Ο χορός των ψευδαισθήσεων

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.5

Κριτικές

2

Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN 9786180110456
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #32286 | ημερομηνία: 2020-08-18
Αναστάσιος Μ | 103 κριτικές

Ένας χορός είναι η ζωή

Το καλύτερο βιβλίο που διάβασα μέχρι στιγμής για φέτος. Αν και διστακτικός καθώς κάποια άλλα βιβλία του κ. Στεφανακη δεν με είχαν ενθουσιάσει είχα τις επιφυλάξεις μου. Τ ο βιβλίο αυτό από την αρχή σε κερδίζει με τον τρόπο γραφής του που ρέει πραγματικά ανεμπόδιστα και σε παρασύρει μέχρι το τέλος. Μια παρέα φίλων που ζει και σπουδάζει στην Αθήνα, ζει την ζωή της χορεύοντας. Διαβάζοντας το σε πιάνει νοσταλγία για τα δικά σου φοιτητικά χρόνια για τα στέκια στην Αθήνα που σε κάποια έχεις βρεθεί και γενικά ήταν γεμάτο γνώριμες εικόνες από την Αθήνα. Ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες για τις φιλίες και τους έρωτες που άλλοτε διαρκούν και άλλοτε όχι, έτσι είναι η ζωή εξάλλου. Πραγματικά αξίζει κάποιος να το διαβάσει!

ID #13620 | ημερομηνία: 2020-07-10
Βάϊα Σίμου | 30 κριτικές

Ο χορός!

Στις 8 Νοεμβρίου 2011 η ήδη κλονισμενη από την κρίση Ελλάδα συγκλονίζεται από την αυτοκτονία του Αλεκινου. Ο φίλος του, ο Μάνος, αναπολεί στιγμές από το κοινό παρελθόν τους και τα νεανικά τους χρόνια, τον έρωτα του για την Ελια, τη δασκάλα χορού, και την φιλία του με τον Σέργιο. Το βιβλίο του Στεφανακη περιγράφει το χορό των ψευδαισθησεων, τον οποίο χόρευε για χρόνια ένα έθνος, σκιαγραφοντας τις προσωπικότητες των πρωταγωνιστων. Έχει γρήγορη πλοκή. Δεν κουράζει και διαβάζεται εύκολα σε μια μέρα. Αξίζει να το διαβάσεις!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (170)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (151)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (128)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (73)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία