Ζούσαμε πάντα σ' ένα κάστρο

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.7

Κριτικές

3

Συγγραφέας Jackson Shirley
Εκδόσεις Μεταίχμιο
ISBN 9786180306163
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #9394 | ημερομηνία: 2020-07-06
Lygeri Simeionopoulou | 236 κριτικές

Ζούσαμε πάντα σε ένα καστρο

Το μυαλό είναι επικίνδυνο μέρος να χαθεί κανείς! Αυτά. Ούτε ότι καλύτερο έχω διαβάσει, ούτε ό,τι χειρότερο. Κρίνοντας από τα πολλά αστέρια που έχει πάρει αυτό το βιβλίο, θα πω ότι μάλλον δεν ήταν για μένα.. .

ID #6588 | ημερομηνία: 2020-07-02
Μαρία Γκιούλη | 142 κριτικές

Ανατριχιαστικό

Πολύ ατμοσφαιρικό! Με βάση την εξιστόρηση της πρωταγωνίστριας είμαστε συνεχώς σε ένα δίπολο πραγματικότητας και φαντασίας, σε μία ιστορία πολύ σκοτεινή. Με εξέπληξε ευχάριστα. Σίγουρα θα το ξαναδιάβαζα για το αλάνθαστο δυσοίωνο κλίμα του.

ID #1763 | ημερομηνία: 2020-06-04
Petrosar | 213 κριτικές

Πολύ καλό ψυχολογικό θρίλλερ

Καταπληκικό μυθιστόρημα που θα έβαζα στην κατηγορία των ψυχολογικών θρίλλερ. Η συγγραφέας πετυχαίνει να δώσει την ανατριχιαστικη ατμόσφαιρα που επιθυμεί. Η αφήγηση που γίνεται από την αναξιόπιστη ηρωίδα Μέρικατ σε βυθίζει αργά και σταθερά σε ένα κόσμο γεμάτο δυσειδαιμονίες, φαντασιώσεις και φονικά ένστικτα. Στον αντίποδα της Μέρικατ συναντάμε και πάλι την αμφιβολία: η αδελφή της που αθωωώθηκε για τα εγκλήματα που έγιναν, ο εξίσου αναξιόπιστος και ασταθής θείος, ο εξάδελφος με τα αμφισβητούμενα κινητρα. Αριστοτεχνικά στημένοι χαρακτήρες που μπαίνουν και βγαίνουν από το κεντρικό κάδρο με θεατρικό τρόπο.Το φινάλε αναμενόμενο χωρίς να αυτό να μειωνει στο ελάχιστο την αξία του βιβλίου.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία