Το γονεοτροφείο

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

10.0

Κριτικές

7

Εκδόσεις Άγκυρα
ISBN 9789605475130
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 7
ID #42977 | ημερομηνία: 2020-11-14
Χυτούλα Παπάζογλου | 75 κριτικές

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Ένα ενήλικο παραμύθι για παιδιά και ένα παιδικό παραμύθι για ενήλικες. Μια υπέροχη και τρυφερή ιστορία με πολλούς αποδέκτες, πολλές αλήθειες και πολλά μηνύματα περί αξιών οικογένειας και αγάπης. Εξαιρετική εικονογράφηση και ένα φινάλε συγκινητικό, όσο και η ιστορία του.

ID #14420 | ημερομηνία: 2020-07-10
Αγγελική Λιάκου (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

Δημιουργός Συναισθημάτων

Προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για ένα βιβλίο που θα πρέπει να μας το δίνουν αν οχι μαζί με την θετική χοριακη, μαζί με τα αποτελέσματα της Β επιπέδου. Το κείμενο του θα μας γυρίσει πίσω στα δικά μας παιδικά χρόνια, στους γονείς μας, το πως μας συμπεριφέρονταν και πως διαμόρφωσαν τους σημερινούς εαυτούς μας. Θα μας προβληματίσει για το πώς αναθρέφουμε τα παιδιά μας και πως εξελισσόμαστε εμείς ως γονείς. Σε ενα μικρό παιδί θα του δημιουργησει ένα αίσθημα οικογενειακής θαλπωρής, ένα μεγαλύτερο ίσως να το προβληματίσει για το τι ζητά απ τους γονείς του, τι πραγματικά έχει ανάγκη απ αυτούς και πως αλληλεπιδρούν σαν οικογένεια. Ένα βιβλίο φόρος τιμής στην ενσυναισθηση, χωρίς να φτάνουμε στα άκρα του παιδοκεντρισμου... Μεγαλώνοντας τα παιδιά μας, μεγαλώνουμε εμείς ως γονείς... Για την εικονογράφηση, και μόνο το όνομα του Παπατσαρουχα, είναι εγγύηση.

ID #11825 | ημερομηνία: 2020-07-09
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ | 5 κριτικές

Το γονεοτροφείο!

Μία παράξενη ιστορία! Καταθέτει αξίες, συναισθήματα και σπουδαίες αλήθειες για μικρούς και μεγάλους!

ID #7950 | ημερομηνία: 2020-07-04
Μαρία Βούλγαρη (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

Εξαιρετικό!!!

Αγάπη-ασφάλεια-αγκαλιά-αποδοχή!Εξαιρετικό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά!!Συνέχισε Χρήστο να γεμίζεις την ψυχή μας με όλα τα όμορφα που έχουμε " λησμονήσει "και είναι τόσο αληθινά!♡♡♡:-)

ID #6719 | ημερομηνία: 2020-07-02
Τσαμτσούρη Σοφία (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

Εξαιρετική και πολύ τρυφερή ιστορία!

Ο Χρήστος Δασκαλάκης άφησε στις σειρές αυτού του βιβλίου ένα κομμάτι της ψυχής του. Μια τρυφερή ιστορία ξεδιπλώθηκε μέσα από τις σελίδες του και μας άγγιξε όλους, μικρούς και μεγάλους αφήνοντάς μας μια υπέροχη γεύση αισιοδοξίας κι Αγάπης. Μπράβο, αγόρι μου! Συνέχισε να μας συναρπάζεις με την απλό,τητα, την ειλοκρίνεια και την ευαισθησία του λόγου και της γραφής σου. Σ' αγαπάμε!

ID #6413 | ημερομηνία: 2020-07-01
Στέλλα Κ. (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 2 κριτικές

Αισιόδοξο και τρυφερό

Μου προκάλεσε συγκίνηση, μου έδωσε χαρά και αισιοδοξία, με εντυπωσίασε το πόσα μηνύματα μπορούν να χωρέσουν σε τόσο λίγες σελίδες και πως μπόρεσε να μιλήσει και στη δική μου ψυχή αν και πολλή μεγαλύτερη σε ηλικία. Έχοντας διαβάσει και το προηγούμενο παραμύθι του «τη Χιονονιφάδα που αγάπησε το Καλοκαίρι» νιώθω ότι το «Γονεοτεοφείο» έδειξε ακόμα πιο έντονα την ώριμη και ευαίσθητη πλευρά του συγγραφέα.

ID #6285 | ημερομηνία: 2020-06-30
E. B. (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 2 κριτικές

Μια ιστορία για γονείς και παιδιά

Μια τρυφερή ιστορία που συγκίνησε εμάς τους γονείς και διασκέδασε τα παιδιά μας. Ευαισθησία που δεν βρίσκω πια στα σημερινά παραμύθια, μια γραφή φρέσκια, μια ιστορία που μας έφερε μνήμες από τα δικά μας παιδικά χρόνια.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Τα τρία μικρά λυκάκια (36)
Τριβιζάς Ευγένιος
Μίνωας

Τα 88 ντολμαδάκια (30)
Τριβιζάς Ευγένιος
Καλέντης

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία