Εξημέρωση

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.0

Κριτικές

5

Συγγραφέας Δάμτσιος Γιώργος
ISBN 9789605071301
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #40263 | ημερομηνία: 2020-10-05
Γιώτα Σάλμα | 190 κριτικές

«Εξημέρωση» είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς Ευγενείς Άγριοι #2 του Γιώργου Δάμτσιου

«Εξημέρωση» είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς Ευγενείς Άγριοι #2 του Γιώργου Δάμτσιου (έπειτα από το “Σκοτεινό Πέπλο“) με τον ήρωα Λούκα να αναστατώνει πάλι τη Θεσσαλονίκη με τα μπλεξίματά του και αυτή τη φορά είναι μεγάλα γιατί τα βάζει με τον υπόκοσμο.

ID #29413 | ημερομηνία: 2020-08-05
Book2chance | 122 κριτικές

Συγκλονιστικό

Το Εξημέρωση είναι μια καταιγιστική αστυνομική περιπέτεια που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

ID #29003 | ημερομηνία: 2020-08-03
Μαρία Αντωνίου | 1 κριτικές

Κόλημα

Μου άρεσε επειδή ήταν πολύ γρήγορο και κράτησε την αγωνία μου/.

ID #28491 | ημερομηνία: 2020-07-30
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Συγκλονιστικό!!!

Η ιστορία ακροβατεί ανάμεσα στο αστυνομικό και την περιπέτεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έμεναν σε ένα ασφαλές μέρος απολαμβάνοντας μια πραγματικά ξεκούραστη δουλειά... Όχι όμως ο ήρωας του βιβλίου που παλεύει να αποκαλύψει την αλήθεια...

ID #2963 | ημερομηνία: 2020-06-07
Bookreviewsgr | 67 κριτικές

Αγωνιώδες και γεμάτο δράση

Ο συγγραφέας ανεβάζει τον πήχη στο δεύτερο βιβλίο της σειράς Ευγενείς Άγριοι και μας προσφέρει μια αστυνομική περιπέτεια γεμάτη ένταση. Σε αυτό το βιβλίο γνωρίζουμε πολύ καλύτερα τον Λούκα παίρνω-μονίμως-λάθος-αποφάσεις Κοντρέτι, αφού γνωρίζει πλέον ποιός είναι και ποιοί είναι οι στόχοι του. Τα γεγονότα του περσινού καλοκαιριού τον βαραίνουν ακόμα όμως προσπαθεί να τα αφήσει στο παρελθόν και να δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να εξιλεωθεί. Την προσοχή μου κατάφερε να κερδίσει ακόμα περισσότερο ο Τζόρτζ Ντόρμερ, αφού η παρουσία του είναι πολύ πιο αισθητή απ'ότι στο πρώτο βιβλίο. Είναι ένας χαρακτήρας που κρύβει πολλά μυστικά και ανυπομονώ να τα μάθω στα επόμενα βιβλία, όπως υπονόησε ο συγγραφέας στην παρουσίαση του βιβλίου του. Βρήκα τόσο τη Χόουπ όσο και την Αγγελική ικανοποιητικά σκιαγραφιμένες και παρ'όλο που ο Λούκα φαίνεται να μην κατανοεί κάποιες επιλογές τους, είναι φανερό ότι ο συγγραφέας τις κατανοεί. Αυτό που με εκνεύρισε ήταν η μόνιμη υπερβολική αντίδραση της Κατερίνας. Σίγουρα έχει λόγο ύπαρξης μέσα στο βιβλίο, και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν τόσο υπερβολικά στους χωρισμούς, ακόμα κι όταν πρόκειται για σχέσεις μόνο λίγων μηνών, αλλά, πραγματικά, το μόνο που σκεφτόμουν για αυτήν σε όλο το βιβλίο ήταν "αυτή πότε θα την πετύχει καμία σφαίρα να τελειώνουμε". Δε θα σας πω όμως αν έπιασε η ευχή μου. Η δράση είναι ακόμα πιο καθηλωτική από το πρώτο βιβλίο και η υπόθεση της Χόουπ κάνει τον αναγνώστη να πάρει την υπόθεση πιο προσωπικά. Οι μικρές προτάσεις και τα μικρά κεφάλαια συμβάλλουν στο να διαβαστεί το βιβλίο απνευστί. Η γενική αίσθηση που μου άφησε αυτό το βιβλίο σε σύγκριση με το πρώτο είναι ότι είναι πολύ πιο ρεαλιστικό και το τέλος του συμβάλλει σε αυτό. Βρήκα το κλείσιμο όλων των υποθέσεων ικανοποιητικό, πράγμα που θεωρούσα δύσκολο να συμβεί. Ακόμα κι αν για ένα από τους χαρακτήρες ευχόμουν διαφορετική κατάληξη, η επιλογή του συγγραφέα είναι ρεαλιστικότερη. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον ο συγγραφέας.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (287)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (229)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (148)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (143)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (128)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία