Πέτρινοι κύκνοι

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

4

ISBN 9789601409597
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #43043 | ημερομηνία: 2020-11-15
Ελενα Πα | 15 κριτικές

ΚΑΛΟ

Ευκολοδιάβαστο, ευχάριστο

ID #30429 | ημερομηνία: 2020-08-10
Αλεξάνδρα | 53 κριτικές

Αγαπώ Ευσταθίου

Πέτρινοι κύκνοι: τέλεια ιστορία με όλα τα απαραίτητα συστατικά (περιπέτεια, αγωνία,μυστήριο,ρομαντισμός). Από τη μέση του βιβλίου και μετά διαβάζεις αδιάκοπα και φυσικά το τέλος δικαιώνει τους ήρωες και τον αναγνώστη! Για μένα πάντως το happy end είναι εξίσου σημαντικό με την εξέλιξη της ιστορίας!

ID #20247 | ημερομηνία: 2020-07-14
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Εξαιρετικό!!!

Οι ξεχωριστές πορείες δύο ανθρώπων ενώνονται σε ένα κοινό μονοπάτι, όταν γίνεται προφανές ότι αυτό που τους ενώνει είναι το παρελθόν και οι εφιάλτες οσο όμως και οι ελπίδες τους.

ID #4323 | ημερομηνία: 2020-06-15
Helena Zelin | 19 κριτικές

Το αγαπώ

Έχοντας διαβάσει ένα άλλο βιβλίο της ίδιας συγγραφέως και έχοντας λατρέψει τον τρόπο γραφής της, ξεκίνησα να διαβάζω το Πέτρινοι κύκνοι με μεγάλες προσδοκίες. Και όπως ήμουν σίγουρη δικαιόθηκα. Μια ακόμα λαμπρή ιστορία γεμάτη σασπένς, δράση, αγωνία και, το προσωπικό μου αγαπημένο, πάθος και ένταση, όλα αναμειγμένα σε τέλεια ισορροποία. Όλα τα γεγονότα δένουν μεταξί τους και τίποτε από ότι αναφέρει δεν είναι περιττό. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει κάτι να πει, κάπου να συμπληρώσει. Οι πρωταγωνιστές αναπτύσουν τον χαρακτήρα τους μένοντας πιστοί στην προσωπικότητά τους αλλά ωριμάζοντας την σκέψη τους. Η σύνδεσή τους είναι μοιραία και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να απαφευχθεί. Η πολύπλευρη αφήγηση χαρίζει στην ιστορία κινηματογραφικότητα, χαρακτηριστικό γνώρισμα της γραφής της κα Ευσταθίου και ένας από τους λόγους που μας καθηλώνει στις σελίδες των βιβλίων της. Να φανταστείτε πως τελειώνοντάς το μου δημιουργήθηκε έντονα η ανάγκη να ξεκινήσω να διαβάζω από την αρχή το βιβλίο. Ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα!Δεν βλέπω την ώρα να διαβάσω και τα υπόλοιπα έργα της.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (170)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (151)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (128)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (73)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία