Reviews

852

Followers

5

Following

3

Βιβλία

35

Reviews

852

Followers

5

Following

3

Αγαπημένα βιβλία

35

Reviewsσυγκινητικό

Ένα βιβλίο σε ένα ταξίδι με στεναχώριες αγάπη και προσδοκία ! Υπέροχη γραφή από την μοναδική αυτή συγγραφέα !

0travelling n Greece

Ένα βιβλίο για να ταξιδέψεις στην όμορφη Ελλάδα, παρέα με ένα ταξιδιώτη και την ζωή του. Η αφήγηση της συγγραφέας είναι τόσο ζωντανή που θέλεις να βρεθείς εκεί μαζί με τον ταξιδιώτη. Διάβασα το βιβλίο αυτό πριν από την προβολή της σειράς, μπορώ να πω ότι οι εικόνες που είχα φτιάξει με αυτό που παρουσίασαν στην μικρή οθόνη ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ.

0ταξίδι με άρωμα Ελλάδας

Ένα βιβλίο για να ταξιδέψεις στην όμορφη Ελλάδα, παρέα με ένα ταξιδιώτη και την ζωή του. Η αφήγηση της συγγραφέας είναι τόσο ζωντανή που θέλεις να βρεθείς εκεί μαζί με τον ταξιδιώτη. Διάβασα το βιβλίο αυτό πριν από την προβολή της σειράς, μπορώ να πω ότι οι εικόνες που είχα φτιάξει με αυτό που παρουσίασαν στην μικρή οθόνη ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ.

0εντονο

Μια ιστορία σε ενα οικογενειακό περιβάλλον όπου μέσα σε μια νύχτα θα αλλάξουν όλα για όλους, με ψέματα και ίντριγκες. Ένα βιβλίο μυστηριώδες που διαβάζεται γρήγορα και εύκολα.

0εντονο

Μια ιστορία σε ενα οικογενειακό περιβάλλον όπου μέσα σε μια νύχτα θα αλλάξουν όλα για όλους, με ψέματα και ίντριγκες. Ένα βιβλίο μυστηριώδες που διαβάζεται γρήγορα και εύκολα.

0γυναίκες και δυναμη

Ένα βιβλίο για τρεις γυναικείες υποθέσεις που όλες τους προσπαθούν να βρουν την δύναμη τους και να αλλάξουν τις ζωες τους. Σίγουρα θα ήθελα να έχει κι αλλά να μας διηγηθεί η συγγραφέας καθώς το βρήκα αρκετά ελλιπής. Το μόνο που με κράτησε και με εντυπωσίασε ήταν ότι έθιξε ένα μεγάλο θέμα που κυριαρχεί στην κοινωνία που ζουμε και μπορεί να δώσει την δύναμη που χρειάζεται η κάθε γυναίκα.

0pretty good

Μια όμορφη εφηβική ιστορία τεσσάρων παιδιών που ζουν τα καλοκαίρια τους μαζί στο νησί τους. Αγάπες, παιχνίδια, γέλια και ψέματα. Ένα καλοκαίρι όμως θα τα αλλάξει όλα αυτά και έτσι οι ψεύτες θα σταματήσουν να υπάρχουν εκεί. Ένα βιβλίο με όμορφη γραφή, όμορφες εικόνες καλοκαιρινές που σε κάνουν να θέλεις να έχεις κι εσυ το δικό σου νησί.

0Αγαπημένο !

Ο Μάιλς Χαλτερ, ειναι ενα αγορι που προσπαθει να καταλαβει την ζωη του, μεσα απο τα τελευταια λογια ετοιμοθανατων. Θα γνωρίσει την Αλασκα Γιαγκ κι η ζωη του θα αλλάξει, θα αποκτήσει νοημα! Γοητευμένος μαζι της, οταν η Αλασκα θα εξαφανιστεί, θα κανει τα παντα για να την βρει! Ενα μοναδικό βιβλιο που μου αφησει μια μελαγχολική γευση !

0Αγαπημένο !

Ενα βιβλίο με μυστήριο, αγωνία και γεμάτο με εφηβικές ανησυχίες! Η ηρωίδα του βιβλίου μας μιλαει για τις φοβίες της και τα προβληματα που αντιμετωπίζει στη ζωη της. Εφηβικό αλλα και για ενήλικες, καλογραμμένο οπως ολα τα βιβλια του Τζον Γκριν !

0μοναδικο!

Ενα μοναδικό βιβλιο, με υπέροχη γραφή που σε ταξιδεύει στην μυθολογία, σε ενα κοσμο φανταστικό. Η Κίρκη, η νύμφη που εγινε μάγισσα, με την δυναμικότητα της και την προσωπικότητα της που αλλαξε την γυναικεία θέση στο κοσμο εκείνο. Βιβλιο που μπαινει στη λιστα των αγαπημένων μου !

0μοναδικος Αζουρο !

Ο Αζούρο, ειναι ένας γαλάζιος δράκος που δεν μπορεί να βγάλει φωτιά απο τα ρουθουνάκια του. Θα μας αποκαλύψει τις περιπέτειες του, με φαντασία και όνειρα θα ταξιδέψουμε μαζι του και θα μας μάθει την αξία της φιλίας, την δύναμης και της αλληλοβοήθειας ! Στο τρίτο βιβλιο της σειράς, ο Αζουρο και η μάγισσα θα μπουν σε μια φανταστική περιπέτεια !

0μοναδικος Αζουρο !

Ο Αζούρο, ειναι ένας γαλάζιος δράκος που δεν μπορεί να βγάλει φωτιά απο τα ρουθουνάκια του. Θα μας αποκαλύψει τις περιπέτειες του, με φαντασία και όνειρα θα ταξιδέψουμε μαζι του και θα μας μάθει την αξία της φιλίας, την δύναμης και της αλληλοβοήθειας ! Στο δευτερο βιβλιο της σειράς, με την υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο, ο Αζουρο θα χασει τον φιλο του τον Τιτιβινο, παρεα με τη φιλη του Λιλη θα πετάξουν για να τον βρουν και να τον σώσουν !!

0μοναδικος Αζουρο !

Ο Αζούρο, ειναι ένας γαλάζιος δράκος που δεν μπορεί να βγάλει φωτιά απο τα ρουθουνάκια του. Θα μας αποκαλύψει τις περιπέτειες του, με φαντασία και όνειρα θα ταξιδέψουμε μαζι του και θα μας μάθει την αξία της φιλίας, την δύναμης και της αλληλοβοήθειας ! Το πρώτο βιβλιο της σειράς, με υπέροχη εικονογράφηση και όμορφο κείμενο για τους μικρούς μας φίλους !

0μοναδικο!

Ο Χόρχε Μπουκάι σε ενα μοναδικό βιβλίο, μας ταξιδεύει με τον δικό του τρόπο στα κλασικά παραμύθια και μας μεταφέρει στον κόσμο αυτών. Μια διαφορετική εκδοχή των παραμυθιών με ένα άλλο νοημα και μήνυμα ! Αν αγαπάς και σε αυτή την ηλικία τα παραμύθια, αυτο είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις !

1κλασικό παραμύθι.

Η μικρή Γοργόνα μας και η ιστορία της μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην αφήνουμε ποτέ τα όνειρα μας! Η αγαπη όλα τα μπορει. Δωρο μικρα αυτοκόλλητα της ηρωίδας.

0κλασικό παραμύθι.

Η μικρή Γοργόνα μας παρουσιάζει την ιστορία της μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιο, ερωτέυεται τον πριγκιπα αφου τον σωσει και θέλει να ζήσει μαζί του ! Μια ιστορία για μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην αφήνουμε ποτέ τα όνειρα μας, πάντα να προσπαθούμε για τον καλύτερο εαυτό μας !

0κλασικό παραμύθι.

Η μικρή Γοργόνα μας παρουσιάζει την ιστορία της μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιo για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην αφήνουμε ποτέ τα όνειρα μας, πάντα να προσπαθούμε για τον καλύτερο εαυτό μας ! H αγάπη όλα τα μπορεί !

0συναισθήματα!

Μια γλυκιά και τρυφερή ιστορια για την σχεση μητέρας-κόρης μεσα απο ομορφα κείμενα κι εικονογραφημένες σελίδες. Ενα παραμυθι που σε συγκινεί με την αληθινή του ιστορια.

0συναισθήματα!

Μια τρυφερή ιστορια με τον Μιμο, που ειναι έτοιμος να υποδεχτεί το μικρο και νεο του αδερφάκι. Πολύχρωμες σελίδες και ομορφα κείμενα με εμα υπεροχο μηνυμα, την δύναμη της αδελφικές αγάπης.

0Σειρα βιβλίου

Μια ιστορια του "Δεν το εκανα εγω" ξεκιναει με το που η μαμα του Σπυρου και του Μανώλη θα γυρισει στο σπιτι και θα ανακαλύψει μια μεγαλη ζημιά απο τους μικρους ! Ποιος το εκανε και δεν μπορει να υπερασπιστεί το λαθος του ; Μια ιστορια για συναισθήματα κι αξίες.

0περιπέτεια !

Η Ψιτ, η ομορφη γατούλα και ο Μπαφ, ο σκύλος της παρέας του καραβιού, εχουν αναλάβει να λύσουν ενα μυστήριο με πειρατές. Μια περιπέτεια αστεία μολις ξεκιναει. !

0συναισθήματα!

Ενα υπεροχο βιβλιο για τπυς μικρους μας φιλους, την μοναδικότητα και την δύναμη τους. Η αποδοχή των γονιών του και η αγωνία τους για το μελλον του ποδιού. Μοναδική εικονογράφηση με απλο κι ομορφο κείμενο για τους μικρους μας φιλους !

0κλασικό παραμύθι.

Η κλασικη και αγαπημενη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους.

0κλασικό παραμύθι.

Ένα αγαπημενο pop-up παραμυθι για τα πρωτα βιβλία των μικρων μας ! Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους.

0κλασικό παραμύθι.

Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους. Μια αγαπημενη κλασικη ιστορια γγια μικρους.

0κλασικό παραμύθι.

Ένα κλασικο αγαπημενο παραμυθι, η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά να μην τους μιλάμε ποτέ !

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε !

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημενη μας, μικρή Γοργόνα μας παρουσιάζει την ιστορία της μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην αφήνουμε ποτέ τα όνειρα μας !

0κλασικό παραμύθι.

Αγαπημένα κλασικά παραμυθια σε μια υπεροχη συλλογη ! Η Μικρή Γοργόνα, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Χρυσομαλλούσα, ο Ρουμπελστίλτσκιν και η Κοκκινοσκουφίτσα μεσα σε πολυχρωμες σελίδες με μοναδικά παζλ, υπέροχα στένσιλ και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με πιόνια και περιστρεφόμενο βέλος -!

0κλασικό παραμύθι.

Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους !!

0κλασικό παραμύθι.

Το παζλ της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε !

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη Κοκκινοσκουφίτσα μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι κατι σημαντικό , το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε !

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά να μην τους μιλάμε ποτέ !

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε! Ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους !

0Πριγκίπισσες !

Ένα υπέροχο βιβλίων με μοναδικες ιστορίες παρέα με παραµυθένιες πριγκίπισσες και πανέµορφους µονόκερους ! Μαγικοί κόσμοι ξετυλίγονται μέσα στις πολύχρωμες σελίδες, με αγάπη για την φιλία και τις όμορφες νεραίδες !

0Πριγκίπισσες !

Οι αγαπημένες μας πριγκίπισσες παρέα με τις φίλες τους μας ταξιδευουν στο δικο τους κόσμου ! Η Σταχτοπούτα βοηθά τη μικρή Έμα να ανακαλύψει οτι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν! Η Γιασμίν γίνεται φίλη με την γλυκιά Τζίνα. Η Άριελ καταφέρνει να ακουσει όλος ο βυθός το υπέροχο τραγούδι της μικρής γοργόνας Κοραλλένιας και η Μπελ μαζί με τη φίλη της την Κλερ ετοιμάζουν γλυκές εκπλήξεις.

0Πριγκίπισσες !

Μια μοναδική συλλογή παραμυθιών, παρέα με αγαπημένες πριγκίπισσες που μας ταξιδευουν στους δικους τους κόσμους. Μαγεία, φιλία και αγάπη μέσα σε πολύχρωμες σελίδες με ομορφα κείμενα για τα μικρα μας παιδάκια.

0Πριγκίπισσες !

Οι πριγκίπισσες των Αστεριών είναι έτοιμες να σου γνωρίσουν τον κόσμο τους μέσα απο την μαγεία, μακριά απο την Γη. Μαγικές ιστορίες με πολύχρωμες σελίδες που σε ταξιδεύουν σε κόσμους μοναδικούς !

0κλασικό παραμύθι.

Η μικρή Γοργόνα, μας παρουσιάζει την ιστορία της μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιο για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην αφήνουμε ποτέ τα όνειρα μας, πάντα να προσπαθούμε για τον καλύτερο εαυτό μας και σιγά σιγα όλα θα τα καταφέρουμε !

0κλασικό παραμύθι.

Η μικρή Γοργόνα μας παρουσιάζει την ιστορία της μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην αφήνουμε ποτέ τα όνειρα μας, πάντα να προσπαθούμε για τον καλύτερο εαυτό μας !

0κλασικό παραμύθι.

Η μικρή Γοργόνα μας παρουσιάζει την ιστορία της μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην αφήνουμε ποτέ τα όνειρα μας, πάντα να προσπαθούμε για τον καλύτερο εαυτό μας !

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά να μην τους μιλάμε ποτέ !

0κλασικό παραμύθι.

Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους.

0κλασικό παραμύθι.

Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους.

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά να μην τους μιλάμε ποτέ !

0κλασικό παραμύθι με αφήγηση

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά να μην τους μιλάμε ποτέ. Η κάθε σελίδα έχει το δικό της κουμπί για να ακούσει την αφήγηση του παραμυθιού !

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιο για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά να μην τους μιλάμε ποτέ, πάντα να ακούνε την οικογένεια τους.

0κλασικό παραμύθι.

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μέσα σε ένα πολύχρωμο βιβλιαράκι για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ένα σημαντικό δίδαγμα, το να μην εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και φυσικά να μην τους μιλάμε ποτέ !

0Σειρά βιβλίου: Ιστορίες για αξίες και αρετές

Ένα όμορφο παραμύθι με την γλυκιά ιστορία του ελαφιού, με μαθαίνει τι χρειαζόμαστε στη ζωη μας, θάρρος ή μυική δύναμη ; ! 'Ενα όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι ! Με μαγεία, αγάπη και σημαντικά μηνύματα για τα μικρα παιδιά, μέσα απο μια όμορφη σειρά βιβλίων.

0Σειρά βιβλίου: Ιστορίες για αξίες και αρετές

Ένα διδακτικό και όμορφο παραμύθι με την ιστορία του θαρραλέου μολυβένιου στρατιώτη ! 'Ενα όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι ! Με μαγεία, αγάπη και σημαντικά μηνύματα για τα μικρα παιδιά, μέσα απο μια όμορφη σειρά βιβλίων.

0Σειρά βιβλίου: Ιστορίες για αξίες και αρετές

Αυτό το όμορφο παραμύθι με την διδακτική ιστορία του τζιτζίκα και του μερμήγκα που ο ένας δούλευε σκληρά και ο άλλος μ'ονο δασκέδαζε! ! 'Ενα όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι ! Με μαγεία, αγάπη και σημαντικά μηνύματα για τα μικρα παιδιά, μέσα απο μια όμορφη σειρά βιβλίων.

0Σειρά βιβλίου: Ιστορίες για αξίες και αρετές

Αυτό το κλασικό και όμορφο παραμύθι με την γλυκιά ιστορία του ασχημόπαπου που δεν το ήθελαν τα άλλα παπάκια ! 'Ενα όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι ! Με μαγεία, αγάπη και σημαντικά μηνύματα για τα μικρα παιδιά, μέσα απο μια όμορφη σειρά βιβλίων.

0κι όμως αλλάζει !

Τελικά ο άνθρωπος αλλάζει ! Όσο δύσκολο και να μας φαίνεται, ο άνθρωπος αν πραγματικα θελήσει να αλλάξει την ζωή του και τον χαρακτήρα μπορέι να το κάνει ! Ένα υπέροχο βιβλίο αυτοβελτίωσης για την δύναμη της ψυχής του ανθρώπου !

0συλλογη !

Τα πιο γνωστά και αγαπημένα λαϊκά αφηγήματα των πέντε ηπείρων, παραδοσιακά παραμύθια και θρύλους μέσα σε μια μεγάλη συλλόγη, όλο μέσα σε ένα βιβλίο με πολύχρωμες σελιίδες για τους μικρους μας ήρωες !

0με ηχο.

Αγαπημενα κλασικα παραμύθια με έντονη εικονογράφηση και με cd ηχογραφημενα τα παραμύθια για τους μικρους μας φίλους. Ένα υπεροχο βιβλίο για τους μικρους μας φίλους.

0αξιες και συναισθηματα.

Μικρές και όμορφες ιστορίες παρέα με τα ζωάκια του κόσμου να μας διδάσκουν τις αξίες της ζωής και τα συναισθηματα ! Όμορφη εικονογράφηση που κάνει τους μικρους μας φίλους να λατρεύουν αυτο το βιβλίο!

0αληθινό

Ένα βιβλίο με αλήθειες, μια όμορφη κατάθεση ψυχής στη σχέση πατέρα-γιου, με κάποια σημαντικά μηνυματα, να μην αφηνουμε την ζωή μας να περνάει χωρίς σκοπο, συγχωρεση και αγάπη.

0υπέροχο !

Το Δώρο 2 είναι στο 'ιδιο στυλ με το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα Ξενάκη. Μικρές καθημερινες ιστορίες με σημαντικά μηνύματα αυτοβελτίωσης. Υπέροχο όπως και το πρώτο.

0υπέροχο !

Μικρές καθημερινές στιγμές του συγγραφέα μέσα σε αυτό το βιβλίο, με διαφορετικά μηνύματα για την κάθε ιστορία. Η κσθημερινοτητα μας είναι σημαντική, όσο κι αν δεν το αντιλαμβανόμαστε. Ένα υπέροχο βιβλίο αυτοβελτίωσης που όσο το διαβάζεις τόσο πιο πολύ καταλαβαίνεις γιατί ονομάζεται αυτό το βιβλίο Το Δώρο.

0αυτοβελτίωση

Ένα εξαιρετικό βιβλίο με μικρές καθημερινές στιγμές του συγγραφέα Καλογήρου, που μέσα απο αυτές μας περνάει σημαντικά μηνυματα, όπως τα απλά πράγματα ειναι και τα πιο σημαντικά, οι κουκκίδες αυτές δημιουργούν τη ζωή μας.

0υπέροχο !

Μια γλυκια ιστορία για την δύναμη της αγάπης ! Ένα παραμύθι με ζωηρή εικονογράφηση που κάνει το παιδί να λατρέψει την ιστορία και να ταξιδεψει στη περιπέτεια αυτή !

0μεγάλο αδερφάκι.

Μια γλυκιά ιστορια για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας και πως το αντιμετωπίζει το μεγάλο παιδάκι. Η ιστορία αυτη εξηγεί πως δεν πρέπει τα μεγάλα αδελφακια να στεναχωριούνται για αυτη την αλλαγή.

0κλασικα παραμύθια.

Τα πιο όμορφα και πολυαγαπημένα κλασικά παραμύθια σε μια υπέροχη εικονογράφηση, όλα σε μια συλλογή ! Το πιο όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι μεσα στους μαγικούς κόσμους !

0συλλογή κλασικων παραμυθιων

Τα πιο όμορφα και πολυαγαπημένα κλασικά παραμύθια σε μια υπέροχη εικονογράφηση, όλα σε μια συλλογή ! 'Ενα όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι ! Με μαγεία και αγάπη!

0αδέλφια Γκριμ

Τα πιο όμορφα και πολυαγαπημένα παραμύθια των αδελφών Γκριμ σε μια υπέροχη εικονογράφηση, όλα σε μια συλλογή ! Το πιο όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι μέσα σε κόσμους μαγικούς !

0Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Τα πιο όμορφα και πολυαγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε μια υπέροχη εικονογράφαση, όλα σε μια συλλογή ! Το πιο όμορφο βιβλίο για να περάσει ευχάριστα τις ωρες του το παιδι !

0υπέροχο !

Ένας μαγικός κόσμος ξετυλίγεται με το που η μικρή πριγκίπισσα θα το ανοίξει ! Υπέροχες εικόνες με πριγκίπισσες, όμορφους πρίγκιπες, μαγικές νεράιδες και παντοδύναμες μάγισσες ! Ιστορίες που όλα τα κορίτσια θα λατρέψουν !

0οι 4 τύποι.

Τέσσερις τύποι ανθρώπων, με τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Ένα βιβλίο για την επικοινωνία και την έλλειψη της, είναι ηλιθιότητα ή όχι; Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης και κατανόησης της επικοινωνίας. Κάποιο άνθρωποι καταφέρνουν να επικοινωνούν πολύ καλά, κάποιοι άλλοι όχι.

0οι 4 τύποι.

Τέσσερις τύποι ανθρώπων, με τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Ένα βιβλίο για την επικοινωνία και την έλλειψη της, είναι ηλιθιότητα ή όχι; Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης και κατανόησης της επικοινωνίας. Κάποιο άνθρωποι καταφέρνουν να επικοινωνούν πολύ καλά, κάποιοι άλλοι όχι.

0Αξιες

Μια γλυκια ιστορια απο τον Σνούπι, το Τσάρλι Μπράουν και τη παρέα τους για να μην τα παρατάς ποτέ ! Πάντα να προσπαθείς για αυτο που θέλεις με δύναμη και πίστη όλα γινονται !

0Σειρά βιβλίου: Χάρης και Πάρης

Ο Χάρης και ο Πάρης, δυο καλοί φίλοι, ζουν στο Δάσος της Χαράς. Μια μέρα ο Χάρης αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο ενώ ο Πάρης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι. Η ζωη τπυς θα είναι γεμάτη αλλάγες! Ένα βιβλίο με μικρα κείμενα και όμορφη εικονογράφσηση.

0forever friends

Τα αγαπημένα αρκουδάκια μέσα σε ένα βιβλίο δώρο για τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά των μικρών μας.

0υπέροχο !

Μια μέρα ο Χένρι συναντά ένα σκυλάκι, το σκυλάκι όμως είναι λυπημένο γιατί δεν έχει βρει τον καλύτερό του φίλο. Παρέα οι δυο θα ψάξουν να βρουν το καλύτερο φίλο του, θα ταξιδέψουν παντού ! Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας!

0Αξίες

Η γλυκιά φραουλίτσα είναι άρρωστη επειδή γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Μια γλυκια ιστορια με φρουτα για να μάθουν τα παιδιά μας τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Μικρα κείμενα και πολύχρωμες σελίδες με αυτοκόλλητα για τους μικρους μας φίλους.

0Σειρά βιβλίου: Παιδικά Βιβλία Disney

Η Μπεκ είναι μια όμορφη νεράιδα που έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τα ζώα και της αρέσει πολύ αυτό! Ένας πολεμος θα ξέσπασει ανάμεσα στα κολιμπρί και τους σκίουρους και τα βατόμουρα που θα ειναι τα πυρά και απο τις δύο πλευρές. Η Μπεκ όμως θα προσπαθήσει να βρε την ειρήνη ! Ένα βιβλίο για την αξία της ειρήνης και της φιλίας.

0Σειρά βιβλίου: Disney Bunnies

Μια όμορφη μέρα, ο Θάμπερ παρέα με τα αδελφάκια του θα βρουν ένα μπλε αβγό ! Θα το προσέξουν καλά και θα πρσοσπαθήσουν να βρπυν τη μαμα του ! Μια γλυκιά ιστορία για την συνεργασία και την αγάπη, με όμορφες πολύχρωμες σελίδες !

0Σειρά βιβλίου: Disney Bunnies

Ο Θάμπερ το αγαπημενο μας λαγουδάκι θα μας γνωρίσει την οικογένεια του ! Υπάρχει πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά από αυτή της μαμάς ; Μια τρυφερή ιστορία με πολύ αγάπη απο τον λαγουδακο μας με όμορφες εικόνες!

0Σειρά βιβλίου: Disney Bunnies

Ο Θάμπερ το αγαπημενο μας λαγουδάκι θα μας γνωρίσει την οικογένεια του ! Υπάρχει πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά από αυτή της μαμάς ; Μια τρυφερή ιστορία με πολύ αγάπη απο τον λαγουδακο μας.

0Σειρά βιβλίου: Disney Bunnies

Ο Θάμπερ θα μας ταξιδέψει σε τρεις χαριτωμένες ιστορίες του παρέα με τους φίλους του ! Οι ιστορίες του Θάμπερ είναι: "Σας αγαπώ, λαγουδάκια μου" - "Μια μέρα με τον μπαμπά" και - "Ο Θάμπερ βρίσκει ένα φίλο" ! Οι αγαπημένες περιπέτειες όλες μαζί με πολύχρωμες σελίδες.

0Σειρά βιβλίου: Disney Bunnies

Μια όμορφη μέρα, ο Θάμπερ και τα άλλα λαγουδάκια παίζουν κυνηγητό στο δάσος. Ο Θάμπερ πέφτει πάνω σε ένα μικρό σκαντζόχοιρο, ο οποίος είναι πολύ ντροπαλός. Ο Θάμπερ θα προσπαθήσει να του μιλήσει και να γίνει φίλος του ! Μια υπέροχη ιστορία για την αξία της φιλίας

0Σειρά βιβλίου: Μικρή Μίλητος

Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει εκεί μακρια στους πάγους , στο Νότιο Πόλο! Εκεί όμως, υπάρχουν κίνδυνοι και περιπέτειες που μας δείχνουν τις μεγάλες αξίες της ζωής, όπως την αλληλεγγύη και την αυτοθυσία ! Μια υπέροχη ιστορία με πολύχρωμη εικονογράφηση !

0αστείο!

Η γιαγιά μας η καλή έχει ζώαααργκ στην αυλή ! Όμως κάτι συμβαίνει και το σπίτι γέμισε από όλα τα είδη των ζώων ! Μικρά, μεγάλα, άγρια αλλά και ήρεμα ! Ένα αστείο βιβλίο με όμορφα στιχάκια και υπέροχη εικονογράφηση !

0μοναδικο!

Οι αγαπημένοι μας ήρωες ταξιδεύουν σε μια περιπέτεια , στο πλαστικό νησί τη Σαντορίνη , τρέχουν να βοηθήσουν την φάλαινα που έχει το στομάχι της γεμάτο πλαστικά ! Μια ιστορία για την δύναμη της συνεργασίας και της φιλίας ! Μικρά κείμενα με πολύχρωμη εικονογράφηση.

0συναισθήματα!

Οι αγαπημένοι μας ήρωες ταξιδεύουν σε μια περιπέτεια , στο πλαστικό νησί τη Σαντορίνη , τρέχουν να βοηθήσουν την φάλαινα που έχει το στομάχι της γεμάτο πλαστικά ! Μια ιστορία για την δύναμη της συνεργασίας και της φιλίας ! Μικρά κείμενα με πολύχρωμη εικονογράφηση.

0μοναδικο!

Το βιβλίο μας μιλάει για 18 απίστευτους υπερηρωες με τον καθένα να έχει την δική του ιστορία μέσα απο την δική του εικονογράφηση θα μας ταξιδέψει στο κόσμο του. Η διαφορετικότητα ειναι το στοιχείο που μας προσφέρει το βιβλίο, όλοι είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί, σε κάποιους φαίνεται με την πρώτη ματιά και σε κάποιους άλλος πρέπει λίγο να κοιτάξουμε καλύτερα.!

0μοναδικο!

Το βιβλίο μας μιλάει για 18 απίστευτους υπερηρωες με τον καθένα αν έχει την δική του ιστορία ! Η διαφορετικότητα ειναι το στοιχείο που μας προσφέρει το βιβλίο, όλοι είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί, σε κάποιους φαίνεται με την πρώτη ματιά και σε κάποιους άλλος πρέπει λίγο να κοιτάξουμε καλύτερα.

0Υπεροχο !!

Ο Όλιβερ ειναι το καινούριο παιδι της γειτονιάς, ειναι λιγο διαφορετικός απο τα αλλα τα παιδιά και ειναι ωρα να δουμε πως τα παιδιά θα του συμπεριφερθούν. Μια ιστορια για την διαφορετικότητα μεσα απο μια υπέροχη πολύχρωμη εικονογράφηση !

0Υπεροχο. !

Ο Όλιβερ ειναι το καινούριο παιδι της γειτονιάς, ειναι λιγο διαφορετικός απο τα αλλα τα παιδιά και ειναι ωρα να δουμε πως τα παιδιά θα του συμπεριφερθούν. Μια ιστορια για την διαφορετικότητα μεσα απο μια υπέροχη πολύχρωμη εικονογράφηση !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία με Πολύχρωμη Εικονογράφηση

Ο Φωκος ειναι μικρούλης κι εχει πολλες ανησυχίες και φοβίες ! Αυτη τη φορα δεν θελει να κοιμαται μονος του, θελει να εχει παντα παρεα για να εχει ομορφα ονειρα. Μια ιστορια για τους μικρους μας φιλους που φοβούνται την μοναξιά του ύπνου και θελουν παντα να κοιμούνται με καποιον αλλον.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία με Πολύχρωμη Εικονογράφηση

Ο Φωκος ειναι μικρος και εχει πολλες ανησυχίες ! Συχνά φοβάται τα παντα, τωρα εχει προβλημα με το σχολειο του. Πιστευει πως το μισεί. Μια ιστορια για να καταφέρουν οι μικροί μας φιλοι να αγαπήσουν το σχολειο τους και να μαθουν τις ευχάριστες στιγμές που υπάρχουν εκει.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία με Πολύχρωμη Εικονογράφηση

Ο Φώκος είναι μικρός και έχει φοβίες, ανησυχίες, εμμονές, όπως συχνά έχουν τα παιδιά ! Αυτη τη φορα νιώθει αρρωστος και απομακρύνεται απο τους φιλους του. Μια ιστορια για τους φόβους και πως μπορούν οι μικροί μας φιλοι να τους απομακρύνουν.

0αυτισμός !

Μια γλυκιά ιστορια για τον αυτισμό, για να κατανοήσουν οι μικροί μας φιλοι τι σημαινει αυτισμός και πως μπορουμε να το διαχειριστούμε. Κατάλληλο για γονεις, αδέρφια και εκπαιδευτικούς.

0Υπέροχο !

Εμπνευσμένο απο το αγαπημένο τραγουδι Imagine του Lenon, μια ιστορια για τα παιδιά για να καταλάβουν το νοημα της ειρήνης. Η ειρηνη, ποσο δυσκολο να βρεθει. Ενα βιβλιο με υπέροχη εικονογράφηση που βαλει τα παιδιά σε σκέψεις !

0εκπαιδευτικό

Ενα βιβλιο για τα παιδιά που χρησιμοποιούν το internet και καποιες φορες πεφτουν θύματα αυτού. Το ηλεκτρονικό bullying ειναι ενα άσχημο συναίσθημα για ολα τα παιδιά, πρεπει ολοι να το σταματήσουν.

0σειρα βιβλίου: στα βαθια...

Η Μαριάννα ειναι ενα διαφορετικό κοριτσι, της αρεσει να πετάει ! Μια ιστορια για φαντασία και την αυτοεκτίμηση ! Ολα τα ονειρα μπορούν να γίνουν !

0Σειρά βιβλίου: Χωρίς Σωσίβιο 3 - Δελφινάκια

Ο Θεμος βλεπει συχνά τηλεόραση και δεν του αρεσει τίποτε αλλο να κανει στη ζωη του. Μαγεύεται απο αυτη και θα μπει μεσα στο κοσμο της ! Μια ιστορια για τους μικρους μας φιλους με μεγαλη φαντασία !

0Σειρά βιβλίου: Χωρίς Σωσίβιο 3 - Δελφινάκια

Στη βιβλιοθήκη συμβαίνουν παράξενα πράγματα, πολυ μυστήριο υπαρχει ! Ενα βραδυ η Τιτα και ο βιβλιοποντικας βλεπουν περίεργα και μαγικά πραγματα να συμβαίνουν ! Μια ορμορφη ιστορια γεμάτη φαντασία για τους μικρους μας φιλους !

0συλλογή σπουργιτάκια

Ενα ομορφο παραμυθάκι για τους μικρους μας φιλους με μια ιστορια που ξετυλίγεται μεσα στη φαντασία του ήρωα μας, με μαγικες εικόνες και πολύχρωμες !

0απλά αγαπημένο!

Ο αγαπημένος Τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Αυτη τη φορα μας μιλαει φια την εμπιστοσυνη ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0απλά αγαπημένο!

Ο αγαπημένος Τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Ενα συναίσθημα θα μας προσφέρει, το συναίσθημα της αγάπης. Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο αγαπημένος Τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο αγαπημένος Τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0απλά αγαπημένο!

Ο αγαπημένος Τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Δε αυτη την περιπέτεια θα μας γνωρίσει τον αδερφό του ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0απλά αγαπημένο!

Ο αγαπημένος Τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω. Το αγαπημένος ψαράκι εχει τον Μαυρολεπια και τον τελευταιο ιπποκαμπο για μια ακομη περιπέτεια στο βυθό ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0απλά αγαπημένο!

Ο αγαπημένος τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Αυτη τη φορα θα βρεθει στο κοσμο των παραξενων ψαριών, περίεργα σχήματα εχουν αυτα τα ψάρια σαν κι αυτον. Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο αγαπημένος τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Αυτη τη φορα το αγαπημένο μας ψαράκι εχει τα γενεθλια του ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0Αγαπημένο !

Ο αγαπημένος τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Αυτη τη φορα το μικρο μας ψαράκι θα ερθει αντιμέτωπος με το μεγάλο καρχαρία! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0Αγαπημένο !

Ο αγαπημένος τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Αυτο το βιβλιο μας μιλαει για ολες τις περιπέτειες που μπλέκεται το μικρο μας ψαράκι μεςα στο βυθό ! Αλλα οπως παντα θα τα καταφέρει ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο αγαπημένος τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα. Μεσα απο τη συλλογή σπουργιτακια με ομορφο κείμενο και εικονογράφηση.

0Αγαπημένο !

Ο αγαπημένος τριγωνοψαρουλης, ειναι ενα ψαράκι στο βυθό τοσο διαφορετικό απο τα αλλα! Εχει περιεργο σχήμα αλλα και μαθησιακές δυσκολίες, αλλα δεν το βαζει κατω ! Παντα προσπαθει να γινεται καλύτερος ! Μια υπέροχη ιστορια για τους μικρους μας φιλους με πολλα διδάγματα, υπέροχη εικονογράφηση και κείμενο !

0Αξίες

Ενα βιβλιο για να δείξουμε στους μικρους μας φιλους πως η τηλεόραση δεν ειναι το πιο πολύτιμο πραγμα πανω στη γη! Μια ομορφη ιστορια με πολύχρωμη εικονογράφηση για τους μικρους μας φιλους!

0Αξίες!

Φιλια, μια αξια τοσο σημαντική για καθε ανθρωπο, μικρο και μεγάλο! Ζωντάνια και αγαπη σου προσφέρει μαζι με χαμογελα! Μια ομορφη ιστορια με πολύχρωμη εικονογράφηση για τους μικρους μας φιλους!

0Αξιες

Μια ομορφη ιστορια ξετυλίγεται για την ευτυχία ! Ποσο σημαντική ειναι για την ζωη μας, ενα συναίσθημα που μονο ζωντάνια και αγαπη σου προσφέρει κι ετσι τα εχεις ολα ! Μια ομορφη ιστορια με πολύχρωμη εικονογράφηση για τους μικρους μας φιλους!

0Αξίες !

Η ειρηνη και ποσο σημαντικο ειναι να εχουμε ειρηνη στο κοσμο μας και στην ψυχή μας. Οχι ασχημα πραγματα στις ζωες μας, μονο ηρεμια και αγαπη. Μια ομορφη ιστορια με πολύχρωμες σελίδες για τους μικρους μας φιλους.

0Αξιες

Ενα ομορφο και μικρο βιβλιο για να διδάξει στους μικρους μας φιλους τι ειναι αγαπη. Αγαπη ειναι να προσφέρεις, να νοιαζεσαι οχι μονο για τα σημαντικά αλλα για τα πιο απλα πραγματα της ζωής !

0Αξίες!

Μια ιστορια για την αγαπη, το νοημα της αξίας της. Μια ιστορια για να μας δειξει την αγαπη, το σεβασμο και την αυτοεκτίμηση .

0Αξίες !

Μια ομορφη και γλυκιά ιστορια για να διδάξει στους μικρους μας φιλους πως δεν ειναι αναγκαίο να κερδίζουμε παντα μονο εμεις. Ενα παραμυθι γεμάτο αξίες και σεβασμο.

0αστείο!

Ένα ομορφο βιβλίο με ήχους απο διάφορα ζωάκια ! Το κατάλληλο βιβλίο για μικρα παιδια που θέλουν να μας τους ήχους οπυ έχουν οι φίλοι μας τα ζωα. Όμορφες σελιδες με υπέρχο εικονογράφηση.

0αστείο!

Ένα μικρό βιβλίο, αστεία με όμορφες εικονες, για να διδάξει στα παιδια τους ήχους που κάνει το σώμα. Κάποιο ήχοι έχουν πλάκα και κάποιοι σε κάνουν να ντρέπεσαι πολύ !

0υπέροχο !

Μια γλυκιά ιστορία για καληνύχτα, μέσα απο την ιστορία που μας δίνει το κοτοπουλάκι, το οποίο κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί δινει απο ένα φιλί σε όλα τα ζωάκια της παρέας. Ενα βιβλίο για ομορφα και τρυφερά όνειρα για τους μικρους μας φίλους !

0υπέροχο !

Ένα όμορφο παραμύθι για να διδάξει στους μικρους μας φίλους την αξία της καλοσύνης, το πως να βοηθάμε τους φίλους μας, την οικογένεια μας. Μια ιστορία για την αξία της αγάπης και της προσφοράς.

0κλασικό παραμύθι.

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Μια περιπέτεια με πολύ φαντασία και ήρωες που σε συναρπάζουν κάθε λεπτό ! Δεν ειναι όλα ομως ρόδινα ! Ένα υπέροχο παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους με ζωηρές εικόνες !

0κλασικό παραμύθι.

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Μια περιπέτεια με πολύ φαντασία και ήρωες που σε συναρπάζουν κάθε λεπτό ! Ένα υπέροχο παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους με ζωηρές εικόνες !

0Σειρά βιβλίου: 35 Κλασικά Εικονογραφημένα Παραμύθια

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Μια περιπέτεια με πολύ φαντασία και ήρωες που σε συναρπάζουν κάθε λεπτό ! Ένα υπέροχο παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους με ζωηρές εικόνες !

0Σειρά βιβλίου: Παιδική Κλασική Βιβλιοθήκη

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και μέσα απ' τον καθρέφτη, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Μια περιπέτεια με πολύ φαντασία και ήρωες που σε συναρπάζουν κάθε λεπτό !

0κατι κλασικο!

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Μια περιπέτεια με πολύ φαντασία και ήρωες που σε συναρπάζουν κάθε λεπτό ! Ένα υπέροχο παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους με ζωηρές εικόνες !

0κατι κλασικο!

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Μια περιπέτεια με πολύ φαντασία και ήρωες που σε συναρπάζουν κάθε λεπτό !

0κατι κλασικο!

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Δυο συναρπαστικές ιστορίες μέσα στη περιπέτεια και την δράση με φαντασία και όνειρα !

0κατι κλασικο!

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων μαζί με άλλες ιστορίες απο τον αγαπημένο μας συγγραφέα. Μια συλλογή που όλοι πρέπει να έχουμε στην βιβλιοθηκη μας. Περιπέτεια και δράση με πολλά όνειρα !.

0κλασικη ιστορια.

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της. Μια περιπέτεια με πολύ φαντασία και ήρωες που σε συναρπάζουν κάθε λεπτό !

2κατι κλασικο

Η κλασσική ιστορία της Αλίκης με το φανταστικό της κόσμο, μέσα στη περιπέτεια και την δράση παρέα με τον λαγό της, με απλοποιημένη γραφή για τους μικρούς μας φίλους απο την σειρά βιβλίων Τόξο.

0Αξίες !

Η Λούσι έχει ένα πάνινο κουταβάκι για συντροφιά, δεν θέλει κανέναν άλλο για φίλο. Μια μέρα όμως θα χάσει το κουταβάκι της και δεν θα ξέρει πώς θα τα καταφέρει χωρίς αυτό. Θα μπορέσει κάποιος να τη βοηθήσει να το ξαναβρεί; Μια γλυκια ιστορία για την αξία της φιλίας και της συντροφίας.

0Αξίες !

Ο Τσάρλι , ο Σνούπι και οι κολλητοί τους θα μας δείξουν τι σημαίνει ασφάλεια. Μια μικρή ιστορία για την αξία της ασφάλειας και της φιλίας.

0Αξίες !

Μια τρυφερή και όμορφη ιστορία για την αξία, τη δύναμη της καλοσύνης και την κατανόηση προς κάθε τι διαφορετικό που υπάρχει στη ζωή μας. Οτι μας κάνει διαφορετικούς μας κάνει και ξεχωριστούς.

0συναισθήματα!

Ενα βιβλίο για την αγάπη, την αξία της και πόσες διαφορετικές μορφές μπορεί να πάρει, διότι η αγάπη είναι ξεχωριστή για τον καθένα. Ένα βιβλιο με ομορφη εικονογραφηση και συναισθήματα.

0Αξίες !

Μια όμορφη ιστορία για την ειρήνη στο κόσμο και την ανθρωπότητα. Η αξία της ειρήνης είναι τόσο σημαντική για μικρους και μεγάλους και τα παιδιά πρέπει να μάθουν πόσο σημαντικό ειναι.

0εκπαιδευτικό

Ενα βιβλίο για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι πως μετακινούνται όλοι οι άνθρωποι της γης για να πάνε απο τον ένα μέρος στο άλλος. Ένα βιβλιο με ομορφη εικονογράφηση και αναδιπλούμενες εικόνες για τους μικρούς μας φίλους.

0Αξίες !

Μια όμορφη ιστορία για να μάθουν οι μικροί ας φίλοι ποσο σημαντκό είναι να μοιραζόμαστε τα πράγματα μας με τους ανθρωπους γυρω μας. Η αξία αυτη, μας κάνει καλυτερους ανθρωπους και είναι πολύ σημαντικό.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας παρουσιάζουν τους μπαμπάδες τους και την διαφορετικότητα που εχουν ολα τα παιδιά της τάξης τους. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων με αξίες και συναισθήματα για την διαφορετικότητα και τις αξίες της ζωής.

0Αξίες

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μαζι με τα αλογάκια τους μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορια τους με το τρένο, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να έχουμε αυτοεκτίμηση. Ένα δεντρόσπιτο είναι το καλύτερο μερος γα να διασεδάσουν με τους φιλους τους. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να έχουμε αυτοεκτίμηση. Ο Χένρι, ο φίλος των κορτσιών, τον αγαπούν όλα τα παιδιά, όχι γιατί είναι τέλειος, αλλά γιατί είναι πάντα ο εαυτός του! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας, έχουν ενα μήνυμα να κρύβεται στα χριστουγεννιάτικα πακέτα τους. Μέσα απο αυτη την ιστορία τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της αγάπης για το φίλο. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας είναι ετοιμες να βοηθησουν τα ζώα ! Μια ιστορία για την προσφορά της βοήθειας και το πόσο σημαντικό ειναι ! Μια ιστορία για την αξία της εντιμότητας της υπευθυνότητας και της αποφασιστικότητας.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας είναι ετοιμες για κολύμπι και έτοιμες να μάθουν ! Μια ιστορία για την προσφορά της βοήθειας και το πόσο σημαντικό ειναι ! Μια ιστορία για την αξία της εντιμότητας της υπευθυνότητας και της αποφασιστικότητας.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας είναι ετοιμες να βοηθήσουν τον μπαμπά της Μιλι που έχασε την κάλτσα του και δεν μπορέι να την βρεί πουθενά ! Μια ιιστορία για την προσφορά της βοήθειας και το πόσο σημαντικό ειναι !

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας παρουσιάζουν τα ζωάκια τους ! Μια ιστορία για να μαθουμε την αξία της πίστης και της αφοσίωσης για τα ζωακια και τους ανθρώπους της ζωης μας. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας βρίσκουν ένα καπέλο ακθώς κάνουν την βόλτα τους, το οποίο έχει παρασύρει ο άνεμος, αλλά δεν ξέρουν τι να το κάνουν ! Μια ιστορία για την αξία της εντιμότητας της υπευθυνότητας και της αποφασιστικότητας.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας παίζουν στην παιδική χαρά με τους φιλους τους όλοι μια παρέα, σε συνεργασια και ομαδικότητα ! Μια ιστορια για την αξια της φιλίας και της συνεργασίας ! Μικρά κειμενα με πολυχρωμες σελδες για τους μικρους μας φίλους.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορια τους με το βουνο, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας γνωρίζουν τον φιλο τους τον Αλφ. Ολοι μεταξυ τους ειναι τοσο διαφορετικοί ! Μια ιστορια για την αξια της ζωής και της διαφορετικότητας.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν να μοιράζομαστε τα συναισθήματά μας. Τα κορίτσια και οι φίλοι τους ανακαλύπτουν πόσο όμορφα είναι να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με ανθρώπους που αγαπάς. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων με αξίες και συναισθήματα για την διαφορετικότητα και τις αξίες της ζωής.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν για το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Τα κορίτσια θα πάνε εκδρομή αλλά κανείς δεν πιστεύει οτι θα βρουν το κουράγιο να μείνουν στη σκηνή τους όλη τη νύχτα ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας πάνε βόλτα με τα ποδήλατα τους, υποσχέθηκαν όμως πως δεν θα αργήσουν ! Μια ιστορία για την υπευθυνότητα ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα της ζωης.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορια τους με τους λαθρεπιβάτες, μας μαθαίνουν για την αξία του καθενός και της διαφορετικότητας ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας συνειδητοποιούν πόσο μεγάλη σημασία έχει όχι μόνο να αγαπάμε, αλλά και να εκφράζουμε την αγάπη μας. Μια ιστορία για την αξια της αγάπης και πως να την εκφράζουμε. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων με αξίες και συναισθήματα για την διαφορετικότητα και τις αξίες της ζωής.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν για το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Τα κορίτσια θα πάνε εκδρομή αλλά κανείς δεν πιστεύει οτι θα βρουν το κουράγιο να μείνουν στη σκηνή τους όλη τη νύχτα ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να έχουμε αυτοεκτίμηση. Ο Χένρι, ο φίλος των κορτσιών, τον αγαπούν όλα τα παιδιά, όχι γιατί είναι τέλειος, αλλά γιατί είναι πάντα ο εαυτός του! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν την αποφασιστικότητα. Τα κορίτσια βοηθούν ένα φίλο να αλλάξει τη ζωή του και τα καταφέρνουν ! Με πίστη, δυναμη και αποφασιστικότητα όλα μπορούν να τα καταφέρουν ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας μαθαίνουν να μοιράζομαστε τα συναισθήματά μας. Τα κορίτσια και οι φίλοι τους ανακαλύπτουν πόσο όμορφα είναι να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με ανθρώπους που αγαπάς. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων με αξίες και συναισθήματα για την διαφορετικότητα και τις αξίες της ζωής.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας συνειδητοποιούν πόσο μεγάλη σημασία έχει όχι μόνο να αγαπάμε, αλλά και να εκφράζουμε την αγάπη μας. Μια ιστορία για την αξια της αγάπης και πως να την εκφράζουμε. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων με αξίες και συναισθήματα για την διαφορετικότητα και τις αξίες της ζωής.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας παρουσιάζουν τα ζωάκια τους ! Μια ιστορία για να μαθουμε την αξία της πίστης και της αφοσίωσης για τα ζωακια και τους ανθρώπους της ζωης μας. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας, έχουν ενα μήνυμα να κρύβεται στα χριστουγεννιάτικα πακέτα τους. Μέσα απο αυτη την ιστορία τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της αγάπης για το φίλο. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορια τους με τους λαθρεπιβάτες, μας μαθαίνουν για την αξία του καθενός και της διαφορετικότητας ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορία τους μας μαθαίνουν για την συνεργασία την φιλία, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας πάνε βόλτα με τα ποδήλατα τους, υποσχέθηκαν όμως πως δεν θα αργήσουν ! Μια ιστορία για την υπευθυνότητα ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα της ζωης.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας βρίσκουν ένα καπέλο ακθώς κάνουν την βόλτα τους, το οποίο έχει παρασύρει ο άνεμος, αλλά δεν ξέρουν τι να το κάνουν ! Μια ιστορία για την αξία της εντιμότητας της υπευθυνότητας και της αποφασιστικότητας.

0Αξίες !

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας είναι ετοιμες να βοηθήσουν τον μπαμπά της Μιλι που έχασε την κάλτσα του και δεν μπορέι να την βρεί πουθενά ! Μια ιιστορία για την προσφορά της βοήθειας και το πόσο σημαντικό ειναι !

0Αξίες

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας παίζουν στην παιδική χαρά με τους φιλους τους όλοι μια παρέα, σε συνεργασια και ομαδικότητα ! Μια ιστορια για την αξια της φιλίας και της συνεργασίας ! Μικρά κειμενα με πολυχρωμες σελδες για τους μικρους μας φίλους.

0Αξίες

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας γνωρίζουν το σχολείο τους, η πρωτη μέρα ήρθε κι είναι ετοιμες να μάθουν νέα πράγματα και να γνωρισουν νέους φίλους ! Μια ιστορια για την αξια του σχολείου και της φιλίας !

0Αξίες

Η Μίλι και η Μολι, οι δυο καλες φιλες μας γνωρίζουν τον φιλο τους τον Αλφ. Ολοι μεταξυ τους ειναι τοσο διαφορετικοί ! Μια ιστορια για την αξια της ζωής και της διαφορετικότητας.

0Αξίες

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορια τους με το βουνο, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες

Η Μολι και η Μίλι, οι δυο φιλες μας παρουσιάζουν τους μπαμπάδες τους και την διαφορετικότητα που εχουν ολα τα παιδιά της τάξης τους. Μια υπέροχη σειρα βιβλίων με αξίες και συναισθήματα για την διαφορετικότητα και τις αξίες της ζωής.

0Αξίες !

Οι δυο φιλες, η Μίλι και η Μολι, μεσα απο την ιστορια τους με το τρένο, θα μας δωσουν να καταλάβουν την αξια του περιβάλλοντος και το ποσο σημαντικο ειναι για ολους μας να το προσέχουμε και να το προστατεύουμε, με σεβασμο και αγαπη ολα μπορουμε να τα καταφέρουμε ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για το περιβάλλον και την φροντίδα του, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα.

0Αξίες

Ο Μινγκ ζει στις όχθες της λίμνης Κουκόνορ και αυτο ειναι το καλύτερο πραγμα στο κοσμο ολο. Ενα βιβλιο γεμάτο αξίες και συναισθήματα, γιατι καποιες φορες τα απλα πραγματα ειναι και τα πιο σημαντικά !

0Αξια

Μια ομορφη ιστορια, ομορφο κείμενο και προσεγμένη εικονογράφηση για μια ιστορια για την σοφια της ψυχής. Ολα τα λαχανικά ακολουθούν την σοφή ελιά και το σχέδιο της για να μην νιώθουν αλλη καταπίεση !

0Αξίες !

Η αξια του σχολείου στο πέρασμα του χρονου, ποσο σημαντικο ηταν κι ειναι για τη ζωη μας, οι όμορφες και ξεχνιαστα στιγμές που περάσαμε εκει !

0συναισθήματα!

Μια γλυκιά ιστορια μεσα απο την παρεα των ζώων, για την αξια της φιλίας και ποσο σημαντικο ειναι για τον εαυτο μας να εχουμε φιλους και να περναμε ομορφα μαζι τους.

0συναισθήματα!

Μια ομορφη ιστορια για να κατανοήσουμε τι πραγματικα ειναι αυτο που μας στεναχωρεί ! Τι εχει αξια για τον εαυτο μας και σε αυτο να επικεντρωνόμαστε και να μην τα παρατάμε .

0Αξίες

Ενα βιβλιο για το παιδι για να καταλαβει την αξια της φιλίας, ποσο ομορφο και σημαντικο ειναι να περναει το χρονο του με καλούς φιλους και να ειναι ευτυχισμένο !

0Αξίες

Η Ρανια, η νεράιδα μας εχει ολο νευρα και την ενοχλούν τα παντα! Πρεπει να καταλαβει ομως πως ολα εχουν την αξια τους ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για τις ανθρώπινες αξίες, την γενναιοδωρία, την κατανόηση, την ευγνωμοσύνη και την αυτοεκτίμηση.

0Αξίες

Η νεράιδα μας θα μας δειξει πως να ειμαστε υπεύθυνοι και ώριμοι και να σεβόμαστε τους γυρω μας ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για τις ανθρώπινες αξίες, την γενναιοδωρία, την κατανόηση, την ευγνωμοσύνη, την υπευθυνότητα και την αυτοεκτίμηση.

0Αξίες !

Η Νταινα, η νεραιδουλα, ξεχνάει να βοηθησει το φιλο της το ρακούν στο δάσος, ετσι χάνονται κι οι δυο ! Θα καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να βοηθάμε τους αλλους ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για τις ανθρώπινες αξίες, την γενναιοδωρία, την κατανόηση, την ευγνωμοσύνη και την αυτοεκτίμηση.

0συναισθήματα!

Η μικρή νεράιδα, Άντζελα, ειναι πολυ προσεχτικά με το δέντρο της και δεν θελει να της το αγγίζουν ! Θα καταλαβει το λαθος της κι αμεσως θα αλλάξει τη σταση της απέναντι στους φιλους της ! Με αγαπη για τους φιλους της και γενναιοδωρία θα γινει η καλυτερη για τον εαυτο της ! Μια υπέροχη σειρα βιβλίων για τις ανθρώπινες αξίες, την γενναιοδωρία, την κατανόηση, την ευγνωμοσύνη και την αυτοεκτίμηση.

0υπέροχο !

Μοα γλυκιά ιστορια για την ευτυχία και την σημασια της στη ζωη όλων μας ! Ενα συναίσθημα μοναδικό ! Ενα υπεροχο βιβλιο με ζωντανές εικόνες για τους μικρους μας φιλους.

0υπέροχο !

Ολα τα μωρά του κόσμου μας, ειναι ισα, εχουν τις ίδιες ανάγκες και τα ιδια θελω χωρις διακρίσεις με ισα δικαιώματα.

0Πολυ καλο !

Μια γλυκιά και τρυφερή ιστορια για τους μικρους μας φιλους που αισθάνονται διαφορετικοί απο τους αλλους. Συναίσθημα που ολοι μας το εχουμε νιώσει καποια στιγμη. Ενα υπέροχη βιβλιο με ενα πολυ σημαντικο μηνυμα.

0Υπέροχο !

Ενα βιβλιο με υπεροχα μηνυματα για την ζωη του ανθρώπου, τις αξίες της ζωής του, τα ονειρα και τις ελπίδες του. Ομορφο κείμενα και εικονογράφηση που σε ταξιδεύει.

0συναισθήματα!

Μια ιστορία για να μπορέσουν οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους τον ερχομό ενός ακόμη παιδιού στην οικογένεια τος και το τι θα συμβει στη ζωή τους. Όμορφες σελιδες με μικρα κείμενα για να καταλαβαίνουν οι μικροί μας φίλοι.

0συναισθήματα!

Μια ιστορία για να μπορέσουν οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους την σημασία του διαζυγίου και το τι θα συμβει στη ζωή τους με το να έχουν δυο σπίτια και να ζουν χωριστά. Όμορφες σελιδες με μικρλα κείμενα για να καταλαβαίνουν οι μικροί μας φίλοι.

0εκπαιδευτικό

Ένα βιβλίο για να βοήθησει τα παιδιά να αντιμετωπίσουν το θέμα και αγχος των διαγωνισμάτων. Μέσα απο κάποια βήματα και κόλπα όλα μπορυν να καταφέρουν οι μικροί μας φίλοι.

0εκπαιδευτικό

Μια ιστορία για το άγχος των παιδιών μέσα απο διάφορα παραδείγματα και προβλήματα, που σου δειχνει πως να τα λύσεις και να τα αντιμετώπισεις. Με προσπάθεια και δυναμη όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε !

0εκπαιδευτικό

Μια μικρή ιστορία για να μάθουν τα παιδιά πως θα απαλλαγούν απο την πιπίλα τους για να περάσουν στο επόμενο βήμα . Όμορφες εικόνες και μικρα κείμενα για να κατανοήσουν οι μικροί μας φίλοι.

0εκπαιδευτικό

Μια μικρή ιστορία για να μάθουν τα παιδιά πως θα απαλλαγούν απο την πάνα τους για να περάσουν στο επόμενο βήμα της τουαλέτας. Όμορφες εικόνες και μικρα κείμενα για να κατανοήσουν οι μικροί μας φίλοι.

0εκπαιδευτικό

Μια ιστορία για να διδάξει στους μικρους μας φίλους πως τα δοντια που έχουμε δεν ειναι για να δαγκώνουμε τους γύρω μας, αλλα μονο για το φαγητό μας.

0εκπαιδευτικό

Μια ιστορία για τους τετράποδους φίλους μας και όλα τα ζωάκια, για να μάθουν τα μικρά παιδιά πως πρέπει να προσέχουμε τα ζωάκια και όχι να τα βασανίζουμε. Τους προοσφέρουμε παντα την αγάπη μας και την στοργή μας.

0εκπαιδευτικό

Ποτέ δεν πρέπει να φωνάζουμε, ειδικά στους άλλους ! Μια ιστορία για να διδάξει στα παιδιά τους καλούς τρόπους, την ευγένεια και πως ότι θέλουν πρέπει να το ζητάνε πάντα με όμορφο και ευγενικό τρόπο.

0εκπαιδευτικό

Οι λέξεις που χρησιμοποιούμε δεν πρέπει να πληγώνουν τυος γύρω μας, γιαυτό και πρέπει πάντα να προσέχουμε. Μέσα απο όμορφες σελι΄δες μαθαίνουν οι μικροί μας φίλοι την αξία των λέξεων και των επιπτώσεων τους.

0εκπαιδευτικό

Μια όμορφη ιστορία για τα παιδιά και τα μικρόβια,τους κανόνες υγιεινής και την καθαριότητα. Εξηγεί τι είναι τα μικρόβια και πως μπορούμε να προσέχουμε απο αυτά μεσα απο μικρά κείμενα και όμορφα σκίτσα για τους μικρούς μας φίλους.

0εκπαιδευτικό

Μια μικρή ιστορία για να μάθουν τα παιδιά πως θα απαλλαγούν απο την πάνα τους για να περάσουν στο επόμενο βήμα της τουαλέτας. Ιδανικό για κορίτσια με όμορφες εικόνες και αυτοκόλλητα επιβράβευσης.

0εκπαιδευτικό

Μια μικρή ιστορία για να μάθουν τα παιδιά πως θα απαλλαγούν απο την πάνα τους για να περάσουν στο επόμενο βήμα της τουαλέτας. Ιδανικό για αγόρια με όμορφες εικόνες και αυτοκόλλητα επιβράβευσης.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Φτιαγμένοι να ‘μασταν, φαντάσου, από λουλούδια, φτερά γουναρικά! Μια ιστορία γεμάτη φαντασία και υπέροχες εικόνες κατάλληλο για τους μικρούς μας φίλους που λατρεύουν α φτιαχνουν ιστορίες !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ξεκλειδώνουν τον Συναισθηματικό Κόσμο των Παιδιών

Ο Ιππίας, ο μικρός ιπποπόταμος, δε βρίσκει τίποτα ενδιαφέρον να κάνει και βαριέται πολύ. Αργά το απόγευμα που γυρίζει πίσω στο σπίτι του, ο Ιππίας φαίνεται χαρούμενος. Μια ιστορία για να ξεπερνούν τα παιδιά την πλήξη και να μπορούν να βρίσκουν την ευτυχία σε μικρά πράγματα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ξεκλειδώνουν τον Συναισθηματικό Κόσμο των Παιδιών

Τα ζώα θα τρέξουν και για την τίγρη ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός. Έτσι, θυμώνει με τους φίλους της που τη θεωρούν σίγουρη νικήτρια, η τίγρης όμως τερματίζει στον αγώνα... τελευταία! Μια ιστορία για να ξεπερνούν τα παιδιά τον θυμό και να ζουν με καλοσύνη.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ξεκλειδώνουν τον Συναισθηματικό Κόσμο των Παιδιών

Η καμηλοπάρδαλη, η φίλη της ζέβρας, μετακομίζει κι η ζέβρα αισθάνεται πολυ λυπημένη.! Θα τα καταφέρει να χαμογελάσει ξανά; Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας και για να διώχνουν τα παιδιά τη θλίψη.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Παράξενα πράγµατα συµβαίνουν στο αγρόκτηµα. Ο κύριος Μιχάλης έχασε το καπέλο του, η εργασία του Νικόλα εξαφανίστηκε και η γάτα η Μαρµελάδα ! Θα µπορέσουν τα δύο αδέλφια να λύσουν το µυστήριο; Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας, της καλοσυνης και της συνεργασίας ! Φαντασία και αγάπη να έχουν οι μικροί μας φίλοι κι όλα τα καταφέρνουν !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που προάγουν την κοινωνική νοημοσύνη

Στον Βελόνια τον αχινό μπήκε η ιδέα να γίνει άρχοντας των θαλασσών και να σκορπάει τρόμο παντού. ο θείος ο Καρφίτσας του είπε πως υπάρχει κι άλλος τρόπος να γίνει άρχοντας. Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας, της καλοσυνης και της συνεργασίας ! Φαντασία και αγάπη να έχουν οι μικροί μας φίλοι κι όλα τα καταφέρνουν !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Τα χελιδόνια ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν στην Αφρική κι έτσι συγκεντρώνονται να βγάλουν αρχηγό, αλλά δεν υπάρχει και κάποιος που να το αξίζει ! Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας και της συνεργασίας ! Φαντασία και αγάπη να έχουν οι μικροί μας φίλοι κι όλα τα καταφέρνουν !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Ψαρής, το γκρίζο άλογο κι ο Ντορής, το κόκκινο άλογο. δε μπορουν να βρουν την ησυχία του από τις ενοχλητικές αλογόμυγες. Κουνούν την ουρά τους για να τις διώξουν! Αυτές όμως δεν φεύγουν ! Έτσι φτιάχνουν ένα σχέδιο ! Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας και της συνεργασίας ! Φαντασία και αγάπη να έχουν οι μικροί μας φίλοι κι όλα τα καταφέρνουν !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Φλεβάρης είναι στενοχωρημένος, επειδη οι άνθρωποι χάρισαν στα αδέρφια του από τριάντα - τριάντα μία μέρες, ενώ σε εκείνον μονο είκοσι οκτώ! Αισθάνεται μειονεκτικά και περίεργα έτσι κουτσός ανάμεσά τους και αποφασίζει να φύγει! Αν φύγει ομως, δεν θα ανθίσουν οι μυγδαλιές, δε θα χαρούμε αλκυονίδες μέρες και δε θα ’ρθει το καρναβάλι ! Μια όμορφη, πολύχρωμη ιστορία για την διαφορετικότητα που δεν ειναι κάτι κάκο. Ένα παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους και τα συναισθήματα τους.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Χάρης εύχεται να ήταν ο γιος του Αϊ-Βασίλη για να έχει όλα τα παιχνίδια δικά του. Το αστέρι του χριστουγεννων ακούει την ευχή του και τη μεταφέρει στο σπίτι του Αγίου λίγες ώρες πριν εκείνος αρχίσει το μεγάλο του ταξίδι. Μια ιστορία για να μάθουν τα παιδιά να μοιράζονται τα πράγματα τους και να νιώθουν όμορφα όταν το κάνουν. Μια πολύχρωμη ιστορία με όμορφο μήνυμα. Μια χριστουγεννιατικη ιστορια με υπεροχες εικονες !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Φρέντι, μια μικρή πολική αρκούδα, δεν ξέρει να κολυμπάει, θα τον βοηθήσουν όμως οι φίλοι του να μάθει. Ποιο κόλπο θα δείξει ο Φρέντι στα αδέρφια του ώστε να κολυμπούν... πετώντας; Με την δύναμη της φιλίας όμως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μια πολύ όομορφη ιστορία για την συνεργασία και την φιλία.

0Σειρά βιβλίου: Σύγχρονη Παιδική Λογοτεχνία

Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας μαλώνουν και τα ζώα της παρέας προσπαθούν να βρουν μια λύση για το πώς θα μπορούσαν να ζήσουν ήρεμα όλοι μαζί. Μια ομορφη ιστορία με υπέροχες χρωμοσελίδες.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο κόκορας της παρέας βραχνιάζει και δεν μπορεί να λαλήσει, τα ζώα πανικοβάλλονται και αναρωτιούνται ποιος θα τα ξυπνήσει το πρωί, μα η κοτούλα λέει πως αυτή θα το κάνει! Με την δύναμη της φιλίας όμως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μια πολύ όμορφη ιστορία για την συνεργασία και την φιλία.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ξεκλειδώνουν τον Συναισθηματικό Κόσμο των Παιδιών

Το αρκουδάκι νυστάζει αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί κάτι τον τρομάζει. Το σκοτάδι τον τρομάζει πολύ ! Ενα βιβλίο για την αυτοπεποίθηση των παιδιών και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών και τους βοηθαει να μην φοβούνται το σκοτάδι.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ξεκλειδώνουν τον Συναισθηματικό Κόσμο των Παιδιών

Στον ζωολογικό κήπο γίνεται πάρτι και το πιγκουινάκι όμως δεν ξέρει να χορεύει. Οι μαϊμούδες και το φλαμίγκο θα το βοηθησουν να μάθει, εκείνο όμως δεν τα καταφέρνει και τόσο στις φιγούρες. Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων και το πως να είναι ευτυχισμένα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ξεκλειδώνουν τον Συναισθηματικό Κόσμο των Παιδιών

Όλη η οικογένεια του Ιβάν μουγκρίζει δυνατά όμως αυτός δεν τα καταφέρνει. Ένα ποντικάκι θα τον βοηθάει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του! Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Στο θαλάσσιο λούνα παρκ γίνεται διαγωνισμός και όλα τα ψάρια τρέχουν να πάρουν μέρος, εκτός απο τον Πλάτωνα. Σκέφτεται οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα σπουδαίο. Ομως ένας τρομερός καρχαρίας απειλεί τους φίλους του και ο Πλάτωνας θα καταφέρει να κάνει κάτι πολύ σπουδαίο. Μια ιστορία για να ειναι θαρραλέοι οι μικροί μας φίλοι και να πιστεύουν πάντα στον εαυτό τους.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Ρόκκος είναι ένα γατάκι που δε χαμογελάει ποτέ, μια μέρα το πρόσωπό του χαμογελάει και η ζωή του αλλάζει. Μια πολύχρωμη ιστορία για τα συναισθήματα των παιδιών, που μέσα απο μικρά πράγματα γίνονται ευτυχισμένα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ενθαρρύνουν το Παιδί να Νικήσει τους Φόβους του

Η Βάγια η κουκουβάγια θέλει πολύ να πετάξει στο σκοτάδι παρέα με τον Ερνέστο, αλλά φοβάται το σκοτάδι. Μια ιστορία για τους φόβους, πως τους βιώνουμε και πως μπορούμε να τους ξεπεράσουμε μέσα απο πολύχρωμες σελίδες.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ενθαρρύνουν το Παιδί να Νικήσει τους Φόβους του

Το αετόπουλο φοβάται να πετάξει και οι φίλοι του αποφασίζουν να το βοηθήσουν να ξεπεράσει το φόβο του. Μια ιστορία για τους φόβους, πως τους βιώνουμε και πως μπορούμε να τους ξεπεράσουμε μέσα απο πολύχρωμες σελίδες.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Κιμώνας πάντα βοηθάει τον ηλικιωμένο φαροφύλακα στη δουλειά του αλλά μια μέρα ο φαροφύλακας λείπει κι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα παρουσιάζεται στο φάρο. Με την δύναμη της φιλίας όμως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μια πολύ όομορφη ιστορία για την συνεργασία και την φιλία.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η ζέβρα έλαβε πρόσκληση για το πάρτι του Μεγαλειότατου – λιοντάριου. Ο ελέφαντας, όμως,ο φίλος της ζέβρας, υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται παγίδα γιατι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Μια ιστορία για την προστασία και την υπεράσπιση των άλλων με ένα μήνυμα για να μπορούν τα παιδιά να τα καταφέρνουν στις δυσκολίες τους.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ένα ουράνιο τόξο καταβροχθίζει τα χρώματα δέντρων, ζώων, πουλιών, όλο το δάσος και όλα πίσω του τα αφήνει γκρίζα. Μια ιστορία για να μάθουν τα παιδιά να μοιράζονται τα πράγματα τους και να νιώθουν όμορφα όταν το κάνουν. Μια πολύχρωμη ιστορία με όμορφο μήνυμα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Ξεκλειδώνουν τον Συναισθηματικό Κόσμο των Παιδιών

Το ελεφαντάκι έχει χαθεί και δεν μπορεί να βρει τη μαμά του και η ζούγκλα τού φαίνεται πολύ τρομακτική. Ανάμεσα σε σκιές και παράξενους ήχους, τα πόδια του τρέμουν, βρίσκει όμως μια μικρή λεοπάρδαλη που κι αυτή έχει χαθεί. Μαζί θα προσπαθήσουν να βρουν το σπίτι τους ! Μια ιστορία για να ξεπερνούν τα παιδιά τους φόβους τους και να πιστευουν στον εαυτό τους!

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Λούης και ο κύριος Λαγούμης θα κάνουν ενα περίεργο αγώνα, επειδή ο λαγός θέλει το λαχανόκηπο μόνο δικό του αλλά ζητάει μερίδιο και ο τυφλοπόντικας, ο κύριος Λαγούμης. Μια ιστορία για να υπερασπιζόμαστε πάντα τον εαυτο μας και οτι πιστευουμε μεσα απο πολύχρωμες σελίδες !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη

Σε λίγες μέρες τα σχολεία ανοίγουν και τα μυρμήγκια αποφασισαν να φτιάξουν δώρα για τα παιδιά. Θέλουν και τα τζιτζίκια να προσφέρουν δώρα στους μαθητές! Αλλά τι μπορούν να φτιάξουν αυτά που δεν ξέρουν τίποτα να κάνουν; Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας και της συνεργασίας ! Φαντασία και αγάπη να έχουν οι μικροί μας φίλοι κι όλα τα καταφέρνουν !

0Σειρά βιβλίου: Μικρές Ιστορίες

Είναι φθινοπωρο και το γλυκό αρκουδάκι παρέα με τους φίλους του περιμένει να πέσει το τελευταίο φύλλο απο το δέντρο για να κάνει μια ευχή ! Μια γλυκιά ιστορία με όμορφα συναισθήματα, φαντασία και πολύχρωμες σελίδες, ότι καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Κορνήλιος είναι ένας ευτυχισμένος σκύλος, oμως μια μερα ένα χαριτωμένο κουταβάκι εμφανίζεται στο σπιτι του και όλα αλλάζουν! Ο Κορνήλιος προσπαθεί να μάθει στον πιτσιρίκο να είναι ένα καλό σκυλί, μέσα απο αυτη την περιπέτεια ανακαλύπτει ότι η ζωή είναι πιο ωραία όταν έχεις κάποιον να την μοιράζεσαι. ΄Ενα παραμύθι για την δύναμη της αγάπης και της φιλίας ! Μια ιστορία με υπέροχες πολύχρωμες σελίδες και όμορφα κείμενα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο μικρός δράκος Μπατλό φτάνει σε μια φτωχική πόλη αλλά οι άνθρωποι τρομάζουν με το που τον βλέπουν και ο γλυκός, πολύχρωμος Μπατλό θέλει μονάχα να τον αγαπούν ! Μια γλυκιά ιστορία για την διαφορετικότητα που δεν είναι άσχημο να υπάρχει ! Όμορφα κείμενα με ζωηρές πολύχρωμες εικόνες !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η αρκούδα με τα δυο αρκουδάκια της και η αλεπού με τα πέντε αλεπουδάκια της μαλώνουν γιατι και οι δυο θέλουν να πάρουν το μέλι που βρήκαν για να το φάνε με τα παιδάκια τους. Έτσι κάνουν διαγωνισμό στο τρέξιμο αλλά τα πράγματα ανατρέπονται. Ένα βιβλίο για την αγάπη και την θυσία της μητέρας για τα παιδιά της, αλλά και την φιλία !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Οι μήνες είναι έτοιμοι να πάρουν το στέμμα του Αρχιψεύτη του Απρίλη κι έτσι αποφασίζουν να κάνουν διαγωνισμό για το καλύτερο ψέμα. Ο Απρίλης όμως κάνει το δικό του κόλπο και δεν τα καταφέρνουν. Ένα παραμυθι για τα ΄ψεματα και την ζήλια των παιδιών.

0Σειρά βιβλίου: Σύγχρονη Παιδική Λογοτεχνία

Ο Ρούντι ένα σκυλάκι που τα είχε όλα, σπίτι, φροντίδα κι αγάπη. Ξαφνικά θα βρεθεί μόνο και χωρίς σπιτι κι η ζωη του θα αλλάξει. Μια γλυκιά ιστορία για τα αδέσποτα σκυλάκια που βρίσκουν αγάπη και χαρά μεταξύ τους. ΄Ενα παραμύθι για την δύναμη της αγάπης και της φιλίας ! Μια ιστορία με υπέροχες πολύχρωμες σελίδες και όμορφα κείμενα.

0Σειρά βιβλίου: Μικρές Ιστορίες

Η Ντόρα είναι φρόνιμη και κάνει ό,τι της λέει ο αδελφός της χωρίς να το πολυσκέφτεται, όμως τι θα γίνει όταν μια μέρα εκείνος της λέει να εξαφανιστεί; Μια ιστορία για τα συναισθήματα και τα όνειρα των μικρών παιδιών, μέσα απο πολύχρωμες σελίδες !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που προάγουν την κοινωνική νοημοσύνη

Ο Αντώνης εύχεται να είχε ένα σκυλάκι δικο του, μόνο που οι γονείς του είναι αντίθετοι σε αυτό! Ο παππούς του έχει μια ιδέα καθώς βλέπουν να περνάει έξω απο το σπίτι ένα αδεσποτάκι ! Μια γλυκιά ιστορία για την καλοσύνη, την αγάπη και τον εθελοντισμό. Ένα υπέροχο βιβλίο για τα μικρά παιδιά και την αγάπη για τα ζώα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που προάγουν την κοινωνική νοημοσύνη

Πέντε γατούλες ξεκινούν από το Υπουργείο Καλοσύνης κάθε μέρα για να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται. Μια μέρα όμως εμφανίζεται ο Κακοπόντικας που δεν του αρέσει η χαρά και μισεί την αγάπη. Θέλει να καταστρέψει το Υπουργείο Καλοσύνης και την αγάπη! Μια γλυκιά ιστορία για την καλοσύνη, την προσφορά και την αγάπη.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο σκαντζόχοιρος είναι τεμπελάκος βαριέται να φτιάξει μέχρι και τη δική του φωλιά! Σκαρφίζεται όμως ένα σχέδιο για να πάρει τη φωλιά του φιδιού. Και εκεί που τα καταφέρνει διώχτηκε κυνηγημένος. Μια ιστορία για να προσέχουμε τις πράξεις μας και να μην κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε να μας κανουν. Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η Φαντασία, που κατοικεί στον Πύργο των Παραµυθιών, τρέχει να προλάβει όλα τα παιδιά για την βραδινή τους ιστορία ! Μια γλυκιά ιστορία για την φαντασία και τα όνειρα των παιδιών ! Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Μαθήματα Ζωής

Ο Χαμπεράς είναι ένας μαγκάκος κουτσομπόλης σκύλος και η φίλη του η Μπιζού, μια πεντάμορφη φουντωτή γάτα, δυο αδεσποτάκια που βοηθούν άλλους φίλους. Μια γλυκιά ιστορία για την αγάπη και για τη χαρά της προσφοράς μέσω του εθελοντισμού.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η Βέρα, η μικρή βίδρα φοβάται το νερό! Το Μικρό Πουλί πέφτει στο νερό και η μικρή βίδρα θα χρειαστεί να ξεπεράσει το φόβο της και να το σώσει ! Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Τέρης το τερατάκι που ζει μόνο στο βουναλάκι και είναι διαφορετικό απο τους άλλους κατοικους του χωριού. Μια όμορφη, πολύχρωμη ιστορία για την διαφορετικότητα που δεν ειναι κάτι κάκο. Ένα παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους και τα συναισθήματα τους.

0Σειρά βιβλίου: Μικρές Ιστορίες

Ο Πίπης, ένα παπάκι ντροπαλό και φοβισμένο ποτέ δεν ξέρει τι να πει στα υπόλοιπα ζωάκια του αγροκτήματος. Μια γλυκιά ιστορία για τα παιδάκια που ντρέπονται να μιλήσουν στους ανθρώπους, αλλά πρέπει να βρούν το θάρρος και την δύναμη της αυτοπεποίθησης.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Μένιος και ο Μέντιος, τα δυο γαϊδουράκια, μάλωσαν πολύ και ο Μένιος στενοχωρήθηκε πολύ με τον τσακωμό τους. Πονούσε η καρδιά του και δεν έκανε πια ΤΙΚ ΤΑΚ, μόνο ΤΙΚ χτυπούσε. Πήγε στη γιαγιά του και κάτι τον συμβούλεψε κι άρχισε δειλά το ΤΑΚ και πάλι να χτυπά! ΄Ενα παραμύθι για την δύναμη της αγάπης και της φιλίας ! Μια ιστορία με υπέροχες πολύχρωμες σελίδες και όμορφα κείμενα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η αλεπού χάνει τα λεφτά της και δεν μπορεί να κάνει τα ψώνια της, ομως η φίλη της η αρκούδα θα την βοηθησει, μετά κάπως θα μπλεχτούν τα πράγματα. Μια ιστορία για την φιλία, την εμπιστοσύνη και το ψέμα για να καταλάβουν οι μικροί μας φίλοι την διαφορά τους.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η μικρή μας βίδρα θα φύγει σιγά σιγά απο την αγκαλιά της μαμάς της για να κάνει μόνη της τα πράγματα που θέλει. Μια ιστορία για την ανεξατρησία των παιδιών, την αυτοπεποίθηση τους και πως ο φόβος αυτός μπορεί να γίνει ένας θησαυρός !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η Λυδία και ο Ορέστης επιστρέφουν από το χωριό του παππού και της γιαγιάς μετά απο τις διακοπές τους, αναζητούν το σκυλάκι τους τον Πάρη για να παίξουν αλλά δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά. Ο Πάρης έφυγε για κάπου μακριά. Ένα βιβλίο για την δύναμη της αγάπης και την θλίψη που έχουμε όταν φεύγει κάποιος απο την ζωή.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Δυο μέλισσες όμως είναι πολύ στενοχωρημένες επειδή δεν μπορούν να πετάξουν στα ψηλά γιατί τους λείπουνε φτερά και δεν μπορούν να να τρυγήσουν. Ένα απόγευμα μπαίνουν στο εργαστήρι του γερο-Ζανή και φεύγουν μετά πετώντας ! Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων, την ενσυναίσθηση και την δύναμη της αγαπης ! Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο σκίουρος μαζεύει βελανίδια για τον χειμώνα και είναι τόσο απασχολήμενος που δεν μπορεί ούτε τους φίλους του να δει. Όταν του συμβαίνει ένα ατύχημα, δεν ξέρει τι να κάνει. Θα τον βοηθήσουν όμως οι φίλοι του στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει; Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων, την φιλία και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Με την νυχτερινή καταιγίδα η μικρή μας φώκια απομακρύνεται απο την μητέρα της. Την επόμενη μέρα ο ποντικούλης Κίμωνας τη βρίσκει, και θέλει να τη βοηθήσει να βρει τη μαμά της. Θα τα καταφέρει άραγε και πώς; Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η µικρή Σίρα έσκαψε µια τρύπα στον πάγο και βύθισε την πετονιά µε το αγκίστρι και το μωρό ό Ίβικ κοιμοταν. Κάποιος, τους παρακολουθούσε, ο µεγάλος και άσπρος χνουδωτός. Θα καταφερουν τα δυο αδερφια να φτάσουν στο σπίτι πριν ξεσπάσει η χιονοθύελλα; Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Αυγουστής δε θέλει να αποχωριστεί το αυγό του, εκεί αισθάνεται ζεστός και ασφαλής. Tο αυγό του όμως θα σπάσει και δεν ξέρει πως είναι ο κόσμος εκει εξω. Θα τα καταφερει να βγει και να παίξει με τα αδερφάκια του; Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Ο Τίμος

Ο Τίμος, ένας μικρός σκαντζόχοιρος, είχε ένα μεγάλο όνειρο, να επισκεφτεί την Αθήνα και να ανέβει στην Ακρόπολη! Ξεκίνησε λοιπόν μια μέρα από το σπίτι του και μετά από μεγάλες περιπέτειες, αφού έμαθε πολλά για την ιστορία της πόλης, αλλά και τη σημερινή της ζωή, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η μικρή η αλεπουδίτσα, η Ριγουλα θελει να μαθει να φτιαχνει καπέλα ! Η μαμα της ομως της λεει πως δεν γινεται κατι τετοιο ! Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των παιδιων και την ενσυναίσθηση . Μια πολύχρωμη ιστορια που προάγει την συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Η γλυκιά καμηλοπάρδαλη δεν βλεπει καθαρά, τα βλεπει ολα θολά ! Οι φιλοι της εκει θα της φτιάξουν ομορφα γυαλια αλλα αυτη θα αρνηθεί να τα φορέσει. Ενα βιβλιο για το αίσθημα της ντροπής λογο της διαφορετικότητας. Μια ομορφη ιστορια με πολύχρωμες σελίδες και μικρα κείμενα κατάλληλο για τους μικρους μας φιλους.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Το γλυκο μας το ρακούν ειναι το πιο χαρούμενο απο ολα τα ζωάκια της παρέας ! Χαίρεται παντα με αυτα που εχει και με τον εαυτο του οπως ειναι. Η ζήλια ειναι το χειρότερο συναίσθημα για τα παιδιά. Μια ιστορια για την διαφορετικότητα και την αυτοπεποίθηση των μικρών μας φίλων.

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Το μικρο αυτο ποντικάκι εχει ενα μεγάλο ονειρο, να γινει νυχτεριδακι ! Ενα ομορφο βιβλιο με πολύχρωμες σελίδες και μικρα κείμενα για τους μικρους μας φιλους. Ενα βιβλιο για την αυτοπεποίθηση των μικρών μας φίλων, να προσπαθούν παντα για τα ονειρα τους και ποτε να μην τα παρατάνε !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ολοι οι πιγκουίνοι ζουν στο νησί ειναι ολοι έξυπνοι και τέλειοι ! Εκτος απο τον μικρο μας τον Οδυσσέα, που φεύγει απο την ομάδα αλλα οι φιλοι του καταλαβαινουν τι ειναι το πιο σημαντικο! Ενα παραμυθι με δίδαγμα την φιλια και την αυτοπεποίθηση για τους μικρους μας φιλους! Όμορφες εικόνες με μικρα κείμενα στιχάκια.

0το αγαπώ !

Ενα αστεράκι πέφτει απο τον ουρανό και φθάνει στη ζούγκλα. Αν ομως δεν καταφέρει να παει ψηλα στον ουρανό θα χασει την λάμψη του ! Τα ζωάκια εκει στην ζούγκλα θα το βοηθήσουν με πρώτο πρώτο ενα μικρο μυρμηγκάκι ! Μια ομορφη ιστορια για την συνεργασία, την δύναμη και την φιλια ! Υπέροχες χρωματιστές σελίδες με ομορφα κείμενα για τους μικρούς μας φιλους !

0Σειρά βιβλίου: Βιβλία που προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Η Ζωή είναι μικρή και δεν ξέρει να κολυμπάει, αλλα ούτε να κάνει μακροβούτια, όπως ο αδελφός της και οι φίλοι του. Ομως η Ζωη θα κανει κατι πολυ σπουδαίο και θα την θαυμάσουν ολοι εκει ! Ενα παραμυθι για την ανακύκλωση και το σεβασμο που πρεπει να δειχνει σε ολα !

0Το Σοφακι !

Το Σοφακι, ενα μικρο κοριτσακι που θελει ενα σκυλάκι ! Η μαμα της δεν της το επιτρέπει και το βραδυ που θα κοιμηθει θα δει στο ονειρο της ενα νεραιδοσκυλακι ! Ο Ντο θα την μαθει την αξια της αγάπης, της προσφοράς και της φροντίδας ! Ενα υπεροχο παραμυθι γεμάτο αξίες και διδάγματα, με ομορφο κείμενο κι εικονογράφηση. Επιπλέον, το βιβλίο περιέχει αφήγηση του παραμυθιού από τη Μαρία Μπεκατώρου σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου.

0το μικρο αγορι !

Το μικρο αγορι ειναι ετοιμο για μια μεγαλη περιπέτεια επειδη θελει να μαθει τα παντα για τον κοσμο ! Η χελώνα στο κηπο τον βαζει στη περιπέτεια να της βρει 4 αυγά ! Ετσι παρεα με το γατάκι του ξεκινανε την εξερεύνηση ! Ενα ομορφο παραμυθι διδακτικό, για την διαφορετικότητα και τον ρατσισμό.

0Ο Τίμος

Ο Τίμος δεν είναι πάντα υπάκουο παιδί, κάνει και τις ζαβολιές του ! Μια χαρούμενη ιστορία, πολλά παιχνίδια και μια χάρτινη σβούρα με μιμήσεις! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος μεγαλώνει και προσπαθεί να βγάλει την πάνα του και να μάθει το γιογιό ! Θα τα καταφέρει; Μια χαρούμενη ιστορία, με πολύχρωμες σελίδες και μικρά κείμενα ! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος μεγάλωσε κι ήρθε η ώρα να μάθει το γιογιο του ! Θα τα καταφέρει; Μια χαρούμενη ιστορία, με πολύχρωμες σελίδες και μικρά κείμενα ! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος παρέα με τον μπαμπά του επισκέπτεται τον ζωολογικό κήπο κι εκεί θα γνωρίσει πολλά ζωάκια, μια τίγρη, ένα παπαγάλο, μια καμηλοπάρδαλη αλλά κι ένα λιοντάρι ! Μια χαρούμενη ιστορία, με πολύχρωμες σελίδες και μικρά κείμενα ! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Η τάξη του Τίμου πάει μια εκδρομή μέχρι την πυροσβεστική ! Μια χαρούμενη ιστορία με πολύχρωμες σελίδες και μικρα κείμενα! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος δεν είναι πάντα υπάκουο παιδί, κάνει και τις ζαβολιές του ! Μια χαρούμενη ιστορία, πολλά παιχνίδια και μια χάρτινη σβούρα με μιμήσεις! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Σήμερα είναι η μέρα οπου ο Τίμος θα επισκεφτεί την γιαγιά και τον παππού κι εκεί μαζί τους θα μάθει πολλά ! Μια χαρούμενη ιστορία, με πολύχρωμες σελιδές ! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος πηγαίνει στο σχολείο του ! Θα περάσει άραγε καλά ; Μια χαρούμενη ιστορία για την πρώτη μέρα στο σχολείο, πολλά παιχνίδια και πολλά χρώματα! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα ! Θέλει να τα γιορτάσει μαζί σου γιαυτό έχει αυτή την ιστορία και σου έχει δώρο κι αυτοκόλλητα ! Μια χαρούμενη ιστορία, πολλά παιχνίδια και πολύχρωμες γιορτινές σελίδες! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος πάει μια βόλτα στο αγρόκτημα, εκεί θα μας μάθει πολλά ! Μια χαρούμενη ιστορία, πολλά παιχνίδια και πολύχρωμες σελίδες! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους !

0Ο Τίμος

Ο Τίμος κι η αδερφή του πάνε στο γιατρό, στην παιδίατρο τους. Μια χαρούμενη ιστορία για να εξοικειωθούν τα παιδιά με την επίσκεψη στο γιατρό τους. Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους με πολύχρωμες εικόνες και μικρά κείμενα.

0Ο Τίμος

Ήρθε η ώρα να μάθει ο μικρός μας φίλος Τίμος ποδήλατο, πάει στο πάρκο φοράει το κράνος του και ξεκινάει ! Μια χαρούμενη ιστορία, πολλά παιχνίδια και ένα χάρτινο ντόμινο με χρώματα! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Ο Τίμος

Ο Τίμος μας ταξιδεύει στη θάλασσα, παρέα με τα παιχνίδια του! Μια χαρούμενη ιστορία, πολλά παιχνίδια και ένα χάρτινο ντόμινο με χρώματα! Μια σειρά βιβλίων για τους μικρούς μας φίλους για να αγαπήσουν τα παραμύθια!

0Η πρώτη μου λογοτεχνία

Τα ταξίδια του Λεμουέλ Γκιούλιβερ κράτησαν 16 χρόνια. Ένιωσε όλα τα συναισθήματα παρέα. Γνώρισε γίγαντες, βρέθηκε σε ιπτάμενο νησί και στο τελευταίο του ταξίδι γνώρισε τα πιο περίεργα άλογα . Εκεί ένα κατάξανθο αλογάκι τού είχε πει: Χνούι ίλα νίχα, που σημαίνει: να προσέχεις τον εαυτό σου. Η κλασική λογοτεχνία για τους μικρούς μας φίλους διασκευασμένη με μικρό κείμενο και πολύχρωμη εικονογράφηση.

0Σειρά βιβλίου: Η πρώτη μου λογοτεχνία

Οι περιπέτειες δύο ερωτευμένων νέων, του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, της κόρης του βασιλιά της αρχαίας Αθήνας. Ένας έρωτας, απο τον ποιητή για να υμνήσει τη φιλία, την ανδρεία και την αγάπη προς την πατρίδα. Η κλασική λογοτεχνία για τους μικρούς μας φίλους διασκευασμένη με μικρό κείμενο και πολύχρωμη εικονογράφηση.

0Διαβάζω ιστορίες 9+

Το σχολείο έκλεισε κι η Κλαίρη πάει στο χωριό για να δει τη γιαγιά της κι εκείνη την περιμένει, αγκαλιά μ’ ένα ιδιαίτερο δώρο. Ένα βιβλίο με λευκές σελίδες, δηλαδή ένα ημερολόγιο. Η Κλαίρη απογοητευμένη από το δώρο της γιαγιάς της, ξεκινά να γράφει εκεί τα συναισθήματά της. Αυτό όμως το ημερολόγιο, δεν είναι απλό, είναι μαγικό! Της απαντάει και την οδηγεί σε μια αποστολή: να βρει τον κρυμμένο θησαυρό! Ένα βιβλίο γεμάτο φαντασία !

0Διαβάζω ιστορίες 6+

Το σχολείο ξεκινά και μαζί με αυτο και τα προβλήματα του. O χρόνος για παιχνίδι δεν υπάρχει γιατί και στο σπίτι πρέπει να διαβάσεις. Τα κόλπα για να μη διαβάζεις τα ανακαλύπτει η μαμά! Τελικά υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις το διάβασμα ; Ένα βιβλίο για την οικογενειακή ζωή και το σχολείο. Ιδανικό για παιδιά απο 6 ετών και πάνω.

0μικρές καληνύχτες !

Η ιστορία του παπουτσωμένου γάτου, αλλά διαφορετική ! Η Πέπη είναι μια γατούλα που λατρεύει τα όμορφα παπούτσια κι έχει πάρα πολλά ζευγάρια ! Είναι πάντα καθώς πρέπει με τα μαλλιά, το πρόσωπο της και το ντύσιμο της προσεγμένο ! Μια όμορφη ιστορία για την φιλία και την φαντασία !

0Ιστορίες που ζεις δυνατά.

Η Μαίρη είναι ένα έξυπνο κορίτσι, με χιούμορ και φαντασία. Έχει ένα πρόβλημα το οποίο είναι οι επιθυμίες της μαμάς της! Η μαμά της, θέλει η Μαίρη να διαπρέψει σε κάτι κι ας μην έχει σημασία. Όλα θα άλλαξουν όταν στην ζωη της Μαιρης θα εμφανιστεί ένα σκυλάκι.. Ένα βιβλίο για παιδιά και γονείς, για την σχέση μεταξύ τους και πως οι γονείς δεν πρέπει να πιέζουν τα παιδιά.

0μικρές καληνύχτες - τα κλασικά

Η κλασική ιστορία απο Τα τρία γουρουνάκια, με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο,το κακό και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους.

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω Ιστορίες

Μία όμορφη ιστορία για τις σχέσεις δυο κοριτσιών. Δυο αδερφές, όπου η μεγάλη ζηλεύει την μικρή, αλλά η μικρή θαυμάζει την μεγάλη αδερφή της. Ένα βιβλίο για τα κορίτσια που έχουν αδερφές και μπορεί κάποιες στιγμές να είναι δύσκολες.

0Πίκο και Λόλα

Ο Πίκο και η Λόλα είναι όλο νέες ιδέες ! Η Λόλα έχει μια καινούρια που την λες κι εφεύρεση ! Είναι έτοιμη να φτιάξει τα δικά της μοναδικά γλυκά! Ένα παραμύθι με μικρά στιχάκια, μαλακό εξώφυλλο και χρωματιστές σελίδες για τους μικρούς μας φίλους για την φιλία και τα όνειρα!

0Πίκο και Λόλα

Κάτι συμβαίνει με τον Πίκο και την Λόλα, αλλά ο Πίκο προσπαθεί να φτιάξει τις άσχημες στιγμές και ζητάει συγγνώμη απο την Λόλα. Ένα παραμύθι με μικρά στιχάκια, μαλακό εξώφυλλο και χρωματιστές σελίδες για τους μικρούς μας φίλους για την φιλία και τα όνειρα!

0Πίκο και Λόλα

Ο Πίκο και η Λόλα μας προσκαλούν στα παιχνιδια τους, λαβύρινθοι, διαφορές, ζωγραφική, σπαζοκεφαλιές, παζλ αλλά και ένα επιτραπέζιο ! Όλα αυτά για να διασκεδάσουμε ολοι παρέα. Ένα βιβλίο για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων μεσα απο χαρούμενες εικόνες παρέα με τους αγαπημένους μας ηρωες !

0Πίκο και Λόλα

Ήρθε η ώρα να μάθουμε τις πρώτες λεξούλες παρέα με τον Πίκο και την Λόλα ! Ένα βιβλίο για την εκμάθηση των μικρών μας φίλων μεσα απο χαρούμενες εικόνες παρέα με τους αγαπημένους μας ηρωες και πολύ διασκέδαση !

0Πίκο και Λόλα

Ο Πικο και η Λόλα θα μας μάθουν την αλφαβήτα παρέα με όμορφα κι αστεία στιχάκια ! Ένα βιβλίο για την εκμάθηση των μικρών μας φίλων μεσα απο χαρούμενες εικόνες παρέα με τους αγαπημένους μας ηρωες και πολύ διασκέδαση !

0Πίκο και Λόλα

Ο Πίκο κι η Λόλα είναι έτοιμη για την εκδρομή τους ! Όμως η λαίμαργη η Λόλα τρώει το σάντουιτς που είχε ετοιμασει ! Κι εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Πίκο για την βλέπει ! Ένα παραμύθι με μικρά στιχάκια, μαλακό εξώφυλλο και χρωματιστές σελίδες για τους μικρούς μας φίλους για την φιλία και τα όνειρα!

0Πίκο και Λόλα

Ο Πίκο ετοιμάζεται να πάει στο γιατρό αλλά φοβάται πολύ ! Πρέπει κάπως να διώξει το φόβο του και να τα καταφέρει ! Ένα παραμύθι με μικρά στιχάκια και χρωματιστές σελίδες για τους μικρούς μας φίλους για της φιλία και τα όνειρα.

0Πίκο και Λόλα

Ήρθε η ώρα για σχολείο ! Η Λόλα όμως δε θέλει να πάει γιατί πιστεύει πως δεν θα μάθει τίποτα εκεί ! Ένα παραμύθι με μικρά στιχάκια και χρωματιστές σελίδες για τους μικρούς μας φίλους για της φιλία και τα όνειρα.

0Πίκο και Λόλα

Ο Πίκο και η Λόλα, είναι ένα κουνελάκι κι ένα σκυλάκι κι είναι δυο κολλητοί φίλοι. Σε αυτή την ιστορία μας, ο Πίκο νυστάζει και θέλει να πάει για ύπνο αλλά η Λόλα θέλει να συνεχίσει να παίζει ! Ένα παραμύθι με μικρά στιχάκια και χρωματιστές σελίδες για τους μικρούς μας φίλους για της φιλία και τα όνειρα.

0μουσικό βιβλιο !

Ο Ποκο & ο Πικο ειναι έτοιμοι για ενα μεγάλο ταξιδι με τα μεσα μαζικής μεταφοράς ! Θα μας τα μαθουν ολα και με τις εικόνες τους και με τους ήχους τους ! Ενα υπεροχο μουσικό βιβλιο με ομορφιές εικόνες και σκληρές σελίδες για τους μικρούς μας φιλους !

0μουσικό βιβλιο !

Ο Πικο & ο Ποκο θα περασουν την μερα τους στο αγρόκτημα και θα μας δείξουν ολα τα ζωάκια που υπάρχουν εκει ! Ενα μουσικό βιβλιαρακι για να μαθουν οι μικροί μας φιλοι τα ζωάκια του αγροκτήματος παρεα με τους ήχους τους!

0χαριτωμένο !

Η Ροζη ειναι η δασκάλα στη πολη Φωτεινούπολη ! Θα προσπαθήσει να κανει το καλύτερο για τα παιδιά κι εμεις θα ητν βοηθήσουμε ! Ενα βιβλιαράκι με όμορφες εικόνες και το μηνυμα της συνεργασίας !

0χαριτωμένο !

Η Λίλη εχει σε λίγες μερες γενεθλια ! Η Ροζη κι οι φιλοι της το ανακάλυψαν κι ετσι α ξεκινήσουν τη διοργάνωση του πάρτι ! Ηρθε η ωρα για να συνεργαστούμε ολοι παρεα για να κανουμε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων ! Ενα χαριτωμένο βιβλιο με όμορφες εικόνες και το μηνυμα της συνεργασίας και της φιλίας !

0σειρα: ψάξε να βρεις!

Ο λαγός του Πασχα καπου τριγυρνάει, εμεις πρεπει να βοηθήσουμε την Τσίου Τσίου να τον βρει ! Ενα χαριτωμένο βιβλιαράκι με πολύχρωμες, σκληρές και κινούμενες σελίδες για τους μικρούς μας φιλους !

0σειρα: ψάξε να βρεις!

Μα που πηγε το ελεφαντάκι του Μπου Λουκο ; Ηρθε η ωρα να τον βοηθήσουμε να τον βρει! Αυτο το μικρο βιβλιαράκι ειναι ιδανικό για τα παιδιά ηλικίας 0-3 ετών. Σκληρές σελίδες, πολύχρωμες και κινούμενες εικόνες για να κανει το μικρο μας να παρατηρεί τα παντα !

0σειρα: ψάξε να βρεις!

Η Μπου Μπουκι έχασε τον αρκούδο της κι εμεις θα την βοηθήσουμε να τον βρει ! Αυτο το χαριτωμένο βιβλιαράκι ειναι ιδανικό για τα μικρα παιδάκια απο 0-3 ετών με σκληρές και κινούμενα εικόνες !

0σειρα: ψάξε να βρεις!

Η Μπεμπα Μπλομ παιζει με τους φιλους της κρυφτό κι εμεις πρεπει να την βοηθήσουμε ! Ενα χαριτωμένο βιβλιαράκι για τα μωράκια μας, με κινούμενες εικόνες και σκληρές σελίδες !

0χαριτωμένο !

Η Κου Ταβη λατρεύει τις αγκαλιες και ψάχνει να βρει την καλυτερη απο ολες ! Ενα βιβλιαράκι με χαρούμενες και κινούμενες εικόνες, σκληρές σελίδες, ιδανικό για τα παιδιά 0-3 ετών.

0σειρα: ψάξε να βρεις!

Ο Τζου Τζουκι ξαφνικα χάνει την μαμα του και δεν μπορει να την βρει ! Πρεπει να τον βοηθήσουμε ! Ενα χαριτωμένο βιβλιαράκι για τους μικρούς μας φιλους, με σκληρές σελίδες και κινούμενες εικόνες !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος παρέα με τον φίλο του, ακούνε τους μουσικούς που παίζουν σ’ όλη την πόλη του Παρισιού ! Παρέα με τις μελωδίες του Μότσαρτ μια νέα περιπέτεια με πολύχρωμες σελίδες και υπέροχους ήχους, ξεκινάει !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος ταξιδεύει στη Βενετία τις μέρες του καρναβαλιού, και μας γεμίζει με τη μουσική του Βιβάλντι παρέα με αποκριάτικες μάσκες, χορευτές και γόνδολες ! Mια περιπέτεια στη Βενετία με υπέροχες μελωδίες και ζωηρή εικονογράφηση !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη τη πόλη της τζαζ κι ετοιμάζεται να γνωρίσει καινούριους φίλους παρέα με το σαξόφωνό του! Ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη με υπεροχες μελωδίες με μουσική της τζαζ και ζωηρή εικονογράφηση !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος είναι πολύ ευτυχισμένος γιατί απόψε το βράδυ θα γίνει μια μεγάλη συναυλία στο δάσος! Οι μουσικοί έρχονται ένας ένας για να ξεκινήσει το πάρτι ! Mια περιπέτεια στο δάσος με 16 υπέροχες μελωδίες απο το «Carnaval des animaux» του Saint-Saens και ζωηρή εικονογράφηση !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος και η Φαίη επισκέπτονται την όπερα του Παρισιού! Θα χαθούν μέσα στο κτίριο παρέα με τις μαγικές μελωδίες της όπερας ! Μια διασκεδαστική ιστορία με πολύχρωμη εικονογράφηση και 16 μελωδιες απο την όπερα με ένα ταξίδι στη παλιά εποχή της μουσικής !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος πηγαίνει μια βόλτα στο τσίρκο, εκεί θα ακούσει κάποιες μελωδίες! Είναι οι μουσικοί που κάνουν πρόβα για τη σημερινή παράσταση! Mια περιπέτεια στο τσίρκο με υπέροχες μελωδίες και ζωηρή εικονογράφηση !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος με την κιθάρα του, ταξιδεύει στο Λονδίνο, την πόλη της ροκ και θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να ηχογραφήσει τον πρώτο του δίσκο ! Ένα ταξίδι στο Λονδινο με υπεροχες μελωδίες με μουσική της ροκ !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος συμμετέχει σ` έναν διαγωνισμό χορού στη Νέα Υόρκη με ρυθμούς ντίσκο ! Μια διασκεδαστική ιστορία με πολύχρωμη εικονογράφηση και 16 μελωδιες της ντίσκο με ένα ταξίδι στη παλιά εποχή της μουσικής !

0Τα μικρά μου μουσικά βιβλία.

Ο Ρένος, ο φίλος του ο Τίμος και η παρέα τους κάνουν ένα ταξίδι στην Αφρική κι εκεί είναι όλοι έτοιμοι να ανακαλύψουν έναν θησαυρό γεμάτο μουσική ! Ένα υπέροχο μικρό βιβλίο και ζωηρή εικονογράφηση για τους μικρούς μας φίλους για να γνωρίσουν της αφρικανική μουσική !

0συλλογή περιστέρια

Η ιστορία του τσιγγάνικου λαού από την Ινδία και την Περσία του 5ου αιώνα μέχρι την σημερινή εποχή. Η ζωή των τσιγγάνων, οι πεποιθήσεις, οι ευτυχίες κι οι δυστυχίες τους όλα αυτά τα χρόνια κάτω απο τον μεγάλο ίσκιο. Μια γλυκιά ιστορία για έναν ξεχασμένο πολιτισμό.

0Οι 12 Θεοί Ντετέκτιβ

Τι συμβαίνει με το ψαρι που το έλεγαν Ορφώ ; Οι 12 Θεοί Ντετέκτιβ πρέπει να αναλάβουν δράση για να λύσουν το μυστήριο αυτό! Η ομορφιά της Αφροδίτης, η δύναμη του Απόλλωνα, το μυαλό της Αθηνάς και η ικανότητα του Ερμή θα γινουν μια ομάδα για να τα καταφέρουν! Μια περιπέτεια με όμορφο κι αστείο κείμενο !

0Οι 12 Θεοί Ντετέκτιβ

Το μήλο της Έριδας χάνεται κι ο Πάρης δεν έχει μήλο για να δώσει στη θεά που θα επιλέξει ως ομορφότερη, οι υποψίες πέφτουν στις Περσεφόνη, 'Αρτεμη και Εστία, διότι θεωρούν πως η ομορφιά δεν είναι το παν ! Οι 12 Θεοί Ντετέκτιβ αναλαμβάνουν δράση γι να βρουν ποιος φταίει ! Ένα υπεροχο βιβλίο με αστεία κειμενα και μεγάλη περιπετεια !

0Λέλο και Στρουθ

Ο Λέλο ζει µόνος του µε τους γονείς του, μέχρι που μπαίνει στην οικογένεια του κ η Στρουθ κι όλα αλλάζουν ! Μια γλυκιά ιστορία για τα αδέλφια, τις οικογενειακές σχέσεις, την υιοθεσία και την ζήλια. Υπέροχα κείμενα και εικονογράφηση.

0Λέλο και Στρουθ

Ο Λέλ, η Στρουθ κι η παρέα τους φεύγουν πάντα τροµαγµένοι όταν κάθε φορά εμφανίζεται η παρέα των τσακαλιών στο πάρκο όπου παίζουν. Μήπως όμως δεν χρειάζεται να φοβούνται ; Μια ιστορία για τους φόβους και πως δημιουργούνται.

0συλλογή σπουργιτάκια

Μια γλυκιά ιστορία για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι πως γεννιούνται, βασικά να μάθουν τι συμβαίνει πριν γεννηθούν. Πολλές οι ερωτήσεις και οι απορίες και αυτή η ιστορία ειναι η κατάλληλη για την αρχή των απαντήσεων.

0συλλογή περιστέρια

Το ποδόσφαιρο ενώνει δεκαέξι ιστορίες παιδιών που λατρεύουν το ποδοσφαιρο και βρίσκονται σε δεκαέξι διαφορετικές χώρες του κόσμου! Η δύναμη της αγάπης για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μέσα απο τα μάτια των παιδιών !

0Η Πρώτη μου Μυθολογία

Η ιστορία του θεού Ποσειδώνα, που ήταν ο θεός της θάλασσας. Η ιστορία με ενα απλο κείμενο για να καταλαβαίνουν οι μικροί μας φίλοι. Απο τον συγγραφέα Φίλιππο Μανδηλαρά και την εικονογράφο Ναταλία Καπατσούλια.

0Η Πρώτη μου Μυθολογία

Η ιστορία της θεάς Αφροδίτης, που ήταν η θεά της ομορφιάς ! Η ιστορία με ένα απλό κείμενο για να καταλαβαίνουν οι μικροί μας φίλοι. Απο τον συγγραφέα Φίλιππο Μανδηλαρά και την εικονογράφο Ναταλία Καπατσούλια.

0Κολιμπρί

Ιστορίες απο δυο συγγραφείς που ο ένας αρχίζει την ιστορία κι ο άλλος την τελειώνει χωρίς να συνδέεται η αρχή και το τέλος της. Ιστορίες αστείες, αλλόκοτες χωρίς νόημα. Ένα βιβλίο δημιουργικής γραφής για να καταφέρουν οι φίλοι μας να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

0Κολιμπρί

Ιστορίες απο δυο συγγραφείς που προκαλούν ο ένας τον άλλον να φτιάξουν μια ιστορία που να μην συνδέεται η αρχή και το τέλος της. Κείμενα αστεία, αλλόκοτα, ιστορίες χωρίς νόημα. Ένα βιβλίο δημιουργικής γραφής για να καταφέρουν οι φίλοι μας να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

0Λέλο και Στρουθ

Ο Λέλο και η Στρουθ παίζουν όλη μέρα και γελούν ! Όταν έρθει το βράδυ έρχεται κι η ώρα για ύπνο, αλλά η Στρουθ κυριεύεται απο τους φόβους της και δεν μπορεί να κλείσει μάτι! Μια γλυκιά ιστορία για τους φόβους και πως να τους απομακρύνουμε.

0Λέλο και Στρουθ

Ο Λέλο και η Στρουθ, τα δυο αδελφάκια, αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο στους γονείς τους, αλλα θα χρειαστούν να πουν και κάποια ψέματα.. Μια γλυκιά ιστορια για τα ψέματα και τις αλήθειες.

0πολύ καλό !

Ήρθε η ώρα για το αποχαιρετιστήριο πάρτι του γυμνασίου, τα παιδιά δεν μπορούν να πιστέψουν στις ατυχίες που συμβαίνουν ! Κάποιοι θα κλέψουν τα ηχεία του σχολείου. Ένας απο τους ήρωες της ιστορίας μας βλέπει τα πρόσωπα της συμμορίας κι έτσι μια περιπέτεια ξεκινάει! Ένα πολύ καλο βιβλίο για τους έφηβους για την αξία της φιλίας.

0Τα απίθανα ταξίδια του Πέτρου και της Λυδίας.

Ο Πέτρος κι η Λυδία είναι δυο παιδιά που ζουν μόνα τους, ζουν με τα ζώα της φύσης και συναντιούνται στα όνειρα τους. Για να συναντηθούν κανονικά θα χρειαστεί να έρθει η άνοιξη για να κάνουν ταξιδια. Ένα βιβλίο με φαντασία και περιπέτεια για τους μικρούς μας φίλους.

0Τα απίθανα ταξίδια του Πέτρου και της Λυδίας.

Η Λυδία και ο Πέτρος δέχονται μια επίσκεψη απο τον κυνηγό ταλέντων ΑΜ12 του Διαστημικού Τσίρκου και τους προτείνει να εργαστούν στο διαστημικό τσίρκο! Τα παιδιά δέχονται την πρόταση του κι έτσι θα μπουν σε ένα τόπο με παράξενα πλάσματα τα οποία θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Μια ιστορία για την ελευθέρια και την ευτυχια των παιδιών.

0συλλογή σπουργιτάκια

Ένα κόκκινο μυρμήγκι βρίσκει ένα παράξενο αντικείμενο που μοιάζει με αυγό και όλοι αρχίζουν να πιστεύουν ότι ένας δράκος γεννιέται ! Έτσι ο Κίτρινος Βασιλιάς κηρύσσει το βασίλειό του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ! Μια ιστορία για την φαντασία, την αλήθεια και το ψέμα των μικρών μας φίλων.

0χαρούμενο

Τέσσερις εποχές, μαζί με τέσσερις ιστορίες, μια ιστορία για καθε εποχή. Η άνοιξη με τα ζωηρά χρώματα της, το καλοκαίρι με τη ζεστασιά του, το φθινόπωρο με το γλυκό του κρύο και ο χειμώνας με την παγωνιά του. Ιστορίες με ζωάκια και χρώμα για τους μικρούς μας φίλους !

0Τριλογία του δρόμου - βιβλίο 3.

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι συναντιούνται με τον πιο παράδοξο τρόπο, για μόνο δυο λεπτά. Θα ξαναβρεθούν όμως ; Μια ιστορία με έντονα συναισθήματα για δυο εφήβους που τρέχουν στην τρέλα της ζωης.

0Τριλογία του δρόμου - βιβλίο 2.

Ένα κορίτσι, η Μάρθα, αναγκάζεται να ζήσει χωρίς σπίτι και χρήματα ! Εκεί θα συναντήσει την άσχημη πλευρά της ζωής και θα παλέψει για να τα καταφέρει. Μια ιστορία για την δύναμη που μπορεί να κρύβει ένας έφηβος.

0υπέροχο !

Μια παρέα παιδιών που κάνουν τις διακοπές τους σ' ένα παραθαλάσσιο χωριό, ο Μιχάλης, ο Μάριος, ο Τέλης, η Μάνια, η Ρίτα και η Σόνια. Η Σόνια είναι αυτή που θα ακούσει κάτι παράξενο, κάτι για ένα μυθικό τόπο που τον έλεγαν Ατλαντίδα κι έτσι η περιπέτεια τους θα ξεκινήσει ! Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο γεμάτο περιπέτεια και ότι πρέπει για το καλοκαίρι !

0για 6-12 ετών

Ο μπαμπάς της Στέλλας απεχθάνεται τις μύγες ! Δεν θέλει να υπάρχουν, ούτε στο σπίτι του, ούτε πουθενά αλλού ! Κι έτσι η Στέλλα σκέφτεται ένα σχέδιο για να καταφέρει να εξαφανίσει τις μύγες, θα φέρει τα χελιδόνια πίσω στις φωλιές τους. Μια ιστορία για την σχέση πατέρα-κόρη και τι είναι διατεθειμένοι να κάνει ο ένας για τον άλλον.

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο Μανόλης λατρεύει τα σκυλιά που έχει και τα θέλει για να παίζει µαζί τους αλλά ο µπαµπάς του τα θέλει για το κυνήγι. Ο Μανόλης λατρεύει και τα πουλιά και δεν του αρέσει που τα σκοτώνει ο μπαμπάς του. Έρχεται η εποχή για το κυνήγι και οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση ! Μια ιστορία για την αγάπη των ζώων και την σχέση γιου-μπαμπά.

0υπέροχο !

Τα τρελομπαλάκια κάνουν βόλτα στις παρέες των παιδιών, παιδιά τα οποία δεν γνωρίζουν τι είναι το παιχνίδι ! Μια τρελή και αστεία ιστορία για την σχέση που έχουν οι μικροί μας φίλοι με τα παιχνίδια τους, την ανάγκη αυτών και την αξία τους.

0συλλογή χελιδόνια

Ο Κίτρινος Βασιλιάς κηρύσσει το βασίλειό του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν ένα κόκκινο μυρμήγκι βρίσκει ένα παράξενο αντικείμενο που μοιάζει με αυγό και όλοι αρχίζουν να πιστεύουν ότι ένας δράκος γεννιέται ! Μια ιστορία για την φαντασία, την αλήθεια και το ψέμα των παιδιών.

0συλλογή χελιδόνια

Στο δάσος έχουμε αγώνες-μυστήριο των ζώων ! Τι αγώνες είναι αυτοί ; Και γιατί οι άνθρωποι είναι μαζί με τα ζώα στο δάσος ; Ένα βιβλίο με μεγάλη δράση και αγωνία ! Ιδανικό για παιδιά ηλικίας 8 ετών.

0εκπαιδευτικό

Ένα βιβλίο για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών όπου θα τα κρατήσει με δημιουργικότητα απο την σχολική τους χρονιά με πρωτότυπες ιδέες.Το βιβλίο αυτό ειναι για τα παιδιά που τελείωσαν την Α' Δημοτικού.

0εκπαιδευτικό

Το βιβλίο αυτό ειναι για τα παιδιά που τελείωσαν την Γ' Δημοτικού. Ένα βιβλίο για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών όπου θα τα κρατήσει με δημιουργικότητα απο την σχολική τους χρονιά με πρωτότυπες ιδέες.

0εκπαιδευτικό

Το βιβλίο αυτό ειναι για τα παιδιά που τελείωσαν την Β' Δημοτικού. "Η παρέα των διακοπών" είναι μια σειρά βιβλίων για κάθε τάξη του δημοτικού απο παιδαγωγους με στόχο να απασχολήσει τα παιδιά στις καλοκαιρινές διακοπές.

0εκπαιδευτικό

"Η παρέα των διακοπών" είναι μια σειρά βιβλίων για κάθε τάξη του δημοτικού απο παιδαγωγους με στόχο να απασχολήσει τα παιδιά στις καλοκαιρινές διακοπές. Το βιβλίο αυτό ειναι για τα παιδιά που τελείωσαν την Δ' Δημοτικού.

0Τριλογία του δρόμου - βιβλίο 1.

Η ιστορία ενός έφηβου του με τις αλλαγές στη ζωή του, τα θέλω του, αυτα που του αρέσουν να κάνει και η σχέση του με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του και την οικογένεια του.. Μια ιστορία για τις σκεψεις των εφήβων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

0πολύ καλό !

Ο Μαξ Μαρίλο, ένας ντετέκτιβ ειδικευμένος σε παραφυσικά φαινόμενα, λαμβάνει ένα γράμμα από έναν άγνωστο λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Στο γράμμα ο άγνωστος του ζητάει να αποδείξει αν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Ένα βιβλίο για τον Άγιο Βασίλη ανά τα χρόνια και τον κόσμο.

0πολύ καλό !

Ο Θεαγένης ένας φημισμένος ολυμπιονίκης από τη Θάσο (5ος αι. π.Χ.), είχε κατακτήσει πολλά πρωτεία ! Ο Θεαγένης είχε δυο καλούς φίλους τον Κλέωνας και τον Αρίσταρχο. Στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβε μέρος ο Θεαγένης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Κλέωνα κι έτσι θα γνωρισουμε μια ανατρεπτική ιστορία που θα μας μιλήσει για το ήθος και την φιλία.

0Τα απίθανα ταξίδια του Πέτρου και της Λυδίας.

Ο Πέτρος και η Λυδία αναρωτιούνται το τι συμβαίνει στη θάλασσα, οι γοργόνες είναι συνέχεια θυμωμένες και κάποιος συνέχεια τους κλέβει τα λουλούδια της θαλάσσιας ανεμώνης! Ένα νεο μυστήριο για τους μικρους μας φίλους!

0Τα απίθανα ταξίδια του Πέτρου και της Λυδίας.

Ο Πέτρος και η Λυδία δέχονται μια επίσκεψη απο τον κυνηγό ταλέντων ΑΜ12, του Διαστημικού Τσίρκου και τους προτείνει να εργαστούν στο διαστημικό τσίρκο ως διασκεδαστές Τα παιδιά δέχονται κι έτσι θα μπουν σε ένα κόσμο με παράξενα πλάσματα τα οποία θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Ένα βιβλίο για την ελευθέρια και την ευτυχια.

0υπέροχο !

Η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να φέρουν στο σχολείο τα αγαπηµένα τους ζωάκια, κι εκείνα έφεραν τα αληθινά! Η τάξη έγινε ένας ζωολογικό κήπος ! Και όλοι ηταν τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που έπαιζαν και γελούσαν ! Μια όμορφη ιστορία για τα μικρά παιδιά.

0συγκινητικό

Η Μαρίνα ταξιδεύει για να αποχαιρετήσει τον παππού της, αυτός δεν είναι εκεί αλλά είναι η αγάπη του. Ένα βιβλίο για την απώλεια των αγαπημένων μας προσώπων που βοηθάει τα παιδιά να καταλάβουν τι συμβαίνει. Μια γλυκια και συγκινητική ιστορία.

0Η Πρώτη μου Μυθολογία

Η ιστορία του θεού Ερμή, που ήταν ο θεός ο οποίος βοηθούσε όλους τους θεούς και τους ανθρώπους. Η ιστορία με απλά κείμενο για να καταλαβαίνουν οι μικροί μας φίλοι. Απο τον συγγραφέα Φίλιππο Μανδηλαρά και την εικονογράφο Ναταλία Καπατσούλια.

0Η πρώτη μου Βίβλος.

Ένα παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους για να μάθουν την ζωή και τα θαύματα του Χριστού. Όμορφη εικονογράφηση και κείμενο για να καταλαβαίνουν τα παιδιά απο τον συγγραφέα Μανδηλαρά Φίλιππο.

0υπέροχο !

Πως ξεκίνησαν όλα; Πως ξεκίνησε η ζωή ; Ένα παραμύθι για την ιστορία της δημιουργίας πάνω στη Γη. Μια όμορφη εικονογράφηση για τους μικρούς μας φίλους με υπεροχο κείμενο !

0υπέροχο !

Η ιστορία της κιβωτού του Νώε για να φέρει τα παιδιά κοντά στην θρησκεία μας. Ο Θεός προειδοποιεί τον Νώε ότι πλησιάζει ένας μεγάλος κατακλυσμός, εκείνος κατασκευάζει μια τεράστια κιβωτό για να σώσει την οικογένειά του και όλα τα είδη των ζώων. Μια υπέροχη εικονογράφηση για τους μικρούς μας φίλους.

0σετ !

Μια υπέροχη κασετίνα με τα βιβλία απο τις Μπουμπουρή Ράνια , Βαρελλά Αγγελική , Γεροκώστα Εύη, Κύρδη Καλλιόπη. Τα βιβλία είναι Ο φάλτσος νάνος / Το χατίρι του δράκου / Ο βάτραχος και το φιλί / Οι τρεις φίλοι του γίγαντα ! Για πολλες ώρες διαβάσματος !

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω ιστορίες

Η Ειρήνη κι η Ναταλία, δυο φίλες κολλητές και πάντα η μια διπλα στην αλλη ! Μια όμορφη και γλυκια ιστορία δυο κοριτσιών που μας δείχνουν την φιλία με την δική τους ζωή !

0υπέροχο !

Η ιστορία του γενναίου ιππότη που κάποια στιγμή τον πιάνει η ντροπή. Θα καταφέρει να το ξεπεράσει και να γίνει πάλι ο γενναίος της παρέας ;

0Σειρά βιβλίου: Μπανάνα

Το μικρό μας το κοριτσάκι έχει μεγάλη αδυναμία στην νταντά του, την αγαπάει πολύ και της αρέσει να περνάει χρόνο μαζί της. Τα πράγματα θα αλλάξουν όταν η νταντά θα φύγει απο την φροντίδα της μικρής. Μια γλυκιά ιστορία για τα παιδιά με τις νταντάδες τους και τα συναισθήματα τους όταν αυτές φευγουν.

0υπέροχο !

Όλα τα παιδιά της ταξης αγαπουν την κυρια Ρένα και της προσφέρουν τα λουλούδια τους ! Ο μικρός μας φίλος όμως δεν έχει τριαντάφυλλα να της δώσει, έχει όμως φαντασία και αγάπη για την δασκαλα του και ξέρει πως θα καταφέρει να της προσφέρει το καλύτερο λουλούδι !

0υπέροχο !

Όλα τα παιδιά της ταξης αγαπουν την κυρια Ρένα και της προσφέρουν τα λουλούδια τους ! Ο μικρός μας φίλος όμως δεν έχει τριαντάφυλλα να της δώσει, έχει όμως φαντασία !

0Σειρά βιβλίου: Γνωρίζω τη μυθολογία

Οι Έλληνες στην προσπάθειά τους να καταλάβουν την Τροία καταφεύγουν σε ενα σχέδιο, τον Δούρειο Ίππο ! Το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να κερδίσουν! Ένα βιβλίο για να μάθουμε τη μυθολογία μαζί με μια υπέροχη εικονογράφηση!

0Σειρά βιβλίου: Γνωρίζω τη μυθολογία

Ο Πάρις ερωτεύτηκε την ωραία Ελένη, την έκλεψε κι έφυγαν μακριά. Έτσι ξεκίνησε ένας πόλεμος καταστροφικός που κράτησε για πολλά χρόνια ! Ένα βιβλίο για να μάθουμε τη μυθολογία μαζί με μια υπέροχη εικονογράφηση!

0υπέροχο !

Ο βασιλιας λυκος τι πρεπει να ειναi; Kαλος; κακος; δυνατός; ψηλός; διάσημος; xοντρός; αδυνατος ή κατι αλλο πιο ξεχωριστο ; Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους που δεν ξέρουν τι χαρακτήρα πρέπει να έχουν για τους γύρω ανθρώπους.

0συναισθήματα!

Η ιστορίας μιας μάγισσας είναι γεμάτη συγγνώμες. Μέσα σε πολλές περιπέτειες θα μπλεχτεί η πρωταγωνίστρια του παραμυθιού μας και θα κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε! Ένα παραμύθι για να μάθουμε την αξία της "συγγνώμης".

0συναισθήματα!

Ένας μικρός γενναίος ιππότης θα περάσει περιπέτειες και θα γίνει δυνατός με την βοήθεια των φίλων του ! Ένα παραμύθι για να μάθουμε την αξία του "ευχαριστώ". Μια περιπέτεια ενός ιππότη με ένα δυνατό μήνυμα.

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω ιστορίες

Η Μανταλένα όλη μέρα κι όλη νύχτα ονειρευόταν κι ήθελε να γινει καπετάνισσα ! Κάποια όνειρα όμως χρειάζονται και τη βοήθεια άλλων. Μια ιστορια γεμάτη όνειρα και φαντασία !

0Σειρά βιβλίου: Φραουλίτσα

Ένα βιβλίο για τον θυμό και την διαχείριση του. Δυο φίλες κολλητές. που έκαναν τα πάντα μαζί, έπαιζαν, γελούσαν, μοίραζαν τα πράγματα τους κι έτρωγαν μαζί ! Ένας καβγάς, όμως, άλλαξε τα παντα ! Ξαφνικά τα κορίτσια θα τσακωθούν κι όλοι θα ξαφνιαστούν ! Ένα βιβλίο για την φιλία και την συγγνώμη.

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω ιστορίες

Το γλυκό μας το κορίτσι λατρεύει την θάλασσα και τα μπάνια ! Μια μέρα θα πατήσει όμως έναν αχινό, θα πονέσει τόσο πολύ που θα την ακούσει όλοι η παραλία να φωνάζει ! Ένα καλοκαιρινό βιβλίο για τις διακοπές των μικρών μας φίλων που λατρεύουν την θάλασσα και τις περιπέτειες !

0Χωρίς Σωσίβιο 3 - Δελφινάκια

Ο μικρός μας εξωγήινος θέλει να ζωγραφισει την καλύτερη μαμά του κόσμου μιας και το ζήτησε ο δάσκαλος στο σχολείο ! Θα σκεφτεί πολύ πως θα το κάνει και θα τα καταφέρει με τον πιο όμορφο τρόπο! Μια όμορφη ιστορία για την σχέση των παιδιών με τις μαμάδες τους.

0Σειρά βιβλίου: Βατόμουρο

Όλοι στην παρέα έχουν παρατσούκλι εκτός απο τον Στέφανο. Δεν θέλει όμως ένα άσχημο παρατσούκλι, ανορθόγραφος ή δυσλεκτικός θα ήταν οτι χειρότερο για αυτον. Θα βρει την λυση και τότε θα ειναι πολυ χαρουμενος ! Ένα βιβλίο για τα παιδιά που δεν θέλουν να είναι διαφορετικά.

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω ιστορίες

Το σχολείο τελείωσε κι οι διακοπές στη βεράντα ξεκίνησαν για το Δημήτρη μαζί με τη γιαγιά, δεν είναι το καλύτερο για αυτον ! Όμως τα πράγματα θα αλλαξουν οταν στο απέναντι σπιτι βλέπει ενα νεο κοριτσι ! Μια γλυκια ιστορία για ο καλοκαίρι !

0σειρά βιβλίου: ξινόμηλο

Δυο αγόρια διαφορετικά μα μια κιθάρα ήταν η αφορμή για να γνωριστεί ο Κωνσταντίνος με τον Πέτρο και να γίνουν φίλοι. Ο Κωνσταντίνος θα γνωρίσει τη Μαρίνα και τοτε η κατάσταση περιπλέκεται. Μια ιστορία με μουσική, παρεξηγήσεις, όνειρα, απογοητεύσεις και συγγνώμες.

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω ιστορίες

Ο Πρίγκιπας έχει μια κρυφή επιθυμία και θέλει να κάνει μια ευχή, μα ξέρει πως μόνο στα γενέθλια του θα πιάσει ! Δεν ξέρει όμως πότε είναι, καθώς ο μικρός μας πρίγκιπας είναι υιοθετημένος. Στεναχωρημένος, αυτό θα αλλάξει όταν ο μπαμπας του θα το δώσει ενα γλυκο γατακι αδεσποτάκι.

0μικρές καληνύχτες - τα κλασικά

Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας με όμορφη εικονογράφηση και κείμενο, για να μάθουν οι φίλοι μας να προσέχουν το άγνωστο και να ακούνε πάντα την οικογένεια τους.

0υπέροχο !

Σήμερα στο νηπιαγωγείο ο Αργύρης είπε μια κακιά λέξη κι αυτή η λέξη, σαν μύγα, πέταγε απο εδώ κι απο εκεί ! Ξαφνικά πολλοί την είπαν ! Ένα βιβλίο για τις κακές λέξεις των παιδιών.

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω ιστορίες

Ο Αχιλλέας, ένα παιδί που συνέχεια κερδίζει! Θα έρθει όμως ένα άλλο παιδί κι ο Αχιλλέας θα δυσκολευτεί. Θα μάθει όμως πολλά για τον εαυτό του και για την αξία της φιλίας και θα κερδίσει την πιο σημαντική μάχη του. Ένα βιβλίο για τον σεβασμό και την φιλία !

0σειρά βιβλίου φρούτα-λωτός

Μια γλυκιά ιστορία ενος αγοριου που προσπαθεί να καταλάβει πράγματα για τη ζωή του,τους γονείς του και τους φίλους του. Πράγματα από το παρελθόν, από το παρόν αλλά και σκέψεις για το μέλλον. Ένα βιβλίο για να μας βοηθήσει να βρούμε τις δικές μας απαντήσεις !

0Σειρά βιβλίου: Διαβάζω ιστορίες

Η Μελίντα ένα μικρό κορίτσι που όταν μεγαλώσει θα γίνει ντετέκτιβ ! Κανείς δεν το πιστεύει όμως ! Η Μελίντα θα πάρει την πρώτη της αποστολή και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει! Ένα βιβλίο για να μην τα παρατάνε ποτέ οι μικροί μας φίλοι !

0συγκινητικό

Το γλυκό κορίτσι που λατρεύει το καλοκαίρι και μαζί με αυτό, τη θάλασσα, το καρπούζι και τα παραμύθια της γιαγιάς ! Ένα όμως καλοκαίρι το ένα απο τα τρία χάνεται.. Ένα παραμύθι για την απώλεια και το δίδαγμα πως όταν υπάρχει αγάπη τίποτα δεν χάνεται !

0Χωρίς Σωσίβιο 3 - Δελφινάκια

Ένα μικρό κορίτσι, η Ζωή, νιώθει πολύ μόνη στο σχολείο της και κάθε πρωί δεν θέλει να πηγαίνει ! Μια μέρα όλα αυτα θα αλλάξουν, θα μπει η Ευτυχία στη ζωη της ! Μια γλυκιά ιστορία για τους μικρού μας φίλους που νιώθουν μοναξιά στο σχολείο..

0μικρές καληνύχτες !

Το μικρό κατσικάκι νιώθει λίγο παραμελημένο απο την οικογένεια του, ακόμα κι όταν φοράει την γραβάτα του κανείς δεν το παρατηρεί ! Μια γλυκιά ιστορία για τα παιδάκια που νιώθουν μοναξιά στο ιδιο τους το σπιτι..

0μικρές καληνύχτες !

Ένα παραμύθι για κάθε παιδί που θέλει να μάθει για την ευτυχία και πόσο όμορφο συναίσθημα είναι ! Τα τρία γουρουνάκια της ιστορίας μας, μας μιλάνε για τα πράγματα που λατρεύουν να αγαπούν και είναι ευτυχισμένα με αυτα !

0μικρές καληνύχτες !

Ένας γλυκός νάνος που λατρεύει να τραγουδάει αλλά δυστυχώς σε κανέναν δεν αρέσει η φωνή του και αυτός ντρέπεται πολύ ! Κάποιοι όμως εκτιμούν την φωνή του. Ένα παραμύθι για την αισιοδοξία και με το μήνυμα του να μην τα παρατάμε ποτέ !

0υπέροχο !

Παραμύθι με σκληρό εξώφυλλο για τους μικρούς μας φίλους που θα ψάξουν τα ζωάκια μέσα στις σελίδες ! Υπέροχη εικονογράφηση απο τον αγαπημένο Scheffler Axel.

0υπέροχο !

Παραμύθι με σκληρό εξώφυλλο για τους μικρούς μας φίλους που θα ψάξουν τα ζωάκια μέσα στις σελίδες ! Υπέροχη εικονογράφηση απο τον αγαπημένο Scheffler Axel.

0υπέροχο !

Το σαλιγκάρι του Τικ τρομάζει απο την φασαρία της Τέλα κι αυτός είναι θυμωμένος μαζί της. Ξαφνικά ένα πουλί προσπαθεί να αρπάξει το σαλιγκάρι κι έτσι τα παιδιά καταλαβαίνουν πως είναι πολύ σημαντικό η συνεργασία στην φιλία.

0υπέροχο !

Δυο παιχνιδιάρικα ζωάκια έτοιμα για περιπέτειες ! Δύο ιστορίες σε στιχάκια με ήρωες τον Γουφ, τον σκυλάκο, και τον Βρεκεκέξ, τον βάτραχο. Ένα όμορφο παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους !

0πολύ καλό !

Δυο παιχνιδιάρικα ζωάκια έτοιμα για περιπέτειες ! Δύο ιστορίες σε στιχάκια με ήρωες τη Νιαρ, την γατούλα, και το Μπε, το αρνάκι. Ένα όμορφο παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους !

0υπέροχο !

Ο Ξυλαράκης ζει σ’ ένα δέντρο μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά τους. Μια μέρα, ένας σκύλος παίζοντας μαζί του θα τον απομακρύνει από το σπίτι του κι έτσι μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινά ! Θα καταφέρει να γυρισει πισω στην οικογένεια του για τα Χριστούγεννα; Ένα βιβλίο για την δύναμη της οικογενειακής αγάπης !

0υπέροχο !

Ο Ζογκ είναι ένα αξιαγάπητο δρακάκι ! Μερικές φορές είναι λίγο απρόσεκτος και κάθε φορά που μαθαίνει να βρυχάται, να πετάει ή να βγάζει φωτιές, κάτι του συμβαίνει. Όμως, ένα κορίτσι βρίσκεται πάντοτε εκεί για να του συμπαρασταθεί. Θα μπορέσει να τον βοηθήσει στη δυσκολότερη δοκιμασία: να πιάσει δηλαδή μια πριγκίπισσα; Ένα παραμύθι όμορφο με έντονη εικονογράφηση !

0υπέροχο !

Δυο φίλοι, η φάλαινα και το σαλιγκάρι μπαίνουν σε μια περιπέτεια μέσα στη θάλασσα όταν το σαλιγκάρι θα θελήσει να ταξιδέψει σε αυτή ! Η φάλαινα όμως θα βγει στα ρηχά κι έτσι το σαλιγκάρι θα προσπαθήσει να την βοηθήσει. Ένα παραμύθι για την δύναμη της φιλίας !

0σε συνεργασία

Οι πέντε φίλοι είναι μια ιστορία ζώων απο την Αφρική που κάποιοι τα θεωρούν "άσχημα", κάποιοι άλλοι όμως όχι. Ένα παραμύθι για την διαφορετικότητα με όμορφο κείμενο και εικονογράφηση.

0υπέροχο !

Ο Τικ έχει ένα κόκκινο μεγάλο μπαλόνι αλλά ξαφνικά αυτό σπάει ! Η καλή του φίλη όμως είναι εκεί για να τον κάνει να χαμογελάσει ξανά ! Μια γλυκιά ιστορία για την δύναμη της φιλίας.

0υπέροχο !

Είναι χειμώνας και έχει χιόνι έξω παντού ! Ο Τικ και η Τέλα βγαίνουν έξω παίζουν και περνάνε τέλεια, όμως αυτό θα χαλάσει όταν θα έρθει η στιγμή να φτιάξουν ένα χιονάνθρωπο! Τελικά θα καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους ! Μια όμορφη ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά πώς να περνάνε όμορφα μαζί και να συνεργάζονται! Τικ και Τέλα στα αγγλικά για να εξασκηθούν οι μικροί μας φίλοι.

0απλά αγαπημένο!

Η Τέλα σήμερα θα κοιμηθεί στο σπίτι του Τίκ, όμως την ώρα του ύπνου αντιλαμβάνεται πως έχει ξεχάσει τον αγαπημένο της Βατραχάκο. Μια ιστορία για τα παιδιά που έχουν ένα αγαπημένο παιχνίδι και δεν μπορούν χωρίς αυτό ! Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους. Τικ και Τέλα στα αγγλικά για να εξασκηθούν οι μικροί μας φίλοι.

0υπέροχο !

Ο Τικ γνωρίζει ένα νέο φίλο, τον Ζακ, αλλά η Τέλα νιώθει πολύ μόνη ! Μετά από λίγο όμως, όλοι γίνονται μια παρέα ! Μια τρυφερή ιστορία για τα παιδιά και τη σημασία της φιλίας στη ζωή τους. Τικ και Τέλα στα αγγλικά για να εξασκηθούν οι μικροί μας φίλοι.

0υπέροχο !

Είναι χειμώνας και έχει χιόνι έξω παντού ! Ο Τικ και η Τέλα βγαίνουν έξω παίζουν και περνάνε τέλεια, όμως αυτό θα χαλάσει όταν θα έρθει η στιγμή να φτιάξουν ένα χιονάνθρωπο! Τελικά θα καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους ! Μια όμορφη ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά πώς να περνάνε όμορφα μαζί και να συνεργάζονται!

0πολύ καλό !

Ο Τικ φοράει μια στολή τέρατος και καταλάθος τρομάζει την Τέλα ! Μια γλυκιά ιστορία για τα μικρά παιδιά που τα παρακινεί να αντιμετωπίζουν αυτό που τα φοβίζει.

0υπέροχο !

Η Τέλα θέλει ν'ανέβει στο πατίνι του Τικ δεν ξέρει όμως να το οδηγάει κι έτσι θα χρειαστεί τη βοήθεια του Τικ. Μια ιστορία για τους μικρους μας φίλους, που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας και για τη σημασία της συγγνώμης.

0υπέροχο !

Ο Τικ και η Τέλα παίζουν και ξεχνιούνται κι έτσι ο Τικ ξεχνάει να πάει στην τουαλέτα. Τότε εμφανίζεται μια λιμνούλα στο πάτωμα! Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα προσπαθήσουν να διωξουν την αμηχανία ! Μια τρυφερή ιστορία για παιδάκια που μαθαίνουν να πηγαίνουν μόνα τους στην τουαλέτα.

0υπέροχο !

Η Τέλα σήμερα θα κοιμηθεί στο σπίτι του Τίκ, όμως την ώρα του ύπνου αντιλαμβάνεται πως έχει ξεχάσει τον αγαπημένο της Βατραχάκο. Μια ιστορία για τα παιδιά που έχουν ένα αγαπημένο παιχνίδι και δεν μπορούν χωρίς αυτό ! Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους.

0απλά αγαπημένο!

Ο Τικ γνωρίζει ένα νέο φίλο, τον Ζακ, αλλά η Τέλα νιώθει πολύ μόνη ! Μετά από λίγο όμως, όλοι γίνονται μια παρέα ! Μια τρυφερή ιστορία για τα παιδιά και τη σημασία της φιλίας στη ζωή τους.

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο Τότος και η Τοτίνα, δύο δίδυμα σκανταλιάρικα αδερφάκια μας ταξιδεύουν στις δικές τους περιπέτεις, χαρούμενες και ξεκαρδιστικές ! Ένα παραμύθι για να χαλαρώσει και να γελάσει το παιδάκι σας !

04 ιστορίες

Ένα βιβλίο με τέσσερις ιστορίες μαζί. "Ο φαντασμένος", "Ο Γιάννης ο στρατιώτης", "Ο Στρατάρχης" και "Το γαϊτανάκι". Ιστορίες που έχουν γίνει θεατρικές παραστάσεις απο παιδιά, κάποιο με τρακ και κάποια χωρίς !

0Τα Μικρά Παιδικά

Ένα παραμύθι απο την αγαπημένη Ζωρς Σαρή, στη σειρά βιβλιου "Τα Μικρά Παιδικά" !

0υπέροχο !

Στη Βαγία της Αίγινας, η Ζωή και ο Παναγιώτης, δώδεκα χρόνων παιδιά θα γνωριστούν θα γίνουν φίλοι και θα αγαπηθούν. Κάνουν όνειρα για την ζωή και το μέλλον, σχεδιάζουν να παντρευτούν στα κρυφά όμως κάτι θα τους χαλάσει τα σχέδια ! Ενα βιβλίο για τα παιδιά που βιάζονται να μεγαλώσουν !

0υπέροχο !

H κόκκινη κοτούλα σκαλίζει στην αυλή και ξαφνικά βρίσκει ένα σπυρί σιτάρι! Το θέμα είναι ποιο ζωάκι θα το σπειρει, ποιος θα θερίσει, θ' αλωνίσει και θ' αλέσει το σιτάρι, για να φάει το ψωμί ; Μάλλον μόνο η κοτούλα που είναι η πιο εργατική ! Ένα παραμύθι για την συνεργασία και την βοήθεια !

0υπέροχο !

H κόκκινη κοτούλα σκαλίζει στην αυλή και ξαφνικά βρίσκει ένα σπυρί σιτάρι! Το θέμα είναι ποιο ζωάκι θα το σπειρει, ποιος θα θερίσει, θ' αλωνίσει και θ' αλέσει το σιτάρι, για να φάει το ψωμί ; Μάλλον μόνο η κοτούλα που είναι η πιο εργατική ! Ένα παραμύθι για την συνεργασία και την βοήθεια ! Όμορφο κείμενο και ζωηρή εικονογράφηση.

0υπέροχο !

Η ιστορία αυτή είναι τα παιδιά που τελειώσαν το λύκειο και ηρθε η ώρα για ξεκούραση, ξεγνοιασιά, ολονυχτίες στη διασκέδαση και όλη μέρα ύπνο χωρίς διάβασμα !

0υπέροχο !

Ο Φρίκος είναι έτοιμος μαζι με τα αδέρφια του για μια περιπέτεια που θα τους βγει σε καλό ! Θα ανακαλύψουν το νόημα του να έχεις αδερφια και θα καταλάβουν ποσο σημαντικο ειναι να συνεργαζεσαι και να βοηθας τους αγαπημένους σου χωρίς να τους λες ψέματα. Ένα παραμύθι με δίδαγμα για τους μικρους μας φίλους.

0πολύ καλό !

«Το μπαστούρωμα» και την «Αποθήκη» είναι οι δυο νουβέλες σε αυτό το βιβλίο της Ζωρς Σαρη. «Το μπαστούρωμα» μας μιλάει για μια γυναικα που στα εξήντα έξι της χρόνια αλλάζει την ζωη της. «Η αποθήκη» μας μιλαει για την Αθήνα που άλλαξε, για την νοσταλγία της ζωντάνιας και για την γλυκια ανάμνηση ενός αλλου τρόπου ζωης. Δυο νουβέλες με συγκίνηση και όμορφο λόγο.

0απλά αγαπημένο!

Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό ο κύκλος θα γινότανε πολύ πολύ μεγάλος κι ολόκληρη τη Γη μας θ’ αγκάλιαζε θαρρώ. Αγαπημένο ! Όμορφο κείμενο και υπέροχη εικονογράφηση !

0υπέροχο !

Μια ιστορία βασισμένη σε ένα αληθινό γεγονος, όπου η δασκάλα μιλάει στους μαθητές της για το μοναδικό ήλιο που φωτίζει την γη μας, τα παιδιά όμως πιστευουν πως οι ήλιοι είναι όσοι και οι άνθρωποι.. Ένα παραμύθι γεμάτο συναισθηματα!

0Χωρίς Σωσίβιο 2 - Ψαράκια

Ένα κόκκινο κουμπάκι αποκόπηκε από την κουμπότρυπά του κι έπεσε στο πάτωμα κι έτσι βρέθηκε μόνο του μακριά από τα πέντε αδερφάκια του. Ήταν τόσο στεναχωρημένος που αν είχε ματάκια θα έβαζε τα κλάματα ! Ενα παραμύθι για την αξια της συντροφιας.

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο στρατάρχης είναι η φωνή της αγάπης, που καταδικάζει τον πόλεμο και το θάνατο επιλέγοντας ολόψυχα τη χαρά της ζωής. Ο Γιάννης ο στρατιώτης μιλά για τη φιλία και για τη δύναμη της. Και τέλος, η ζωή μαθαίνει στον Φαντασμένο πως μόνο η αντιμετώπιση και η αποδοχή της πραγματικότητας οδηγεί στην αληθινή ευτυχία. Τρεις ιστορίες μαζί που μεταφέρθηκαν απο στόμα σε στόμα, με ευαισθησία και συγκίνηση.

0απλά αγαπημένο!

Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό ο κύκλος θα γινότανε πολύ πολύ μεγάλος κι ολόκληρη τη Γη μας θ’ αγκάλιαζε θαρρώ. Αγαπημένο !

0υπέροχο !

Ο πόλεμος χωρίζει οικογένειες κι ο Χριστόφορος αφήνει την οικογένειά του στη Γαλλία και επιστρέφει στην Οδησσό κ εκει δουλεύει ως καθηγητής γαλλικών. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και θα αρχίσει να γράφει γράμματα σε όλους, θα γνωρίσει και μια γυναίκα όπου θα γίνει μαθητής αλλά και καθηγητής. Ένα μυθιστόρημα για την ζωή ενός άνδρα που άλλαξε στα μέσα του πολέμου.

0οι νουβέλες

«Το μπαστούρωμα» και την «Αποθήκη» είναι οι δυο νουβέλες σε αυτό το βιβλίο της Ζωρς Σαρη. «Το μπαστούρωμα» μας μιλάει για μια γυναικα που στα εξήντα έξι της χρόνια αλλάζει την ζωη της. «Η αποθήκη» μας μιλαει για την Αθήνα που άλλαξε, για την νοσταλγία της ζωντάνιας και για την γλυκια ανάμνηση ενός αλλου τρόπου ζωης.

0συλλογή σπουργιτάκια

Ο Φρίκος είναι έτοιμος μαζι με τα αδέρφια του για μια περιπέτεια που θα τους βγει σε καλό ! Θα ανακαλύψουν το νόημα του να έχεις αδερφια και θα καταλάβουν ποσο σημαντικο ειναι να συνεργαζεσαι και να βοηθας τους αγαπημένους σου χωρίς να τους λες ψέματα.

0πολύ καλό !

Ο δωδεκάχρονος Πέτρος και η ηθοποιός Ψαροπούλη πρωταγωνιστούν σε μια ταινία όπου τα γυρίσματα γίνονται δύσκολα καθώς οι δυο πρωταγωνιστές δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις ! Στο τέλος θα καταφέρουν άραγε να συμφιλιωθούν ;

0υπέροχο !

Μια μέρα στο δάσος ο άντρας της πολυλογούς βρίσκει ένα μπαουλάκι με χρυσά φλουριά, το πρόβλημα του ειναι η γυναίκα του να μην το πει στη γειτονια ! Θα τα καταφέρει όμως η πολυλογού να σωπάσει και να κρατήσει το μυστικό τους ; Ένα ομορφο και αστειο παραμυθι απο την αγαπημένη μας συγγραφέα με μια ζωηρή εικονογράφηση !

0υπέροχο !

Μια μέρα στο δάσος ο άντρας της πολυλογούς βρίσκει ένα μπαουλάκι με χρυσά φλουριά, το πρόβλημα του ειναι η γυναίκα του να μην το πει στη γειτονια ! Θα τα καταφέρει όμως η πολυλογού να σωπάσει και να κρατήσει το μυστικό τους ; Ένα ομορφο και αστειο παραμυθι απο την αγαπημένη μας συγγραφέα !

0υπέροχο !

Η Μάτα, το 18χρονο κοριτσι που τελειώνει το λύκειο ζει ξένοιαστη με τον πατέρα της και την ανύπαντρη θεία της. Ένα μυστικό όμως θα έρθει και θα αναταράξει την ηρεμία της. Το μυστικο ειναι αν η μητέρα της ζει ή αν όχι. Τελικά ποιος είναι πραγματικά ο πατερας της; Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Ένα βιβλίο για τους εφήβους που ανακαλύπτουν διάφορα μυστικά της ζωής τους που είναι δύσκολο να αποδεχτούν και να εμπιστευτούν.

0υπέροχο !

Η Μάτα, το 18χρονο κοριτσι που τελειώνει το λύκειο ζει ξένοιαστη με τον πατέρα της και την ανύπαντρη θεία της. Ένα μυστικό όμως θα έρθει και θα αναταράξει την ηρεμία της. Το μυστικο ειναι αν η μητέρα της ζει ή αν όχι. Τελικά ποιος είναι πραγματικά ο πατερας της; Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Ένα βιβλίο για τους εφήβους που ανακαλύπτουν μυστικά που είναι δύσκολο να δεχτουν.

0υπέροχο !

Η Σοφία, ένα μικρο κοριτσι απ' το νησί, πήγε να εργαστεί στο σπίτι της οικογένειας Πολυχρονιάδη. Μια οικογένεια που ποτέ δεν είδε την μικρή Σοφία σαν δούλα, αλλά σαν ένα γλυκό και χαρισματικό κοριτσάκι !

0πολύ καλό !

Η Χριστίνας, ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός και ξεκινά για το Παρίσι, προσπαθεί να υπερβεί κάθε εμπόδιο και καταφέρνει να φθάσει ψηλά και να κατακτήσει το όνειρο της ! Ένα βιβλίο γεμάτο συναισθήματα και δύναμη !

0συλλογή σπουργιτάκια

Η κυρία Κλοκλό είναι μια περίεργη γάτα! Είναι ζηλιάρα και πολύ ανυπόμονη. Θέλει πάντα να ξεχωρίζει και ψωνίζει περιττά ρούχα και αντικείμενα ξεχνώντας πάντα τα απαραίτητα. Κάνει πάντα σε όλους την έξυπνη και πολλές φορες χάνει ! Πάντα όμως τα καταφέρνει να είναι χαριτωμένη και όλοι την αγαπούν ! Ένα όμορφο παραμύθι για τους μικρους μας φίλους.

0υπέροχο !

Ο Αρλεκίνος μας, το μικρό φτωχό αγόρι που όταν ήρθαν οι Αποκριές δεν είχε χρήματα για στολή όπως όλα τα αλλα παιδια, το μόνο τελικα που χρειάστηκε ήταν φαντασία, μεγάλη φαντασία ! Ένα παραμύθι -δίδαγμα για τους μικρούς μας φίλους!

0υπέροχο !

Ο Πασχάλης, ένα παιδί πολύ έξυπνο αλλά με τις δικές του άσχημες σκέψεις. Ο δάσκαλος και η μητέρα του, δυο πρόσωπα που είναι τόσο σημαντικά και αναγκαία για την ζωή του. Ένα βιβλίο με πολλά συναισθήματα και αγάπη.

0υπέροχο !

Η Κορτέσα, μια γυναίκα που έχει να διηγηθεί τόσα πολλά για τη ζωή της και για τα όνειρα του γιου της, για όσα πραγματοποιήθηκαν και για όσα δεν τα κατάφεραν. Όλα αυτά θα τα διηγηθεί στον εγγονό της, όμως θα θυμηθεί πολλά πράγματα, ευχάριστα αλλα και δυσάρεστα..

0πολύ καλό !

Η Μαρία είναι ένα κορίτσι που χάνει την οικογένεια της, το αγαπημένο σκυλάκι της και το σπιτι της λόγο του πολέμου στο Ιράκ. Θα βρεθεί στην Ελλάδα για να ξεκινήσει να ζει ξανά και να κάνει ολα οσα της στέρησε ο πόλεμος !

0πολύ καλό !

Το μικρό κορίτσι, η Ανάστω τελειωνει την πρώτη τάξη του σχολείου της με άριστους βαθμούς. Ξέρει α πάντα για το σχολείου, την φύση και είναι πολύ έξυπνη. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει γιατρός, αλλά τα σχέδια της αλλάζουν όταν η καταστροφή της γης θα αλλάξει τα πάντα !

0υπέροχο !

Ο δωδεκάχρονος Πέτρος και η ηθοποιός Ψαροπούλη πρωταγωνιστούν σε μια ταινία όπου τα γυρίσματα γίνονται δύσκολα καθώς οι δυο πρωταγωνιστές δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις ! Στο τέλος θα καταφέρουν άραγε να συμφιλιωθούν ;

0υπέροχο !

Η δεκαεξάχρονη Ζωη ζει στην εποχή της κατοχής, όπου όλοι πονάνε, πεινάνε και φοβούνται. Τα χρόνια της ζωης της θα ειναι πολύ δύσκολα, θα περάσει ομορφες και άσχημες στιγμές όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της. Ένα βιβλίο για τους εφήβους που θα τους αφήσει μια όμορφη σκέψη στο μυαλό για την αντιμετώπιση της ζωής στις δύσκολες συνθήκες.

0πολύ καλό !

Η δεκαεξάχρονη Ζωη ζει στην εποχή της κατοχής, όπου όλοι πονάνε, πεινάνε και φοβούνται. Τα χρόνια της ζωης της θα ειναι πολύ δύσκολα, θα περάσει ομορφες και άσχημες στιγμές όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της. Ένα βιβλίο για τους εφήβους που θα τους αφήσει μια όμορφη σκέψη στο μυαλό για την αντιμετώπιση της ζωής στις δύσκολες συνθήκες.

1πολύ καλό !

Αφήγηση για τον εμφύλιο πόλεμο για τους έφηβους αναγνώστες μας. Ένα μυθιστόρημα για κάθε παιδί που θέλει να γνωριζει ιστορικά γεγονοτα και πως τα έζησε ο κόσμος !

0πολύ καλό !

Ένα βιβλίο με διηγήματα απο τα χρόνια της κατοχής και της αντίστασης ! Ένα πολύ καλό βιβλίο για παιδιά που τους αρέσουν τα ιστορικά γεγονότα και έχουν τη δύναμη να μαθαίνουν για το κόσμο που πέρασε δύσκολες στιγμές εκεινο το καιρο.

0πολύ καλό !

Το μικρό κορίτσι η Άννα έχει τα γενέθλια της. Κάτι όμως θα της τα χαλάσει, αυτό θα είναι τα τανκς της 21ης Απριλίου κ απο εκεινη την ημέρα η ζωη της θα αλλάξει ! Και τα όμορφα μπαλόνια της ζωής της θα πετάξουν παρα πολύ μακριά !

0υπέροχο !

Η Νινέτ, ενα κορίτσι που έχει ζήσει σε κάθε όμορφη πολη που θα ήθελαν όλοι μας. Κάποιοι την θαυμάζουν, κάποιοι άλλοι απορούν πως τα καταφέρνει ! Κρατάει καλά όμως ένα μυστικό που δεν θελει να αποκαλυφθεί ποτέ.

0υπέροχο !

Η δεκαπεντάχρονη Χριστίνα δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την ζωή, έτσι φτιάχνει ένα κόσμο απο ψεματα ! Το πρόβλημα της είναι αν θα μπορέσει να ξεφύγει απο όλα αυτά ! Μια όμορφη ιστορια κατάλληλη για καθε εφηβο που νιώθει έτσι.

0πολύ καλό !

Ε.Π. Μια όμορφη ιστορία κοριτσιών για την φιλία ! Πόσο δυνατό συναίσθημα είναι και πόση δύναμη έχει ! Κάνεις τα πάντα για αυτή !Τόσο όμορφο και τόσο σημαντικό ! Ένα υπέροχο βιβλίο απο την αγαπημενη Ζωρζ Σαρη !

0υπέροχο !

Μια παρέα παιδιών περνάνε το καλοκαίρι τους στη Βαγία, ένα μικρό χωριό στην όμορφη Αίγινα ! Όμορφες στιγμές για την παρέα με πολύ παιχνίδι και γέλιο! Ένας θησαυρός όμως θα τους βάλει σε μια μυστηριώδες περιπέτεια και θα το λατρέψουν !

0απλά αγαπημένο!

Το κορίτσι προσπαθεί να ζήσει στο πραγματικό κόσμο και να κάνει τον μπαμπά της να την προσέξει, όμως δεν τα καταφέρνει κι έτσι θα ταξιδέψει πίσω στο φανταστικό της κόσμο της. Όμως αυτή τη φορά θα χρειαστεί κάτι πολύ δυνατό για να την κάνει να γυρισει πίσω στο σπιτι της ! Το τρίτο και τελευταίο παραμύθι της τριλογιας με ένα αγωνιωδες και συγκινητικό μήνυμα !

0απλά αγαπημένο!

Το κορίτσι προσπαθεί να ζήσει στο πραγματικό κόσμο και να κάνει τον μπαμπά της να την προσέξει, όμως δεν τα καταφέρνει κι έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο φανταστικό της κόσμο με το κόκκινο μολύβι της, να συναντήσει φίλους βασιλιάδες και μαγευτικά τοπία ! Όμως αυτή τη φορά θα χρειαστεί κάτι πολύ δυνατό για να την κάνει να γυρισει πίσω στο σπιτι της ! Το τρίτο και τελευταίο παραμύθι της αγαπημένης τριλογιας του Aaron Becker με ένα αγγωνιωδες και συγκινητικό μήνυμα με "άπειρα λόγια" !

0απλά αγαπημένο!

Οι δύο φίλοι της ιστορίας μας πρέπει να ελευθερώσουν τον βασιλιά απο τον μαγεμένο κόσμο του ! Πρώτα πρέπει να ερμηνεύσουν το χάρτη που θα βρουν να καταφέρουν να σώσουν τον βασιλιά και μετά τους ανθρώπους απο το σκοτάδι ! Το δεύτερο παραμύθι της τριλογίας ήρθε για να ζωντανέψει !

0απλά αγαπημένο!

Οι δύο φίλοι της ιστορίας μας πρέπει να ελευθερώσουν τον βασιλιά απο τον μαγεμένο κόσμο του ! Πρώτα πρέπει να ερμηνεύσουν το χάρτη που θα βρουν να καταφέρουν να σώσουν τον βασιλιά και μετά τους ανθρώπους απο το σκοτάδι ! Το δεύτερο παραμύθι της τριλογίας του Aaron Becker ήρθε για να δώσεις αφήγηση !

0απλά αγαπημένο!

Το κορίτσι με το κόκκινο μολύβι της θα αρχίσει να ζωγραφίζει μια μαγική πόρτα στο τοίχο του δωματίου της, έτσι θα περάσει σε τόπους μαγικούς γεμάτους περιπέτεια ! Ένα παραμύθι για να φτιάξεις τα λόγια μόνος σου ! Ήρθε η ώρα να γίνεις εσύ αφηγητής και μέσα απο την εικονογράφηση του Aaron Becker να δώσεις ζωντάνια στο πρωτο βιβλίο της τριλογίας !

0απλά αγαπημένο!

Το κορίτσι προσπαθεί να ζήσει στο πραγματικό κόσμο και να κάνει τον μπαμπά της να την προσέξει, όμως δεν τα καταφέρνει κι έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο φανταστικό της κόσμο με το κόκκινο μολύβι της, να συναντήσει φίλους βασιλιάδες και μαγευτικά τοπία ! Όμως αυτή τη φορά θα χρειαστεί κάτι πολύ δυνατό για να την κάνει να γυρισει πίσω στο σπιτι της ! Το τρίτο και τελευταίο παραμύθι της αγαπημένης τριλογιας του Aaron Becker με ένα αγγωνιωδες και συγκινητικό μήνυμα με "άπειρα λόγια" !

0απλά αγαπημένο!

Οι δύο φίλοι της ιστορίας μας πρέπει να ελευθερώσουν τον βασιλιά απο τον μαγεμένο κόσμο του ! Πρώτα πρέπει να ερμηνεύσουν το χάρτη που θα βρουν να καταφέρουν να σώσουν τον βασιλιά και μετά τους ανθρώπους απο το σκοτάδι ! Το δεύτερο παραμύθι της τριλογίας του Aaron Becker ήρθε για να δώσεις αφήγηση !

0απλά αγαπημένο!

Το κορίτσι με το κόκκινο μολύβι της θα αρχίσει να ζωγραφίζει μια μαγική πόρτα στο τοίχο του δωματίου της, έτσι θα περάσει σε τόπους μαγικούς γεμάτους περιπέτεια ! Ένα παραμύθι για να φτιάξεις τα λόγια μόνος σου ! Ήρθε η ώρα να γίνεις εσύ αφηγητής και μέσα απο την εικονογράφηση του Aaron Becker να δώσεις ζωντάνια στο πρωτο βιβλίο της τριλογίας !

0star wars !

Ώρα για μια περιπέτεια με κάτι απο Star Wars !! O BB-8 ξαφνικά χωρίζεται απο το αφεντη του κ έτσι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να κυλάει ! Όμως πρέπει να πάρει το μυστικό χάρτη για να καταφέρουν να σώσουν το Γαλαξία ! Καθώς βάζει μπροστά το σχέδιο του γνωρίζει κάποιους ξένους που τον χρειάζονται ! Θα καταφέρει ο μικρος BB-8 με την αποστολή του ; Μια αστεία και μυστηριώδες περιπέτεια απο τον συγγραφέα Daywalt Drew !

0πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί !

Καιρό πριν στην πίσω αυλή του βασιλείου ο Rock, o scissors και ο paper, ετοιμάζονταν για μια μεγάλη και πολύ αστεία μάχη ! Ενα παραμύθι γεματο γέλιο από τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt !

0πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί !

Καιρό πριν στην πίσω αυλή του βασιλείου ο Rock, o scissors και ο paper, ετοιμάζονταν για μια μεγάλη και πολύ αστεία μάχη ! Ενα παραμύθι γεματο γέλιο από τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt !

0υπέροχο !

Και ήρθε η ώρα να μάθουμε τα χρώματα παρέα με τα αγαπημενα Κραγιόν !! Ενα παραμύθι γεματό χρώμα !! Απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0απλά αγαπημένο!

Ο Ντάνκαν έχει μια μοναδική παρέα, τα κραγιόνια του! η πρώτη του περιπέτεια ηταν όταν αυτά απειλούσαν ότι θα παραιτηθούν ! Σε αυτή τη νέα περιπέτεια o Ντάνκαν λαμβάνει καποιες καρτ ποστάλ από τα κραγιόνια που έχει παρατήσει και του ζητούν να τα σώσει ! Ένα παραμύθι συγκινητικό απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Και ήρθε η ώρα να μάθουμε να μετράμε παρέα με τα αγαπημενα Κραγιόν !! Ενα παραμύθι γεματό αριθμούς και πολύ χρώμα !! Απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0ενα μοναδικο σετ!

Ήρθε η ωρα για πολυ χρώμα ! Ένα σετ με όλα τα αγαπημένα βιβλια της σειράς "The Crayon" !! Ώρα για διαβασμα χωρις σταματημό !

0υπέροχο !

Ο Ντάνκαν το μόνο που ήθελε ήταν να ζωγραφίζει κ έτσι άνοιξε την κασετίνα του, αλλά εκεί βρήκε ένα σωρό γράμματα που όλα έλεγαν το ίδιο, τα παρατάμε! Ένα παραμύθι αστείο απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers, με μια μοναδική εικονογράφηση !

0υπέροχο !

Ο Ντάνκαν το μόνο που ήθελε ήταν να ζωγραφίζει κ έτσι ξεκίνησε με τα κραγιόνια του αλλά εκεί βρήκε ένα σωρό γράμματα που όλα τους έλεγαν το ίδιο, τα παρατάμε! Ένα παραμύθι χαρούμενο απο τον συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Ο Ντάνκαν το μόνο που ήθελε ήταν να ζωγραφίζει κ έτσι άνοιξε την κασετίνα του,για να βγάλει τα κραγιόνια του αλλά εκεί βρήκε πολλά γράμματα που όλα τους έλεγαν, τα παρατάμε! Ένα βιβλίο απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και τα κραγιονια παρέα με τον Ντανκαν θα μπουν σε μια τρελή περιπέτεια ! Ένα παραμύθι συγκινητικό απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0πολύ καλό !

Ο Ντάνκαν έχει μια υπέροχη παρέα, τα κραγιόνια του! Η πρώτη του περιπέτεια ηταν όταν αυτά απειλούσαν ότι θα παραιτηθούν ! Σε αυτή τη νέα περιπέτεια o Ντάνκαν λαμβάνει καποιες καρτ ποστάλ από τα κραγιόνια που έχει παρατήσει και του ζητούν να τα σώσει ! Ένα παραμύθι συγκινητικό με όμορφη εικονογράφηση !

0υπέροχο !

Ο Ντάνκαν έχει μια μοναδική παρέα, τα κραγιόνια του! Η νέα περιπέτεια o Ντάνκαν ξεκινάει όταν λαμβάνει καποιες καρτ ποστάλ από τα κραγιόνια που έχει παρατήσει και του ζητούν να τα σώσει ! Ένα παραμύθι απο τον συγγραφέα Drew Daywalt και τον Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Ο Ντάνκαν έχει μια μοναδική παρέα, τα κραγιόνια του! η πρώτη του περιπέτεια ηταν όταν αυτά απειλούσαν ότι θα παραιτηθούν ! Σε αυτή τη νέα περιπέτεια o Ντάνκαν λαμβάνει καποιες καρτ ποστάλ από τα κραγιόνια που έχει παρατήσει και του ζητούν να τα σώσει ! Ένα παραμύθι συγκινητικό απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Ο Ντάνκαν το μόνο που του άρεσε να κάνει ήταν να ζωγραφίζει, άνοιξε την κασετίνα του και εκεί βρήκε ένα σωρό γράμματα που όλα τους έλεγαν το ίδιο, τα παρατάμε! Ένα παραμύθι απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0μοναδικο!

Ο Ντάνκαν το μόνο που ήθελε ήταν να ζωγραφίζει κ έτσι άνοιξε την κασετίνα του,για να βγάλει τα κραγιόνια του αλλά εκεί βρήκε ένα σωρό γράμματα που όλα τους έλεγαν το ίδιο, τα παρατάμε! Ένα παραμύθι χαρούμενο και αστείο απο τον ανερχόμενο συγγραφέα Drew Daywalt και τον αγαπημένο Oliver Jeffers !

0πολύ καλό !

Η αλφαβήτα με τα γραμματα της σε νεες περιπετειες ! Ενα βιβλιο για τους μικρους μας φιλους που ειναι ετοιμοι να μαθουν τα γραμματα της γλωσσας τους ! Μια υπεροχη εικονογραφηση απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Η αλφαβήτα σε μοναδικα χρωματα και σχηματα! Αλλα και σε μοναδικες μικρες ιστοριες ! Μια υπεροχη ιστορια με εικονογραφηση που σε μαγευει απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Μικρες ιστοριες για τα γραμματα της αλφαβήτας ! Κάποιες ειναι αστείες, αλλες ειναι γλυκιες και αλλες στενάχωρες ! Όλες ομως ομορφες ! Μια υπεροχη εικονογραφηση απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0πολύ καλό !

Τα γράμματα κάτι επαθαν και ξεκινησαν να φτιαχνουν λεξεις και μετα ιστοριες ! Αλλα το καθε γραμμα εχει τη δικη του ιστορια ! Ας μαθουμε λοιπον τις ιστοριες των γραμματων μας !! Μια αστεια ιστορια απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Η ζωή στο δάσος ξαφνικα αλλάζει ! Τι συμβαίνει στο κόσμο του δάσους ; Τι αλλαγές παρατηρούν οι μικροί μας φίλοι στα σπίτια τους ; Κάτι σοβαρό συμβαίνει εδω. Μια γλυκιά ιστορια με υπεροχη εικονογραφηση απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers!

0πολύ καλό !

Η ζωή στο δάσος ξαφνικα αλλάζει ! Τι συμβαίνει στο κόσμο του δάσους ; Γιατί τα σπίτια εξαφανίζονται; Οι μικροί μας φίλοι δεν ξέρουν τι να κάνουν και τρομάζουν. Μια γλυκιά ιστορια απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Μια μέρα το αγόρι βρίσκει ενα αεροπλάνο και πετάει πολύ ψηλά! Πέρα απο τα συννεφα και τον ουρανο ! Φθάνει στο φεγγάρι και εκει γνωριζει εναν φιλο και μαζι θα προσπαθησουν να γυρισουν ξανα στο σπίτι τους ! Μια γλυκιά και αστεία ιστορια απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0σετ!

4 αγαπημένες ιστορίες μαζί! Ένα βιβλίο με τις αγαπημένες ιστορίες, το How to Catch a Star, το Lost and Found, το The Way Back Home και το Up and Down ! Ωρα για διάβασμα χωρις διάλειμμα απο τον Oliver Jeffers !

0απλά αγαπημένο!

Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας ! Oι Hueys σε αυτή την περιπέτεια τους, εξερευνούν το διαφορετικό ! Τι διαφορετικό έχουν απο τους άλλους. Ένας μοναδικός Oliver Jeffers για όλους τους φίλους μας !

0υπέροχο !

Μια νέα περιπέτεια περιμένει τους Hueys ! Θέλουν να εξερευνήσουν το διαφορετικό, την έννοια του αντίθετου ! Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers για μικρούς και μεγάλους !

0υπέροχο !

Οι Hueys σε μια νέα περιπέτεια ! Ένας τσακωμός ξεκινάει ! Αλλά δεν ήμουν εγώ, ήταν αυτός ! Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers με υπέροχη εικονογράφηση !

0απλά αγαπημένο!

Ένα βιβλίο για να καταλάβει το παιδί το κόσμο που ζει ! Υπέροχη εικονογράφηση με υπέροχα μηνύματα και συγκίνηση ! Ένα μοναδικό βιβλίο που είναι το καλύτερο δώρο για κάθε παιδί !

0απλά αγαπημένο!

Βιβλίο μοναδικό που είναι το καλύτερο δώρο για κάθε παιδί ! Ένα βιβλίο για να καταλάβει το παιδί το κόσμο που ζει ! Υπέροχη εικονογράφηση με υπέροχα μηνύματα !

0απλά αγαπημένο!

Ο χαρταετός του Φλόιντ σκαλώνει στα κλαδιά ενός δέντρου, έτσι προσπαθει να τον κατεβάσει όμως οι κινήσεις του τον οδηγούν σε ξεκαρδιστικές σκηνές! Μια γλυκιά και αστεία ιστορια απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers με μια υπέροχη εικονογραφηση και ένα πολύ δυνατό μήνυμα, να μην τα παρατάμε ποτέ !

0πολύ καλό !

Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας, τους Hueys ! Αυτά τα πλασματάκια σε μια νέα περιπέτεια με λίγο ξεκαρδιστική γκρίνια ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers, με ένα ακομη μοναδικό βιβλίο!

0υπέροχο !

Πάμε να πιάσουμε αστέρια παιδιά ; ή είναι δύσκολο; Με λίγη προσπάθεια και πίστη στον εαυτό μας θα τα καταφέρουμε όσο δυσκολο και να ειναι ! Ένα υπεροχο βιβλιο με μοναδικη εικονογράφηση απο τον Oliver Jeffers !

0special edition!

Πάμε να πιάσουμε αστέρια; ή είναι δύσκολο; Με προσπάθεια και πίστη στον εαυτό μας θα τα καταφέρουμε όσο δυσκολο και να ειναι ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers, με ένα ακομη μοναδικό βιβλίο!

0υπέροχο !

Μια ιστορια με δύο φίλους που τους άρεσε να τα κάνουν όλα μαζι ! Μια μέρα ομως ο πιγκουίνος αποφάσισε ότι θελει να πεταξει ! Αν ομως πέσει θα είναι εκεί ο φιλος του για να τον πιάσει; Υπέροχη εικονογράφηση με το μήνυμα της φιλιας !

0πολύ καλό !

Το μικρο αγόρι βρίσκει ενα πιγκουίνο ! Νομίζει πως έχει χαθει κι ετσι ξεκινανε για ενα ταξιδι μέχρι το σπίτι του.. ή μήπως κάνει λάθος ο μικρος μας ; Ο αγαπημένος συγγραφεας Jeffers Oliver μας ταξιδεύει σε μια ακόμη περιπέτεια !

0απλά αγαπημένο!

Ένα ελάφι είχε έρθει στο κοσμο του μικρου Γουίλι. Ο Γουίλι πιστευε ότι είναι και δικό του κ ετσι του έδωσε το ονομα Μαρσέλ ! Ο Γουίλι μια μέρα ενώ βρίσκονταν στο δάσος, κάποιος του είπε ότι ο Μαρσέλ είχε άλλο όνομα κι ότι ήταν δικος του! Ο Γουίλι στεναχωρήθηκε πολύ ! Τελικά ο Μαρσελ ανήκει σε κάποιον ή μονο στον ίδιο του τον εαυτό ; Μια εικονογραφημένη ιστορία από τον αγαπημένο συγγραφέα και εικονογράφο Jeffers Oliver που θα μας βάλει να σκεφτούμε αν, τελικά, υπάρχει κάτι στον κόσμο που μας ανήκει !

0υπέροχο !

Οι αγαπημένοι μας Hueys σε μια περιπέτεια που τους βάζει να μπερδεύονται ! Ο Rupert φοράει νέο πουλόβερ και ξαφνικά απο εκεί που όλοι ηταν ιδιοι, αυτο αλλάζει ! Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Οι αγαπημένοι μας Hueys σε μια περιπέτεια που τους βάζει να μπερδεύονται ! Ο Rupert φοράει νέο πουλόβερ και ξαφνικά διαφέρει απο όλους τους άλλους ! Απο εκεί που όλοι ηταν ιδιοι, αυτο αλλάζει ! Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers με υπέροχη εικονογράφηση !

0πολύ καλό !

Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers που μας μιλάει για το διαφορετικό και για την έννοια των αντιθέτων !

0υπέροχο !

Ένας τσακωμός ξεκινάει ! Αλλά δεν ήμουν εγώ, ήταν αυτός ! Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας, τους Hueys ! Tι συμβαίνει μεταξύ τους ; Ένας μοναδικός Oliver Jeffers που μας μιλάει για την συνεργασία.

0πολύ καλό !

Ένας τσακωμός ξεκινάει ανάμεσα στους αγαπημένους μας Hueys ! Αλλά δεν ήμουν εγώ, ήταν αυτός, έτσι μας λεει ο μικρός μας φίλος ! Ένα αστείο μπέρδεμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του βιβλίου μας ! Ένας μοναδικός Oliver Jeffers, με ένα ακομη μοναδικό βιβλίο!

0χαρουμενο!

Ο Henry λατρεύει τα βιβλια ! Αλλά τα λατρευει με ένα περίεργο τρόπο ! Λατρεύει να τα τρωει ! Μια γλυκιά, αστεία ιστορια με μια υπέροχη εικονογράφηση απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0απλά αγαπημένο!

Τα γενέθλια του Duncan είναι εδώ τα χρώματα ξεκινούν την περιπέτεια τους για την ευχητήρια κάρτα του αγαπημένου φίλου ! Μια γλυκιά και αστεία ιστορια απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Είστε έτοιμοι για μερικούς αριθμούς ; 0, 1, 2, 3... Ουπς! 0; Το μηδέν είναι αριθμός ; Μια υπέροχη εικονογραφημένη ιστορία απο τον αγαπημενο μας Oliver Jeffers !

0πολύ καλό !

Είστε έτοιμοι για μερικούς αριθμούς ; 0, 1, 2, 3... Ουπς! 0; Το μηδέν είναι αριθμός ; Ήρθε η ώρα να για να μάθουμε τι συμβαίνει με το 0 ! Μια υπέροχη εικονογραφημένη ιστορία απο τον αγαπημενο μας Oliver Jeffers !

0pop-up edition !

Το μικρο αγόρι βρίσκει ενα πιγκουίνο ! Νομίζει πως έχει χαθεί κι 'ετσι ξεκινάνε για ενα φοβερό ταξίδι μέχρι το σπίτι του.. ή μήπως θα γίνει κάποιο λαθος ; Ο αγαπημενος Jeffers Oliver μας σε μια μοναδικη περιπέτεια !

0υπέροχο !

Το μικρο αγορι βρισκει ενα πιγκουινο ! Νομιζει πως εχει χαθει κι ετσι ξεκινανε για ενα ταξιδι μεχρι το σπιτι του.. ή μηπως κανει λαθος ο μικρος μας ; Ο αγαπημενος συγγραφεας μας σε μια μοναδικη περιπετεια !

0υπέροχο !

Ένα ελάφι είχε έρθει στο κοσμο του μικρου Γουίλι ! Ο Γουίλι πιστευε ότι είναι δικός του κ ετσι το ονομάσε Μαρσέλ. Ο Γουίλι μια μέρα ενώ βρίσκονταν στο δάσος, κάποιος του είπε ότι ο Μαρσέλ είχε άλλο όνομα κι ότι ήταν δικος του! Τελικά ο Μαρσελ σε ποιον ανήκει ; Μια εικονογραφημένη ιστορία από τον Jeffers Oliver που θα μας βάλει να σκεφτούμε αν, τελικά, υπάρχει κάτι στον κόσμο που μας ανήκει !

0διαφορετικό !

Ένα ελάφι είχε έρθει στο κοσμο του μικρου Γουίλι πριν λίγο καιρό. Ο Γουίλι πιστευε ότι είναι και δικό του κ ετσι το ονομάσε Μαρσέλ. Ο Γουίλι μια μέρα ενώ βρίσκονταν μεσα στο δάσος, κάποιος του είπε ότι ο Μαρσέλ είχε άλλο όνομα κι ότι ήταν δικος του! Τελικά ο Μαρσελ ανήκει σε κάποιον ή μονο στον εαυτό του; Μια εικονογραφημένη ιστορία από τον αγαπημένο συγγραφέα και εικονογράφο Jeffers Oliver που θα μας βάλει να σκεφτούμε αν, τελικά, υπάρχει κάτι στον κόσμο που μας ανήκει !

0υπέροχο !

Ένα κοριτσάκι γεμάτο ερωτήματα που μόνο ο μπαμπάς της μπορεί να απαντήσει ! Όμως τα πράγματα αλλάζουν στις ζωές τους και το μικρό κοριτσάκι δεν ξέρει τι να κάνει στη ζωή της ! Ένα όμορφο βιβλίο συγκινητικό με υπέροχη εικονογράφηση απο τον μοναδικό Jeffers Oliver !

0υπέροχο !

Ένα κοριτσάκι γεμάτο ερωτήματα που μόνο ο μπαμπάς της μπορεί να απαντήσει ! Όμως τα πράγματα αλλάζουν στις ζωές τους και το μικρό κοριτσάκι δεν ξέρει τι να κανει.. Ένα όμορφο βιβλίο συγκινητικό με υπέροχη εικονογράφηση.

0σετ !

Αγαπημενα βιβλία ολα μαζί για διάβασμα χωρις διάλειμμα απο τον αγαπημένο μας Oliver Jeffers ! How to Catch a Star, Lost and Found, The Way Back Home και Up and Down είναι τα βιβλία της συλλογής. Ένα υπέροχο δώρο ειδικά για την εξάσκηση των μικρών μας φίλων στην αγγλική γλώσσα.

0υπέροχο !

Ο χαρταετός του μικρού Φλόιντ μπερδεύεται στα κλαδιά ενός δέντρου, έτσι προσπαθει να τον κατεβάσει, όμως οι κινήσεις του μας οδηγούν σε ξεκαρδιστικές σκηνές! Μια αστεία ιστορια απο τον αγαπημενο μας Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Ο χαρταετός του Φλόιντ σκαλώνει στα κλαδιά ενός δέντρου, έτσι προσπαθει να τον κατεβάσει όμως οι κινήσεις του μας οδηγούν σε ξεκαρδιστικές σκηνές! Μια γλυκιά και αστεία ιστορια απο τον αγαπημενο Oliver Jeffers !

0υπέροχο !

Ο χαρταετός του Φλόιντ σκαλώνει στα κλαδιά ενός δέντρου, έτσι ι μικρός φίλος μας προσπαθει να τον κατεβάσει. Οι κινήσεις του όμως μας οδηγούν σε ξεκαρδιστικές σκηνές! Μια γλυκιά και αστεία ιστορια απο τον Oliver Jeffers για τους μικρούς μας φίλους !

0υπέροχο !

Μια ιστορια με δύο φίλους που τους άρεσε να τα κάνουν όλα μαζι ! Μια μέρα ομως ο πιγκουίνος αποφάσισε ότι θελει να πεταξει, περίεργο δεν είναι ; Και αν πέσει θα είναι εκεί ο φιλος του για να τον πιάσει; Ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση και με το μήνυμα της φιλιας !

0υπέροχο !

Μια ιστορια με δύο φίλους που τους άρεσε να τα κάνουν όλα μαζι ! Μια μέρα ομως ο πιγκουίνος αποφάσισε ότι θελει να πεταξει ! Αν ομως πέσει θα είναι εκεί ο φιλος του για να τον πιάσει; Υπέροχη εικονογράφηση με το μήνυμα της φιλιας !

0απλά αγαπημένο!

Μια ιστορια με δύο φίλους που τους άρεσε να τα κάνουν όλα μαζι ! Και είναι συνέχεια μαζί. Μια μέρα ο πιγκουίνος παίρνει την απόφαση ότι θέλει να πεταξει ! Αν ομως πέσει τι θα συμβεί; Θα είναι εκεί ο φιλος του για να τον πιάσει; Υπέροχη εικονογράφηση με το μήνυμα της φιλιας !

0φανταστικο !

Ένα κορίτσι φτιαγμένο από βιβλία πλέει σε μια θάλασσα απο λέξεις, ετσι φτάνει στο σπίτι ενός αγοριού, το προσκαλεί να περασουν μια περιπέτεια μαζί , εκεί όπου όλα συμβαίνουν με τη φαντασία ! Ο Oliver Jeffers και ο Sam Winston σε μια υπέροχη συνεργασία δημιούργησαν ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους !

0υπέροχο !

Ο μικρός μας ήρωας χάνει το δρόμο για το σπιτι του και βρίσκεται στο φεγγάρι ! Εκει θα βρει και ενα τερατάκι που θα γίνουν καλοι φίλοι κι ο ένας θα βοηθησει τον αλλον για να γυρισουν στο σπιτι ! Βοηθεια αγαπη και συνεργασια !

0πολύ καλό !

Πάμε να πιάσουμε αστέρια; ή είναι δύσκολο; Με μεγάλη προσπάθεια και πίστη στον ίδιο μας τον εαυτό θα τα καταφέρουμε όσο δύσκολο και να ειναι ! Ένα υπεροχο βιβλιο με μοναδικη εικονογράφηση απο τον Jeffers Oliver.

0υπέροχο !

Πετάνε οι πιγκουίνοι ; Μια ιστορια με δύο φίλους κολλητούς που τους άρεσε να τα κάνουν όλα μαζι ! Μια μέρα, ο γλυκός πιγκουίνος αποφάσισε ότι θελει να πετάξει !Η σκέψη του είναι, αν πέσει θα είναι εκεί ο φιλος του για να τον πιάσει; Μια ιστορία με υπέροχη εικονογράφηση με το μήνυμα της φιλιας !

0υπέροχο !

Πάμε να πιάσουμε τα αστέρια; είναι μακριά ; ή είναι δύσκολο; Με προσπάθεια και δύναμη θα τα καταφέρουμε όσο δυσκολο και να ειναι ! Ένα υπεροχο βιβλιο με μοναδικη εικονογράφηση και ένα υπέροχο μήνυμα να μην τα παρατάμε ποτέ!

0υπέροχο !

Ένα κορίτσι φτιαγμένο από βιβλία πλέει με τη σχεδία της σε μια θάλασσα απο λέξεις, ετσι φτάνει στο σπίτι ενός αγοριού, το προσκαλεί να περασουν μια περιπέτεια στον κόσμο των ιστοριών, εκεί όπου όλα συμβαίνουν με τη δύναμη της φαντασίας ! Ο Oliver Jeffers και ο Sam Winston δημιούργησαν ένα μοναδικό βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους !

0υπέροχο !

Ο μικρός μας ήρωας χάνει το δρόμο για το σπιτι του και βρίσκεται στο φεγγάρι ! Εκει στο φεγγάρι θα βρει ενα τερατάκι και θα γίνουν καλοι φίλοι όπου ο ένας θα βοηθησει τον αλλον για να γυρισουν στο σπιτι τους ! Ένα βιβλίο για την βοηθεια, την αγάπη και τη συνεργασία !

0υπέροχο !

Πάμε να πιάσουμε τα αστέρια; ή είναι δύσκολο; Με προσπάθεια, δύναμη και πίστη στον εαυτό μας θα τα καταφέρουμε όσο δυσκολο και να ειναι ! Ένα υπεροχο βιβλιο και λενα δυνατό μήνυμα απο τον αγαπημένο Jeffers Oliver.

0απλά αγαπημένο!

Ένα βιβλίο για να καταλάβει το παιδί το κόσμο που ζει μέσα από την εικονογράφηση του Jeffers Oliver. Υπέροχη εικονογράφηση με υπέροχα μηνύματα ! Ένα μοναδικό βιβλίο που είναι το καλύτερο δώρο για κάθε παιδί.

0πολύ καλό !

Ο στριφνός κύριος με το μουστάκι και ριγέ κοστούμι, θέλει να κατακτήσει όλο τον κόσμο, να κάνει τα πάντα δικά του ! Ένα βιβλίο που σου δείχνει τον εγωισμό των ανθρώπων. Μοναδική εικονογράφηση !

0Τα συμμαθητάκια

Ο Άρης Γρανάζης λατρεύει τα ρομπότ κι έτσι αποφάσισε να παριστάνει το ρομπότ! Όταν ο διευθυντής του σχολείου ανακοινώνει οτι ολοι οι μαθητές θα πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό Ρομποτικής, ο Άρης έχει μια ιδέα να φτιάξει μια χρονομηχανή για να εμποδίσει τον αδελφό του που τον ενοχλεί πολύ να γεννηθεί! Μια σειρά βιβλίων για τους αγαπημένους μας μικρούς φίλους !

0Τα συμμαθητάκια

Ο Ηλίας Ηλεκτρόνιος πετάει πάντα στα σύννεφα ή μάλλον κάπου ανάμεσα στο φεγγάρι και στους πλανήτες! Ένα βράδυ βλέπει κάτι σαν μετεωρίτη ή δορυφόρος ή μήπως ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο! Ένα συμμαθητάκι μέσα στη τρέλα ! Μια σειρά βιβλίων για τους αγαπημένους μας μικρούς φίλους !

0αριστουργημα !

Η διάσημη ζωγράφος Αλίσια Μπέρενσον και ο αντρας της ζουν σ’ ένα μεγάλο σπίτι σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Λονδίνου, ένα βράδυ η Αλίσια τον πυροβολεί πέντε φορές στο κεφάλι, απο εκεί και μετά η Αλίσια δεν μιλάει σε κανέναν, γίνεται η σιωπηλή ασθενής. Ένα μοναδικό βιβλίο που σε κρατάει σε αγωνία απο την αρχή μέχρι το τέλος !!

0Αγωνιώδες

Ο Μαρκ Λουκας τα είχε όλα και τα έχασε όλα. Προσπαθεί να συνέλθει απο το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της εγκύου γυναίκας του, όμως πολλά είναι αυτά που του μπερδεύουν το μυαλό. Θα καταφέρει να καταλάβει τι του συμβαίνει πραγματικά;

0σε συνεργασία !

Ο Ματίας Χέγκελ ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στη φωνητική εγκληματολογία καταδικάζεται για τη δολοφονία μιας άστεγης γυναίκας. Η δημοσιογράφος Γιούλα Άνζοργκε, η οποία ειδικεύεται σε υποθέσεις δικαστικής πλάνης, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια γιατί πολλά είναι αυτά που της φαίνονται περίεργα ! Το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς θρίλερ από τους Vincent Kliesch και Sebastian Fitzek.

0Συγκλονιστικό !

Ο Βικτορ χάνει την κόρη του μετα απο την επίσκεψη της στο γιατρο κι ετσι ξαφνικα ολα αλλάζουν για τις ζωες τους! Η κόρη του χωρίς ίχνος ζωής και ο Βίκτορ να βρίσκεται στην προσπάθεια να λύσει ένα μυστήριο. Ενα βιβλιο γεμάτο αγωνία απο τον μοναδικό συγγραφέα της γενιάς του!

0Συγκλονιστικό !

Ο Βικτορ χάνει την κόρη του μετα απο την επίσκεψη της στο γιατρο. Όλα αλλάζουν έτσι ξαφνικά για τις ζωες τους! Ενα βιβλιο γεμάτο αγωνία απο τον μοναδικό συγγραφέα Fitzek Sebastian.

0Συγκλονιστικό !

Ο Βικτορ χάνει την κόρη του μετα απο την επίσκεψη της στο γιατρο κι ετσι ξαφνικα ολα αλλάζουν για τις ζωες τους! Δεν υπάρχει κανένα ίχνος για να την βρεί ! Ενα βιβλιο γεμάτο αγωνία απο τον μοναδικό συγγραφέα της γενιάς του, Fitzek Sebastian!

0Συγκλονιστικό !

Ο Fitzek Sebastian σε ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα. Ο Βικτορ χάνει την κόρη του μετα απο την επίσκεψη της στο γιατρο κι ετσι ξαφνικα ολα αλλάζουν για τις ζωες τους! Ενα βιβλιο γεμάτο αγωνία απο τον μοναδικό συγγραφέα της γενιάς του!

0