Σενάριο γάμου

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.0

Κριτικές

3

Συγγραφέας Eugenides Jeffrey 1960-
ISBN 9789601644189
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #9246 | ημερομηνία: 2020-07-06
Μαρία Γκιούλη | 142 κριτικές

Bizzare love triangle

Ενώ η περίληψή του δεν φαίνεται θεαματική, ο Ευγενίδης έχει τρομερή έφεση στο να περιγράφει τους τρεις πρωταγωνιστές στα φοιτητικά του χρόνια αλλά και έπειτα όταν οι σχέσεις τους αρχίζουν να μπερδεύονται. Υπάρχει μεγάλη εξέλιξη και στους τρεις, ο συγγραφέας τους έχει μελετήσει διεξοδικά. Bonus το ταξίδι ενός στην Ελλάδα και φυσικά το ανεπανάληπτο τέλος!

ID #8995 | ημερομηνία: 2020-07-06
Τζέμα Δεσύλλα | 350 κριτικές

Ένα ώριμο έργο του Ευγενίδη

Το Σενάριο γάμου θεωρώ ότι είναι το πιο ώριμο έργο του Τζέφρι Ευγενίδη. Ο συγγραφέας στοχεύει στους χαρακτήρες των ηρώων του, δείχνοντας πώς οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να επηρεαστούν από τις συγκυρίες της εποχής μας, τις καταβολές μας και τα βαθύτερα ένστικτά μας. Το ερωτικό τρίγωνο που μας παρουσιάζεται μέσα από τις σελίδες του είναι ο κεντρικός άξονας αυτών των παραμέτρων.

ID #5954 | ημερομηνία: 2020-06-29
Δημήτρης Κ | 35 κριτικές

Σενάριο γάμου

Στο σενάριο γάμου ο συγγραφέας στρέφεται προς δύο αφηγηματικά μοτίβα :το ερωτικό τρίγωνο και την ιστορία ενηλικίωσης. Στο κάδρο παράλληλα μπαίνει η μανιοκαταθλιψη, η Ινδία και η Αθήνα της δεκαετίας του '80.Μια ιστορία ανθρώπινη, σύγχρονη και πάνω από όλα καθημερινά αληθινή.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία