Όταν θα δεις τη θάλασσα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.5

Κριτικές

4

Συγγραφέας Δάνδολος Στέφανος
Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN 9786180117936
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #33175 | ημερομηνία: 2020-08-24
Χριστίνα Παγκάκου | 52 κριτικές

Να ανήκεις εκεί όπου σου υπαγορεύει η καρδιά σου!

1886, Αθήνα: Η Μαργαρίτα μια γυναίκα εγκλωβισμένη στο γάμο της με γνωστό διπλωμάτη, ο οποίος καταστρώνει ένα σχέδιο προς όφελος των ξένων δανειστών. Ο ίδιος θα φέρει στην Ελλάδα τον νεαρό τοπογράφο Φαραντέι, ο οποίος αναλαμβάνει να σχεδιάσει τη σιδηροδρομική γραμμή της Πελοποννήσου. Η Μαργαρίτα μαζί του γνωρίζει την έννοια του έρωτα, της επιθυμίας αλλά και της πάλης ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Λίγο μετά την λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι: Μια ιστορία μυστηρίου και προσωπικής αναζήτησης, όταν όλα έχουν κριθεί....ή μήπως όχι όλα; Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για την ιστορία των δύο αντρών που αγάπησαν την ηρωίδα αλλά και την αναδυόμενη ελπίδα της ίδιας για ένα διαφορετικό πεπρωμένο μόλις αντικρίζει τη θάλασσα!!

ID #14522 | ημερομηνία: 2020-07-10
Christina Stefanopoulou | 890 κριτικές

Υπεροχο

Υπεροχη γραφή που με συνεπήρε.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

ID #388 | ημερομηνία: 2019-11-25
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΑΪΝΙΔΟΥ | 285 κριτικές

Όταν θα δεις τη θάλασσα

Το « Όταν θα δεις την θάλασσα» είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα στην Ελλάδα. Η Μαργαρίτα είναι μία γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα γάμο με ένα διπλωμάτη που κινεί τα νήματα του δανειμού της Ελλάδας παρασκηνιακά. Είναι η εποχή που η Ελλάδα μετασχηματίζεται και ο σύζυγος της Μαργαρίτας καλεί τον Φαραντέι τον καλύτερο τοπογράφο από την Αγγλία για να σχεδιάσει τον σιδηρόδρομο που θα ενώσει τη χώρα. Εκείνη όμως θα τον ερωτευτεί σφόδρα. Ένα μυθιστόρημα καθηλωτικό για τον έρωτα και την ελπίδα.

ID #200 | ημερομηνία: 2019-11-23
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Καταπληκτικό!!!

Είναι ο έρωτας μια ψυχή εγκλωβισμένη σε δυο κορμιά; Και πόσο εύκολο είναι να εξεγερθείς ενάντια στη μοίρα που έχει ήδη οριστεί για σένα; Aθήνα, 1886. Η ζωή της Μαργαρίτας βυθίζεται μέσα σε έναν γάμο που μοιάζει με αργό θάνατο. Ώσπου ερωτεύεται παράφορα έναν άντρα που νόμιζε ότι υπήρχε μόνο στα παραμύθια. Και όλος ο κόσμος της γίνεται μια μάχη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. ... Μοναδική γραφή αξιόλογη πένα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (168)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (145)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (127)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (69)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (56)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία