Το μεγάλο κόλπο του Φρέντι

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.7

Κριτικές

3

Εκδόσεις Σαββάλας
ISBN 9789604498949
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #60230 | ημερομηνία: 2021-11-07
Ζωή Κρπ | 4 κριτικές

Συναισθηματική νοημοσύνη

Η συγγραφέας δείχνει μέσα από αυτό το βιβλίο στους μικρούς μας φίλους πώς δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλειπουν την προσπάθεια! Και πού ξέρεις?? μπορεί τελικά να αποδεχτείς ότι είσαι καλύτερος από όσο νόμιζες..!!

ID #33823 | ημερομηνία: 2020-08-27
Ιωάννα Γιώτα Αλεξοπούλου | 853 κριτικές

Σειρά βιβλίου: Βιβλία που Προάγουν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη

Ο Φρέντι, μια μικρή πολική αρκούδα, δεν ξέρει να κολυμπάει, θα τον βοηθήσουν όμως οι φίλοι του να μάθει. Ποιο κόλπο θα δείξει ο Φρέντι στα αδέρφια του ώστε να κολυμπούν... πετώντας; Με την δύναμη της φιλίας όμως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μια πολύ όομορφη ιστορία για την συνεργασία και την φιλία.

ID #23337 | ημερομηνία: 2020-07-16
Christina Stefanopoulou | 891 κριτικές

Συναισθήματα

Ένα όμορφο παραμύθι συναισθηματικής νοημοσύνης.Ο φρεντι μια πολικη αρκούδα δεν ξερει να κολυμπάει θα τον βοηθήσουν όμως οι φίλοι του να μάθει.Ποιο κόλπο όμως θα δειξει τα αδέρφια του;

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία