Φυλακισμένος πράκτορας

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.6

Κριτικές

5

Συγγραφέας Kiriakou John
ISBN 9789601679396
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #34704 | ημερομηνία: 2020-08-30
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1542 κριτικές

Πολύ καλό!

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με πρωτότυπη πλοκή. Αναφέρεται στο αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα και τους σκληρούς νόμους της φυλακής.

ID #28025 | ημερομηνία: 2020-07-29
Μαρία Καραπανάγου | 978 κριτικές

Βιβλίο

Στο βιβλίο περιγράφεται το σωφρονιστικό σύστημα της Αμερικής . Ο ήρωας προσπαθώντας να επιβιώσει μέσα στη φυλακη χρησιμοποιοει της γνώσεις που έχει αποκομίσει το διάστημα που βρισκόταν στη CIA. Τελικά να κατάφερε και μάλιστα οι υπόλοιποι έτρεφαν και σεβασμό για εκείνον .

ID #27826 | ημερομηνία: 2020-07-29
Πέττα Κατερίνα | 833 κριτικές

Εξαιρετικό

Ένα αρκετά σοκαριστικό και ενδιαφέρον βιβλίο σχετικά με το σωφρονιστικό σύστημα της Αμερικής και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί προκειμένου να αποσπάσει τις πληροφορίες που χρειάζεται. Προσωπικά το λάτρεψα γιατί είναι ένα σύγγραμμα που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και σε αφήνει να δεις για λίγο τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα του καθωσπρεπισμού.

ID #22633 | ημερομηνία: 2020-07-16
Ντέτσικας Δημήτρης | 10 κριτικές

Ενδιαφέρουσα ιστορία

Στο βιβλίο έχουμε την προσπάθεια ενός ανθρώπου να επιβιώσει στην φυλακή χρησιμοποιώντας τις ικανότητες που απέκτησε από την εκπαίδευσή του στην CIA και ταυτόχρονα με χιουμοριστική περιγραφή σατηρίζει το σωφρονιστικό σύστημα της Αμερικής.

ID #19459 | ημερομηνία: 2020-07-14
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Κλασσικό αριστούργημα!!!

Στις 28 Φεβρουαρίου 2013, ο Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου άρχισε να εκτίει ποινή φυλάκισης τριάντα μηνών. Το έγκλημά του: είχε καταγγείλει δημόσια τη χρήση βασανιστηρίων από τη CIA σε κρατουμένους μέλη της Αλ Κάιντα, παραβιάζοντας τον νόμο σχετικά με την προστασία της ταυτότητας των υπαλλήλων των μυστικών υπηρεσιών. Ο Φυλακισμένος Πράκτορας περιέχει τα απομνημονεύματα του Κυριάκου από τους είκοσι τρεις μήνες που παρέμεινε στη φυλακή. Χρησιμοποιώντας είκοσι βασικές δεξιότητες που διδάχθηκε στην επιχειρησιακή του εκπαίδευση από τη CIA, κατάφερε να παραμείνει ασφαλής και στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας της φυλακής. Το βιβλίο είναι ταυτόχρονα μια καυστική περιγραφή της καθημερινής ζωής στη φυλακή και ένας άλλοτε διασκεδαστικός και άλλοτε σπαρακτικός σχολιασμός του αμερικανικού σωφρονιστικού συστήματος.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μορφωμένη (23)
Westover Tara
Ίκαρος

Λουλούδι της ερήμου (20)
Dirie Waris - Miller Cathleen
Ωκεανίδα

Becoming: Η δική μου ιστορία (18)
Obama Michelle
Athens Bookstore Publications

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία