Σέντραλ Παρκ

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.0

Κριτικές

2

Συγγραφέας Musso Guillaume
ISBN 9789600359954
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #5879 | ημερομηνία: 2020-06-29
Δημήτρης Κ | 35 κριτικές

Σεντραλ παρκ

Ένα μυθιστόρημα με νουάρ αποχρώσεις που σε ταξιδεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Κινηματογραφικη πλοκή, αγωνία αλλά και ευαισθησία. Ενα βιβλίο που θα μείνει στη σκέψη σου για καιρό.

ID #4105 | ημερομηνία: 2020-06-13
Tim Orfanos | 12 κριτικές

Το πάρκο της λήθης!

Γενικά, λοιπόν, πρόκειται για ένα έντονο ψυχολογικό θρίλερ με στοιχεία ψυχολογικού δράματος και αστυνομικού μυθιστορήματος μυστηρίου, ενώ δεν λείπουν και τα ψήγματα ερωτικού 'νουάρ'. Κάλλιστα, ο Μισσό θα μπορούσε να έχει εμπνευστεί από τον 'Ύπνο' του Χαβιέρ Ασπέιτια και την 'Χάρτινη μνήμη' της Χίλι, δύο πολυβραβευμένα μυθιστορήματα εφάμιλλης έντασης και λογοτεχνικής αξίας. Τα μειονεκτήματα του βιβλίου που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι η ελλιπής ανάπτυξη κάποιων δευτερευόντων χαρακτήρων, η δημιουργία παραπάνω αγωνίας (σε κάποια σημεία στο 1ο μέρος) που θα μπορούσε να το 'εκτοξεύσει' σε ακόμα ανώτερο επίπεδο, και η, κάποιες φορές, 'επίπεδη' αναφορά σε καίρια στοιχεία και γεγονότα της ιστορίας που μπορεί να μπερδέψουν τους αναγνώστες, επειδή η ιστορία κινείται διαδοχικά στο παρόν και στο παρελθόν - ωστόσο, τα αποσπάσματα που υπάρχουν σε κάθε κεφάλαιο από έργα διάσημων συγγραφέων και πνευματικών ανθρώπων αποτελούν και την 'πυξίδα' αυτογνωσίας τόσο των ηρώων, όσο και των αναγνωστών. Βαθμολογία: 4,3/5 ή 8,6/10.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (287)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (229)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (148)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (143)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (128)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία