Reviews

35

Followers

0

Following

0

Βιβλία

0

Reviews

35

Followers

0

Following

0

Αγαπημένα βιβλία

0

Reviews

Κόμης ΜοντεχρίστοςΕξαιρετικό

Αν σε όποιον έχει δει κάποια ταινία του άρεσε, το βιβλίο θα του αρέσει πολύ περισσότερο. Παρόλο που είναι πάρα πολλές σελίδες, δεν σε κουράζει καθόλου και διαβάζεται ευχάριστα. Θα μπορούσα να ποω οτι έχει τα χαρακτηριστικά βιβλίου μυστηρίου ή αστυνομικού μυθιστορήματος, ακόμα κι αν γνωίζουμε από πριν κάποια πράγματα. Αξίζει να το διαβάσει κάνεις όπως και να ΄χει.

0

24 ώρες στην αρχαία ΑίγυπτοΠολύ καλό

Πολύ ωραίο βιβλίο. Με απλά λόγια και μέσα από παραδείγματα της καθημερινής ζωής σε βοηθάει να καταλάβεις την ζωή στην αρχαία Αίγυπτο.

0

ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑΕξαιρετικό

Πολύ ωραίο βιβλίο!!! Αγαπημένη Αγκάθα Κρίστι. Εμένα είναι το αγαπημένο μου από τα βιβλία της. Μυστήριο και αγωνία και τελικά η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας.

0

Ο κήπος των ψαριώνΘα μπορούσε να είναι και καλύτερο

Ωραία ιστορία, με απλή και ευχάριστη γραφή. Και το τέλος σε αφήνει να συνεχίισεις την ιστορία, όπως εσύ νομίζεις. Το αρνητικό του βιβλίου είναι που στην αρχή είναι αρκετά μπερδεμμένο. Αναφέρονται οι ιστορίες ανθρώπων, που αργότερα μας έδειξε την σχέση τους, αλλά στην αρχή ήταν ασύνδετες μεταξύ τους, τόσο που λές κάποιο λάθος έγινε.

0

Σύγχρονα θέματα εγκληματολογίαςΘα πρέπει να εκσυγχρονιστεί

Όχι ένα από τα αγαπημένα μου. Μπορεί να είναι ακριβές όσων αφορά τα νοκιμά αλλά στα άλλα θέματα περιέχει κάποια πράγματα που τώρα μου φαίνονται ξεπερασμένα. Βέβαια το βιβλίο γράφτηκε το 1990, που μπορεί τότε έτσι να πιστεύανε. Στην σημερινή εποχή όμως δεν γίνεται να πιστεύουμε οτι η εγκληματικότητα προέρχεται μόνο από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και τους φτωχούς.

0

ΜαχαίριΕξαιρετικό

Εκπληκτική ιστορία. Δεν περίμενα βέβαια κάτι λιγότερο από τον Jo Nesbo. Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη και το ενδιαφέρον που σου προκαλεί η ιστορία σε κάνει να μην θέλεις να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου παρά μόνο οταν φτάσεις και στην τελευταία σελίδα.

0

ΔικαστέςΥπέροχο βιβλίο

Είναι εξαιρετικό βιβλίο. Και οι τρεις ιστορίες κρατάνε το ενδιαφέρον του αναγνώστη και ταυτόχρονα είναι διδιακτικές. Με διαφορετικό ύφος η μία από την άλλη, και παρόλα αυτά δεν μπορείς να σταματησεις αν δεν το τελειώσεις.

0

Σκέψεις και διαλογισμοίΑγαπημένο

Αγαπημένος Χαλίλ Γκιμπράν. Όταν το αρχίσεις δεν μπορείς να το αφήσεις αν δεν τελειώσει.

0

Κυνηγοί κεφαλών (Μεταίχμιο pocket)Εξαιρετικό

Έγκλημα, μυστήριο και συνεχείς ανατροπές. Είναι ένα βιβλίο που σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος και σσε εντυπωσιάζει.

0

Η δίψαΔιαβάστε το όλοι

Αξίζει να διαβαστεί αυτό το βιβλίο. Οι ανατροπές είναι συνεχείς και σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Μπορει να διαβαστεί σε μια μέρα και δεν σε κουράζει καθόλου.

0

Έρωτας φονιάςΚαθηλωτικό

Η γραφή του είναι απλή και άμεση και η ιστορία απλά σε καθηλώνει. Αξιζει να το διαβάσει κανεις. Και θα το αφήσει από τα χέρια μέχρι την τελευταία σελίδα.

0

Αμούτ η ΨυχοφάγοςΑρχαία Αίγυπτος

Ωραίο βιβλίο! Περιγράφει τον τρόπο δράσης εκείνης της περιόδου και περιέχει αρκετό μυστήριο. Το μόνο ίσως αρνητικό του είναι οτι η δράση της ιστορίας εξελίσσεται σε πολύ αργό ρυθμό.

0

Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτουΣυγκινητικό

Πολύ ωραίο βιβλίο. Αξίζει να το δαβάσει κανείς. Είναι τόσο συγκινητικό και δείχνει την δύναμη και την σπουδαίότητα της φιλίας και της αγάπης μεταξύ ζωνταντών πλασμάτων, ανεξάρτητα από το είδος τους ή την απόσταση που τους χωρίζει.

0

Η Σμύρνη της φωτιάς και του έρωταΣυγκινητικό

Σε καθηλώνει η ιστορία. Είναι φοβερά όλα όσα συμβαίνουν και γνωρίζοντας οτι τα ιστορικά γεγονότα συνέβησαν στην πραγματικότητα, ανατριχιάζεις πραγματικά.

0

Αίμα στο χιόνιΈνας διαφορετικός Nesbo

Αν και δεν είναι σαν όλα τα άλλα βιβλία του Jo Nesbo, πρόκεται για μια πολύ ωραία ιστορία, που σου κρατάει το ενδιαφέρον. Δεν πολείναι πολλές σελίδες και σου κρατάει τόσο πολύ το ενδιαφέρον που μπορείς να το τελειώσεις και σε μια μέρα.

0

Ο πρόδρομοςΕξαιρετικό

Η γραφή του Χαλίλ Γκιμπράν είναι εξαιρετική και σε καθηλώνει. Σε αγγίζει αυτό που διαβάζεις.

0

Δαμάζοντας τα νήπιαΧρήσιμο βιβλίο για γονείς και εκπαιδευτικούς

Είιναι ένα βιβλίο που περιέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τους γονείς όσο και για τους εκπαιδευτικούς προσψολικής ηλικίας, που έρχονται σε επαφή με αυτές τις ηλικίες.

0

Δαμάζοντας τα νήπιαΧρήσιμο βιβλίο για γονείς και εκπαιδευτικούς

Είιναι ένα βιβλίο που περιέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τους γονείς όσο και για τους εκπαιδευτικούς προσψολικής ηλικίας, που έρχονται σε επαφή με αυτές τις ηλικίες.

0

Το 3 και το 7Καλό βιβλίο

Πολύ ωραία και σύγχρονη ιστορία. Δεν σε υποψιάζει για το τέλος ούτε για τις εξελίξεις. Είναι ένα βιβλίο που αξίζει.

0

Τα Χριστούγεννα του Ηρακλή ΠουαρόΤέλειο!!!

Δεν υπήρχε περίπτωση να πρωταγωνστεί ο Πουαρό και να μην είναι η τέλεια ιστορία.

0

Θανάσιμος κίνδυνοςΑνατρεπτικό

Όπως όλα τα βιβλία της Άγκαθα Κρίστι, έτσι κι αυτό εδώ είναι φοβερό, σε κρατάει σε αγωνία και μέχρι το τέλος.

0

Το χειρογραφο της ΠράγαςΠολύ καλό βιβλίο με πρωτότυπο τέλος

Είναι πολύ ωραίο βιβλίο, με δράση και αγωνία, και με ποολύ ξεχωριστό τέλος. Το μόνο ίσως μειονέκτημα είναι οτι καθυστερεί λίγο η δράση. Αυτό όμως δεν μειώνει σε τίποτα το ενιδιαφέρον του αναγνώστη. Κρατάει το ενδιαφέρον ως το τέλος κι έχει ένα φινάλε που αξίζει.

0

Η χημεία του θανάτουΣυναρπαστική αστυνομική ιστορία

Πρόκειτα για μια ιστορία που σε καθηλώνει και δεν μπορείς να την αφήσεις από τα χέρια σου μέχρι να τελειώσει.

0

Δέκα ετών, διαζευγμένηΑληθινή ιστορία

Πως μπορεί να γίνει το να σταματήσουν να συμβαίνου τέτοια βάρβαρα έθιμα σε βάρος των γυναικών; Δεν πάυεις να αναρρωτιέσαι διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Σε κάθε σελίδα θέλεις να σώσεις αυτή την κοπέλα και μέσα από αυτή, όλες τις άλλες.

0

Λουλούδι της ερήμουΑληθινή ιστορία

Αξίζει να το διαβάσει κάποιος όχι μόνο για να μάθει την ιστορία αυτήε της γυναίκας. Με αφορμή εκείνη, γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε κάθε κοπέλα της περιοχής κι αυτό είναι που συγκλονίζει.

0

Ο γέρος και η θάλασσαΚαλό βιβλίο

Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται εύκολα, περνάει με αυτό ευχάριστα η ώρα αλλά δεν είναι κάτι που ενθουσιάζει. Εμένα τουλάχιστον δεν με ξετρέλανε.

0

Οι ΑσασίνοιΚαλό βιβλίο

Καταιγιστική δράση. Από τα καλύτερα του είδους.

0

Αγαπώ θα πει χάνομαιΕκπληκτικό βιβλίο

Είναι ένα καλογραμμένο βιβλίο, με πολύ όμορφη ιστορία, συγκινητικό, που σου δίνει ελπίζα οτι όλα φτιάχνονται, όλα γίνονται αρκεί να έχουμε υπομονή και να προσπαθούμε.

0

Ο κόσμος της ΣοφίαςΚοπιάζεις αλλά αξιζει

Βαρύ βιβλίο, δύσκολο μέχρι να το τελειώσεις αλλά τελικά αξίζει τον κόπο.

0

Ο χορός της νύμφηςΔιαβάστε το όλοι

Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.

0

Θυμήσου πόσα μου χάρισες...Συγκινητικό

Είναι συγκινητικό, ανετρεπτικό, έχει μυστήριο και αγωνία και μια κατάληξη ρομαντική και θλιμμένη ταυτόχρονα.

0

ΒολέγκαροιΔιαβάστε το όλοι

Είναι ένα βιβλίο που έχει τόσο μυστήριο και αγωνία και είναι τόσο καλογραμμένο. Το διάβασα μέσα σε δύο μέρες. Σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος. Και δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει τους ξένους συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων και μυστηρίου.

0

Θάνατος με χείλη κόκκιναΑληθινή ιστορία

Γνωρίζοντας οτι πρόκειται για πραγματική ιστορία συγκλονίζεσαι ακόμα περισσότερο.

0

Η σονάτα του σεληνόφωτοςΣυγκινητικό

Είναι απίστευτα συγκινητικό. Διαβάζοντάς το νιώθεις την θλίψη που νιώθη η πρωταγωνίστρια αλλά ταυτόχρονα και τον δυναμισμό που έχει. Όταν το διάβασα συγκινήθηκα.

0

Ματωμένα χώματαΚαλό βιβλίο

Καλό βιβλίο που αξίζει να το διαβάσει κανείς. Απλά το περίμενα περισσότερο εντυπωσιακό από οτι τελικά ήταν.

0

Η Πάπισσα ΙωάνναΣπουδαίο βιβλίο

Σπουδαίο βιβλίο. Από αυτά που θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσει κάποιος.

0