Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

3

Εκδόσεις Διάπλαση
ISBN 9789605672089
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #46026 | ημερομηνία: 2021-01-19
Χριστόφορος (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

Ευφυέστατη συγγραφή

Πολλά συγχαρητήρια στο συγγραφέα Μιχάλη Ναυπλιώτη που κατάφερε να παρουσίασει μια υπέροχη και πολύπλοκη ιστορία, συμπεριλαμβάνοντας τόσα πολλά επιστημονικά δεδομένα και θεωρίες. Μπόρεσε, με την βοήθεια μιας ενδιαφέρουσας (πραγματικής...) ιστορίας, να θίξει αρκετά και σημαντικά υπαρξιακά, ιστορικά, κοινωνικά και επιστημονικά ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εξαιρετικό βιβλίο, αξίζει να διαβαστεί και να προβληματίσει!

ID #41624 | ημερομηνία: 2020-10-13
emilysbookland | 33 κριτικές

Πολύ καλό

Ξεκινώντας από το εξώφυλλο, το μέγεθος και το βάρος του βιβλίου όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου, τρόμαξα λίγο μπορώ να πω. Είναι αρκετά βαρύ και μεγάλο. Ξεκινώντας όμως την ανάγνωση, οι σελίδες γυρνούσαν γρήγορα, ευχάριστα, θέλοντας να διαβάσω και άλλο. Οι ιδιαίτερες εικόνες που περιέχει, δίνουν άλλη μία δυστοπική νότα στο ήδη πολύ προχωρημένο περιεχόμενο της πλοκής. Τα στοιχεία, οι καταστάσεις και οι ιδέες που παρουσιάζει ο συγγραφέας μέσα από τη φαντασία του, χρησιμοποιώντας παράλληλα και επιστημονικά δεδομένα, με έκαναν να φανταστώ μία καινοτόμα μελλοντική πραγματικότητα, που μπορώ να πω με σιγουριά πως με τάραξε και με ενθουσίασε συνάμα. Δεν έλειψαν βέβαια και οι προβληματισμοί που με κυρίεψαν για θέματα που ως τώρα θεωρούσα απλά και καθημερινά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή. Το θέμα είναι τι θα επιτρέψουμε εμείς να αλλάξει στην κοινωνία και στην ζωή μας. Είμαστε, άραγε, προετοιμασμένοι για αυτά που έπονται;

ID #8413 | ημερομηνία: 2020-07-05
Χριστίνα Λιβερίου (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

Καλλιτεχνικά διεισδυτικό!!!

Με τη σοφία που διακρίνει την εσωτερικότητα του Μιχάλη Ναυπλιώτη οι αναμνήσεις ενός μέλλοντος (που είναι πλέον οικείο και όχι φουτουριστικό) αποκτούν αμεσότητα και μορφή μέσα από ένα έξυπνο αφήγημα, φιλοσοφημένο και ανατρεπτικό. Αξίζει να εστιάσει κανείς τόσο στο σύνολο όσο και στις πλούσιες λεπτομέρειες για να αντιληφθεί όλο το μέγεθος της ευρηματικότητας του συγγραφέα.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (168)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (145)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (127)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (69)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (56)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία