Το κορίτσι και η φάλαινα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

3

Εκδόσεις Φουρφούρι
ISBN 9786188385092
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #23557 | ημερομηνία: 2020-07-17
ΒΑΣΩ ΤΣΙΑΜΗ | 731 κριτικές

Ένα βιβλίο για την αξία της φιλίας

Από τα ομορφότερα βιβλία για την αξία της παιδικής φιλίας. Όμορφη εικονογράφηση και η γραφή είναι κατανοητή ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

ID #23490 | ημερομηνία: 2020-07-17
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1527 κριτικές

Τέλειο

Μία υπέροχη και γλυκια ιστορία που θα μάθει στα παιδιά την έννοια της φιλίας. Απλή και κατανοητή γραφή συνοδευμένη από ωραια εικονογραφηση.

ID #3931 | ημερομηνία: 2020-06-12
Sonia Twinsmom | 34 κριτικές

Απλά συγκλονιστικό

Η Λένα ζει σε ένα υπέροχο δεντρόσπιτο στο δάσος, όμως οι απορίες της ξεπερνάνε το ύψος των δέντρων και πετάνε ψηλά στον ουρανό. Έχει την περιέργεια που έχει κάθε παιδί να γνωρίσει τον κόσμο, να ικανοποιήσει τα πώς και τα γιατί της. Συνοδοιπόρος στο ταξίδι της αυτό, υπόσχεται πως θα γίνει μια τεράστια ιπτάμενη φάλαινα. Μια φιγούρα ήρεμη κι ευγενική. Σχεδόν μητρική, αφού της δημιουργεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Το πιο σημαντικό που έμαθε η Λένα είναι ότι φιλία σημαίνει να βρίσκεσαι εκεί. Με τη φυσική ή όχι παρουσία σου. Να είμαστε εκεί για τους άλλους με κάθε κύτταρο της ύπαρξης μας. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να λέμε κάτι ή να προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις. Δεν είναι απαραίτητο να βλεπόμαστε. Άλλωστε μια φορά μαζί, για πάντα μαζί. Αυτό είναι η πραγματική φιλία. Και ποτέ ξανά δεν θα αισθανθεί μόνη. Μας άφησε την αίσθηση ότι ταξιδεύαμε μαζί με τη Λένα και τη φίλη της τη φάλαινα. Αισθανθήκαμε το δέος της εξερεύνησης. Την απέραντη ηρεμία του σύμπαντος και το ρυθμικό τραγούδι του κήτους. Νιώθω πως σύντομα θα συναντηθούν ξανά.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Τα τρία μικρά λυκάκια (36)
Τριβιζάς Ευγένιος
Μίνωας

Τα 88 ντολμαδάκια (30)
Τριβιζάς Ευγένιος
Καλέντης

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία