Κόντο η καμηλοπάρδαλη

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

10.0

Κριτικές

4

Εκδόσεις iWrite
ISBN 9789606272172
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #50546 | ημερομηνία: 2021-04-10
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ | 1 κριτικές

Εξαιρετικό βιβλίο.

Ένα εξαιρετικό και καλογραμμένο βιβλίο. Με πολύ όμορφη εικονογραφηση. Με έμφαση στη διαφορετικοτητα, την υπομονή και την επιμονή. Ελπιδοφόρο και διδακτικό. Πολύ όμορφη δουλειά.

ID #48068 | ημερομηνία: 2021-03-13
Ολυμπιάδα | 13 κριτικές

Ένα πανέμορφο παραμύθι συναισθηματικής ανάπλασης!

Οι μικροί αναγνώστες ακολουθούν την περιπέτεια του μικρού Κόντο, μιας καμηλοπάρδαλης με κοντό λαιμό και μακριά στριφογυριστή ουρίτσα! Ο Κόντο είναι διαφορετικός από τις άλλες καμηλοπαρδάλεις αλλά αυτό δεν τον σταματάει από το να χρησιμοποιεί τα δικά του, εξίσου χρήσιμα χαρακτηριστικά, υπέρ του! Μια ευαίσθητη και πολύ διασκεδαστική ιστορία! Καλές αναγνώσεις !

ID #48019 | ημερομηνία: 2021-03-12
Μαρία Μιχαλάκη | 54 κριτικές

Must-read!!

Σπάνια συναντάμε βιβλία που να μπορούν να διδάξουν στο παιδί την ομορφιά της διαφορετικότητας και την αξία της αποδοχής των ιδιαιτεροτήτων του καθενός, με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό, και όχι πιεστικό ή "δασκαλίστικο". Ο Κόντο η Καμηλοπάρδαλη τα καταφέρνει! Μία καμηλοπάρδαλη που είναι διαφορετική από τους άλλους αλλά καταφέρνει όχι μόνο να αποδεχτεί την διαφορετικότητά του αλλά να την αγαπήσει και να την χρησιμοποιήσει προς όφελός του, με έξυπνο και πολυμήχανο τρόπο. Ένα πανέμορφο βιβλίο με "χειροπιαστή" εικονογράφηση που μπορεί να πυροδοτήσει συζητήσεις με τους μικρούς φίλους για την αξία της προσπάθειας, την ομορφιά του "ελαττώματος", την πίστη στον εαυτό, την ισότητα και την αποδοχή του εαυτού και των άλλων. Καταπληκτική αφορμή για να ρωτήσουμε τα παιδιά τι πιστεύουν πως είναι οι αδυναμίες τους και πως αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν. MUST-READ, λοιπόν!

ID #47900 | ημερομηνία: 2021-03-11
Μισσήν Δήμητρα | 10 κριτικές

Διαφορετικότητα !

Κοντός λαιμός και μακριά, πιτσιλωτή ουρά ! Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών καθιστά τον φίλο μας Κόντο μια ιδιαίτερη παρουσία στον ζωολογικό κήπο. Με όπλα το πείσμα του, τη θέληση, την ευρηματικότητα, αλλά και την πίστη στον εαυτό του μετέτρεψε αυτό που μέχρι τότε θεωρούσε αδυναμία στη μεγαλύτερη δύναμη. Ο Άγγελος Ραυτόπουλος με αυτήν την ευφυή και ταυτόχρονα γλυκιά ιστορία περνάει στα παιδιά το μήνυμα της αποδοχής και αγάπης του διαφορετικού εαυτού μας !

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία