Reviews

60

Followers

4

Following

3

Βιβλία

11

Reviews

60

Followers

4

Following

3

Αγαπημένα βιβλία

11

Reviews

Άσε το διάβολο ήσυχοΛευκός ποιμένας

Ο ντετέκτιβ Ντέιβ Γκάρνεϊ ήρθε με μια ακόμα συγκλονιστική υπόθεση που πρέπει να βρει την λύση της.. Ένας κατά συρροήν δολοφόνος αυτοαποκαλούμενος "καλός ποιμένας, 6 θύματα με μαύρες μερσεντες και μια δημοσιογράφος που κινδυνεύει η ζωή της..

0Χιονάτη

Η λευκή ομορφιά της ψυχής αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες και τις κακίες..ειδικά αν έχεις και ανθρώπους (στην περίπτωση μας νάνους) διπλα σου..

0Σταχτοπούτα

Ένα ακόμα κλασσικό παραμύθι που δείχνει την ομορφιά που έχουμε μέσα μας.. Ακόμα και με δύσκολους ανθρώπους αν έρθουμε αντιμέτωποι αν έχουμε υπομονή και συγχώρεση θα ανταμειφθούμε και η κακία θα τιμωρηθεί.

0Το ασχημοπαπο

Από τα πιο ωραία κλασικά παραμύθια που ένα παπάκι άσχημο μεταμορφώνεται σε έναν πανέμορφο κύκνο.. μας μαθαίνει να μην κρίνουμε από την εμφάνιση. Κάτι άσχημο μπορεί να είναι μαγευτικά όμορφο από μέσα..

0Μπορώ να γίνω ο σκυλος σου?

Μια πολύ όμορφη ιστορία ενός σκύλου που ψάχνει να βρει συντροφιά.. εκεί που νομίζει πως όλα εχουν χαθεί λαμβανει ένα γράμμα που του δίνει ξανά ελπίδα.. υπέροχο παραμύθι διδάσκοντας την φιλοζωία.

0

Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθοςΧάρι Πότερ

Η σειρά Χάρι Πότερ κυρίως απευθύνεται σε εφηβικές ηλικίες αλλά διαβάζεται Εύκολα και από έναν ενήλικα.. μαγεία, δράση, ανατροπές ήρθαν για να μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ

0

Ο πιο χαρούμενοςΟ πιο χαρούμενος

Ένα πολύ όμορφο βιβλίο που διδάσκει πως όλοι είμαστε ξεχωριστοί.. Όλοι σε κάτι είμαστε καλοί και δεν πρέπει να ζηλεύουμε κάποιον που είναι καλύτερος σε κάτι αλλά να χαιρόμαστε..

0

Μπατλό ο δράκοςΜπατλό

Από τα πιο ωραία της σειράς.. Μας μαθαίνει να μην κρίνουμε απο την εμφάνιση και να δίνουμε ευκαιρίες ακόμα και σε κάτι που μπορεί να μοιάζει τρομακτικό.

0

Ο δικός μου θησαυρόςο δικός μου θησαυρός

Ε να όμορφο παραμύθι που μαθαίνει στο παιδί την ανεξαρτητοποίηση μακριά απο την μάμα και τον μπαμπά και το να κάνει πράγματα μόνο του δεν σημαινεί οτι θα τους χάσει ή οτι θα συμβεί κατι κακό.

0

Ο Kαστανάνθρωποςο καστανάνθρωπος

Ενα ψυχολογικό θρίλερ που το προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του αστυνομικού. Εξυπνη πλοκή, εξύπνοι και ιδιότροποι χαρακτήρες ανατρεπτικό τέλος. Παρ'ότι είναι 659 σελίδες είναι εκπληκτικό το πως κυλάει χωρίς να το καταλαβαίνεις. Πολυ καλή συγγραφίκη πένα που δεν σε κουράζει σε κανένα σημείο.

0

Η σκάλα της αγάπηςΤο αστέρι της φιλίας.

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι συναισθηματικής ανάπτυξης που μας δείχνει ότι ακόμα και το πιο μικρό μπορεί να γίνει σημαντικό με την συνεργασία.. σου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα..

0

Ο αλυσοδεμένος ελέφανταςΟ αλυσοδεμενος ελέφαντας

Ο αλυσοδεμενος ελέφαντας είναι ένα υπέροχο συναισθηματικό παραμύθι που διδάσκει ακόμα και τους μεγάλους.. το βασικό μάθημα είναι η αποδοχή μιας κατάστασης που δεν μας αρέσει επειδή κάποτε προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε.. μας διδάσκει να μην το βάζουμε κάτω και ότι το μοναδικό εμπόδιο είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

0Τα μαλλιά του Όλιβερ

Ένα υπέροχο παραμύθι για τους μικρούς αναγνώστες που διδάσκει την διαφορετικότητα αλλά και συναισθήματα όπως την χαρά και την θλίψη.. Ο καθένας δέχεται τον εαυτό του έτσι όπως είναι και αυτό πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι..

0Ένα ξεχωριστό λαγουδάκι

Η σειρά χαρούμενο λαγουδάκι διδάσκει στα παιδιά καθημερινές συμπεριφορές. Στο συγκεκριμένο παραμύθι διδάσκει την διαφορετικότητα, να μην κοροϊδεύουμε κάποιον που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα αντ'αυτού να είμαστε δίπλα του και να τον βοηθάμε..

0

Πέππα το Γουρουνάκι Δοντάκια καθαρά!Πεππα

Οι ιστορίες της πεππας μαθαίνει στα παιδάκια πως να βιώνουν τις δικές τους εμπειρίες.. Η πεππα σε αυτό το βιβλίο μαθαίνει πως να προσέχουμε τα δόντια μας και πως δεν έχουμε λογο να φοβόμαστε τον οδοντίατρο..

0

Θα τα καταφέρω!Θα τα καταφέρω

Μαθαίνουμε μέσα από αυτό το παραμύθι τι σημαίνει προσπάθεια και επιμονή.. Δεν απογοητευόμαστε και συνεχίζουμε την προσπάθεια, αξασκουμαστε για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε αλλά ακόμα και η προσπάθεια μετράει..

0

Είμαι υπεύθυνο παιδίΥπευθυνότητα

Ένα παραμύθι που μας διδάσκει πως να ενεργούμε υπεύθυνα αλλά και να προσφέρουμε την βοήθεια μας οπότε χρειάζεται..

0

Λέω ευχαριστώΕυχαριστώ

Ένα όμορφο παραμύθι που τα ζωάκια μας μαθαίνουν να είμαστε ευγενικοί και γενναιόδωροι..

0

Λέω την αλήθειαΑλήθεια

Ένα ωραίο παραμύθι με πρωταγωνιστές τα αρκουδάκια που μαθαίνουν να λένε πάντα την αλήθεια και να μην υπερβάλουν στα πράγματα που έχουν καταφέρει..

0Η συναυλία των ζώων

Ένα όμορφο παραμύθι που διδάσκει την φιλοζωία και το δικαίωμα να ζουν ευτυχισμένα ακόμα και αν μεγαλώσουν και δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που κάποτε πρόσφεραν..

0

Η αλεπού η καπελούΟνειρα

Ένα παραμύθι που μας διδάσκει να ακολουθούμε τα όνειρα μας όσο δύσκολα και αν φαίνονται.. να ακολουθούμε παντα την καρδιά μας και σίγουρα θα τα καταφέρουμε..

0

Ένα πιγκουίνος... όχι και τόσο τέλειοςΌχι και τόσο τέλειος

Ένας ατακτος πιγκουίνος διώκεται από τους άλλους πιγκουίνους γιατί δεν μοιάζει με κανέναν.. σε αυτό το παραμύθι η συγγραφέας περνάει το μήνυμα της διαφορετικότητας, να δεχόμαστε τον άλλον έτσι όπως ακριβώς είναι..

0

Ο µεγάλος χνουδωτόςΟ μεγάλος χνουδωτός

Ένα υπέροχο βιβλίο συναισθημάτων που διδάσκει στα παιδιά να μην κρίνουν κάτι από την εμφάνιση και αν ακόμα και το πιο τρομακτικό "τερας" λάβει αγάπη θα δώσει αγάπη..

0

ΜατίλνταΜατιλντα

Ενα υπέροχο βιβλίο για τους μικρούς αναγνώστες.. Ένα κορίτσι που ενώ βιώνει μια άσχημη οικογενειακή κατάσταση δεν αφήνει να δηλητηριαστεί η ψυχή της και η ζωή της δίνει μια υπέροχη δασκάλα στο πλευρό της για να περάσουν μαζί υπέροχες περιπέτειες..

0

Το δέντρο που έδινεΤο δέντρο που έδινε

Ένα παραμύθι που μας διδάσκει την γενναιοδωρία, την προσφορά αλλά και την ματαιοδοξία και την ανικανοποίητη επιθυμία για περισσότερα.

0

Σκέψου έναν αριθμόΣκέψου εναν αριθμό

Ενα απο τα καλυτερα αστυνομικα που εχω διαβασει. εξυπνη πλοκη, εξυπνος ντετεκτιβ, πανεξυπνος δολοφονος.. ακομα και την παραμικρη κινηση που κανει ο δολοφονος εχει νοημα. δεν παει καθολου το μυαλο σου πως θα εξελιχθει η ιστορια.

0

Οι γραμμές στο πρόσωπο της γιαγιάς μουΣυγκινητικό

Κάθε γραμμή ανάμνηση, κάθε γραμμή συναίσθημα.. Ένα βιβλίο με όμορφα, θλιβερά και αστεια συναισθήματα που αφηνουν το σημαδι τους στο πρόσωπο της γιαγιάς.. θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ωραίο δώρο από το εγγόνι προς στην γιαγιά

0Τα παιδιά σε αποστολή

Ενα βιβλιο που πρεπει μικροί και μεγαλοι να διαβασουμε..Όχι στην σπατάλη νερού, όχι σπατάλη ασκοπου ρεύματος, ανακύκλωση. Αυτά είναι τα θέματα που μαθαίνουν οι μικροί αναγνώστες μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό ανάγνωσμα..

0

ΜολύνθηκεςΜολύνθηκες

Ένα πρωτότυπο διαδραστικό βιβλίο που έχει την ικανότητα και να σε κάνει να περάσεις καλά και να σε εκνευρίσει στο πρώτο 10λεπτο.. Προσωπικά πέθανα στα πρώτα 10 λεπτά και ξανά ξεκίνησα από την αρχή.. Αφού έφτασα αρκετά μακριά σκέφτηκα να κρατάω με σελιδοδείκτη το προηγούμενο κεφάλαιο ώστε αν πεθάνω να γυρίσω πίσω τον χρόνο.. περνάει ευχάριστα η ώρα σου και έχεις την αίσθηση ότι πρωταγωνιστείς σε ταινία τρόμου..

0Προς πώληση

Ένα φοβερό βιωματικό βιβλίο που δείχνει πως ένα νεαρό κορίτσι μπορεί να εξαπατηθεί από τον έρωτα και να καταλήξει σε εμπόριο λευκής σαρκός.. Πώς ένα εφηβικό μυαλό μπορεί να εξαπατηθεί από την ανωριμότητα του και να καταλήξει να κάνει πράγματα που δεν θέλει.. Η συγγραφέας υπογράφει με ψευδώνυμο και αφηγείται την δική της ιστορία..

1

Το άρωμαΤο άρωμα

Σίγουρα ένα βιβλίο που όσος καιρός και να περάσει δεν θα το ξεχάσεις.. το άρωμα είναι ακόμα μια απόδειξη πως τα βιβλία είναι καλύτερα από τις ταινίας.. το συναίσθημα που σου αφήνει η ταινία είναι να μισήσεις τον πρωταγωνιστή.. Όμως το βιβλίο το ανατρέπει αυτό δείχνοντας τις λεπτομέρειες και το πως μεγάλωσε ο δολοφόνος, φτάνεις σε σημείο πιο πολύ να λυπάσαι και να σκέφτεσαι ότι είναι μια ιδιοφυία που οι συνθήκες τον έκαναν δολοφόνο.. Ο τρόπος που ο συγγραφέας διατυπώνει τον χαρακτήρα και τις καταστάσεις είναι συγκλονιστικός..Από τα αγαπημένα μου βιβλια..

0

Παγωμένος άγγελοςΠαγωμένος αγγελος

Το πρωτο βιβλιο του Samuel Bjork με πολύ μυστήριο και έντονα συναισθήματα.. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί θύματα παιδάκια που αυτό από μόνο του σου ξυπνάει ποικίλα συναισθήματα και αγωνία αν θα σωθεί το τελευταίο θύμα.. διαβάζεται σε μια μέρα..

0

Η κουκουβάγιαΗ κουκουβάγια

Το δευτερο βιβλίο του Samuel Bjork που αξίζει να διαβαστεί από λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας.. καλογραμμένο σε κρατάει μέχρι και την τελευταία σελίδα..

0

Το προηγούμενο κορίτσιΦοβερό!!

Το προηγούμενο κορίτσι σου δίνει την αίσθηση ότι βλέπεις ταινια που εκτελείται στο παρελθόν και στο παρόν.. οι βασικοί χαρακτήρες είναι 2 γυναίκες με παρόμοια ζωή, η μια στο παρελθόν που δεν ζει πια και η άλλη στο παρόν που θα ψαξει να βρει τι της συνέβη..

0

Το πείραμαΤο πείραμα

Ένα ακόμα άκρως καθηλωτικό θρίλερ του Sebastian Fitzek. Ο συγγραφέας για ακόμα μια φορά παίζει με το μυαλό του αναγνώστη και τον καθηλώνει πάνω απο το βιβλίο μέχρι και την τελευταία σελίδα. Αναδρομές στο παρελθόν και ενα αβέβαιο παρόν που κόβουν την ανάσα.

0

Το φονικό κελάηδισμαΤο φονικό κελάηδισμα

Ένα καλογραμμένο θρίλερ που σε κρατάει με τις εξελίξεις.. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας που οδηγεί ένα αρρωστημένο μυαλό στο να σκοτώνει αθώες γυναίκες για να ζει τον έρωτα του..

0

Θάνατος με χείλη κόκκιναΘάνατος..

Το καλύτερο από τα βιβλία της Αγγελικής Νικολουλη. Είναι απίστευτο το πως διατυπώνει το που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα που έχει τραβήξει στη ζωή της τα πάνδεινα χρησιμοποιώντας την γοητεία της και το φύλο της.. Όταν το διάβαζα πραγματικά ένιωσα πως δεν διάβαζα αληθινή ιστορία αλλά ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με πολύ έντονη φαντασία..

0

Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σουΟνειρεύτηκα τον δολοφόνο σου

Μόνο και μόνο το ότι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα το κάνει από μόνο του συναρπαστικό.. Η γραφή της κυρίας Νικολουλη μπορώ να πω πως με εξέπληξε ευχάριστα.. Ακόμα και γι αυτούς που παρακολουθούν την εκπομπή αξίζει να το διαβάσουν και να δουν πως εξελίχθηκε η υπόθεση και πίσω από τις κάμερες..

0

Το χρυσό κλουβίΤο χρυσό κλουβί

Ενα μυθιστόρημα με έντονα συναισθήματα που σου προκαλεί ακόμα και θυμό σε ορισμένα σημεία.. δείχνει το που μπορεί να φτάσει μια πληγωμένη και καταπιεσμένη γυναίκα όταν αντιλαμβάνεται την αξία της και τις δυνατότητες της. Βέβαια σε ορισμένα σημεία ξεφεύγει από την λογική.. το βασικο στοιχειό της ιστοριας είναι η εκδικηση..

0

Η Φάρμα των ΖώωνΑριστούργημα

Ένα διαχρονικό αριστούργημα του Τζωρτζ Όργουελ που δείχνει πως η εξουσία μπορεί να διαφθείρει όποιον την αποκτήσει και ότι εκείνοι που έχουν πραγματικό όραμα για ενα καλύτερό αύριο κυνηγιούνται και διώκονται.. οποιοσδήποτε το διαβάσει θα βρει πραγματικά πολλές ομοιότητες που μαστίζουν την σημερινή κοινωνία. Είναι πραγματικά ένα αριστούργημα που πρέπει όλοι να διαβάσουμε.

0

Ο τρόφιμοςΟ τρόφιμος

Ένα ακόμα ανατρεπτικό θρίλερ του Sebastian Fitzek που ήρθε για να μείνει.. Για άλλη μια φορά ο συγγραφέας προσπαθεί να παίξει με τα συναισθήματα του αναγνώστη, χρησιμοποιώντας για ακόμα μια φορά της σχέση γονιού - παιδιού.

1

1313

Το 13 του Steve Cavanagh είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με έξυπνη πλοκή και ρέουσα αφήγηση. Το μυθιστόρημα έχει πολύ ωραία γραφή και επισης είναι εντυπωσιακή η εξυπνάδα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας για τους βασικούς χαρακτήρες.. 

0

ΥποτροπήΥποτροπή

Μετά τα μαθήματα νεκροψίας ο Michael tsokos έρχεται με ένα ακόμα συγκλονιστικό θρίλερ. Ο Τsokos φημίζεται για την γλαφυρή περιγραφή στα βιβλία του οπότε θέλει αναγνώστες με γερό στομάχι.

1Μαθήματα νεκροψίας

Τα μαθήματα νεκροψίας είναι ένα συγκλονιστικό θρίλερ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία του Sebastian Fitzek και του Michael Tsokos. Στη συνεργασία των δύο συγγραφέων  φαίνεται να υπάρχει αρκετή χημεία σύμφωνα με την πλοκή και την ροή του βιβλίου..  το προτείνω ανεπιφύλακτα..

0

Η θεραπείαΗ θεραπεία

“Η θεραπεία” του Sebstian Fitzek είναι ένα ακόμα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ. Πρωταγωνιστής ο ψυχίατρος Δρ. Λάρεντς, που σε παρασύρει σε μια ιστορία τρέλας και παραλογισμού.

0

Το δέμαΤο δέμα

Το δέμα είναι ένα καθαρόαιμο ψυχολογικό θρίλερ. Η ηρωίδα του βιβλίου, η ψυχίατρος Έμα Σταιν πέφτει θύμα βιασμού σε ένα κρύο και άψυχο δωμάτιο ξενοδοχείου και από εκεί ξεκίνα ο παραλογισμός και ο φόβος.

2

Ο άνθρωπος κιμωλίαο άνθρωπος κιμωλία

Ο άνθρωπος κιμωλία είναι ένα ωμό θρίλερ που περνάει και κοινωνικά προβλήματα όπως για παράδειγμα το bullying. Σε όσους δεν αρέσει η ωμή βία δεν θα το πρότεινα.

0Ηρακλής Πουαρό

Ένα απο τα πιο ωραία μυθιστορήματα της Agatha Christie. Με ωραία πλοκή, έξυπνο σενάριο και ανατρεπτικό τέλος. Σε παρασήρει να πάρεις μέρος και εσύ στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

0το πείραμα

Ένα ακόμα άκρως καθηλωτικό θρίλερ του Sebastian Fitzek. Ο συγγραφέας για ακόμα μια φορά παίζει με το μυαλό του αναγνώστη και τον καθηλώνει πάνω απο το βιβλίο μέχρι και την τελευταία σελίδα. Αναδρομές στο παρελθόν και ενα αβέβαιο παρόν που κόβουν την ανάσα.

0

Ο ψιθυριστήςο ψυθιριστης

ο ψυθιριστής είναι αν οχι το καλύτερο θρίλερ της χρονιάς, ένα απο τα καλύτερα, με έξυπνη πλοκή , ρέουσα αφήγηση και ανατριχιαστικό σενάριο απο την αρχή ως το τέλος.

1

Ο όρκοςΟ όρκος

Ο όρκος είναι ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που έχει σκοπό να εμφανίσει στο φως ένοχα μυστικά και να ταράξει τη ζωή της Λίζας. Η Λίζα είναι μια αφοσιωμένη μονή μητέρα που η μόνη της έννοια είναι η δεκαεξάχρονη κόρη της. Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει διπλά της για να την στηρίξει είναι η καλύτερη της φίλη, η Μέριλιν, η όποια την παροτρύνει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Όμως το παρελθόν δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση του και η Λίζα ξέρει πως μόνο αν αντιμετωπίσει τους φόβους της θα ξεπεράσει τις δυσκολίες. Ο όρκος όμως που έδωσε στο παρελθόν και που δεν κράτησε ποτέ, μπορεί να της πάρει και τον τελευταίο σύμμαχο που της έχει απομείνει.

0

Ο βάλτος των χαμένων ψυχώνο βάλτος των χαμένων ψυχών

‘Ο βάλτος των χαμένων ψύχων’ είναι ένα καλογραμμένο ψυχολογικό θρίλερ με ρέουσα αφήγηση και καλοστημένη πλοκή. Μια ανερχόμενη βιολόγος η Ναταλί, επισκέπτεται για την διδακτορική της διατριβή το χωριό Μασμάρκεν της Βόρειας Σουηδίας. Ανέκαθεν συνέβαιναν ανεξήγητα πράγματα στο βάλτο πλάι στο χωριό και αποφασίζει να μελετήσει τον υδροβιότοπο. Κάτι την ελκύει σε αυτόν τον βάλτο, κάτι από το παρελθόν της. Ένα βράδυ που επισκέφτηκε τον βάλτο για μελέτη βρήκε αναίσθητο έναν άντρα με τις τσέπες του γεμάτες νομίσματα και ένα τάφο δίπλα του, όπως γινόταν στις αρχαίες ανθρωποθυσίες. Η αστυνομία αναλαμβάνει δράση και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

1

Οι μοίρες χωρίζουνοι μοιρες χωρίζουν

Ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας που μας ταξιδεύει στον φανταστικό κόσμο δύο νέων, του Άκος και της Σάιρας, που η μοίρα αποφάσισε να ενώσει τις ζωές τους. Το πεπρωμένο του Άκος είναι να υπηρετεί μια ζωή την οικογένεια της Σάιρας, όμως ο έρωτας του γι αυτήν θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον τύραννο πατερά της, ο όποιος αφού διεκδικεί ξανά τον θρόνο του βασιλείου παίρνει την απόφαση να κηρύξει πόλεμο. Η Σάιρα και ο Άκος προσπαθούν μάταια να τον σταματήσουν ενώ η Σάιρα καλείται να αποφασίσει αν θα αφαιρέσει τη ζωή του πατερά της. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα ούτε και για τον Άκος που βρίσκεται στη θέση να θυσιάσει ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

1

Καθρέφτες και είδωλακαθρέφτες και είδωλα

Το βιβλίο καθρέφτες και είδωλα αναφέρεται στη ζωή μιας γυναικάς, της Στέλλας που προσπαθεί να επιβιώσει από το άσχημο παιχνίδι που της όρισε η μοίρα. Μέσα από το κελί αφηγείται την άσχημη παιδική και εφηβική της ηλικία, τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, την καριέρα και τα όνειρα της ως δικηγόρος, που έμειναν και αυτά μια ανάμνηση. Η συνάντηση με το πεπρωμένο της όμως θα της δώσει μια ακόμα ευκαιρία για να κερδίσει όλα εκείνα που κάποτε η ζωή της αρνήθηκε. Είναι ένα μυθιστόρημα με μυστικά, ψέματα και ανεξιχνίαστα εγκλήματα.

0

Η όγδοη μέραη 8η μέρα

Η όγδοη μέρα είναι ένα άκρως εθιστικό μυθιστόρημα με ανατροπές και εκπλήξεις. Η ιστορία ξεκινά με τη Σάρλοτ, που αποφασίζει να κάνει έναν περίπατο με τον δυόμιση ετών γιο της και την δέκα μηνών κόρη της. Η ήρεμη οικογενειακή βόλτα σύντομα παίρνει άλλη τροπή, όταν ένα αυτοκίνητο προσκρούει επάνω σε μια βιτρίνα παιδικών ενδυμάτων. Η Σάρλοτ τρέχει να βοηθήσει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Το περίεργο είναι πως ο οδηγός του τρακαρισμένου οχήματος ήταν ήδη νεκρός εδώ και μια εβδομάδα. Ένας κατά συρροήν δολοφόνος κάνει την εμφάνιση του παίζοντας παιχνίδια με την αστυνομία. Τα θύματα όσο περνά ο καιρός ολοένα και αυξάνονται. Κάθε θύμα του αποτελεί ένα μήνυμα προς μια μόνο γυναίκα.

0

Η θέση 7Αη θεση 7α

Η θέση 7Α του Sebastian Fitzek είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με ρέουσα αφήγηση και ανατρεπτικό τέλος. Η ιστορία διαδραματίζεται κυρίως σε δύο μέρη, σε ένα αεροπλάνο και σε ένα βουστάσιο. Ο κεντρικός χαρακτήρας, ο δόκτωρ Ματς Κρούγκερ, ο οποίος έχει τρομερή φοβία με τα αεροπλάνα, αναγκάζεται να πραγματοποιήσει μια πτήση για να βρεθεί κοντά στην ετοιμόγεννη κόρη του. Ταυτόχρονα η κόρη του έχει απαχθεί από κάποιον, ο οποίος απειλεί τον Ματς πως αν δεν ξυπνήσει τον κακό εαυτό μιας παλιά του ασθενή, που βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα εκείνη να ρίξει το αεροπλάνο τότε η κόρη του θα πεθάνει. Ο δόκτωρ Ματς είναι διχασμένος να αφήσει την έγκυο κόρη του μαζί με το αγέννητο εγγόνι του να πεθάνουν ή να τους σώσει και να πεθάνουν 600 επιβάτες μαζί και ο ίδιος.

2

Η σιωπηλή ασθενήςΗ σιωπηλή ασθενής

Η σιωπηλή ασθενής είναι ένα συνταρακτικό θρίλερ με απλή και ταυτόχρονα διαστροφικά πολύπλοκη γραφή. Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο με πρωταγωνίστρια την διάσημη ζωγράφο Αλίσια Μπέρενσον και τον άντρα της Γκάμπριελ Μπέρενσον. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο, ώσπου ένα βράδυ η Αλίσια δολοφονεί εν ψυχρώ τον άντρα της. Μετά από αυτήν την νύχτα αρνείται να μιλήσει. Καταλήγει σε μια ψυχιατρική μονάδα υψίστης ασφαλείας. Έξι χρόνια αργότερα ένας ιατροδικαστικός ψυχοθεραπευτής ο Θίο Φειμπερ, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σπάσει την σιωπή της Αλίσια. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με πολλές ανατροπές και μια αλήθεια που ίσως και να μην θέλεις να ακούσεις.

0

Η αρπαγή της Άνι ΘόρνΗ αρπαγή της Ανι Θορν

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Σι Τζει Τιούντορ, συγγραφέα του best seller “ Ο άνθρωπος κιμωλία”, ήρθε για να μας συνεπάρει ακόμα μια φορά σε ένα κόσμο μυστηρίου. “ Η αρπαγή της Άνι Θορν” αναφέρεται στην εξαφάνιση της Άνι, ενός κοριτσιού οπού μετά από 48 ώρες επέστρεψε μυστηριωδώς. Ο αδερφός της Τζο Θορν είχε καταλάβει την αλλαγή της μετά την αρπαγή, κάτι είχε αλλάξει, δεν ήταν πια η ίδια. Μετά από 25 χρόνια ο Τζο λαμβάνει ένα μέιλ από άγνωστο αποστολέα που του ανακοινώνει πως γνωρίζει τι είχε συμβεί στην αδερφή του και ότι θα συμβεί ξανά. Ο Τζο αποφασίζει να γυρίσει στη γενέτειρα του για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την εξαφάνιση της αδερφής του. Η επιστροφή του όμως στη πόλη οπού γεννήθηκε του επιφυλάσσει ανθρώπους με σκοτεινά μυστικά.

0

Νεκρωταφίο ΖώωννεκρΩταφιο ζωων

Το νεκροταφείο ζώων είναι ένα εξωπραγματικό θρίλερ του Stephen King με έντονες εικόνες, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πλούσια φαντασία. Στην πόλη Λαντλοου μετακομίζει ο δόκτωρ Λούις Κριντ με την οικογένεια του, για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Το μόνο αρνητικό της καινούριας τους γειτονιάς είναι ο πολυσύχναστος δρόμος οπού τα φορτηγά τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα. Σε αυτό το γεγονός οφείλεται και το νεκροταφείο ζώων, που υπάρχει σε μια παλιά ινδιάνικη περιοχή στο Λαντλοου. Η οικογένεια δεν θα αργήσει να χάσει και το δικό της κατοικίδιο, καταφεύγοντας στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της γάτα. Φτάνοντας όμως διαπιστώνουν πως δεν είναι ένα συνηθισμένο νεκροταφείο, το μέρος δίνει την εντύπωση πως είναι μαγικό, πως έχει μια περίεργη δύναμη που σύντομα θα φανερωθεί.

1

Πίστεψε μεπιστεψε με

Ένα καλογραμμένο θρίλερ του Τζ.Π.Ντιλεϊνι με ωραία αφήγηση, έξυπνη πλοκή και κινηματογραφικό τέλος. Η βρετανίδα ηθοποιός Κλερ ζει παράνομα στην Νέα Υόρκη όπου αναγκάζεται για να βγάλει χρήματα να δουλέψει σε μια δικηγορική εταιρία στην οποία απατημένες γυναίκες προσπαθούν να παγιδεύσουν τους άντρες τους. Η Κλερ είναι το δόλωμα. Με μεγάλη επιτυχία πάντα καταφέρνει να ρίξει τους ανυποψίαστους συζύγους, ώσπου μια μέρα ζητάει από την εταιρία βοήθεια μια γυναίκα η οποία θέλει να παγιδεύσει τον άντρα της. Η Κλερ αναλαμβάνει αλλά η αποτυχία είναι μεγάλη. Την ίδια νύχτα η γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη και βασικός ύποπτος είναι ο σύζυγος. Η Κλερ συνεργάζεται με την αστυνομία για να κάνουν τον σύζυγο να ομολογήσει, αλλά η ιστορία μπλέκεται πολύ περισσότερο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί.

0