Ματωμένα νούφαρα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

4

Συγγραφέας Προδρόμου Μαρία
Εκδόσεις Μάτι
ISBN 9786185021627
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #43537 | ημερομηνία: 2020-11-18
ΑΓΝΗ ΜΙΣΚΟΥ | 7 κριτικές

Μυστήριο

Ματωμένα νούφαρα!! Απολαυστικό από την πρώτη ως την τελευταία του σελίδα!!! Μια καλογραμμένη ιστορία που βασίζεται σε ένα κατά συρροή δολοφόνο.Γεμάτο περιπέτεια και μυστήριο!!!

ID #27701 | ημερομηνία: 2020-07-28
Χρυσομερη Σοφια | 942 κριτικές

Ματωμένα νούφαρα

Αναφέρεται σε εξαφανισμένα κορίτσια που βρέθηκαν δολοφονημένα και βιασμένα. Η ταυτότητα του κατά συρροή δολοφόνου παραμένει άγνωστη και τρομοκρατική περιοχή. Ένα βιβλίο που σε κρατάει σε αγωνία και εκγρηγορση.

ID #21360 | ημερομηνία: 2020-07-15
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Μοναδικό!!!

"Μια δεκαεπτάχρονη κοπέλα που εξαφανίστηκε, βρίσκεται βάναυσα κακοποιημένη και δολοφονημένη πλάι σε ένα ποτάμι". Μια δολοφονία, ένας ομαδικός τάφος τεσσάρων ανθρώπων θα φέρουν στο φως όσα το σκοτάδι κρατεί καλά κρυμμένα... Εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα από την μια και μοναδική Μαρία Προδρόμου...

ID #4158 | ημερομηνία: 2020-06-14
Λίτσα Κοντογιάννη | 67 κριτικές

Κρητικές Βιβλίων

Η πρώτη συγγραφική προσπάθεια της κυρίας Προδρόμου στο αστυνομικό μυθιστόρημα ήταν κατά την ταπεινή μου γνώμη πολύ πετυχημένη. Tο δε εξώφυλλο, απόλυτα εναρμοσμένο με την υπόθεση, μας βάζει από τη πρώτη στιγμή μέσα στο κλίμα του βιβλίου. Το πόνημα αυτό της συγγραφέως αποτελεί αληθινή έκπληξη, είναι απόλυτα καλογραμμένο, με πλοκή, δράση, μυστήριο, αγωνία, περιπέτεια, που βασικά τα περιέχει όλα. Οι χαρακτήρες του μυθιστορήματος δεν είναι σε καμία περίπτωση καρικατούρες. Είναι άριστα δομημένοι, πολύπλευροι και ολοζώντανοι. Η παρουσίαση δε της ελληνικής επαρχίας, όπου διαδραματίζεται η ιστορία είναι αληθινά μαγική. Στην κυριολεξία είναι μια περιγραφή που σφύζει από ζωή. Και ο τίτλος του βιβλίου παίζει και αυτός το ρόλο του στην υπόθεση. Η αφήγηση είναι απόλυτα ισορροπημένη, εξιτάρουν οι σκέψεις του δολοφόνου στην αρχή κάθε κεφαλαίου. Κάπου στη μέση του βιβλίου αρχίζει να αχνοφαίνεται ο δολοφόνος, αλλά ….. είναι άραγε αυτός; Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Απολαύστε την ιστορία και αφήστε τη να σας παρασύρει, δεν θα χάσετε. Η λύση του μυστηρίου είναι αληθινά αναπάντεχη, και στο τέλος τα συμπεράσματα … δικά σας.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (173)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (153)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (129)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (74)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία