Αγάπη και ξενιτιά

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.0

Κριτικές

2

Εκδόσεις Κείμενα
ISBN 9786188460119
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #36430 | ημερομηνία: 2020-09-10
BookEat | 91 κριτικές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Ξενιτιά και αγάπη .... ένα μυθιστόρημα του Θοδωρή Καλλιφατίδη με ένα θέμα που αγαπάει και έχει απασχολήσει έντονα το συγγραφέα σε πολλά συγγραφικά του έργα.     Το βιβλίο θα μεταφέρει τον αναγνώστη στο παρελθόν συγκεκριμένα στη δεκαετία του '60 , όπου εκείνη την εποχή η Ελλάδα έδιωχνε τα παιδιά της μακρυά σε άλλα μέρη και άλλους τόπους .... τα εξόριζε χωρίς τύψεις και δισταγμό .      Εκεί στην ξενιτιά το μόνο φάρμακο για να κλείσουν τις πληγές τους ήταν η ΑΓΆΠΗ η οποία άλλοτε βοηθούσε και άλλοτε έκανε τα πράγματα χειρότερα .      Έτσι και στο βιβλίο αυτό ο ήρωας ερωτεύεται ή μάλλον τυφλώνεται από έρωτα αλλά με το λάθος άτομο , διότι η γυναίκα που του έχει "πάρει" τα μυαλά είναι παντρεμένη.     Ένας απαγορευμένος έρωτας γεννιέται , η ελπίδα διάχυτη παντού , θα καταφέρει να νικήσει ή θα σβήσει στην αυλαία της παράστασης ....; Θα το μάθεις στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου !!!!     Μια ιστορία αγάπης που αν και με κούρασε η εμμονή του πρωταγωνιστή έβγαζε έναν ρομαντισμό μιας άλλης εποχής. ΣΤΑ ✅ ➕ Ένα πολύ καλά δομημένο βιβλίο που η ιστορία του θα σε ταξιδέψει . ➕ Ο συγγραφέας αφηγείται τα γεγονότα με μια φυσικότητα,  δημιουργώντας "ζωντανές εικόνες. ➕ Ευανάγνωστο ➕ Λάτρεψα τις δευτερεύουσες ιστορίες που αναπτύσσονται στο βιβλίο .  ΣΤΑ ❌ ➖ .... Μειον στον κυριο Καλλιφατίδη ; Ποτέ !!!

ID #28014 | ημερομηνία: 2020-07-29
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ | 1138 κριτικές

Εξαιρετικό !!

Ένα μυθιστόρημα με πυρήνα τα θέματα που δεν έχουν πάψει να απασχολούν τον συγγραφέα: την ξενιτιά και την αγάπη. Το γράψιμό του, όπως πάντα, απλό και συναρπαστικό

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (145)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (131)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (123)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (59)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (52)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία