Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.8

Κριτικές

4

Συγγραφέας Αγγελέτου Χαρά
Εκδόσεις Άγκυρα
ISBN 9789605474003
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #11606 | ημερομηνία: 2020-07-09
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1539 κριτικές

Μαθηματικά

Εσύ αγαπάς τα μαθηματικά; Ίσως αυτή η ιστορία σε πείσει να το κάνεις. Διασκεδαστικό και με τρομερή εικονογράφηση που θα σε κάνει να το δεις διαφορετικά.

ID #10287 | ημερομηνία: 2020-07-08
Ανεστία Καραγιάννη | 23 κριτικές

Ένα κι ένα κάνουν....;

Ο γίγαντας Γοραπύθας αντιπαθεί τα μαθηματικά, τα αντιπαθεί σε τέτοιο βαθμό που αποφασίζει να κάνει κάτι γι' αυτό και τα εξαφανίζει. Αρχικά, στο μυαλό του φαντάζει να είναι η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ, όμως σύντομα συνειδητοποιεί τους μπελάδες που απέφερε αυτή του η πράξη. Μια χιουμοριστική ιστορία για όλους αυτούς που αναρωτήθηκαν έστω και μια φορά "και σε τι μας χρησιμεύει τελικά που διδασκόμαστε μαθηματικά", για τη δύναμη της γνώσης και το πόσο αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας τελικά είναι.

ID #4490 | ημερομηνία: 2020-06-16
Powerbookgirl.gr | 11 κριτικές

Διάβασέ το

Μια μαθημαΓική ιστορία που σκοπό έχει να βοηθήσει τους μικρούς αναγνώστες να αγαπήσουν τα μαθηματικά και τους αριθμούς με τον πιο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο. Πλούσια εικονογράφηση, απλό λεξιλόγιο και ιδιαίτερη προσέγγιση στο θέμα των αριθμών. Βοηθήστε τα παιδιά να αγαπήσουν τους αριθμούς και να καταλάβουν ότι είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητας μας. Ένα βιβλίο με μαθημαΓικές δυνατότητες που πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη

ID #4090 | ημερομηνία: 2020-06-13
Sonia Twinsmom | 38 κριτικές

Δίδαγμα

Το παραμύθι αυτό μας διδάσκει, ότι όσο κι αν δεν μας αρέσει κάτι και προσπαθούμε να το αποφύγουμε, πρέπει να ξέρουμε πως για κάποιον λόγο υπάρχει. Ό,τι διδασκόμαστε στη ζωή μας είναι απόλυτα χρήσιμο, ακόμα κι αν δεν ζούμε από ή με αυτό. Τα μαθηματικά και γενικά οι αριθμοί είναι μία σπαζοκεφαλιά για πολλούς. Είναι όμως τόσο χρήσιμα, ακόμα και για τα πιο απλά και φαινομενικά ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας μας. Όπως η εκτέλεση μίας συνταγής.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Τα τρία μικρά λυκάκια (36)
Τριβιζάς Ευγένιος
Μίνωας

Τα 88 ντολμαδάκια (30)
Τριβιζάς Ευγένιος
Καλέντης

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία