Το 24ωρο ενός αναγνώστη

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.7

Κριτικές

3

Εκδόσεις Πόλις
ISBN 9789604355907
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #41706 | ημερομηνία: 2020-10-15
Book Notes by Athina | 87 κριτικές

Είναι από τα βιβλία πουπεριμένεις ότι θα σου αρέσουν και που τελικά δε σε απογοητεύουν. Περιέχει άρθρα με θέμα το βιβλίο, το διάβασμα και γενικά τον αναγνώστη και τον βιβλιόφιλο. Αρκετά ήταν αυτά μέσα στα οποία αναγνώρισα τον εαυτό μου και μάλιστα και σε περιπτώσεις που δεν είχα φανταστεί. Μου άρεσε πολύ και το συστήνω σε όλους τους βιβλιόφιλους.

ID #8861 | ημερομηνία: 2020-07-06
Μαρία Μιχαλάκη | 54 κριτικές

Εγχειρίδιο βιβλιοφάγων

Ανοίγοντας το βιβλίο του Γιαννακόπουλου σε οποιαδήποτε σελίδα θα βρεις κάποια εμμονή δική σου, κάποια συνήθεια ή παραξενιά σε σχέση με τη βιβλιοφιλία. Κλείνοντάς το θα έχεις σίγουρα γεμίσει με έμπνευση για τις επόμενες λογοτεχνικές σου επιλογές. Μέσα από 35 σύντομα δοκίμια, ο συγγραφέας συζητά τα μοτίβα, τις προτιμήσεις και τις συμπεριφορές του αναγνώστη, παίρνοντας σαν πρώτο παράδειγμα τον εαυτό του. Ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες για διάβασμα; Πως θα έπρεπε να είναι το ιδανικό βιβλιοπωλείο; Πρέπει να σημειώνουμε πάνω στις σελίδες, να δανείζουμε ή να καίμε τα βιβλία που έχουμε διαβάσει; Ποια είναι τα εκατό βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει; Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ερωτήματα απαντά ο Γιαννακόπουλος με τρόπο δογματικό και σίγουρο, χωρίς να αφήνει χώρο σε αμφιβολίες. Με γλώσσα προσιτή και φιλική, τα κεφάλαια κυλάνε γρήγορα και απολαυστικά, ικανοποιώντας πλήρως όλους εμάς που λατρεύουμε να διαβάζουμε βιβλία αλλά και να διαβάζουμε για βιβλία. Αυτό το βιβλίο είναι για σένα που σου λείπει ο χαρακτήρας του τελευταίου βιβλίου που διάβασες αλλά και για σένα που θέλεις να ξεκινήσεις τώρα να έχεις ένα βιβλίο μαζί σου, για τον δρόμο. Ξεκίνα από αυτό, λοιπόν!

ID #6818 | ημερομηνία: 2020-07-02
Μαρία Γκιούλη | 142 κριτικές

Μία ωδή στους βιβλιόφιλους

Αυτούς εξυμνεί, όσους μυρίζουν τα βιβλία, τα ταξινομούν στις βιβλιοθήκες, τα προσέχουν σαν τρόπαια και τα κουβαλούν μαζί τους σαν φυλαχτό. Πέρα από την ρομαντζάδα όμως των αμετανόητων αναγνωστών, μαθαίνουμε και πολλά πράγματα για βιβλία και τίτλους. Πολύ καλή η επιμέλεια, αξιόλογος και έμπιστος ο συγγραφέας.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο (25)
Schopenhauer Arthur
Εκδόσεις Πατάκη

Κάπταιν (24)
Ξενάκης Στέφανος
Key Books

Περπατώντας στην Αθήνα (18)
Βατόπουλος Νίκος
Μεταίχμιο

Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα (18)
Σόμπολος Πάνος
Εκδόσεις Πατάκη

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία