Όταν ηχούν τα κύμβαλα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

6.0

Κριτικές

2

Συγγραφέας Ζουράρη Αθηνά
ISBN 9789601427751
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #33276 | ημερομηνία: 2020-08-25
Sophia Olga Atmatzidou | 13 κριτικές

ΟΤΑΝ ΗΧΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΒΑΛΑ

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο με μια πρωτότυπη ιστορία που γεννά πολλές ανατροπές!Η γονική αγάπη και η έλλειψη της ή αντίστροφα και η λάθος προσφοράς της,είναι το εφαλτήριο για μια ξέφρενη πορεία ενός ανθρώπινου μυαλού!Ανθρωπινες συνειδήσεις,πάθη,πόνος,μυστικά,ψέμματα όλα βουτηγμένα μέσα στην ανθρώπινη απελπισία,παρουσιάζονται με έναν υπέροχο τρόπο που μόνο αμείωτο μπορεί να μας κρατήσει το ενδιαφέρον!Αυτο που θαυμάζεις από την πρώτη στιγμή,από την πρώτη σελίδα,είναι ο υπέροχος τρόπος γράφης σε συνδυασμό με το πλούσιο και όμορφο λεξιλόγιο!Σημαδια που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία και κύρος στο ανάγνωσμα! Ζωές ανθρώπων μοιραία πλεγμένες μεταξύ τους,άλλες αναζητούν την λυτρωτική αγάπη που δεν έλαβαν ποτέ κι άλλες αποζητούν δικαιοσύνη γιατί δεν έφταιξαν πουθενά,απλα ήθελαν να ζήσουν!Ενα υπέροχο βιβλίο που σε βάζει σε δύσκολα μονοπάτια και καθώς ταξιδεύεις μαζί του,αναθεωρείς πολλά για τη ζωή την ίδια μα και προσωπικά για σένα!Το κλείνεις και νιώθεις γεμάτος δύσκολα συναισθήματα που συγχρόνως σε γεμίζουν μια θαλπωρή για ο,τι έζησες!Δυο λόγια από το βιβλίο (αν και σου μένουν πολλά περισσότερα) : «Πέφτουμε στην παγίδα πως η ζωή είναι λίγη και πρέπει ν’αρπαξουμε ο,τι μπορούμε.Κι όμως,η ζωή είναι μικρή μόνο όταν τρέχεις πίσω της κυνηγώντας ουτοπίες.Οταν την απολαμβάνεις και τη μοιράζεσαι,είναι πολύ μεγάλη!»

ID #4322 | ημερομηνία: 2020-06-15
Helena Zelin | 19 κριτικές

Όταν ηχούν τα Κύμβαλα

Δυστυχώς αυτό εδώ δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το θέμα του είναι αρκετά κλισέ, αλλά αυτό δεν θα με πείραζε αν είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο γραφής. Για την ακρίβεια, και χωρίς υπερβολές, η γραφή είναι μέτρια, βασική χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο που να την διαφοροποιεί και να την κάνει να ξεχωρίζει. Ο λόγος είναι πικνός και περιγραφικός, σε πολλά σημεία φορτικός και προσωπικά πάντα, έπιανα τον εαυτό μου να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στις σελίδες. Το κακό για εμένα είναι πως ξεκίνησα να διαβάζω αυτό το βιβλίο με πολύ θετικές προσδοκίες και απογοητεύτικα από αυτό που είδα. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, που λένε και οι παλιοί, το θέμα του δεν είναι καθόλου απωθητικο και ξέρω κάποια άτομα που τους αρέσουν οι εκτενείς περιγραφές και οι, προσωπικά μιλώντας, άσκοπες λεπτομέρειες.Όμως, στην δικιά μου περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται στα δικά μου μέτρα και σταθμά.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (169)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (150)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (127)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (72)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία