Ο ιππότης που είπε όχι

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.5

Κριτικές

4

Συγγραφέας Rowland Lucy
Εκδόσεις Μικρή Σελήνη
ISBN 9786185049805
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #34047 | ημερομηνία: 2020-08-27
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1527 κριτικές

Όμορφο

Μία γλυκιά ιστορία του ναι και του όχι. Τα παιδιά μαθαίνουν να λένε όχι σε όσα δεν επιθυμούν. Βλέπουν πως μπορούν να διαχειριστούν το θυμό τους και να μην καταπιέζονται. Ωραία εικονογράφηση και γραφή που δε θα κουράσει το παιδί.

ID #28445 | ημερομηνία: 2020-07-30
ΚΟΛΟΝΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | 7 κριτικές

Θέτοντας όρια στα παιδιά αποβάλλοντας τον σύνδρομο του καλού παιδιού

Το παραμύθι ο Ιππότης που είπε όχι της Lucy Rowland με φοβερή εικονογράφηση της Kate Hindley και μετάφραση Μαριάννας Ψύχαλου απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού. Βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν στο να μη καταπιέζουν τα συναισθήματα τους . Έχοντας το σύνδρομο του καλού παιδιού και το φόβο μη μείνουν μόνα τους , καταπιέζουν τις δικές τους επιθυμίες για να γίνουν αρεστά και να ενταχθούν σε μια ομάδα. Λησμονώντας το όχι μπαίνει στο περιθώριο ο μίσος τους εαυτός! Τα παιδιά έτσι μαθαίνουν να έχουν αποχή , να λένε όχι όπου κρίνουν και να βάζουν όρια στις επιθυμίες και τα θέλω τους . Αξιόλογο παραμύθι με ευχάριστη και έξυπνη εικονογράφηση !

ID #9451 | ημερομηνία: 2020-07-07
ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | 88 κριτικές

Θυμός

Ο Νεντ ζεί με την μαμά του κ τον μπαμπά του σε ενα κάστρο.Είναι πολύ καλό παιδί κ πάντα λέει ναι σε όλα ώσπου μια μέρα όλα αλλάζουν!Μια δράκαινα εμφανίζεται κ όλα του τα ναί γίνονται οχι!Είναι ο θυμός του που τον κάνει να αλλάξει χαρακτήρα...Θυμός όμως γιατί?Ένα παραμύθι για την μοναξία των παιδιών που ζούν με τους κανόνες των ενήλικων.'Εξυπνη εικονογράφηση με έμφαση στα μεγέθη κ γλώσσα με ρήμες οικεία στα παιδιά!

ID #8251 | ημερομηνία: 2020-07-05
ΛΕΛΙΟΠΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ | 143 κριτικές

Χαριτωμένη Ιστορία

Μια χαριτωμένη ιστορία του ΝΑΙ και του ΟΧΙ μας!Μια ιστορία για την μοναξιά των παιδιών στον κόσμο των μεγάλων.Μια ιστορία για την κατάρρευση των κοινωνικών στερεοτύπων, τα όρια που θέτουμε και τη διαχείριση του θυμού.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Τα τρία μικρά λυκάκια (36)
Τριβιζάς Ευγένιος
Μίνωας

Τα 88 ντολμαδάκια (30)
Τριβιζάς Ευγένιος
Καλέντης

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία