Έναν προς έναν

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.2

Κριτικές

5

Συγγραφέας Carter Chris
ISBN 9789605071387
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #40778 | ημερομηνία: 2020-10-07
my_bookstories | 51 κριτικές

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ !

Πρόκειται για αστυνομικό θρίλερ, με πρωταγωνιστή τον ντεντέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ. Ο Χάντερ, δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο τον στέλνει σε μια διεύθυνση στο διαδίκτυο. Εκεί, παρακολουθεί σε ζωντανή μετάδοση ένα άγνωστης ταυτότητας θύμα, ανήμπορο να αντιδράσει. Ο άγνωστος στο τηλέφωνο, αναγκάζει τον ντέντεκτιβ να πάρει μια απόφαση &έπειτα τον αναγκάζει να δει το θύμα να βασανίζεται &να δολοφονείται. Ενόσω η αστυνομία, σε συνεργασία με το FBI ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα του θύματος &του δολοφόνου, προκύπτει &δεύτερο τηλεφώνημα. Άλλο ένα θύμα. Ωστόσο, αυτή τη φορά την απόφαση για τη μοίρα του θύματος θα την πάρει το κοινό. Μιας &αυτή τη φορά ο δολοφόνος έχει μετατρέψει τη ζωντανή μετάδοση, σε ριάλιτι. Όσο διεστραμμένο μου φαινόταν αυτό το βιβλίο, άλλο τόσο δεν ήθελα να το αφήσω απο τα χέρια μου. Περιέχει πολύ βίαιες σκηνές, τις οποίες διάβαζα &ανατρίχιαζα &ταυτόχρονα επιθεωρούσα τον χώρο γύρω μου για τυχόν απειλές

ID #34394 | ημερομηνία: 2020-08-29
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1523 κριτικές

Εξαιρετικό!

Από τα αστυνομικά που σε βάζουν στην δράση από την πρώτη κιόλας σελίδα! Καταπληκτικη αφήγησή που δεν αφήνει κενά! Δεν θα θέλετε να τελειώσει!

ID #34365 | ημερομηνία: 2020-08-29
May Eve | 906 κριτικές

Πολύ καλό

Μικρά κεφάλαια που δεν κουράζουν και πλοκη που καθηλώνει τον αναγνώστη και δεν του επιτρεπει να αφήσει φο βιβλίο μέχρι αυτό να έχει τελειώσει. Απο τα πολύ καλά στο ειδος.

ID #33867 | ημερομηνία: 2020-08-27
Αθηνά Λεοντιάδου | 321 κριτικές

Ατμοσφαιρικό

Αστυνομικό θριλερ από τα λίγα που συναρπάζει τον αναγνώστη από την πρώτη σελίδα ακόμη. Δεν θα θέλετε να το αφήσετε κάτω μέχρι να το τελειώσετε. Πραγματικά ένα εξαιρετικό βιβλίο που το απόλαυσα ειλικρινά.

ID #32032 | ημερομηνία: 2020-08-17
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Εξαιρετικό!!!

Πρόκειται πραγματικά για ένα εξαιρετικό αστυνομικό θρίλερ το οποίο διαβάζεται με κομμένη την ανάσα!! Τα μικρά κεφάλαια που για μια ακόμη φορά επιλέγει ο συγγραφέας κάνουν την ένταση να χτυπήσει κοκκινο!! Η πλοκή καλπάζει και ο αναγνώστης δεν μπορεί να αφήσει το βιβλίο από τα χέρια του!!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (257)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (218)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (136)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (126)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Το κορίτσι του τρένου (113)
Hawkins Paula
Ψυχογιός

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία