Midnight Sun

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.5

Κριτικές

2

Συγγραφέας Meyer Stephenie
ISBN 9780316707046
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #43628 | ημερομηνία: 2020-11-19
MariannaReads_ | 81 κριτικές

Ooook

I feel like I'm super generous, giving this book 6 stars. I was really looking forward to this since the first chapters leaked more than 10 years ago. But I guess that was teenage me. Adult me, is not really impressed with either Meyer's writing nor the way she chose to use Edward's mind reading power. I wish she could focus more on Edward's inner thought and not on Jessica's, Mike's and the Cullens. Unfortunately, the scenes were the focus was on Edward, he made him react and have thoughts that a 16-year-old would have. This pov really needed a fresh touch but that's clearly missing. This is now the third time I'm reading a different version of the same story. If you really think about it, minor changes occur between Twilight, Life & Death and Midnight Sun.

ID #43523 | ημερομηνία: 2020-11-18
Eliz_white | 20 κριτικές

Ο ήλιος του μεσονυκτίου είναι ένα βιβλίο που φέρνει πίσω αναμνήσεις.

Με τα χρόνια η σειρά βιβλίων Twilight έχει πάρει πολλά ανάμεικτα σχόλια. Ακόμη και άτομα που πέθαιναν για αυτά τα βιβλία, πλέον έχουν στραφεί εναντίον του. Δεν είμαι από αυτούς, γιατί πολύ απλά δεν μ' αρέσει να καταστρέφω κάτι τόσο όμορφο που μου είχε χαρίσει αυτή η σειρά παλιά. Έτσι, αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο Midnight Sun, και παρ’ όλο που κάποια σημεία μου χτύπησαν, αποφάσισα να μείνω στην ιστορία και να κοιτάω αυτά που μπορεί να μου δώσει, και όχι να ψάχνω για ψεγάδια. Ξεκινώντας το, λοιπόν, γύρισα πίσω μερικά χρόνια πριν που διάβαζα το Λυκόφως μανιωδώς. Λαχταρούσα να γνωρίσω τον εφηβικό έρωτα, να διαβάσω για μια πόλη διαφορετική, μακριά από εμένα, που φιλοξενούσε μια εκπληκτική/ πρωτότυπη ιστορία με βρικόλακες. Τότε ήταν της μόδας αυτά τα βιβλία, και η συγκεκριμένη σειρά, ήταν από τα must αναγνώσματα. Τώρα, νιώθω ολοκληρωμένη που διάβασα την ίδια ιστορία από την μεριά του Έντουαρντ, ακόμα και αν ήμουν πάντα team Τζεικομπ. Αυτό όμως που λάτρεψα στο συγκεκριμένο βιβλίο, δεν είναι ότι ξαναέζησα μια αγαπημένη μου ιστορία, αλλά επειδή είχε σκηνές μέσα που δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε απο την πλευρά της Μπέλας. Είδαμε ιστορίες της οικογένειας Κάλεν -αλλά και φίλων- που μόνο μερικοί τυχεροί που έχουν τον οδηγό του Λυκόφως θα μπορούσαν να ξέρουν. Ωστόσο, κάποια σημεία δεν υπήρχαν ούτε εκεί. Ήταν πραγματικά ένα απίστευτο βιβλίο, που μας μάθαινε τον Έντουαρντ από την αρχή, αλλά και την μαγική αγάπη που είχε με την Μπέλα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρες της αυτής της υπέροχης σειράς βιβλίων. Μην το χάσετε!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

The Fault in Our Stars (17)
Green John
Penguin Books Ltd

Origin: A Novel (14)
Brown Dan
Doubleday Books

A Court of Wings and Ruin (9)
Maas Sarah J
Bloomsbury Publishing Plc

The Help (7)
Stockett - Kathryn
Penguin Books Ltd

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία