Το τρένο των νεφών

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

2

Συγγραφέας Φακίνου Ευγενία
ISBN 9789600353341
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #47155 | ημερομηνία: 2021-02-14
lknt | 158 κριτικές

Όμορφο!

Ένα ιδιαίτερο βιβλίο. Ένα παζλ κειμένων, όπως το χαρακτήρισε και η ίδια η συγγραφέας, που ως στόχο έχουν να μας ταξιδέψουν και να μας διδάξουν. Μέσα από μια ιστορία ενηλικίωσης του πρωταγωνιστή και από τη συναναστροφή του με τους επιβάτες του τρένου των νεφών, η συγγραφέας περνάει όμορφα μηνύματα. Από το βιβλίο κράτησα το συγκεκριμένο απόσπασμα: << Ε, λοιπόν από τα κόκκαλα μαθαίνω τη ματαιότητα, από τ' αγκάθια την αξία της επίθεσης, από τα βότσαλα την υπομονή της πέτρας πριν λειανθεί, από τα κλωνάρια την ελπίδα, από το σκορπιό τη μέθοδο να χτυπήσω τον εχθρό, από τα μυρμήγκια την αξία της δύναμης των πολλών που μπορούνε να νικήσουν έναν πολύ μεγαλύτερο τους>>

ID #5149 | ημερομηνία: 2020-06-25
Μάρθα Ρόδη | 54 κριτικές

Αριστουργημα!

Το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Ευγενία Φακίνου και το βρήκα αριστουργηματικό. Υπέροχη γραφή ενώ στην ιστορία υπάρχει ένα κοκτέιλ κλασσικών ισπανόφωνων συγγραφέων, κυρίως απο τη Λατινική Αμερική. Το τέλος δίνει την απόλυτη κάθαρση, γιαυτο και προτείνω το βιβλίο ανεπιφύλακτα. Κάτι σημαντικό: Διάβασα από πολλούς φαν της Φακίνου ότι το βιβλίο αυτό επαναλαμβάνεται σε κάποια πράγματα, οπότε το προτείνω σίγουρα σε ανθρώπους που, σαν εμένα, δεν έχουν διαβάσει άλλο βιβλίο της.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία