Reviews

61

Followers

10

Following

6

Βιβλία

19

Reviews

61

Followers

10

Following

6

Αγαπημένα βιβλία

19

Reviews

Η νύχτα της αλήθειαςΌλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή

Ο συγγραφέας για άλλη μια φορά γράφει ένα μυθιστόρημα πού θα σάς ταξιδέψει και θα σάς συγκινήσει!!Οι ήρωες πολλοί πού συμμετέχουν σε μια τραγωδία!! Ο αγώνας τού κεντρικού ήρωα για την λύτρωση θα σάς κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!! Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει το πιο σημαντικό για έναν πατέρα, την αγάπη της κόρης τού!!!

0

Είσαι η χαρά της μαμάς και του μπαμπάΈνα εύκολο βιβλίο για ένα δύσκολο θέμα!

Το πιο δύσκολο σημείο σε ένα χωρισμό,όταν πρόκειται για γονείς, αναμφίβολα είναι να εξηγήσουν στο παιδί,με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο το αυτονόητο...ότι η αγάπη τους για εκείνο δεν έχει αλλάξει. Αυτό το βιβλίο θα τους βοηθήσει να το κάνουν και για τα παιδιά θα είναι ένας απλός και ευχάριστος τρόπος να καταλάβουν πως η αγάπη των γονιών τους για αυτά θα είναι παντοτινή!

0

Τα 'μαθες - Μια ιστορία για το κουτσομπολιόΔιδακτικό!

Ένα βιβλίο για τα μικρά παιδιά αλλά και για γονείς. Από την στιγμή που θα το ανοίξουν το μόνο σίγουρο είναι ότι η ξεχωριστή εικονογράφηση θα τα κερδίσει.Μια ιστορία που από την μία θα βοηθήσει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να αντιμετωπίσουν αυτές τις συμπεριφορές. και από την άλλη θα να αποτρέψει τα παιδιά με ωραία παραδείγματα να κριτικάρουν και τα κουτσομπολεύουν.

0

Αντίο, πάναΚαι γίνεται απλό!!

Ένα πολύ καλό βιβλίο που μέσα από την όμορφη εικονογράφηση και την απλή ιστορία του θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν εύκολα αλλά και να κατανοήσουν αυτή την μεγάλη αλλαγή στην ζωή τους.

0

Το ευχόδεντροΣυγκινητικό!

Ένα υπέροχο βαθιά συγκινητικό νεανικό μυθιστόρημα!Μια ενδιαφέρουσα ιστορία που θα παρασύρει τα παιδιά στην μαγεία της φιλίας.Θα διδαχθούν βαθιά και ουσιαστικά για την ζωή τους μηνύματα μέσα από μια ευχάριστη και κατανοητή γραφή που θα τους κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!

0

Περιπέτεια στο ΤσαμπουκαλονήσιΔιδακτικό!

Μία καλογραμμένη και κατανοητή περιπέτεια για τους μικρούς μας αναγνώστες,που θα τους διδάξει για το φαινόμενο των ημερών,την βία και τον εκφοβισμό.Ένα πολύ καλό βιβλίο για κάθε παιδί!

0

ΜάγκαςΈνας μάγκας με ουρά!

Ενα εξαιρετικό παιδικό μυθιστόρημα.Μέσα από τα μάτια αυτού του τετράποδου ήρωα τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.Μια ιστορία με πολλά ηθικά διδάγματα απαραίτητα για κάθε παιδί.Ένα απλό κατανοητό και συγκινητικό βιβλίο που θα διασκεδάσει τους μικρούς του αναγνώστες.

0

Τα μαγικά μαξιλάριαΓια μικρούς αλλά και για μεγάλους

Ένας από τους καλύτερους συγγραφείς παιδικών παραμυθιών γράφει ίσως το καλύτερο του παιδικό παραμύθι.Ενα βιβλίο που άνετα μπορεί να διαβαστεί από αναγνώστες κάθε ηλικίας!Διδακτικό για κάθε παιδί και με βαθιά μηνύματα όπως και κάθε βιβλίο του άλλωστε!Ένα παραμύθι που κάθε παιδί θα πρέπει να έχει στην βιβλιοθήκη του!!

0

Ο λιμόςΜοναδικός συνδιασμός αστυνομικού και ιστορικού μυθιστορήματος

Και κάπως έτσι,σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο ο αναγνώστης θα βρεί δύο είδη λογοτεχνίας που θα τον συναρπάσουν.Ένα μυθιστόρημα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα διαβάζοντας το,με μια δυνατή πλοκή που σε κρατά σε αγωνία εως το τέλος και πληροφορίες για γεγονότα της κατοχής.Ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβαστεί!

0

Ο καλός γιοςΣοκαριστικό βιβλίο

Ένα σοκαριστικό μυθιστόρημα!!Ένα θρίλερ που μπορεί από την αρχή να γνωρίζεις τον δολοφόνο ,αλλά οι εξελίξεις και τα γεγονότα θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τέλος.Ένα αστυνομικό θρίλερ που θα σας γεμίσει με ερωτηματικά για τον ψυχισμό ενός διαταραγμένου ανθρώπου.

2

Το άρωμα του μιγκέΒασισμένο σε αληθινά γεγονότα!!

Ένα βιβλίο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα με μια συγκλονιστική ιστορια!! Μια ηρωίδα πού μάς περιγράφει το βαρύ της παρελθόν με πόνο και αδικία! Μάς ταξιδεύει σε δύο εποχές πού μπορεί να είναι διαφορετικές αλλά πολύ ταιριαστές μεταξύ τούς!! Θα σάς κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, όπου μέσα από την εξομολόγηση τής ηρωίδας θα έρθει και η λύτρωση!!

0

Οι πολυθρόνες των ΔράκωνΠαραμύθι εποχής!

Αυτό το μυθιστόρημα, είναι ένα παραμύθι εποχής πού σε παρασέρνει στο παρελθόν! Μέσα από τον έρωτα την αγάπη, τις απώλειες και τις ίντριγκες, μας δίνει μαθήματα για ένα καλύτερο αύριο!! Με την υπέροχη γραφή της σε αφήνει να μπεις στην σκέψη κάθε ήρωα όπως μόνο η κυρία Δημουλιδου μπορεί να καταφέρει!!

0

Σε βαθιά νεράΒασισμένο σε αληθινά γεγονότα!

Ένα μυθιστόρημα πού πρέπει να διαβάσετε!! Μια ιστορία με μία ηρωίδα πού πρέπει να κολυμπήσει σε βαθιά νερά για την επιβίωση τής! Μια ιστορία με μία μετανάστευση και τις δυσκολίες τής, τον άνθρωπο κτήνος και τις παράνομες υιοθεσίες πού θα σάς γεμίσει με συναισθήματα. Το σημαντικότερο εκείνο της ελπίδας, για ένα καλύτερο μέλλον, πού έρχεται στο τέλος με την λύτρωση και την ευτυχία!!

0

Νουρίν: Η νύχτα που φώτισε τη μέραΣκληρό και συναισθηματικό!!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο, για την αγάπη, τον έρωτα, το ρατσισμό! Σκληρό αλλά και με ευαισθησίες! Διειγείται τον έρωτα μέσα από τρεις γεννιές κα από εποχή σε εποχή. Θίγει ευαίσθητα και λεπτά κοινωνικά θέματα όπως το ρατσισμό και την υιοθεσία. Μια συγκλονιστική ιστορια πού θα σάς προσφέρει πολλά!!

0

Όσοι αγαπιούνταιΤαξίδι στα δύσκολα χρόνια!

Ένα καλογραμμένο ιστορικό μυθιστόρημα από μια καλή συγγραφέα!!ένα βιβλίο με πολύ πόνο, αίμα, αδικία και άσχημες συμπεριφορές! Το διαβάζεις εύκολα αν και έχει βαρύ και στενάχωρο θέμα. Μας γυρνάει πίσω να θυμηθούμε τα δύσκολα χρόνια της Ελλάδας.

0

Τα λαβωμένα σ' αγαπώΒεντέτα στην Κρήτη!!

Το πρώτο μυθιστόρημα τής κυρίας Ψαρρά!! Μια πολύ καλή πρώτη προσπάθεια!! Με όμορφες περιγραφές σε ταξιδεύει στην Κρήτη, στα ήθη και στα έθιμα τής και στις βεντετες τής.Ένα βιβλίο πού θα σάς κερδίσει από την αρχή έως το τέλος!!

0

Μην πυροβολείτε τη νύφηΧιουμοριστικό!!

Από τα πρώτα κωμικά μυθιστόρηματα πού διάβασα και έγινε από τα αγαπημένα μού!! Ένα χιουμοριστικό μυθιστόρημα, με μια έξυπνη ιστορία, πού θα σάς κρατήσει ευχάριστη συντροφιά και θα σάς χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου.

0

Οι τρεις υποσχέσειςΑπό τα καλύτερα!!

Ίσως είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία της κυρίας Δημουλιδου.Με μία ευχάριστη περιγραφική καθόλου κουραστική γραφή, θα σάς κάνει να ζήσετε και εσείς από πολύ κοντά την ιστορία αυτή. Μέχρι το τέλος η αγωνία θα σάς καθηλώσει και θα σάς συγκινήσει αφού η ιστορία αυτή διαδραματιζεται στην Κύπρο και στην τουρκική εισβολή.

0

Μερσέντες ΧιλΕντυπωσιακό!!

Ένα μυθιστόρημα με πολύ καλή και καθόλου κουραστική γραφή! Με μία ενδιαφέρουσα ιστορία και μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ηρωίδα πού θα σάς χαρίσουν ανάμεικτα συναισθήματα!!!

0

Το σπίτι των σκιώνΣυναρπαστικό!!

Ένα υπέροχο μυθιστόρημα πού θα σάς κρατήσει σε αγωνία από την αρχή έως το τέλος τού. Μια ιστορία με πολύ αγάπη, έρωτα, ανατροπές πού σίγουρα θα το κατατάξουν σε εκείνα τα βιβλία πού θα αγαπήσετε.

0

Το κελάρι της ντροπήςΑπίστευτο!!

Είναι από εκείνα τα βιβλία πού θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο... Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα πού θα αγγίξει κάθε αναγνώστη. Τα συναισθήματα σάς θα είναι ανάμεικτα αλλά σίγουρα ο θυμός θα είναι ένα από αυτά.

0

Μικρές ιστορίες για παιδιά 1Συλλογή ιστοριών

Ένα βιβλίο με μικρές και σύντομες ιστορίες !Με μια όμορφη εικονογράφηση το βιβλίο αυτό αναλαμβάνει να χαλαρώσει τούς μικρούς μας φίλους λίγο πριν από τον βραδινό ύπνο και όχι μόνο!!

0

Ο Τίμος πηγαίνει στη θάλασσαΑγαπημένος Τίμος

Ο Τίμος μέσα από αυτή την σειρά τον βιβλίων θα γίνει ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών!! Σε αυτό το βιβλίο μαζί τού θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την παραλία και τους θυσαυρούς της. Θα τα κάνει να αγαπήσουν την θάλασσα και να θέλουν να την επισκεφθούν είτε έχει ήλιο είτε βροχή!!!

0

Τα μικρόβια δεν είναι για να τα μοιραζόμαστεΕπίκαιρο!!!

Ένα πολύ καλό βιβλίο όπως και όλα αυτής της σειράς. Με μια όμορφη εικονογράφηση και απλά παραδείγματα βοηθούν γονείς και δασκάλους να κάνουν να παιδιά τα παιδιά να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το σωστό πλύσιμο των χεριών!!

0

Γάλα ΜαγνησίαςΓλυκόπικρο!

Ένα βιβλίο με μια γλυκόπικρη αλλά ενδιαφέρουσα ιστορία!! Ενας συγγραφέας πού με την εξαιρετική τού γραφή σε ταξιδεύει στον Βόλο της εφηβικής ηλικίας των ηρώων αυτού τού βιβλίου. Ένα βιβλίο πού θα ευχαριστηθείτε διαβάζοντας το και θα κερδίσει σίγουρα μια θέση στην καρδιά σάς!

0

Τα πέντε κλειδιά (Vintage)Ευχάριστα διαδοφορετικό!

Πρόκειται για ένα διαφορετικό μυθιστόρημα από την κυρία Μαντά!!Περιπέτεια και έρωτας συνδιάζονται άριστα μεταξύ τούς. Μια καθηλωτική ιστορία με πολλές ανατροπές πού θα σάς κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος!!

0

Τι σου είναι η αγάπη τελικά...Ρεαλιστικό!!

Μια ιστορία με φοβερά μηνύματα για την ζωή! Όπως όλα τα βιβλία τής κ.ας Παπαδάκη έτσι και αυτό θα σε διδάξει! Μέσα από την ιστορία αυτή θα μάθεις για τις ανθρώπινες σχέσεις, την αδελφική αγάπη, τις ανατροπές της ζωής. Ένα βιβλίο καλογραμμένο και διαφορετικό πού θα αγαπήσετε!!

0

Η εξομολόγησηΜία εξομολόγηση πού θα σάς σοκάρει!!

Ο κύριος Πετρουλάκης για άλλη μια φορά θα σάς συγκλονίσει με αυτό το βιβλίο τού. Ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα πού θα σάς κάνει να απορήσετε με το πόση δύναμη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Μια ηρωίδα πού μέσα από την εξομολόγηση τής θα σας κάνει να πονέσετε και εσείς μαζί τής. Θα σας σοκάρει και θα σάς συγκινήσει!!

0

Μυρωδιά από σανίδιΔύσκολος έρωτας!!

Μια ερωτική ιστορία και μία αγάπη πού σίγουρα κάποια θα σάς θυμίσει. Ένα από τα καλύτερα βιβλία τού συγγραφέα πού θα σάς δώσει την δυνατότητα, όσο διαβάζετε αυτό το βιβλίο να ταξιδέψετε σε μια άλλη όμορφη εποχή. Μια ερωτική ιστορία καθόλου συνηθισμένη από την αρχή έως το τέλος της θα σάς γεμίσει με όμορφα συναισθήματα και συγκίνηση!!

0

Το δάκρυ του κρίνουΘα σας μείνει αξέχαστο!!

Είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία πού έχω διαβάσει!! Μια πολύ δυνατή ιστορία πού θα αγγίξει την καρδιά κάθε αναγνώστη . Δεν θα μπορέσετε να ξεχάσετε ι ποτέ αυτήν την απίστευτη ιστορία. Ιστορία με μια πλοκή πού δεν θα ξεχάσετε ποτέ, θα σάς κάνει σίγουρα να κλάψετε πολύ και θα σάς γεμίσει με αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα

0

Σβησμένα φεγγάριαΕξαιρετικό!!!

Ένα βιβλίο πού σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει!! Με μια εξαιρετική γραφή η κυρία Φώτου θα σας ταξιδεύει με μια ιστορία απίστευτη και συγκινητική!!Ζωντανές εικόνες θα σας ταξιδέψουν στο κλίμα της εποχής και θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι και το τέλος της ιστορίας !!!

0

Βαλς με δώδεκα θεούςΈνα όμορφο βαλς!!

Ένα από τα καλύτερα βιβλία της κ.ας Μαντά!!Και αυτό γιατί το κύριο μήνυμα αυτού του βιβλίου είναι η αληθινή φιλία!! Ηρωες ο κάθε ένας με την δικό τού μοναδικό χαρακτήρα, σε παίρνουν μαζί τούς στις περιπέτειες της καθημερινότητας πού βιώνουν. Σε μια φιλία πού ίσως και να ζηλέψεις, σε σχέσεις ανθρώπινες γεμάτες αγάπη και έρωτα!Θα στεναχωρείς μαζί τού, θα γελάσεις και θα κλάψεις και τελειώνοντας το θα πιστέψεις πώς τα πάντα ξεπερνιουνται όταν υπάρχει η αγάπη σε όλες τις μορφές τής!!

0

Ο τρόφιμοςΣυγκλονιστικό

Μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις για να μάθεις για την εξαφάνιση τού παιδιού σού;; Σε αυτό το μυθιστόρημα θα αναρωτηθείς πολλές φορές γιαυτό ακολουθώντας τον ήρωα της ιστορίας στην αγωνία τού να φτάσει στο τέλος! Ένα συγκλονιστικό βιβλίο με την χαρακτηριστική γραφή τού συγγραφέα πού θα σε μαγνητίσει από την αρχή έως το τέλος!!!

1

Το κορίτσι από τη ΓερμανίαΒασισμένο σε αληθινά γεγονότα!!

Το μυθιστόρημα αυτό, είναι ακόμα μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα! Είναι το πρώτο μυθιστόρημα τού συγγραφέα πού συστήνεται στο αναγνωστικό κοινό με τον καλύτερο τρόπο!! Με ωραία γραφή πού δεν σε κουράζει ξεδιπλώνονται μέσα από τις σελίδες αυτού τού βιβλίου αληθινές ιστορίες Εβραίων για την φρίκη πού έζησαν στην ναζιστική Γερμανία!!

0

ΛυκόφωςΚαι κάπως έτσι ερωτεύεσαι ένα vampire!

Το λυκόφως είναι το πρώτο βιβλίο τής τετραλογίας τής Stephanie Meyer. Κατάλληλο για ενήλικες ιδανικό για εφήβους. Μυθιστόρημα πού ο τρόπος γραφής, οι έντονες και ζωντανές εικόνες σε κάνουν να αγωνίας για το τέλος και το κατατάσσει σίγουρα στα πιο ωραία βιβλία στο είδος τού.

0

Νύφη με το ζόριΘα γελάς για μέρες!

Το εξαιρετικό με αυτό το βιβλίο, δεν είναι μόνο ότι είναι ευχάριστο και ξεκούραστο!! Είναι ότι κατά την διάρκεια αλλά και μετά, όταν φτάσεις στό τέλος, σίγουρα θα γελάς για μέρες!! Οι περιπέτειες τις ηρωίδας πού σε κάποια σημεία ίσως ταυτιστείς μαζί τής, η οικογένεια τής πού και εκεί μπορεί να βρεις κοινά σημεία, θα σού αλλάξουν ευχάριστα την διάθεση και θα σε κάνουν να μην καταλάβεις πότε έφτασες στο τέλος τού!!!

0

Ο Ποσειδώνας και η ΦρουφρούΜαθήματα ζωής

Το παραμύθι αυτό, όπως και όλα τα άλλα πού υπάρχουν σε αυτήν την σειρά, είναι παραμύθια κατάλληλα και για γονείς αλλά και για εκπαιδευτικούς.Το συγκεκριμένο θα βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν με εύκολο τρόπο πώς δεν κάνουμε στους άλλους ότι δεν θέλουν να μας κάνουν!Θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους, μέσα από μια γλυκιά ιστορία και μια τέλεια εικονογράφηση!

0

Δεν πάω πουθενά με ξένους!Απαραίτητο για κάθε παιδί!!

'Ενα πολύ καλό βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Απλο κατανοητό και γρήγορο.Θα τούς διδάξει με ωραίο τρόπο ποιόν θα πρέπει να θεωρούμε ξένο και ποιον όχι. Ενα βιβλίο που σε κάθε παιδί θα πρέπει να έχουμε διαβάσει έστω μία φορά!!

0

Δε θα χαθώ ποτέ!Κι αν χαθείς;

Ένα πολύ καλό βιβλίο για τα μικρά παιδιά που με μια όμορφη απλή και κατανοητή ιστορία,δείχνει στα παιδιά,τι θα πρέπει να κάνουν αν χαθούν!

0

ΤαξίδιΜοναδικό ταξίδι!

Είναι από εκείνα τα βιβλία για παιδιά που δεν έχουν καθόλου κείμενο παρά μόνο εικόνες.Βιβλίο που θα εξάψει την περιέργεια των παιδιών γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο!Με μια εξαιρετική εικονογράφηση που θα εγείρει την φαντασία κάθε παιδιού και θα στολίσει εκείνο το βιβλίο με την δικιά του ξεχωριστή ιστορία!

0

TιρκουάζΤο χρώμα αυτού του καλοκαιριού!

Για εμένα είναι από τα καλύτερα βιβλία της!'Ενα μυθιστόρημα που μιλάει για την οικογένεια,για την φιλία για την αγάπη!Καθόλου κουραστικό,με ήρωες,που θα σας πάρουν μαζί τους και θα σας γεμίσουν με αμέτρητα συναισθήματα.Ένα βιβλίο που δεν θα μπορέσετε εύκολα να σταματήσετε να διαβάζετε!!

0

Η γιατρίναΣυγκλονιστική αληθινή ιστορία!!

''Η γιατρίνα",είναι ένα μυθιστόρημα που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα,και αυτό είναι πού θα σας συγκλονίσει!!Ενα βιβλίο που άνετα μπορεί να διαβαστεί και από άντρες και από γυναίκες.Θα σας συγκινήσει βαθιά και θα σας ταξιδέψει πίσω σε μια εποχή δύσκολη Θα σας γεμίσει με πολλά ερωτήματα και συναισθήματα.

0

Μια φορά κι ένα καλοκαίριΤο πιο όμορφο καλοκαίρι!!

Δεν θα ξεχάσετε ποτέ τούς ήρωες αυτού τού βιβλίου!! Δεν θα ξεχάσετε ποτέ τις ιστορίες τούς!! Ένα από τα καλύτερα βιβλία της κ.ας Κράλλη και σίγουρα το δικό σάς πιο αγαπημένο βιβλίο!! Μέσα από τις σελίδες τού θα ζήσετε ένα καλοκαίρι σαν παραμύθι!! Με μίσος, πόνο εκδίκηση και πολύ αγάπη!!!Θα γίνει σίγουρα το καλύτερο σάς καλοκαίρι!!

0

Περί γυναικών και άλλων μυστηρίωνΌλα τα συναισθήματα σε ένα βιβλίο

Σε αυτό το βιβλίο δεν θα βρείτε μόνο μια ιστορία πού θα σάς ταξιδέψει αλλά πολλές!! Πρόκειται για μία εξαίρετη συλλογή διηγημάτων!! Μια συλλογή πού θα σάς διασκεδάσει, θα σάς κάνει να γελάσετε αλλά και να συγκινηθείτε!! Αυτές οι ιστορίες σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες!!

0

Η μυστηριώδης υπόθεση στο ΣτάιλςΈτσι άρχισαν όλα!

Ένα πολύ καλό βιβλίο για να γνωρίσετε τη συγγραφέα!! Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με ιδιαίτερη και έξυπνη πλοκή πού σε κρατάει σε αγωνία από την αρχή ως το τέλος!! Γρήγορο χωρίς να σε κουράζει! Το πρώτο της βιβλίο πού σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να διαβάσετε και τα υπόλοιπα!!!

0

Συνάντησέ με στις δώδεκαΔεν ειναι και τόσο ευκολη αυτη η συναντηση!

Μία συγγραφέας με ιδιαίτερο χιούμορ !ένα μυθιστόρημα ανάλαφρο ,ξεκαρδιστικό και τόσο καλογραμμένο,που χωρίς καθόλου να σε κουράζει σου χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου.Μια ηρωίδα που μέσα από τις καταστάσεις που ζει θα σας πάρει μαζί της σε αυτό το γλυκό της ταξίδι για να βρει την δικιά της ξεχωριστή αγάπη!!

0

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι (Vintage)Ποτάμι που σε παρασύρει

Για εμένα είναι το καλύτερο βιβλίο της κυρίας Μαντά!! Είναι ένα βιβλίο για κάθε ηλικία, για κάθε γυναίκα!! Η ιστορία τεσσάρων κοριτσιών πού δεν θα σάς αφήσει περιθώρια για την αφήσετε αν δεν την τελειώσετε!! Ένα μυθιστόρημα πού σε συγκλονίζει, με βαθιά μηνύματα και νοήματα!!

0

Επάγγελμα αρραβωνιαστικιάΤι μπορεί να σού κάνει η οικονομική κρίση!!!

Αν θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο για το καλοκαίρι τότε αυτό είναι το κατάλληλο!!! Μια κοπέλα της εποχής μάς πού μέσα από την ιστορία τής θα σας κάνει να γελάσετε πολύ, να ερωτευτείτε και θα σάς μάθει πώς τα απρόβλεπτα είναι και τα πιο ωραία!!!

0

Πες το ψέματα!Όμορφα συναισθήματα

Η συγγραφέας θα γίνει από τις αγαπημένες σάς, αν θέλετε ιστορίες με έρωτα, χιούμορ, έξυπνες και ευχάριστες!! Ένα τέτοιο μυθιστόρημα είναι και αυτό πού στο τέλος θα αναρωτηθείτε πώς γίνεται να γελάς τόσο δυνατά διαβάζοντας ένα βιβλίο!!!

0

Η γυναίκα της σοφίταςΜε βαθιά για την ζωή μηνύματα

Το ότι η ομορφιά σε αυτή την ζωή δεν είναι το παν θα το καταλάβετε σίγουρα μέσω αυτού τού βιβλίου!!! Ένα μυθιστόρημα με βαθιά για την ζωή μηνύματα. Μια αδελφική σχέση με αγάπη, αντιζηλία, απρόβλεπτο τέλος πού θα σάς συγκινήσει και θα σάς κάνει να την αφήσετε με δυσκολία από τα χέρια σάς.

1

Θάνατος με χείλη κόκκιναΑπίστευτη ιστορία

Μια αληθινή ιστορία ότι κι αν σημαίνει αυτό!!! Μια καταγραφή γεγονότων πού δύσκολα χωράει ο ανθρώπινος νους. Και αυτό είναι πού το κάνει σκληρό και ωμό. Σε καθηλώνει αυτή η ηρωίδα... Για τον τρόπο σκέψης της. Για την μεθοδικοτητα τής για την σκληρότητα τής... Για το γεγονός ότι αυτή και τα εγκλήματα της,δεν είναι φανταστικά και αυτό είναι πού σε τρομάζει ακόμα πιο πολύ.

0

Η υπέροχη φίλη μουΥπέροχη αρχή!!

Ένα μυθιστόρημα αφιερωμένο στην γυναίκα!!Ενας ύμνος στην γυναικεία φιλιά!! Μέσα από τις σελίδες τού πρώτου βιβλίου της τετραλογίας αυτής,θα ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και θα μάθετε μέσα από ιστορικά γεγονότα για την εξέλιξη της γυναίκας μέσα στην πορεία των χρόνων!!

0

Το δώρο της παπλωματούςΓενναιόδωρο!!

Ένα παραμύθι πού κάθε παιδί θα πρέπει να διαβάσει!! Υπέροχη εικονογραφηση και μια γλυκιά ιστορία πού έχει να προσφέρει πολλά ηθικά διδάγματα στα παιδιά.

1

Θα σ' αγαπώ ό,τι κι αν γίνειΤι κλειδί είναι η αγάπη

Μια φράση πού όταν ένα παιδί την ακούσει από την μητέρα τού θα το γεμίσει και το ίδιο με αγάπη, ευτυχία και γαλήνη! Αυτός και ο σκοπός αυτού τού υπέροχου παραμυθιού! Με μια εικονογραφηση καθόλου τυχαία και το όμορφο κατανοητό κείμενο θα γαληνέψει την ψυχή κάθε παιδιού για όλα όσα δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει!!

0

Α μπε μπα μπλομΈνα παιχνίδι πού δεν θα ήθελες να παίξεις!!

Ανοίγεις αυτό το βιβλίο και καθώς διαβάζεις τις πρώτες σελίδες απλά παγώνεις... Γιατί; Γιατί είναι μια ιστορία πού σε ανατριχιάζει όχι επειδή απλά υπάρχει ένας ψυχικά διαταραγμένος δολοφόνος, θύματα πού μέχρι πριν λίγο είχαν μια φυσιολογική ζωή... Αλλά γιατί είναι εκείνα πού πρέπει να επιλέξουν αν θα πεθάνουν ή αν θα σκοτώσουν για να γλιτώσουν. Και καθώς διαβάζεις ταυτίζεσαι και η ανάσα σού κόβεται γιατί γίνεσαι και εσύ όμηρος αυτού τού δολοφόνου. Σε ένα παιχνίδι, πού όταν τελειώσει γνωρίζεις καλά πως τίποτα δεν θα είναι όπως πριν!!!

0

Λευκή ορχιδέαΤαξίδι στην αγάπη

Είναι ένα βιβλίο πού η ιστορία τού όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα βιβλία και αν διαβάσω δεν θα φύγει ποτέ από την μνήμη και την καρδιά μού! Ένα βιβλίο ιδανικό για το καλοκαίρι. Καλογραμμένο γεμάτο με απίστευτες περιγραφές και εικόνες πού θα σάς ταξιδέψουν!Θα το αγαπήσετε αυτό το βιβλίο από το εξώφυλλο έως την τελευταία τού σελίδα, γιατί μιλάει για την αγάπη... Εκείνη την αληθινή πού όλοι έχουμε ανάγκη σε όλες τις μορφές τής.

0

Το δέμαΔεν είναι ένα συνηθισμένο "δέμα"

Ένα μυθιστόρημα πού για εβδομάδες βρέθηκε στα Best sellers, και θα τολμούσα να πω, ότι είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία στο είδος τού!! Ένα βιβλίο πού τελειώνοντας το θα σας χαρίσει ανακούφιση, γιατί είναι τόσο καλογραμμένο πού θα σάς γεμίσει με αμέτρητα συναισθήματα. Αγχος, φόβος, αμφιβολία είναι μερικά από αυτά. Ευφυές και ανατρεπτικό τόσο πού το μόνο πού θα θέλετε είναι να φτάσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην τελευταία τού σελίδα!!!

1

Ροζ στόριΈνα γλυκό παραμύθι

Μία ροζ ιστορία όπως ξεκάθαρα και από τον τίτλο αυτού τού βιβλίου! Ένα παραμύθι για μεγάλα κορίτσια πού τα έχει όλα... Μια κοπέλα πού η ζωή τής δεν είναι και τόσο εύκολη, έναν πρίγκιπα, κακές μάγισσες, έρωτα, κακοτοπιές και απρόοπτα πού θα σάς χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου. Ίσως να ταυτιστείτε και εσείς με την ηρωίδα και να ζήσετε και εσείς μαζί τής το όμορφο παραμύθι της, που όλες ίσως θα θέλαμε να ζήσουμε.. Έστω και μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου...

0

Τσέρνομπιλ: Ένα χρονικό του μέλλοντοςΣπαρακτικό αριστούργημα

Πρόκειται για ένα σπαρακτικό αριστούργημα!Δέκα χρόνια μετά το ατύχημα η ίδια η συγγραφέας με κόστος για την υγεία τής, περιπλανήθηκε στην απαγορευμένη ζώνη, μίλησε με ανθρώπους, έψαξε αρχεία εφημερίδων και νοσοκομείων προκειμένου να παρουσιάσει εκατό πραγματικές μαρτυρίες πού καταδεικνύουν το μέγεθος τής καταστροφής. Μέσα από αυτό το βιβλίο θα μεταφερθείτε σε εκείνη την εποχή, την όχι και τόσο μακρινή, θα σάς κάνει να νιώσετε τον πόνο και την δυστυχία των ανθρώπων και θα σας παροτρύνει να αναλογιστείτε την πορεία τής ζωής σάς και σάς "κλείνει το μάτι" παρέχοντάς σας μια ματιά στο μέλλον.

0

Το χαμόγελο του δράκουΜήνυμα ζωής

Το "Χαμόγελο τού δράκου" αποτελεί ένα λυρικό μυθιστόρημα πού με ποιητικό τρόπο τονίζει την υποκρισία, τις σκέψεις και τις πράξεις του ανθρώπου κατά το συμφέρον του. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις σχέσεις μάνας και κόρης. Όπως κάθε βιβλίο τής Αλυκόνης Παπαδάκη είναι γεμάτο με μηνύματα ζωής για τον άνθρωπο. Ήρωες πού περνούν οδύνες, λαχτάρες, αγωνίες για ένα τίποτα στο τέλος.

0

ΣασμόςΜέσα από την ζωή

Μπορεί να έχετε διαβάσει και άλλα βιβλία με θέμα την Κρήτη και τις βεντέτες της, τα ήθη και τα έθιμα της. Δεν θα αγαπήσετε κανένα άλλο μετά από αυτό το βιβλίο. Ίσως γιατί δεν υπάρχει ιδανικότερος συγγραφέας που να μπορεί να σε ταξιδέψει, μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, με τόσο ωραίο τρόπο, σε δύο τόπους της χώρας μάς, με την δική τούς ξεχωριστή ιστορία αλλά και τούς δικούς της ξεχωριστούς ανθρώπους. Δεν είναι η αγωνία για την βεντέτα και τα Θύματα τής πού θα σάς συναρπάσει, είναι η αγωνία όσων μένουν πίσω για το σιάξιμο των σχέσεων... Η αγωνία για τον Σασμό!!

2