Το άλλο μου ολόκληρο

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.6

Κριτικές

5

Συγγραφέας Επτακοίλη Τασούλα
ISBN 9789601665870
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #49398 | ημερομηνία: 2021-03-28
Apostolos K | 6 κριτικές

Συγκινητικό!

Πρόκειται για την καταγραφή των σκέψεων της συγγραφέως σε σχέση με την απώλεια του συντρόφου της σε ένα βιβλίο με ημερολογιακό χαρακτήρα. Κείμενα συναισθηματικά φορτισμένα που σε αγγίζουν, σε συγκινούν και σε κάποια σημεία σε κάνουν να νιώσεις το βάρος και τον πόνο της απώλειας. Μέσα από τα άμεσα και συγκινητικά κείμενα η κυρία Επτακοίλη καταφέρνει να μας μιλήσει όχι μόνο για τον πόνο του Θανάτου αλλά και για το μεγαλείο της πραγματικής Αγάπης, τη σημασία που έχουν τα απλά και καθημερινά πράγματα τα οποία μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και πως εν τέλει αξίζει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας για τους αγαπημένους μας.

ID #32282 | ημερομηνία: 2020-08-18
Αναστάσιος Μ | 83 κριτικές

Ημερολόγιο συναισθημάτων

Ένα αρκετά καλό βιβλίο γεμάτο αγάπη, πόνο και απώλεια. Κάποιες φορές ένιωθα πως με έπιανε ένα ψυχοπλάκωμα καθώς πρόκειται για αληθινή ιστορία.Αν κάποιος νιώθει χάλια μην το διαβάσει θα τον ρίξει και άλλο ψυχολογικά... Πόσα συναισθήματα μπορούν να χωρέσουν στις σελίδες ενός ημερολογίου;

ID #31697 | ημερομηνία: 2020-08-15
ΒΑΣΩ ΤΣΙΑΜΗ | 731 κριτικές

Εξαιρετικό συγκινητικό βιβλίο

Ένα βιβλίο που θα σε κάνει να συγκινηθείς γιατί περιγράφει την προσωπική ιστορία της συγγραφέως και του άνδρα της ο οποίος φεύγει από τη ζωή. Βαθιά συναισθήματα και συγκίνηση σε ένα μικρό βιβλίο διαμάντι!

ID #25398 | ημερομηνία: 2020-07-21
GEORGIA KRAVARI | 77 κριτικές

Στο Βάθος Κήπος

Μία αληθινή ιστορία για τις μεγάλες αγάπες ,που όποια κι εαν είναι η έκβαση τους ,δεν σβήνουν ποτέ από το χάρτη της καρδιάς ...ίσα ίσα ριζώνουν βαθιά μέσα και σε ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής σου! Φορτίστηκα εις διπλούν ,την πρώτη φορά ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μου ,για τον αποχωρισμό των δύο ανθρώπων και την δεύτερη φορά συνειδητοποίησα ό,τι κι εαν δυο άνθρωποι δεν είναι πια μαζί ,σημασία έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που τους έκαναν πραγματικά ευτυχισμένους ,κατα κύριο λόγο η κατανόηση και ο σεβασμός... Αφησέ το να σε πάει εκεί που θέλει ,μην το καταπιέσεις να γίνει κάτι άλλο ,ούτε να σκεφτείς ό,τι θέλει το κακό σου...ίσα ίσα ...

ID #251 | ημερομηνία: 2019-11-24
Normita Normito | 179 κριτικές

-

Θες να κλάψεις με μαύρο δάκρυ? Αυτό είναι το κατάλληλο βιβλίο. Η Επτακοιλη σε μορφή ημερολογίου καταγραφεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της για το χαμό του άνδρα της. Πανέμορφα λόγια που μιλάν στη καρδιά για ένα τόσο επώδυνο θέμα. Ενώ είναι μικρό σε μέγεθος και αριθμό λέξεων, δεν αντέχεις να το διαβάσεις, τέτοιο ψυχικό φορτίο δημιουργείται!!! Εξαιρετικό!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μορφωμένη (22)
Westover Tara
Ίκαρος

Λουλούδι της ερήμου (19)
Dirie Waris - Miller Cathleen
Ωκεανίδα

Becoming: Η δική μου ιστορία (17)
Obama Michelle
Athens Bookstore Publications

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία