Ο τελευταίος μονόκερως

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.5

Κριτικές

2

Συγγραφέας Beagle Peter S.
Εκδόσεις Anubis
ISBN 9789603063971
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #27136 | ημερομηνία: 2020-07-26
Αντιόπη Κουφού (books_harbor) | 29 κριτικές

Μαγευτικό παραμύθι

Αυτό το μαγευτικό παραμύθι καταπιάνεται με τη ζωή της τελευταίας μονόκερου του κόσμου, η οποία με τη βοήθεια μιας πολύ παράταιρης παρέας -ενός δύστροπου μάγου και μιας αγαθής υφάντρας- θα προσπαθήσει να ελευθερώσει τους υπόλοιπους μονόκερους του κόσμου. Η ιστορία αυτού του υπέροχου μυθικού πλάσματος δεν είναι τόσο απλή. Στο δρόμο της προς την αναζήτηση της αλήθειας για την εξαφάνιση των υπολοίπων η μονόκερως θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σειρά δυσκολιών, που θα την βοηθήσουν άλλοτε να βρει και άλλοτε να χάσει τον εαυτό της. Εκτός όμως από τη βαθύτερη γνώση της ίδιας και της ύπαρξής της η μονόκερως θα γνωρίσει από κοντά όλα τα ανθρώπινα πάθη από την κακία, την απληστία και την εκμετάλλευση μέχρι τη φροντίδα, την έγνοια, τον έρωτα. Μια μονόκερως από μόνη της είναι κάτι το μαγικό και φανταστικό, όμως ο συγγραφέας δεν στέκεται μονάχα εκεί. Ο κόσμος που δημιουργεί ο Beagle είναι ένα υπέροχο και φανταστικό μέρος από το οποίο ο αναγνώστης αδυνατεί να βγει, ώστε να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Η τρομερή ευφράδεια του λόγου του έχει κάνει το βιβλίο ένα από τα κλασικά πλέον έργα της λογοτεχνίας του φανταστικού.

ID #16960 | ημερομηνία: 2020-07-12
Αθηνά Λεοντιάδου | 322 κριτικές

Μοναδικά μαγικό

Ένα πολύ ωραίο και μαγευτικο βιβλίο που το λάτρεψα πραγματικά και με ταξίδεψε. Πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό! Θα αποροφυσει τον αναγνώστη και θα τον οδηγήσει σε έναν κόσμο όμορφο, παράξενο, και γεμάτο μαγεία!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (126)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (115)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (98)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (97)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία