Το παιχνίδι της μίμησης

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

3

Συγγραφέας
Εκδόσεις Κριτική
ISBN 9789605861865
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #33302 | ημερομηνία: 2020-08-26
May Eve | 906 κριτικές

Πρόταση για graphic novel

Η ιστορία της ζωής του Βρετανού επιστήμονα Άλαν Τιούρινγκ σε μορφή graphic novel μας παρουσιάζει τα πρώτα του χρόνια αλλά και την προσφορά του κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και την προσπάθειά του να αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματα των Γερμανών.

ID #22501 | ημερομηνία: 2020-07-16
Sideris Nt | 217 κριτικές

Έξοχο graphic novel.

"Το παιχνίδι της μίμησης", είναι ένα απόλυτα προσεγμένο graphic novel, τόσο στο κείμενο, όσο στο σχέδιο και στους χρωματισμούς. Απαιτητικό, διότι αγγίζει έννοιες πολλών επιστημονικών πεδίων και ταυτόχρονα εύληπτο γιατί η ζωή του Touring ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα καταφέρνοντας έτσι να αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για graphic novel και να διαβάζεται με αμείωτη προσοχή.

ID #18093 | ημερομηνία: 2020-07-13
Lygeri Simeionopoulou | 236 κριτικές

Το παιχνίδι της μίμησης

...από μαθηματικά δεν καταλαβαίνω πολλά. Ωστόσο, η ιστορία αυτού του ανθρώπου προκαλεί θαυμασμό και συγκίνηση... Ενας μαθηματικός που δείχνει έντονα στοιχεία αυτισμού βοήθησε αποφασιστικά να αποκρυπτογραφηθει ο Κωδικός enigma των ναζί κατα τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου και συνετέλεσε στη δημιουργία της μορφής των υπολογιστών που γνωριζουμε σημερα... Ωστόσο, όπως γίνεται συνήθως, η αξία του δεν αναγνωρίστηκε παρά μετά θάνατον.. Μου άρεσε που όλη η ιστορία του βιβλίου παρουσιαζεται υπό μορφή συνεντευξεων. Μπορει και να έβαζα 6 αστεράκια αν δεν ειχα δει και τη συγκλονιστική ταινία.. Διαβαζοντας αυτο το βιβλίο, ξαναπερασε όλη μπροστά από τα μάτια μου...

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Logicomix (5)
Δοξιάδης, Απόστολος Κ.
Ίκαρος

Vincent (4)
Stok Barbara
Αιώρα

Ποιος σκότωσε τον κύριο Χ (2)
Ανδριόπουλος, Θοδωρής
Ελληνοεκδοτική

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία