήσει σε αστείες γκάφες.

0

Το μυστικό βιβλίο του μπλε κύκλουΕκπληκτικό

Ένα βιβλίο εκπαιδευτικό και με υπέροχη εικονογράφηση περιγράφει τον κύκλο του νερού. Μέσα από την ανάγνωση του καταλαβαίνουμε την αξία που έχει τι νερό ότι δεν πρέπει να το σπαταλάμε και πόσο σημαντικό είναι για τον πλανήτη μας.

0

Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτουΣυγκλονιστικό

Το βιβλίο μας αφηγείται την ιστορία ενός αδέσποτου γάτου ο οποίος δεν θα άλλαζε την ελευθερία του με τίποτα. Αλλά μια μέρα τον χτυπάει ένα αυτοκίνητο και καταφεύγει στη βοήθεια του Σατορου που θα τον φροντίσει και του δίνει το όνομα Νανα. Μετά από 5 χρόνια ο Σατορου ξεκινα ενα ταξίδι προκειμένου να συναντήσει παλιούς φίλους και παίρνει μαζί του και τον Νάνα χωρίς να του αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους αυτού του ταξιδιού. Ένα αλληγορικό μυθιστόρημα που μας δείχνει πως μπορεί να αλλάξει η ζωή μας αν υπάρχει φιλία και αγάπη.

0

Ο δεύτερος ουρανόςΤρυφερό

Ο Γκίλμπερτ είναι ένας πιγκουίνος που μόλις αντικρίζει τον κόσμο το πρώτο που ήθελε να κάνει είναι να πετάξει ψηλά στον ουρανό. Όμως οι πιγκουίνοι δεν πετάνε και το ξέρει καλά αλλά δεν το βαζει κάτω. Μια μέρα ανεβαίνει σ' ένα βράχο και πέφτει στη θάλασσα. Εκεί ανακαλύπτει πόσο όμορφος είναι ο βυθός και βουτάει ακόμη πιο βαθιά. Μπορεί να μην κατάφερε να πετάξει αλλά δεν έπαψε να προσπαθεί. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει και στη ζωή αξίζει να προσπαθείς και ας μην τα καταφέρεις.

0

Δώσε λύση στο μελίσσιΔώσε λύση στο Μελίσσι

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα μελίσσι αλλά δεν υπήρχε βασίλισσα σ' αυτό. Έτσι έπρεπε ο Μίλτος και η Μελίνα οι δύο αυτές μελισσουλες να κάνουν εκλογές για να βρεθεί μια λύση. Τι θα γίνει αν όλες οι μελισσουλες δεν μπορούν να συνεργαστούν για να βρουν μια λύση; Ποιο θα είναι το μέλλον του μελισσιου;

0Ο εγωιστής γίγαντας

Ο εγωιστής γίγαντας είναι ένα παραμύθι που σίγουρα δεν μας αφήνει αδιάφορους. Αναφέρεται σε ένα γίγαντας ο οποίος ήταν εγωιστής και δεν άφηνε τα παιδιά να παίζουν στον κήπο του. Πώς όμως η σκληρή του καρδιά μαλακώνει; Αυτό θα συμβεί όταν θα γνωρίσει ένα αγόρι που με την αγάπη του θα καταφέρει να αλλάξει τα πάντα.

1

Πώς να πιάσεις ένα αστέριΤρυφερό

Ένα τρυφερό παραμύθι που πρωταγωνιστής του είναι ένα μικρό αγόρι ο οποίος ευχόταν να είχε ένα δικό του αστέρι. Έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει να πιάσει ένα, καταστρώνοντας ένα σχέδιο. Η ιστορία αυτή μας διδάσκει να μην παρατάμε τα όνειρά μας ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε.

0

ΚαλοσύνηΑισιόδοξο

Το βιβλίο μας δείχνει διάφορους τρόπους για να δείξουμε την καλοσύνη μας όπως με ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια γλυκιά κουβέντα, μια βοήθεια και πολλά άλλα ώστε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. Όταν φερόμαστε καλά νιώθουμε ωραία.

0

Τικ και Τέλα- Ο βατραχάκοςΤρυφερό

Ο Τικ και η Τέλα είναι δύο κουνελάκια και είναι φίλοι. Όταν ο Τικ την καλεί να μείνει στο σπίτι του η Τέλα συνειδητοποιεί ότι ξέχασε τον αγαπημένο της βατραχάκο. Μια υπέροχη ιστορία που προάγει την αξία της φιλίας και υπέροχη εικονογράφηση.

0

Άουτς!Συγκινητικό

Το ''Αουτς'' είναι ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση που πρωταγωνιστεί ένας σκαντζόχοιρος ο οποίος δεν μπορεί να βγάλει το μήλο που καρφώθηκε πάνω του. Όλοι οι φίλοι του στο δάσος προσπαθούν αλλά μάταια. Η λύση θα βρεθεί και θα την δώσει η κατσικούλα. Ένα βιβλίο που περνά ωραία μηνύματα.

0

Υ.Γ. Σ' αγαπώΡομαντικό

Το ''Υ.Γ. Σ' αγαπώ'' είναι ένα ρομαντικό και συγκινητικό μυθιστόρημα. Η Χόλι και ο Τζέρι είναι ένα ζευγάρι ευτυχισμένο και ερωτευμένο και όλα πάνε υπέροχα στη ζωή τους ώσπου όλα ανατρέπονται ξαφνικά. Ο Τζέρι πεθαίνει και η Χόλι προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ένα πακέτο με γράμματα που φτάνουν στα χέρια της που είχε αφήσει ο Τζέρι την βοηθούν να πάρει δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή της. Τελικά πόσο δύναμη κρύβει η ψυχή του ανθρώπου;

0

Να σου πω μια ιστορίαΝα σου πω μια ιστορία..

Το βιβλίο ''Να σου πω μια ιστορία'' αποτελείται από μικρές ιστορίες που σε κάνουν να σκεφτείς και να προβληματιστείς . Ο νεαρός φοιτητής Ντεμιάν απευθύνεται σε ένα ψυχαναλυτή τον Jorge προκειμένου να ανακαλύψει πτυχές του εαυτού του. Ο Jorge του δίνει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεται λέγοντάς του κάθε φορά και μια ιστορία η οποία λειτουργεί παραβολικά. Ένα βιβλίο που θα μας κάνει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας.

0

Ο δρόμος του γυρισμούΣυγκινητικό

Ο Δρόμος του γυρισμού είναι ένα συγκινητικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στη αγάπη που δημιουργείται ανάμεσα στον Λούκας και την Μπέλα ενός κουταβιού. Όταν ο Λούκας σώζει την Μπέλα αποφασίζει να την πάρει από το δρόμο και να την φροντίσει. Επειδή όμως στο σπίτι του δεν γίνεται την παέι στο νοσοκομείο όπου εργάζεται και οι ασθενείς αισθάνονται καλύτερα και χαίρονται με την παρουσία της στο χώρο. Όμως όλα ανατρέπονται όταν οι κρατικές υπηρεσίες αποφασίζουν να την πάρουν μακριά. Θα καταφέρει η Μπέλα όσα χιλιόμετρα και αν τους χωρίζουν να βρει το δρόμο της επιστροφής;

0

Το δέμαΨυχολογικό θρίλερ

Το δέμα είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που παίζει με το μυαλό.Η ψυχίατρος Έμα Στάιν τελειώνοντας την ομιλία της σ’ ένα συνέδριο πηγαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου να ξεκουραστεί. Πριν καν αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει, βρίσκεται βιασμένη και με ξυρισμένο κεφάλι.. Από τότε νιώθει ασφαλής μόνο στο σπίτι της. Μετά από όλο αυτό χάνει την επαφή με το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Βλέπει σε κάθε πρόσωπο το πιθανό ψυχοπαθή δολοφόνο. Ώσπου μια μέρα χτυπάει την πόρτα ο ταχυδρόμος και την παρακαλεί να αφήσει ένα δέμα που προορίζεται για τον γείτονα της του οποίου το όνομα δεν γνωρίζει και τότε ο φόβος γίνεται πιο δυνατός από ποτέ...

1

Η ερωμένη των φάρωνΡομαντικό

Στο νησί της Σερίφου και συγκεκριμένα στον φάρο του νησιού, μια νεαρή γυναίκα πεθαίνει κατά την διάρκεια της γέννας της, αφού πρώτα έχει φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Νατάσα. Την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο καπετάν Νικόλας, ο φαροφύλακας του νησιού αφού δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς. Η Νατάσα έφηβη πλέον θα ερωτευτεί, θα βρεθεί προδομένη, πληγωμένη και σε αδιέξοδο. Έτσι, θα αφήσει πίσω της τον γέρο πια Καπετάν Νικόλα και το ασφαλές περιβάλλον του φάρου, ξεκινώντας ένα ταξίδι δίχως αρχικό προορισμό. Ξεκινώντας μία ατελείωτη περιπλάνηση ανά την Ελλάδα.Θα προσπαθήσει να επισκεφθεί όσους περισσότερους φάρους μπορεί. Ένα ταξίδι περιπετειώδες, κατά τη διάρκεια του οποίου η Νατάσα θα γευτεί μία πληθώρα αντικρουόμενων μεταξύ τους συναισθημάτων γιατί το μόνο που ήθελε ήταν απλά να αγαπηθεί...

0

ΠυγολαμπίδεςΦιλία το πιο σημαντικό

Οι ΄΄πυγολαμπίδες΄΄ είναι ένα βιβλίο που αναφέρεται στη φιλία μεταξύ δύο γυναικών οι οποίες είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Η Κέιτ Μαλάρκι είναι ένα κορίτσι εσωστρεφές που ζει μια ήρεμη ζωή και από την άλλη η Τάλι Χαρτ η οπόια είναι όμορφη, φιλόδοξη, έξυπνη ,μετακομίζει απέναντι από το σπίτι της Κέιτ. Πώς γίνεται αυτά τα δύο κορίτσια σ’ ένα καλοκαίρι να έρχονται τόσο κοντά και να δημιουργηθεί μια φιλία η οποία θα κρατήσει πάρα πολλά χρόνια; Η Κέιτ θέλει να ερωτευθεί και να παντρευτεί ενώ η Τάλι είναι φιλόδοξη και θέλει να φτάσει πολύ ψηλά. Όταν η προδοσία μπαίνει ανάμεσά τους τι θα γίνει; Θα καταφέρουν να διατηρήσουν τη φιλία τους ;

2Καθηλωτικό

Το βιβλίο ''Σώσε με'' σε κρατά σε αγωνία και σε καθηλώνει. Οι τρεις αδελφές με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα τους θα συναντιόταν στο πατρικό τους αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ και αυτό γιατί μία από τις τρεις αγνοείται. Τι απέγινε και ή μικρότερη αδελφή δεν έφτασε ποτέ; Από την άλλη η αστυνόμος Λουκίδη στον υγρότοπο του Εθνικού Πάρκου Θράκης ανακαλύπτει ένα γυναικείο πτώμα παραμορφωμένο. Σε ποιόν ανήκει το πτώμα και ποια μυστικά κρύβονται;

0

Υπόθεση JacobΣυγκλονιστικό

Είναι ένα δικαστικό δράμα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία νομικού και ψυχολογικού θρίλερ. Η ιστορία εξελίσσεται στο προάστιο της Βοστώνης όταν ένας έφηβος δολοφονείται. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο Άντριου Μπάρμπερ ο οποίος είναι βοηθός εισαγγελέα. Τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια υποδεικνύουν ως βασικό ύποπτο το γιο του Άντριου τον Jacob. O 'Αντριου αν και ξέρει πολύ καλά ότι ο γιος του αποκλείεται να διέπραξε το φόνο πρέπει να βρει στοιχεία για την αθωότητα του. Πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει για να βρει τις αποδείξεις που χρειάζονται;

0

Ο τρόφιμοςΣε αφήνει με κομμένη την ανάσα

Ο ''Τρόφιμος'' είναι ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ. Αναφέρεται σε ένα κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ενός ψυχιατρείου εδώ και ένα χρόνο. Έχει ήδη ομολογήσει δύο αποτρόπαιες δολοφονίες παιδιών. 'Όμως αγνοείται και ο μικρός Μάξ εδώ και ένα χρόνο και ο δράστης αρνείται να αποκαλύψει τι απέγινε. Το μόνο που απομένει σε ένα γονιό όταν έχει χάσει το παιδί του είναι να βρει ένα τρόπο να γίνει ο ίδιος έγκλειστος στην ψυχιατρική κλινική ώστε να μάθει την αλήθεια με όποιο ρίσκο. Τι θα γίνει όμως; Θα καταφέρει να ξετυλίξει το κουβάρι και βρει τι απέγινε το παιδί του;

1

ΤιρκουάζΕξαιρετικό

Οι ηρωϊδες του βιβλίου μας είναι τρεις γυναίκες, οι οποίες συνδέονται με συγγένεια εξ αίματος μεταξύ τους και ένας άντρας που συναντάει και τις τρεις τους, επεμβαίνοντας μοιραία στις ζωές τους. Είναι η Ερατώ, κακομαθημένη, εγωίστρια, χωρίς καμία ομορφιά εξωτερική και κυρίως εσωτερική.Η Κλέλια, ευγενική, όμορφη, γλυκιά και δοτική. Η Μάιρα, ένας πραγματικά άγγελος επί γης, πανέμορφη εξωτερικά μα κυρίως εσωτερικά.Ο Στέφανος με πολλές πληγές από τα παιδικά του χρόνια, χωρίς κανένα ουσιαστικό πρότυπο οικογένειας, εγωιστής, χειριστικός Την μια την αγάπησε, την άλλη την παντρεύτηκε και την τρίτη την βίασε. Ο καθένας ξεχωριστά έχει να παλέψει με τους δικούς του δαίμονες. Ένα τιρκουάζ δαχτυλίδι είναι ο κοινός παρονομαστής τους. Ένα βιβλίο καθηλωτικό, διδακτικό, γεμάτο χρώματα και λουλούδια, πόνο, χαρακιές, αλλά και πολύ αγάπη, κάθαρση, εξιλέωση, και πληθώρα συναισθημάτων.

0

ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥΥπέροχο

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Μανχάταν το 1946. Η Γκρέις Χίλι είναι η ηρωϊδα μας η οποία χάνει τον άντρα της στον πόλεμο και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Πηγαίνοντας στη δουλειά της βρίσκει μία βαλίτσα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Την ανοίγει και βλέπει ότι υπάρχουν φωτογραφίες δώδεκα γυναικών. Ξεκινά να αναζητά ποιες είναι αυτές οι γυναίκες. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι η βαλίτσα ανήκε στην Έλανορ Τριγκ η οποία ήταν αρχηγό ενός δικτύου μυστικών πρακτόρων. Τι αποστολές είχαν αναλάβει και τι έγιναν τα μέλη αυτής της ομάδας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου; Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία.

0

Μαγειρεύοντας για τον ΠικάσοΑπλά υπέροχο

Το «Μαγειρεύοντας για τον Πικάσο» είναι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα για μια άγνωστη σχεδόν περίοδο της ζωής του ιδιοφυούς ζωγράφου και εξελίσσεται παράλληλα σε δύο χρονικές περιόδους. Στην άνοιξη του 1936, όταν στη Γαλλική Ριβιέρα, η κεντρική ηρωίδα, η δεκαεπτάχρονη Οντίν μαγειρεύει μαζί με τη μητέρα της στην κουζίνα του ιδιόκτητου Café Paradis και φροντίζει για το μεσημεριανό φαγητό ενός διάσημου πελάτη που με άκρα μυστικότητα του το πηγαίνει από την πλαϊνή πόρτα της βίλας που διαμένει. Η συνάντηση της Οντίν με τον κορυφαίο καλλιτέχνη τη βοηθάει να ανακαλύψει πτυχές του εαυτού της αλλά και το ταλέντο που έχει στη γαστρονομία. Από την άλλη μας ταξιδεύει στη σύγχρονη εποχή, όταν η Σελίν, επιτυχημένη makeup artist του Χόλιγουντ και εγγονή της Οντίν, ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι στην πόλη όπου η γιαγιά της και ο Πικάσο συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Εκεί θα ανακαλύψει αλήθειες για την τέχνη, τη γαστρονομία και τον έρωτα.

0Μυστηριώδες και συγκλονιστικο

Το ''Δάσος της Μνήμης'' πρόκειται για μια ιστορία που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα και θα σας συγκλονίσει. Η αστυνομική διευθύντρια Μαρέιντ ΜακΚάλαχ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει μια απαγωγή Αναφέρεται σε μια απαγωγή ενός μικρού κοριτσιού της δεκατριάχρονη Ελίσα η οποία πηγαίνει μαζί με τη μητέρα της σε ένα τουρνουά σκάκι. Ενώ όλα κοιλούν ομαλά ξαφνικά ένας άντρας την απαγάγει και την δένει σε ένα κελάρι σε μια αγροικία που βρίσκεται στο δάσος. Εκεί θα γνωρίσει και τον δωδεκάχρονο Ελάιτζα ο οποίος αρνείται να ειδοποιήσει την αστυνομία. Η Ελίσα σιγά σιγά προσεγγίζει τον Ελάιτζα με σκοπό να τη βοηθήσει να αποδράσει αλλά μάταια. Ο Ελάιτζα δεν είχε ποτέ ένα φίλο. Έτσι η Ελίσα με την εξυπνάδα της κατορθώνει να τον πείσει να του μάθει σκάκι και παράλληλα στέλνει ένα μήνυμα, μέσω του Ελάιτζα ,στην ομοσπονδία σκακιού να της στείλουν μια σκακιέρα, για να παίζουν οι δυο τους. Το μήνυμα όμως από την Ελίζα είναι κωδικοποιημένο, που δίνει το στίγμα της , που βρίσκεται εγκλωβισμένη και φυλακισμένη. Τι κατάληξη θα έχει αυτό το παιχνίδι; Ποιος θα καταφέρει να βγει σώος από το Δάσος της μνήμης;

0

Η ΓΙΑΤΡΙΝΑΣυγκλονιστικό

Η ''Γιατρίνα'' είναι ένα μυθιστόρημα εποχής που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η ηρωϊδα η Σουζάνα Φαζέκας η οποία είναι πρόσωπο υπαρκτό,που διχάζει την τοπική κοινωνία του Ναγκιρέβ ως μαμή και πρακτική γιατρός. Αποκτώντας αυθαίρετα δικαιοδοσία ζωής και θανάτου πάνω σε ξένες ζωές, η Σουζάνα αναλαμβάνει δράση θεωρώντας θεία Δίκη ό,τι για τους υπόλοιπους είναι έγκλημα και αμαρτία. Όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει το γιατρό Στράτο Κεκέρογλου και αρχίζει να συμφιλιώνεται με τα τραύματά της. Ένα βιβλίο που δεν θα θέλεις να τελειώσει.

0

Η πενθεράΑπολαυστικό μυθιστόρημα

Το μυθιστόρημα αυτό πέρα από την αστυνομική χροιά είναι και κοινωνικό. Δύο πεθερές η μία με καταγωγή από τη Μάνη και η άλλη Πόντια δέχονται δολοφονική επίθεση την ίδια μέρα και ώρα σε δύο διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και μια δημοσιογράφος προσπαθεί να βρει τους δράστες και τα κίνητρά τους. Πόσο ένοχες είναι οι νύφες τους και ποια μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια; Ένα μυθιστόρημα με έντονη πλοκή , δράση και ένα φινάλε που άλλους θα ευχαριστήσει και άλλους όχι.

0

Οι κόρες του νερούΕξαιρετικό

Οι κόρες του νερού είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στον ελληνισμό της διασποράς από τα τέλη του 18ου αιώνα μέχρι τις αρχές του 20ου. Οι ήρωες της Λαπατά είναι τέσσερις σπουδαίες γυναίκες, που έχουν ακραίες προσωπικότητες και φλογερό ταπεραμέντο, παρασύρονται από άσβηστα μίση και πάθη, βιώνουν έρωτες και μεγάλες φουρτούνες αλλά στο τέλος βρίσκουν την πολυπόθητη κάθαρση.

0

1984Συγκλονιστικό

Το «1984» είναι το τελευταίο μυθιστόρημα του Τζωρτζ Όργουελ γράφτηκε το 1948 και εκδόθηκε το 1949. Πρόκειται για ένα προφητικό βιβλίο. Περιγράφει την ιστορία του Winston Smith, ενός μεσαίου κυβερνητικού υπαλλήλου στο μελλοντικό 1984 όπου όλοι και όλα παρακολουθούνται από το Μεγάλο Αδερφό. Ένα βιβλίο που θα σε ανατριχιάσει και θα σε καθηλώσει.

0

Ποτέ χωρίς την κόρη μουΥπέροχο

Η Μπέτι Μαχμουντί, Αμερικανίδα παντρεμένη με Ιρανό, ταξιδεύει με το σύζυγο και την κόρη της στην Τεχεράνη.Βέβαια εκεί η ζωή είναι πολύ διαφορετική από ότι τη φαντάζεται. Εκεί τις γυναίκες τις έχουν σαν σκλάβες. Μη μπορώντας να το αντέξει όλο αυτό η μόνη διαφυγή της είναι ένα παράνομο δίκτυο λαθρεμπόρων. Με όση δύναμη της έχει απομείνει θα πετύχει το ακατόρθωτο. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία που σε καθηλώνει.

0

Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετάειΜοναδικό

Μια γλαροπούλα που είναι έτοιμη να γεννήσει πέφτει θύμα της θαλάσσιας ρύπανσης. Φτάνοντας στον μπαλκόνι ενός σπιτιού συναντά ένα γάτο τον Ζορμπά. Του ζητάει να του υποσχεθεί ότι θα κλωσήσει το αβγό δεν θα το φάει το γλαρόπουλο και θα του μάθει να πετάει. Ο γάτος που είναι μαύρος και χοντρός του δίνει το λόγο του. Μα είναι ποτέ δυνατόν ένας γάτος να μάθει σε ένα γλάρο να πετάει; Μια ιστορία τόσο τρυφερή που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

0

Το μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείοΕυχάριστο

Ο κ. Περντί έχει ένα πλωτό βιβλιοπωλείο στις όχθες του Σηκουάνα και προτείνε στους πελάτες του βιβλία που θα γιατρέψουν τις ψυχές τους. Με τις δικές του πληγές τι θα γίνει όταν η αγαπημένη του τον εγκατέλειψε πριν είκοσι χρόνια αφήνοντάς του ένα γράμμα που δεν τόλμησε να το διαβάσει; Ένα καλοκαίρι αποφασίζει να το διαβάσει και όλα αλλάζουν. Φεύγει για το νότο της Γαλλίας παρέα με ένα διάσημο συγγραφέα και ένα ερωτοχτυπημένο σεφ. Μια ιστορία που θα μας γεμίσει με ανάμεικτα συναισθήματα.

0

Η Φάρμα των ΖώωνΔιαχρονικό

Η "Φάρμα των ζώων" πρόκειται για μια ιδιοφυή αλληγορική ιστορία. Τα ζώα μιας φάρμας επαναστατούν ενάντια στον αφέντη τους και αναλαμβάνουν τα ίδια τη διαχείρησή τους. Η συνέχεια δεν θα είναι τόσο ευχάριστη αλλά το φινάλε αυτό που του αρμόζει.'Ενα σπουδαίο έργο που ψυχαγωγεί και δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

0

Το κορίτσι του τρένουΑνατρεπτικό

Το "Κορίτσι του τρένου" είναι ένα βιβλίο που συνδέει τις ζωές τριών γυναικών.Η Rachel όμως είναι ο κύριος χαρακτηρας που περνά καθημερινά με το τρένο και παρατηρεί τη ζωή ενός ζευγαριού φανταζόμενη την ιδανική ζωή τους σε σχέση με τη δική της. Αλλά τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται. Ένα μυθιστόρημα θρίλερ που δεν θέλεις να το αφήσεις τόσο καλογραμμένο με τις εικόνες να διαδέχονται η μία την άλλη και ένα τέλος που δεν το περιμένει κανείς.

0

Ευτυχία θα πει...Πραγματική ευτυχία

Το βιβλίο "Ευτυχία θα πει..." είναι αφιερωμένο στην τρίτη ηλικία, που με τις εμπειρίες την σοφία και την συσσωρευμένη γνώση των χρόνων που κουβαλούν οι εκπρόσωποι της, αποτελεί έναν οδηγό για εμάς τους νεώτερους.Μελίνα ,Άλεξ, Άννα, Ευτυχία, Αλέξανδρος, Οδυσσέας. Τέλης . Όλγα, Μαρκέλα ,Γιώργος και πόσοι άλλοι!!! Κάθε ήρωας και μια τραγική ιστορία !Θυελλώδεις έρωτες, προδοσίες,σκοτεινά μυστικά ,παντοτινοί δεσμοί, οδυνηρές αναμνήσεις, ανομολόγητες και απαγορευμένες επιθυμίες.... Και τα σκήπτρα κρατά η Αγάπη.Απίστευτα συγκινητικό, απίστευτα τρυφερό, γεμάτο πίστη, ελπίδα.

0

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari τουΑξιολάτρευτο

Ο "Μοναχός που πούλησε τη ferrari του" είναι μία συγκλονιστική ιστορία. Ο Τζούλιαν Μαντλ ένας μεγαλοδικηγόρος, είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου έπαθε έμφραγμα.'Ολη αυτή η περιπέτεια θα τον οδηγήσει να δει με άλλη ματιά την ζωή να εγκαταλείψει τον υλικό κόσμο και να ταξιδέψει προς την Ανατολή. Ένα μάθημα ζωής για όλους μας.

0

Όταν θα δεις τη θάλασσαΌταν θα δεις τη θάλασσα

Το « Όταν θα δεις την θάλασσα» είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα στην Ελλάδα. Η Μαργαρίτα είναι μία γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα γάμο με ένα διπλωμάτη που κινεί τα νήματα του δανειμού της Ελλάδας παρασκηνιακά. Είναι η εποχή που η Ελλάδα μετασχηματίζεται και ο σύζυγος της Μαργαρίτας καλεί τον Φαραντέι τον καλύτερο τοπογράφο από την Αγγλία για να σχεδιάσει τον σιδηρόδρομο που θα ενώσει τη χώρα. Εκείνη όμως θα τον ερωτευτεί σφόδρα. Ένα μυθιστόρημα καθηλωτικό για τον έρωτα και την ελπίδα.

0

Αγαπητέ ΘεέΑγαπητέ Θεέ

Το "Αγαπητέ Θεέ' αποτελεί μια νουβέλα που έχει αναπτυχθεί σε μορφή επιστολών προς το θεό που τις γράφει ένα 10χρονο αγόρι μέσα από το νοσοκομείο που νοσεί από λευχαιμία. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι όχι μόνο αντιμετωπίζει με γενναιότητα και θάρρος την κατάστασή του αλλά στηρίζει και τους γονείς του που αρνούνται να αποδεχτούν την αλήθεια. Η μόνη που του μιλά με ειλικρίνεια είναι η κ.Ροζ που τον συμβουλεύει να έχει πίστη στο Θεό. Μέσα από την επαφή του με το Θεό ο Όσκαρ θα αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους γύρω του, τον εαυτό του αλλά και τους γονείς του.

1

Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκεΑστείο

Ο Άλαν Κάρλσον είναι ένα ηλικιμένος που ζει σε ενα γηροκομειο και περιμένει ένα πάρτι που εύχεται να μην άρχιζε ποτέ. Πρόκειται για το πάρτι των εκατοστών γενεθλίων του. Εκεί θα παρευρίσκονται δημοσιογράφοι, ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Άλαν όμως έχει άλλα σχέδια. Έτσι αποφασίζει να το σκάσει από το παράθυρο και θα ζησει τέτοια περιπέτεια που δεν την φαντάζεται κανείς. Στο δρόμο του θα συναντήσει εγκληματίες, μια βαλίτσα με χρήματα και έναν ελέφαντα. Το μυθιστόρημα είναι τόσο αστείο και απολαυστικό που δεν θέλεις ούτε στιγμή να το αφήσεις από τα χέρια σου.

0

Οι κόρες του νερούΟι κόρες του νερού

Οι κόρες του νερού είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στον ελληνισμό της διασποράς από τα τέλη του 18ου αιώνα μέχρι τις αρχές του 20ου. Οι ήρωες της Λαπατά είναι τέσσερις σπουδαίες γυναίκες, που έχουν ακραίες προσωπικότητες και φλογερό ταπεραμέντο, παρασύρονται από άσβηστα μίση και πάθη, βιώνουν έρωτες και μεγάλες φουρτούνες αλλά στο τέλος βρίσκουν την πολυπόθητη κάθαρση.

0