Φεστιβάλ

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

2

Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #40631 | ημερομηνία: 2020-10-06
Στεφανίδου Γεωργία | 4 κριτικές

60

60 για τα 60 χρόνια που έκλεισε το φεστιβάλ. 10 γιατί πργαματικά δεν έχω διαβάσει graphic novel που να μου έχει κεντρίσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον. Από όσο ξέρω η ιστορία είναι πραγματική (μπορεί να κάνω και λάθος). Οι παλμοί της Θεσσαλονίκης στη διάρκεια του Φεστιβάλ παρουσιάζονται τόσο άρτια και τόσο όμορφα που μαζί με την ιστορία αγάπης των δύο ηρώων και τις απρόσμενες εμφανίσεις προσωπικοτήτων του σινεμά όπως ο Γιώργος Λάνθιμος και η Agnes Varda, είναι η συνταγή για κάτι τόσο μα τόσο ευχάριστο.

ID #17368 | ημερομηνία: 2020-07-12
Μαρία Γκιούλη | 142 κριτικές

Φεστιβάλ 60 χρόνια - Μια ιστορία αγάπης

Φοβερή πρωτοβουλία! Η χρωματική παλέτα του γκρίζου-μπλε το αναδεικνύει πολύ και η ιστορία μας υπενθυμίζει γιατί το σινεμά ειναι τόσο σημαντικό. Ο Σωτήρης και η Ντάρια είναι δύο πρωταγωνιστές με αγάπη για αυτό που κάνουν και όσο και να απομακρύνονται, το Φεστιβάλ θα τους φέρνει κοντά. Bonus, οι εμφανίσεις γνωστών σκηνοθετών και όχι μόνο μέσα στο κείμενο.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Όταν σκοτώσουν τα κοτσύφια (7)
Harper Lee
Brainfood Αποκλειστικά

Logicomix (4)
Δοξιάδης Απόστολος Κ. - Παπαδημητρίου Χρίστος Χ.
Ίκαρος

Vincent (4)
Stok Barbara
Αιώρα

Μπλάκσαντ (2)
Canales Juan Díaz
Ελευθεροτυπία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία