ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΝΟ43

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.7

Κριτικές

3

Συγγραφέας
Εκδόσεις
ISBN 9789604937578
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #47172 | ημερομηνία: 2021-02-15
@readandcapture_by_mariaroussou | 102 κριτικές

Ένα άριστο παιδικό βιβλίο από κάθε άποψη!

Σε μια τάξη συνηθισμένη όσο όλες, ένα κοριτσάκι λίγο διαφορετικό και σοκολατένιο, θα εμφανιστεί μια μέρα και θα ξαφνιάσει αλλά και θα δημιουργήσει συζητήσεις και σχόλια ανάμεσα στα υπόλοιπα παιδιά. Όμως η γλυκιά τους δασκάλα θα βρει τον τρόπο μέσα από τα παιχνιδιάρικα παραδείγματα της να εξηγήσει στους μαθητές της, το πιο σπουδαίο μήνυμα πως "το φως έχει παιδιά του όλα τα χρώματα". Ένα παιδικό βιβλίο για να μας διδάξει πώς το χρώμα ενός ανθρώπου μπορεί να τον κάνει οπτικά λίγο διαφορετικό μα τελικά στην ουσία όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι και ίσοι. Σελίδες που πλημμυρίζουν χρώματα, όμορφες παιδικές φατσούλες και λαμπερά χαμόγελα από ουράνιο τόξο. Ένα βιβλίο που κλείνει με μια τεράστια αγκαλιά και το δυνατό μήνυμα πως "Εγώ κι Εσύ είμαστε Εμείς". Άλλη μια εικονογράφιση με υπέροχες λεπτομέρειες και γλυκύτατες φατσούλες, που τα παιδιά μου αλλά και γω λάτρεψα από το Γιάννη Σκουλούδη. Είναι πολύ χρήσιμες και βοηθητικές οι προτάσεις στο τέλος του βιβλίου που παρακινούν για συζήτηση μεταξύ γονιού-δασκάλου με παιδί. Μια εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά σαν εξώφυλλο, επιμέλεια αλλά και σαν ιστορία.

ID #23932 | ημερομηνία: 2020-07-17
Αγγελική Κόνιαρη | 220 κριτικές

Η Λευκή και η Μουντζούρα

Η Σάρα είναι καινούργια μαθήτρια στην τάξη. Και είναι διαφορετική. Η Λευκή γίνεται φίλη της αλλά πολλοί δυσκολεύονται να δεχτούν το διαφορετικό της χρώμα. Με τη βοήθεια της δασκάλας τους της Σοφίας, που το όνομα της ταιριάζει ,γάντι, και τα πειράματά της όλοι θα καταλάβουν πως τα πράγματα είναι απλά και μαγικά!

ID #6397 | ημερομηνία: 2020-07-01
Βιβλιοθεραπευτηριον | 963 κριτικές

Διαφορετικότητα

Άλλοι άνθρωποι είναι λευκοί,άλλοι μελαμψοί, όλοι όμως ίσοι.Η Τσορωνη μας δίνει με πολύ όμορφο τρόπο μια ιστορία για δύο διαφορετικά παιδιά,που όμως είναι το ίδιο γλυκά

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Τα τρία μικρά λυκάκια (36)
Τριβιζάς Ευγένιος
Μίνωας

Τα 88 ντολμαδάκια (30)
Τριβιζάς Ευγένιος
Καλέντης

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία