Το δικό σου πρόσωπο θα είναι το τελευταίο

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.2

Κριτικές

5

Συγγραφέας Pedro João Ricardo
Εκδόσεις Πόλις
ISBN 9789604356027
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #27212 | ημερομηνία: 2020-07-26
Τζέμα Δεσύλλα | 350 κριτικές

Υπέροχο και αδικημένο

Ένα από τα καλύτερα βιβλία της περσινής χρονιάς το οποίο δυστυχώς δεν έλαβε την αναγνωρισιμότητα που του άξιζε. Η περίοδος της δικτατορίας του Σαλαζάρ στην Πορτογαλία και η Επανάσταση των Γαρυφάλλων το 1974 παρουσιάζονται μαγευτικά μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας. Τρυφερό και αλληγορικό, σαν ποίημα.

ID #14075 | ημερομηνία: 2020-07-10
diana m. | 9 κριτικές

Η Επανάσταση των γαριφάλλων!

Το βιβλίο μας παρουσιάζει την ιστορία της Πορτογαλίας μέσα από την ματιά τριών διαφορετικών γενεών. Περιγράφεται η δικτατορία του Σαλαζάρ και η Επανάσταση των γαριφάλλων καθώς και η φρίκη του αποικιακού πολέμου καθώς ο ήρωας αναζητά την αλήθεια σε μια όμορφα εξελισσόμενη ιστορία.

ID #8770 | ημερομηνία: 2020-07-06
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1544 κριτικές

Το δικό σου πρόσωπο θα είναι το τελευταίο

Καταπληκτική αφήγηση!

ID #6412 | ημερομηνία: 2020-07-01
elpida st | 528 κριτικές

Υπέροχο!

Μια εξαιρετική αφήγηση της ιστορίας μιας οικογένειας και ταυτόχρονα μια «απεικόνιση» της κοινωνίας.

ID #59 | ημερομηνία: 2019-11-21
Γιάννης Δρούγος | 50 κριτικές

Το δικό σου πρόσωπο θα είναι το τελευταίο

Μυθιστόρημα αλληγορικό, βαθιά ποιητικό και ανθρώπινο, είναι "Το δικό σου πρόσωπο θα είναι το τελευταίο", το οποίο και καθιέρωσε τον Joao Ricardo Pedro ως μια από τις νέες σπουδαίες φωνές της πορτογαλικής λογοτεχνίας. Μια σύντομη οικογενειακή σάγκα εν καιρώ πολέμου και πολιτικού αναβρασμού. Οι ήρωες, άνθρωποι δυνατοί και ταυτόχρονα αδύναμοι, σημαδεμένοι βαθιά από την δικτατορία και την ίδια την Ιστορία. Άνθρωποι-νησίδες πάνω στον χάρτη της Πορτογαλίας. Άνθρωποι-νότες μιας φούγκας σε ένα μουσικό, ποιητικό αίνιγμα. Η μετάφραση ανήκει στην Αριάδνη Μοσχονά. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία