Η διαθήκη του Ζάνα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

4

Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη
ISBN 9789606210105
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #35332 | ημερομηνία: 2020-08-31
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1523 κριτικές

Δυνατό!

Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους κληρονόμοι καλούνται να εξιχνιάσουν την δολοφονία του εγγονού του πανίσχυρου και βαθύπλουτου Αλέξανδρου Ζάνα. Θα τα καταφέρουν; Ενα βιβλίο γεμάτο σασπένς, καλογραμμένο που θα αγαπήσεις!

ID #34954 | ημερομηνία: 2020-08-30
Χρυσομερη Σοφια | 942 κριτικές

Η διαθήκη του Ζάνα

Πολύ όμορφο γραμμένο βιβλίο που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Θέλεις να το διαβάσεις σε μια ημέρα, όμορφη πλοκή με μυστήριο και ρομαντισμό..

ID #12373 | ημερομηνία: 2020-07-09
Μαρία Ίσσαρη | 782 κριτικές

Εξαιρετικό μυθιστόρημα

Έρωτας,πάθη,προδοσίες,εκδίκηση και θάνατος !Αναπάντητα ερωτηματικά και ανακαλύψεις αλλάζουν ριζικά τις ζωές των ηρώων..καλογραμμένο μυθιστόρημα ,με κινηματογραφική πλοκή και γραφή που σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος .

ID #8020 | ημερομηνία: 2020-07-04
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Ο χρόνος σε δικαιώνει!!

Η Ζέτα, ο Έντουαρντ και η Ελένη, τρεις νέοι, άγνωστοι μεταξύ τους, είναι οι κληρονόμοι της αμύθητης περιουσίας του πανίσχυρου επιχειρηματία, Ζάνα Αλεξάνδρου. Στη διαθήκη, όμως, υπάρχει ένας όρος: να εξιχνιάσουν τον φόνο της εγγονής του. Αυτό που αγνοούν είναι πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το ότι αναφέρθηκαν στη διαθήκη. Αποδέχονται την πρόκληση και μετακομίζουν στο αρχοντικό του Ζάνα, στην Ήπειρο. Εκεί αρχίζουν, σιγά σιγά, να ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής του, προκειμένου να φτάσουν στον δολοφόνο της εγγονής του, της Αγγελικής. Η ανεξέλεγκτη πορεία του Ζάνα προς την επιτυχία και τον πλούτο, ξεκινά από τα βουνά του Πωγωνίου, όπου βρέθηκε εγκαταλειμμένος μικρό παιδί. Ο έρωτας που τον σημάδεψε, οι ψυχές που δεν ηρέμησαν και το αίμα που έβαψε τόσες ζωές, συνθέτουν όλη του τη ζωή. Με έδρα τους το αρχοντικό, ξεκινούν ένα οδοιπορικό που θα τους οδηγήσει ακόμα και σε ένα κάστρο στη νότια Αγγλία. Όμως, κάθε νέα ανακάλυψη ανατρέπει την προηγούμενη, κάθε καινούργιο στοιχείο αποτελεί και μία έκπληξη. Έρωτες, πάθη, προδοσίες, εκδίκηση και θάνατος τους περιμένουν σε κάθε τους βήμα. Όσο πιο βαθιά εισχωρούν στην ιστορία, τόσο πιο δύσκολο είναι να απεγκλωβιστούν από αυτήν. Τα μυστικά είναι πολλά και οι αποκαλύψεις συγκλονιστικές. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος όταν τον έχει τυφλώσει το μίσος και η απελπισία; Ο έρωτας λυτρώνει τις ψυχές ή τις καταδικάζει; Για να απαντήσουν οι ήρωες σε αυτά τα ερωτήματα, πρέπει ταυτόχρονα να εξερευνήσουν και το δικό τους παρελθόν. Αυτά που θα ανακαλύψουν, θα αλλάξουν ριζικά τις ζωές τους, ενώ ο έρωτας που γεννιέται περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση...

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (147)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (133)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (125)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (62)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (53)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία