Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

3

Συγγραφέας Σιδέρης Νίκος
Εκδόσεις Μεταίχμιο
ISBN 9789604555758
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #44834 | ημερομηνία: 2020-12-20
my_bookstories | 60 κριτικές

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

Μια επιστημονική μελέτη ως εμπιστευτική επιστολή σε γονείς που σκέφτονται. Ένα βιβλίο με μόλις 150 σελίδες, που απευθύνεται σε συνήθεις γονείς, που μέσα σε συνήθεις οικογένειες μεγαλώνουν συνήθη παιδιά. &όπως συνήθως συμβαίνει, όλο &κάποιο πρόβλημα προκύπτει στην πορεία. Ο Νίκος Σιδέρης, σε αυτό το βιβλίο μας εξηγεί με πολύ απλό &κατανοητό τρόπο, τους λόγους που τα παιδιά δεν χρειάζονται ψυχολόγο, αλλά γονείς! Γονείς, που να βρίσκονται στην θέση του γονιού. Γονείς, που να μην φοβούνται να πουν «όχι!» & «μη!» όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Γονείς που να μπορούν να “χαμηλώσουν” &να μπουν στη θέση του παιδιού χωρίς, ωστόσο, να ξεχνούν την γονεϊκή τους υπόσταση. Γονείς, που να ξέρουν ότι δεν μπορούν να φερθούν στο παιδί τους, σαν να ήταν συνομήλικος τους &να του φορτώνουν βάρη που εκείνο δεν μπορεί να αντέξει. Αυτά &άλλα πολλά, μας αναλύει σε αυτό το βιβλίο ο Νίκος Σιδέρης. Αν είστε γονιός που σας αρέσει να ψάχνεστε &να βελτιώνεστε ή αν είστε απλά σαν εμένα &σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία που αφορούν στη σχέση γονιού-παιδιού, τότε αυτό είναι ένα βιβλίο που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή &στη βιβλιοθήκη σας!

ID #30466 | ημερομηνία: 2020-08-11
Τόνια Π. | 79 κριτικές

Στοχευμένες απόψεις!

Ένα σύντομο αλλά απολύτως χρήσιμο βιβλίο που στοχευμένα παρουσιάζει κάποιες απόψεις για τους γονείς και τα παιδιά. Ο τίτλος του βιβλίου είναι εύστοχος και με πολύ νόημα! Να το διαβάσετε είτε είστε γονείς είτε παιδιά!

ID #20961 | ημερομηνία: 2020-07-15
Ιοκάστη Τυρακη | 67 κριτικές

Για όλους τους γονείς

Τέλειος γονιός δεν υπάρχει. Όμως όλοι οφείλουν να είναι δίπλα στα παιδιά τους,να αναζητούν τις ισορροπίες και να βάζουν τα απαραίτητα όρια. Λόγος σαφής και κατανοητός, ωραία παραδείγματα, εξαιρετικό βιβλίο.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το αλάτι της ζωής (20)
Héritier Françoise
Κέλευθος

Το δίστιγμο (17)
Τσουκνίδα Φωτεινή
Psy-books

Η τέχνη της αγάπης (15)
Fromm Erich
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία