Το δείπνο

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας Koch Herman
Εκδόσεις Μεταίχμιο
ISBN 9789605662639
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #50675 | ημερομηνία: 2021-04-12
Yiota | 44 κριτικές

Ευφυές

Έξυπνο, προχωρά με αργά και προσεχτικά βήματα μέσα σου, μένει να δουλεύει στο μυαλό σου. Σε αναστατώνει με αρχέγονο και απόλυτο τρόπο. Εξαιρετικά ευφυές.

ID #42190 | ημερομηνία: 2020-11-04
diam0nd | 25 κριτικές

κοινωνική ευαισθησία vs προσωπικά συμφέροντα

Εξαιρετική γραφή και κλιμακούμενη ιστορία μέσα από ένα δείπνο. Δεν περιγράφεται καμμία σκηνή εγκλήματος και θίγει αρκετά κοινωνικά ζητήματα. Πολύ έξυπνο βιβλίο. Μικρό, αλλά περιεκτικότατο.

ID #9387 | ημερομηνία: 2020-07-06
Lygeri Simeionopoulou | 236 κριτικές

Το δείπνο

Μου αρεσει πολύ να συναντώ συγγραφείς που τολμούν να θέσουν ερωτήματα που κι εμείς οι ίδιοι φοβόμαστε να θέσουμε στον εαυτό μας! Αν το δικό μας το παιδί έκανε ενα έγκλημα, τι θα κάναμε εμείς ως γονείς; Θα συνεχίζαμε να υποστηρίζουμε με πάθος την αίσθηση δικαίου που μας διακατέχει, ή θα πετούσαμε στα σκουπίδια όλα τα θεωρητικά ηθικά διδάγματα και θα προσπαθούσαμε να σώσουμε το βλαστάρι μας με κάθε τρόπο ; Ο Koch είναι εξαιρετικός σε τέτοιου είδους ηθικά διλήμματα. Και όσοι βιάζονται να τον ρίξουν στο πυρ το εξώτερο, ας κανουν αυτή την ερώτηση στον εαυτό τους κι ας κρατήσουν την απάντηση μέσα τους...

ID #8439 | ημερομηνία: 2020-07-05
SAKKATOS AKIS | 150 κριτικές

Δείπνο με εγκλημα

Ένα δείπνο πίσω από το οποίο κρύβεται ένα έγκλημα του οποίου η αιτία είναι τόσο αποτρόπαια και ωμή που σε καθηλώνει. Η αλήθεια αποκαλύπτεται αργά και βασανιστικά, τόσο πού είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου. Εξαιρετικό νουάρ που οι πρώτες του σελίδες δεν σε προιδεάζουν για το τί θα ακολουθήσει. Μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με γνωστούς ηθοποιούς, αλλά το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία