Κάθε μέρα λίγο πιο κοντά

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

10.0

Κριτικές

2

Συγγραφέας Yalom Irvin D. - Elkin Ginny
Εκδόσεις Άγρα
ISBN 9789603259312
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #42467 | ημερομηνία: 2020-11-11
nk (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Ο Yalom σε ό,τι γράφει είναι μοναδικός. Αληθινός και δε φοβάται να παρουσιάσει με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα του θεραπευτή. Σπάει το ταμπού του παντοδύναμου θεραπευτή, του απόμακρου και αυστηρού και τοποθετείται στην ανθρώπινη σφαίρα του συναισθήματος και της ευαλωτότητας, όντας παράλληλα σε συνεχή επαφή με τις σκέψεις τις δικές του και του άλλου ώστε να κατανοήσει τη διάδραση της διάδας και τη θεραπευτική πορεία!

ID #36131 | ημερομηνία: 2020-09-09
ΒΓ | 3 κριτικές

Μια αληθινή θεραπευτική σχέση επιτυχώς παρουσιασμένη

Μια αληθινή ιστορία ψυχοθεραπείας, μια αυθεντική, όμορφη, ανθρώπινη σχέση μεταξύ θεραπευτή και θεραπεύομενης με στιγμές τρυφερής φροντίδας αλλά και συγκρούσεων, δυσκολιών και στασιμότητας πολλές φορές... Το ενδιαφέρον με αυτό το βιβλίο, όπως μαρτυρεί και ο δεύτερος τίτλος του είναι το γεγονός ότι ο αναγνώστης και η αναγνώστρια μπορούν να βιώσουν την διαδρομή της ψυχοθεραπείας τόσο αυθεντικά διαβάζοντάς την μέσα από τα γραπτά τόσο του ειδικού ψυχικής υγείας, του Δρ. Γιάλομ όσο και από αυτά της καλλιτέχνιδος, Τζίνι, της θεραπευόμενης. Άλλωστε δεν πρόκειται για μυθιστόρημα αλλά για την δημοσίευση των πραγματικών περιλήψεων των δύο προαναφερθέντων ατόμων, πρόκειται για την παρουσίαση της πραγματικής τους σχέσης. Όσοι/ες γνωρίζουν το έργο του Δρ. Γιάλομ, θα μείνουν ικανοποιημένοι/μένες από την ψυχοθεραπευτική διαδρομή που θα διανύσουν μαζί του και μαζί με την νεαρή απέναντί του. Οποίοι/ες ενδιαφέρονται για την ψυχοθεραπεία και την ψυχολογία, θα το βρουν, κατά την γνώμη μου, άκρως ενδιαφέρον. Ο γιατρός μας και η θεραπευόμενη μας καλούν στο γραφείο και μας αποκαλύπτουν ελεύθερα όλες τις σκέψεις τους.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (122)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (109)
Orwell George
Κάκτος

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (96)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Ο αλχημιστής (95)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία