Ο κήπος του χειμώνα
Συνολική βαθμολογία (1-10):
9.0
Κριτικές
8
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Κριτικές βιβλίου: 8
ID #28188 | ημερομηνία: 2020-07-29
Χρυσομερη Σοφια | 942 κριτικές
Ο κήπος του χειμώνα
Είναι μια ιστορία για τον πόλεμο –όχι των ηρώων, αλλά των απλών ανθρώπων που τον κουβαλούν μέσα τους ακόμη κι όταν έχει πια από καιρό τελειώσει. Μια ιστορία αγάπης αλλά και για τους δεσμούς μητέρας - κόρες.
ID #26157 | ημερομηνία: 2020-07-23
Έφη Καπούλα | 625 κριτικές
Θλιβερό
Συγκινητικό και θλιβερό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Είναι μια ιστορία που μιλάει για ανθρώπους, για τις σχέσεις τους και για την εξελιξή τους μέσα σε έναν σκληρό πόλεμο που ρημάζει ζωές, ψυχές και ιδεολογίες. Ξεκινάει λίγο με αργό ρυθμό, αλλά έχει πολλές έντονες στιγμές που δεν το καθιστούν σε καμία περίπτωση βαρετό.
ID #23999 | ημερομηνία: 2020-07-17
Δέσποινα Τοκμακίδου | 50 κριτικές
Ο Κήπος του Χειμώνα
Ένα ακομα συγκινητικο και καλογραμμένο μυθιστόρημα από την αξεπέραστη Κριστίν Χάνα. Αυτήν την φορά η αφήγηση μιας φαινομενικά ψυχρής μητέρας που κάνει μια ύστατη προσπάθεια να έρθει κοντά στις κόρες της, μας μεταφέρει στην Σοβιετική Ρωσία και στις απελπισμένες προσπάθειες των ανθρώπων κατά την διάρκεια του αποκλεισμού του Λενινγκραντ. Ένα από τα πιο θλιμμένα και στενάχωρα βιβλία της συγγραφέως, αλλά φανταστικό και πολυδιάστατο όπως και ολες τις οι λογοτεχνικές δημιουργίες.
ID #17657 | ημερομηνία: 2020-07-12
ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | 505 κριτικές
Τέλειο!
Μετά τον ‘Μπρούτζινο Καβαλάρη» αγαπάμε τις ιστορίες αγάπης με φόντο τη Ρωσία! Από της ωραιότερες ρομαντικές ιστορίες με φόντο το ιστορικό πλαίσιο του ΒΠΠ στο Λένιγκραντ.
ID #10982 | ημερομηνία: 2020-07-08
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές
Συγκλονιστικό!!!
μία επική ιστορία αγάπης στη Ρωσία του δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου αλλά και μία ιστορία για τους ακατάλυτους δεσμούς ανάμεσα στις γυναίκες στις μητέρες χώρες αδερφές την ανοχή και την εξιλέωση
ID #3208 | ημερομηνία: 2020-06-09
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΟΥ | 68 κριτικές
Άνευ όρων αγάπη
Από τις αγαπημένες πλέον συγγραφείς του γυναικείου κοινού, και δική μου αγαπημένη, η Κρίστιν Χάννα, καταφέρνει και σε αυτό το βιβλίο να μας πάρει από το χέρι και να μας βουτήξει κυριολεκτικά σε μία θάλασσα συναισθημάτων! Η σχέση 3 γυναικών, της μητέρας Άνια και των 2 κορών της Νίνα και Μέρεντιθ, είναι το κύριο θέμα του βιβλίου, καθώς η περίπλοκη ιδιοσυγκρασία της, επηρρεάζει βαθιά την επαφή με τις κόρες της. Κουβαλώντας ένα βαρύ μυστικό και πασχίζοντας να σβήσει τις αναμνήσεις της, η Άνια θα μας ξαναθυμίσει πόσο ηρωικό είναι να παλεύεις για την αγάπη και να καταφέρνεις να εξιλεωθείς!
ID #1899 | ημερομηνία: 2020-06-04
Katerina Charokopou | 2 κριτικές
Καταπληκτικό
Κάθε σελίδα σε κρατά σε εκγρήγορση, επιθυμώντας να το ολοκληρώσεις άμεσα μέχρι να μάθεις το τέλος.
ID #241 | ημερομηνία: 2019-11-23
Ελένη Μιχαλοπούλου | 190 κριτικές
