Reviews

22

Followers

1

Following

2

Βιβλία

0

Reviews

22

Followers

1

Following

2

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Το ναυάγιοΣυγκλονιστικό

Είναι ένα βιβλίο που εξιστορεί ένα πραγματικό τραγικό γεγονός που συνέβη στη Φαλκονέρα και αναφέρει τα γεγονότα τα αληθινά μέσα από την ιστορία που έχει πλάσει ο συγγραφέας όπου μέσα από αυτήν μαθαίνεις τι συνέβη τότε!!!! Είναι ένα βιβλίο που δεν μπορείς να αποχωριστείς κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για την ιστορία του όσο και για το γεγονός!!!

0

ΕβόραΦύση

Η Εβορα είναι ένα βιβλίο που σε πάει στη φύση και σε κάνει να θες να είσαι κι εσύ εκεί!!! Είναι ένα ρομαντικό και συγκινητικό βιβλίο!!!

0

ΟυρανόεσσαΜυθιστόρημα

Ένα βιβλίο με ιστορικά γεγονότα από τη Σαμοθράκη με όμορφες εικόνες!!! Σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον!!!! Αξίζει να διαβαστεί!!!!

0

ΣασμόςΣασμος

Ο "Σασμος" είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που εκτυλίσσεται στην Κρήτη και αναφέρεται στις κρητικές βεντέτες τους αδικοχαμένους ανθρώπους και καταλήγει στον τίτλο του βιβλίου που σημαίνει συμφιλίωση. Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό συγγραφέα τον Σπύρο Πετρουλάκη και στις εκδόσεις Μίνωας.

0

Τα φτερωτά σανδάλιαΣυγκινητικό

Τα 'φτερωτά σανδάλια' είναι ένα βιβλίο ύμνος πως ένα παιδί με αναπηρίες ξεπερνά τα εμπόδια και το μόνο που δίνει είναι αγάπη και καλοσύνη!!! Είναι συγκινητικό και απλά υπέροχο!!! Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από όλους ανεξαρτήτως ηλικίας!!!!

0

Μυρωδιά από σανίδιΡομαντικό

Το ' Μυρωδιά από σανίδι' του κυρίου Κώστα Κρομμυδα είναι ένα ρομαντικό μυθιστόρημα καλογραμμένο και το διαβάζεις ευχάριστα. Περιγράφει έναν έρωτα που έγινε σε μια απαλή εποχή που διαδραματίζεται μέσα στο χώρο του θεάτρου. Είναι ένα ακόμα συγκλονιστικό μυθιστόρημα του συγγραφέα!!!

0

Ακάκιε" Ακάκιε"

Το " Ακάκιε" είναι το δεύτερο βιβλίο του κυρίου Κώστα Κρομμύδα και είναι η ιστορία του Λευτέρη Μαντζικα βιομηχάνου ζυμαρικών της μεγαλύτερης εταιρείας!!!! Η ιστορία του ξεκινά από όταν ήταν μωρό μέχρι τον θάνατο του!!!! Με την ιστορία του περνάμε από τον πόλεμο, την κατοχή, τη χούντα καθώς την δημιουργία της εταιρείας του και της οικογενειας του!!!! Μέσα από την ιστορία του διαβάζουμε όσα πέτυχε στη ζωή του αλλά και τα καλά που έκανε σε πολλούς ανθρώπους όπως και τις φιλανθρωπίες του, κυρίως στην Ήπειρο, αφού καταγόταν από την Λιγοψά Ηπείρου!!!!!Συγχαρητήρια στο συγγραφέα και στις εκδόσεις Διόπτρα!!!!!

1

Το δώρο 2Ευ ζην

Το Δώρο 2 είναι ένα βιβλίο με μικρές ιστορίες από την καθημερινότητα μέσα από τις οποίες βλέπουμε τα θετικά και μας περνάει όμορφα μηνύματα για τη ζωή

0

TιρκουάζΣυγκλονιστικό

Το Τιρκουάζ είναι ενα μυθιστόρημα μέσα από το οποίο βλέπεις πως τα παιδικά βιώματα συνδέονται με την προσωπικοτητα που χτίζεις και τις πράξεις σου στην ενήλικη ζωή. Είναι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα!!!! Συγχαρητήρια στη συγγραφέα και τις εκδόσεις Ψυχογιός!!! Αξίζει να διαβαστεί!!!

0

Το βασίλειοΑγωνιώδες

Συγκλονιστικό

0

Το παράθυρο της ΝεφέληςΣυγκινητικό

Το "Παραθυρο της Νεφέλης" είναι ένα συγκινητικό μυθιστόρημα με αληθινά γεγονότα , η κακοποίηση ενός μικρού παιδιού και η δύναμη του να ξεφύγει από όλο αυτό. Είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο μας περνάει πολλά μηνυματα... Συγκλονιστικό...

0

Το σπίτι των σκιώνΜυστηριώδες

" Το Σπίτι των σκιών" είναι το πρώτο βιβλίο της κυρίας Δημουλιδου που διάβασα!!! Είναι ενα ρομαντικό και ταυτόχρονα τρομακτικό μυθιστόρημα με δύο ιστορίες τοποθετημενες σε διαφορετικες εποχές με 60 χρόνια διάφορα και που τα ενώνει ένα γεγονός!!! Είναι ενα μυθιστόρημα το οποίο σε κρατά σε αγωνία διαρκώς!!!

0

Όσοι αγαπιούνταιΚαταπληκτικό

Το " Όσοι αγαπιούνται" της Victoria Hislop ειναι ενα εξαιρετικό ιστορικό μυθιστορημα όπου μεσα από την αφήγηση της ιστορίας που αφηγείται ταυτόχρονα μαθαίνεις πράγματα και γεγονότα για την Ιστορία μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σε κουράζει!!! Είναι ενα από τα καλύτερα ιστορικά μυθιστορήματα που διαβασα!!!

0

Το παιχνίδι των ψεμάτωνΑνατρεπτικό

Το " Παιχνίδι των Ψεμάτων" είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα το οποίο διαβάζετε εύκολα, με ανατροπες!!! Η ροή του μου άρεσε πολύ!!! Αξίζει να διαβαστεί!!!

0

Τα τάπερ της ΑλίκηςΥπέροχο

" Τα τάπερ της Αλίκης" είναι ενα το πρώτο βιβλίο της κυρίας Ακρίτας που διάβασα!!! Είναι ενα μυθιστόρημα που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και καθώς το διαβάζεις σε παρασέρνει μαζί του και δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου!!! Είναι ευχάριστο, έχει ωραια ροή λόγου και περιγραφες!!! Ενα από τα καλύτερα μυθιστορήματα που διάβασα!!!!

0

Το μυστικό του φούρνουΣυγκινητικό

"Το μυστικό του φούρνου" είναι ενα πολύ ωραίο ιστορικό μυθιστόρημα όπου βλέπεις πως μπορούν να ενωθούν οι άνθρωποι προκειμένου τη σωτηρία τους εξαιτίας του πολέμου!!!

0

Η θεραπείαΑγωνιώδες

Η "Θεραπεία" είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο θρίλερ που σε κρατά σε αγωνία!!! Αξίζει να διαβαστεί!!! Είναι το δεύτερο βιβλίο του Sebastian Fitzek που διαβασα και ήταν εξαιρετικό!!!

0

Η σιωπηλή ασθενήςΜυστηριώδες

Η " σιωπηλή ασθενής'" είναι ενα βιβλίο που σε κρατά σε αγωνία καθ' όλη τη διάρκεια και δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου!!! Έχει ωραία πλοκή και ροή!!!

0

Το δέμαΚαθηλωτικό

Τον" δέμα" είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο θρίλερ το οποίο διαβάζετε εύκολα και έχει εξαιρετικη πλοκή!!!

0

Το ΔώροΣημαντικά μηνύματα

" Το Δώρο" είναι ενα βιβλίο με μικρές Ιστορίες όπου μέσα από αυτές σου περνάει όμορφα μηνύματα και σημαντικά!!! Σου θυμίζει τι ειναι τελικά σημαντικό!!!!

0

ΑμαλίαΣυκκλονιστικο

Η "Αμαλία" είναι το πρώτο βιβλίο του κυρίου Πετρουλάκη που διάβασα. Είναι ενα βιβλίο θρίλερ που το διαβάζεις με κομμένη την ανάσα!!!! Η ροή και η γραφή του είναι καταπληκτική!!!

0

Μια νύχτα ακόμηΣυγκινητικό

Το " Μια νύχτα ακόμη" είναι το πρώτο βιβλίο του κυρίου Κρομμυδα που διάβασα το οποίο με συγκίνησε η ιστορία αυτή! Είναι ενα βιβλίο με πολύ όμορφες περιγραφές κατα την αφήγηση του!!! Είναι ενα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί και το θυμάσαι για καιρό. Σε κάνει να ταξεδευεις μαζί του και σου περνάει πολλά μηνύματα!!!

0