Στον καναπέ - Η ιστορία μιας θεραπείας

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.5

Κριτικές

2

Συγγραφέας Philippa Perry
Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN 9789606533556
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #60059 | ημερομηνία: 2021-10-06
@readandcapture_by_mariaroussou | 125 κριτικές

Πρωτότυπη graphic novel ιστορία

Το βιβλίο αυτό έπεσε στα χέρια μου χωρίς ποτέ πριν να το έχω έστω ξεφυλλίσει και χωρίς να γνωρίζω ουσιαστικά το ύφος και το περιεχόμενο του. Ήταν λοιπόν ένα βιβλίο έκπληξη, σε μορφή "graphic novel" (δεν είχα ιδέα) και ενώ αυτό με "φόβισε", γιατί δεν διαβάζω τέτοιου τύπου αναγνώσματα, το συγκεκριμένο με δικαίωσε. Βρήκα διαδραστικό και ενδιαφέρον το γεγονός πως μπορεί να διαβαστεί με δύο τρόπους. Είτε ακολουθώντας μονάχα την ιστορία που παρουσιάζεται στο εικονογραφημένο μέρος του βιβλίου, είτε διαβαζοντάς το παράλληλα με τις επεξηγηματικές υποσημειώσεις που υπάρχουν σε κάθε σελίδα, για τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας σε κάθε στάδιο. Είτε έτσι, είτε αλλιώς ήταν εξίσου απολαυστικό και διδακτικό. Μέσα στο πρόσχαρο εξώφυλλο και την όλη εύστοχη χιουμοριστική διάθεση του κειμένου, κρύβονται βαθιά νοήματα που σε προβληματίζουν. Ήταν παραπάνω από εμφανής η σημασία του να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας. Βρήκα προσωπικά εξίσου ενδιαφέροντες τους μηχανισμούς, τις τεχνικές και τα όρια της θεραπευτικής διαδικασίας. Ένα βιβλίο ξεχωριστό, άμεσο για κάθε αναγνώστη, με απλό και κατανοητό λόγο, απόλυτα ρεαλιστικό, χωρίς να εξειδανικεύει την ψυχοθεραπεία αλλά αντίθετα παρουσιάζοντας την στην αληθινή της βάση, τόσο από την πλευρά του θεραπευτή όσο και του ασθενούς.

ID #55843 | ημερομηνία: 2021-08-11
Maria Per | 5 κριτικές

Ένα κόμικ για την διαδικασία της ψυχοθεραπείας!

Τι γίνεται όταν μια εναλλακτική ψυχοθεταπευτρια συναντα έναν κλεπτομανη δικηγόρο; Ένα βιβλίο γεμάτο χιούμορ, όρους ψυχοθεραπείας αλλά και μεγάλες αλήθειες. Αν σου αρέσουν τα κομικ αλλά ταυτόχρονα αγαπάς να ψάχνεσαι συνεχώς και να κάνεις εσωτερικη αναζήτηση, τότε αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το Δώρο (147)
Ξενάκης Στέφανος
Key Books

Το δώρο 2 (59)
Ξενάκης Στέφανος
Key Books

The subtle art of not giving a f*ck (51)
Manson Mark
Έσοπτρον

Ψυχο-λογικές σχέσεις (46)
Φλαμούρης Δημήτρης
Εκδόσεις Πηγή

Συλλέκτης στιγμών (45)
Πολίτης Γιάννης
Workshop Creative Agency

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία