Πέντε λεπτά

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.0

Κριτικές

4

Συγγραφέας Audrey Vernick
Εκδόσεις Μεταίχμιο
ISBN 9786180321616
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #34839 | ημερομηνία: 2020-08-30
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1542 κριτικές

Εκπαιδευτικό

Ένα εκπαιδευτικό βιβλίο που μαθαίνει στα παιδιά πως μπορούν να έχουν την αίσθηση με το χρόνο. Τελικά τα 5 λεπτά είναι πολλά ή λίγα; Το συγκεκριμένο βιβλίο θα λύσει πολλές απορίες.

ID #34659 | ημερομηνία: 2020-08-30
Λυκογιάννης Δημήτρης | 110 κριτικές

5 λεπτάκια είναι ότι πρέπει.Όντως!

Ένα παιδικό βιβλίο για την σίσθηση του χρόνου στην στερεότυπη έκφραση "πέντε λεπτά".Η εικονογράφηση είναι πλούσια και ανατρεπτική όσον αφορά τους παραδοσιακούς ρόλους των οικιακών εργασιών(πχ ο μπαμπάς μαγειρεύει ή κάνει δουλειές στην κουζίνα).Τα λόγια δεν κουράζουν και οι σελίδες γυρνάνε χωρίς να κουράζεται ο νεαρός αναγνώστης!Ωραίο βιβλίο και για την υπομονή που χρειάζεται μα επιδεικνύουμε

ID #27739 | ημερομηνία: 2020-07-28
OlgaK | 6 κριτικές

Η αίσθηση του χρόνου

Τα πέντε λεπτά είναι άλλοτε λίγος και άλλοτε πολύς χρόνος . Ο μικρός πρωταγωνιστής του παραμυθιού μας παρουσιάζει πως αλλάζει η αντίληψη του για το χρόνο ανάλογα με αυτό που έχει να κάνει.

ID #7127 | ημερομηνία: 2020-07-03
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΑΪΝΙΔΟΥ | 285 κριτικές

Αστείο

Τελικά τα πέντε λεπτά είναι πολύς χρόνος ή όχι; Όταν βαριόμαστε τα 5 λεπτά είναι πολλά ενώ όταν διασκεδάζουμε είναι λίγα. Έτσι και στην περίπτωση του μικρού μας ήρωα ο οποίος όταν πάει στον οδοντίατρο ή όταν περιμένει τη σειρά του για την τουαλέτα είναι αιωνιότητα σε αντίθεση όταν παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι ελάχιστα. Ένα παραμύθι που διδάσκει στα παιδιά ότι πρέπει να έχουν υπομονή με σκοπό να αξιοποιούν σωστά το χρόνο τους για να υπάρχει ισορροπία.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία