ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΡΙΚΛΩΠΑΣ

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

3

Συγγραφέας
Εκδόσεις
ISBN 9786185049812
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #24594 | ημερομηνία: 2020-07-19
ΚΟΛΟΝΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | 7 κριτικές

Μήνυμα για την οικολογική συνείδηση μέσα από την αξία της ομαδικότητας

Το παραμύθι της Olga De Dios Βάτραχος Τρίκλωπας απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3 ετών. Ο Βάτραχος Τρίκλωπας είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα που μεγαλώνει σε ένα μολυσμένο περιβάλλον. Η καλή του όραση και η περιέργειά του γιατί το σύννεφο είναι γκρίζο θα ανακαλύψει την αιτία και θα θελήσει να βρει λύση. Ρωτόντας τη γιαγιά του μαθαίνει πως παλιά δεν ήταν έτσι και πως αυτή η κατάσταση έχει δημιουργηθεί από το εργοστάσιο των "Νέων Πραγμάτων" . Ο Βάτραχος θα ζητήσει τη βοήθεια των φίλων του για να το σταματήσουν. Ανακυκλώνοντας τα απορρίμματα με συλλογική προσπάθεια καταφέρνουν να σταματήσουν το εργοστάσιο. Έτσι ο βάτραχος πλέον μπορεί να κολυμπήσει στα νερά χωρίς μαγιό και να δει τον ουρανό χωρίς το γκρίζο σύννεφο καπνού. Συμπερασματικά , τα παιδιά κατανοούν την αξία της φιλίας και τη δύναμη της ομάδας. Ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον και καταλαβαίνουν την εφαρμογή της οικολογικής συνείδησης Ανακαλύπτουν μέσα από αυτό το παραμύθι την πίστη στις αξίες ,τα ιδανικά στην τόλμη το θάρρος και τις μεγάλες αποφάσεις!

ID #18310 | ημερομηνία: 2020-07-13
Νίκη Λεβαντή | 57 κριτικές

Αν ο καθένας μας έκανε αυτό που του αναλογούσε πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας;

Ένα βιβλίο γεμάτο μηνύματα και ευκαιρίες για συζήτηση. Ο αναγνώστης μπορεί να εντρυφήσει σε διάφορα θέματα, όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, ο πλανήτης, η φιλία, η συλλογική προσπάθεια και άλλα τόσα θέματα. Μας υπενθυμίζει πως για να καταφέρουμε το οτιδήποτε πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να καταφέρει πολλά.

ID #11559 | ημερομηνία: 2020-07-09
MaryG | 19 κριτικές

Ο βάτραχος με τα τρία μάτια που ζει σε μια μολυσμένη περιοχή, μόλις συνειδητοποιεί το ποσό τραγικά είναι τα πράγματα ξεκινάει με τους φίλους του να αλλάξουν τον κόσμο. Ένα παραμυθι που βάζει τα παιδάκια στον κόσμο της οικολογίας. Αδερφάκι της Ρόζας κ του κίτρινου πουλιού από τις ίδιες εκδόσεις. Πολύ γλυκό.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Τα τρία μικρά λυκάκια (36)
Τριβιζάς Ευγένιος
Μίνωας

Τα 88 ντολμαδάκια (30)
Τριβιζάς Ευγένιος
Καλέντης

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία