Η καλή κόρη

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας Slaufhter Karin
Εκδόσεις Gutenberg
ISBN 9789600120936
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #47159 | ημερομηνία: 2021-02-15
Sofia | 194 κριτικές

Δεν το λες αστυνομικό βιβλίο.

Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η αναμοχλευση των συναισθημάτων. Η αναζήτηση απαντήσεων σε προβλήματα που ταλανίζουν τον δυτικό κόσμο. Σχέσεις μέσα στην οικογένεια, παθογένειες των κοινωνικών θεσμών. Δοσμένα μέσα από την εξαιρετική αφήγηση της Σλοτερ. Δυνατό βιβλίο.

ID #42460 | ημερομηνία: 2020-11-11
Vag Sim | 30 κριτικές

Ποια είναι η καλή κόρη;;;

Η καλή κόρη είναι ένα συγκλονιστικο, αστυνομικό μυθιστόρημα δια χειρός Slaughter. Έχοντας γρήγορη πλοκή, αρχίζει με τη δολοφονία της Γκάμα, η οποία είναι σύζυγος του δικηγόρου Κουιν,που υπερασπιζεται κάθε είδους εγκληματία και που είναι εντελώς αντιπαθής από την κοινωνία, και μητέρα της Σαμ και της Τσάρλι. Εικοσιοκτω χρόνια μετά, οι μνήμες του παρελθόντος ξυπνάνε, όταν η Τσάρλι βρίσκεται τυχαία μπροστά σε μια δολοφονία μέσα σε ένα σχολείο. Η δολοφονική επίθεση φέρνει στην επιφάνεια μυστικά επί χρόνια καλά κρυμμένα, καθώς ανακαλούνται στην μνήμη γεγονότα, που καθόρισαν τις ζωές των πρωταγωνιστων. Το βιβλίο αναφέρεται σε θέματα σκληρά, που απασχολούν και σήμερα την κοινωνία,όπως τον σχολικό εκφοβισμό, το βιασμό, την κατάχρηση της εξουσίας και την διαφθορά της δικαιοσύνης. Πρόκειται για ένα καλογραμμένο βιβλίο με γλαφυρες περιγραφές, που θα μπορούσε να γίνει ταινία ενώ ταυτόχρονα προβληματίζει τον αναγνώστη με τα θέματα, που θίγει.

ID #27954 | ημερομηνία: 2020-07-29
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ | 1138 κριτικές

Εξαιρετικό !!

Δύο μασκοφόροι εισβάλλουν στο σπίτι του δικηγόρου Κουίν, που είναι αντιπαθής στην τοπική κοινωνία εξαιτίας της εμμονής του να υπερασπίζεται βιαστές και κάθε είδους εγκληματίες. Η γυναίκα του δολοφονείται μπροστά στα μάτια των δύο κοριτσιών της. Οι δύο μικρές βασανίζονται. Είκοσι οκτώ χρόνια αργότερα, μια δολοφονική επίθεση σε σχολείο ξαναζωντανεύει το τραυματικό παρελθόν της οικογένειας και γίνεται αφορμή να έρθουν στο φως μυστικά που στοίχειωναν την καθημερινότητα των μελών της. Πηγή: www.lifo.gr

ID #26226 | ημερομηνία: 2020-07-23
ΕΥΗ ΒΛΟΥΤΗ | 47 κριτικές

Η καλή κόρη

Ένα εξαιρετικό αστυνομικό μυθηστόρημα με δυνατή πλοκή που αγγίζει ζητήματα που αφορούν όλος μας όπως η κατάχρηση εξουσίας και ο σχολικός εκφοβισμός. Μας δείχνει πως τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά και μας αφήνει να αναρωτιόμαστε με ποιούς τρόπους τελικά, θα μπορούσε η κοινωνία να βοηθήσει ώστε να εξαλειφθούν τέτοια περιστατικά.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (275)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (225)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (145)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (137)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (124)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία