Ιστορίες για καλή νύχτα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

6

Εκδόσεις Άγκυρα
ISBN 9789604225033
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 6
ID #28162 | ημερομηνία: 2020-07-29
Βουζούκας Νικόλαος | 101 κριτικές

Ιστορίες για καλή νύχτα

20 μικρές εικονογραφημένες ιστορίες, ιδανικές για τον ύπνο του παιδιού σας. Μία ιστορία κάθε βράδυ, με διάφορα θέματα και νοήματα που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και τα χαλαρώνουν για τη στιγμή της καληνύχτας!

ID #28157 | ημερομηνία: 2020-07-29
May Eve | 906 κριτικές

Εξαιρετική επιμέλεια

Αντί να ψάχνει ένας γονιός τί παραμύθι να πει στο παιδί του για να το βάλει για ύπνο, μπορεί να επιλέξει αυτό το βιβλίο με 20 ευφάνταστες ιστορίες που διεγείρουν την φαντασία.

ID #15673 | ημερομηνία: 2020-07-11
Christina Stefanopoulou | 891 κριτικές

Υπεροχο

Γλυκιές ιστορίες για καληνυχτα.Οτι πρέπει για τον ύπνο του παιδιού.

ID #13437 | ημερομηνία: 2020-07-10
Μαρία Καραπανάγου | 978 κριτικές

Βιβλίο

Ωραίο κείμενο και εικονογράφηση ! Ότι πρέπει για την στιγμή πριν τον ύπνο !

ID #11303 | ημερομηνία: 2020-07-08
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ!!! | 57 κριτικές

Υπέροχο και τρυφερο βίβλιο

Ενα βιβλίο με μικρες ιστορίες για καληνύχτα για καθε μικρο ανάγνωστη. Μαγικές εικόνες, ωραιο κείμενο που διεγείρει τη φαντασία και τη δημιουργικοτητα των μικρών παιδιών.

ID #3920 | ημερομηνία: 2020-06-12
Sonia Twinsmom | 38 κριτικές

Μαγικό βιβλίο

Μέσα από είκοσι διαδραστικές ιστορίες θα μας διδάξει έναν πιο δημιουργικό τρόπο σκέψης, θα μας βοηθήσει να διώξουμε φόβους, αγωνίες και ανασφάλειες και θα μας οδηγήσει σε έναν ήρεμο αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστο βραδινό ύπνο. Μας διδάσκει τρόπους για να αναπτύξουμε τον δεσμό μας με τα παιδιά μας διαβάζοντας τους ιστορίες, αλλά και τις τεχνικές ώστε οι ιστορίες να αφομοιωθούν καλύτερα, να πετάξει πιο μακριά η φαντασία και η δημιουργικότητα των παιδιών, να οξυνθεί η κριτική τους ικανότητα, αλλά και να έρθουν σε επαφή τόσο με τον εσωτερικό τους κόσμο όσο και με το σώμα τους, μέσω του διαλογισμού και των αναπνοών. Στο τέλος της κάθε ιστορίας υπάρχει μία λίστα με συμπεράσματα. Τα συμπεράσματα αυτά δίνουν την ερμηνεία ενός βαθύτερου νοήματος του κειμένου, τη δυνατότητα να αποτελέσει το κείμενο έναυσμα για συζήτηση, εντοπισμό και επίλυση κάποιου προβλήματος, συμβουλές για προσωπική βελτίωση. Αποτελούν όμως και μία σπουδαία αφορμή για παιχνίδι και εικαστική αξιοποίηση τους. Τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έρχονται αντιμέτωπα με φοβίες και ανασφάλειες που τα απασχολούν και μπορούν να εκφράσουν με ποικίλους τρόπους τα συναισθήματα και τα όνειρα τους. Ειλικρινά πρόκειται για ένα σπουδαίο εγχειρίδιο για τον σύγχρονο γονιό. Ένα βιβλίο που θα βελτιώσει την ποιότητα των σχέσεων του με τα παιδιά του. Θα αποζητούν και τα δύο μέρη να φτάσει η στιγμή που θα ξαπλώσουν στο κρεβάτι για την ανάγνωση της βραδινής ιστορίας, για την ονειροπόληση και την όμορφη κουβέντα.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σκάλα της αγάπης (21)
Τσορώνη - Γεωργιάδη Γιολάντα
Σαββάλας

ΔΕΠΥράζει (12)
Παπαναστασίου Φώτης
Πεδίο

Εγώ, ο απίθανος (10)
Τσορώνη - Γεωργιάδη Γιολάντα
Σαββάλας

Ο πιο χαρούμενος (9)
Τσορώνη - Γεωργιάδη Γιολάντα
Σαββάλας

Δε θέλω να βγω από το αυγό (8)
Τσορώνη - Γεωργιάδη Γιολάντα
Σαββάλας

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία