Ταξιδεύοντας σε ξένη γη

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

4

Συγγραφέας Park David
ISBN 9789600120851
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #63610 | ημερομηνία: 2022-02-10
Χαρούλα Ρεντζελου (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

"ταξιδεύοντας σε ξένη Γη"

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο , ένα ταξίδι στη ζωή του συγγραφέα με τις σχέσεις του με τη δουλειά , την ανατροφή των παιδιών του , τα λάθη του, τις επιθυμίες του και την επιστροφή στο δημιούργημα του(οικογένεια). Δεν γίνεται να μη σκεφτεί κανείς την προσπάθεια του να υιοθετήσει την μέθοδο του "συμπατριώτη του" στο 'ulisses", μόνο που είναι στο πιο βατό και πιο "βιωματικό", δείχνοντας και την ιδιότητα του, του καθηγητή, ιδιότητα στην πραγματική ζωή του. Το ταξίδι του είναι πολύ ενδιαφέρον και ανθρώπινο που σε βάζει να σκεφτείς και να αναλογιστείς για τη δική σου ζωή, να εξετάσεις τη δικιά σου βιοθεωρία. αξίζει και είναι ευχάριστο να το διαβάσει κανείς!

ID #27229 | ημερομηνία: 2020-07-26
Τζέμα Δεσύλλα | 350 κριτικές

Ένα βιβλίο ενδοσκόπησης και συλλογισμού

Αυτό το βιβλίο μας έκοψε στα δυο. Ένας πατέρας οδηγεί στους χιονισμένους δρόμους προκειμένου να φέρει στο πατρικό σπίτι τον άρρωστο γιο του. Στη διαδρομή αναλογίζεται το ρόλο του ως πατέρα, σκέφτεται τα λάθη του, τις παραλείψεις του μέσα από μια σπαρακτική ενδοσκόπηση που μας ταυτίζει μαζί του. Δεν υπάρχουν λόγια.

ID #7642 | ημερομηνία: 2020-07-04
Στέλλα Μούρτο | 38 κριτικές

Τρυφερό ταξίδι

Ένα διπλό ταξίδι ενός πατέρα που θέλει να φέρει πίσω τον γιό του, αλλά ποιόν γιο; Ένα ταξίδι αναζήτησης, μνήμης για έναν πατέρα που προσπαθεί να σταθεί στον ρόλο του, αλλά είναι αρκετό;

ID #6571 | ημερομηνία: 2020-07-01
Μαρία Γκιούλη | 142 κριτικές

Σύντομο και περιεκτικό

Οι σκέψεις ενός πατέρα που βρίσκεται καθοδόν για τον άρρωστο γιο του ώστε να τον επιστρέψει στην ασφάλεια της οικογενειακής εστίας ήταν μία έκπληξη για την χρονιά αυτή. Ο συγγραφέας βουτά στην συνείδηση του πρωταγωνιστή και μας αποκαλύπτει πράγματα που ο ίδιος ακόμα αδυνατεί να επεξεργαστεί και να αντιμετωπίσει. Το κλίμα ειναι βαρύ, νοσταλγικό, πολλές φορές πένθιμο σχεδόν αλλά καλογραμμένο μέχρι το τέλος. Από όλες τις απόψεις λυτρωτικό για τον πατέρα αλλά και για εμάς. Έξυπνη η δυνατότητα που μας δίνει ο εκδοτικός για να ακούσουμε και εμείς την playlist του οδηγού σε γνωστή πλατφόρμα.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία