Στο πίσω κάθισμα
Συνολική βαθμολογία (1-10):
8.3
Κριτικές
4
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Κριτικές βιβλίου: 4

ID #42006 | ημερομηνία: 2020-10-27
Ολυμπιάδα | 13 κριτικές
comme ci comme ça
Είχα πολύ καιρό να διαβάσω αστυνομικό μυθιστόρημα και είχα εναποθέσει όλες μου τις προσδοκίες στο συγκεκριμένο. Ίσως επειδή μου το έχουν εκθειάσει, ίσως γιατί το παρουσιαστικό και η καλαισθησία της έκδοσης με συνεπήρε. Μέχρι και την μέση περίπου του βιβλίου ήμουν αρκετά θερμή και σκεφτόμουν να προμηθευτώ με ολόκληρη την τριλογία ώστε να περάσω όμορφες αναγνωστικές μέρες παρέα με την Γιαννάκη και τους χαρακτήρες της, όπως και να 'χει, σε τελική ανάλυση δεν με άφησε ικανοποιημένη. Αρχικά χτίζει σταθερά μια ατμόσφαιρα, μυστήριο σε ένα θέατρο της Αθήνας, ένας άνθρωπος της τέχνης φαινομενικά φιλικός αλλά όσο ξετυλίγεται το κουβάρι με τις ανομίες του βλέπουμε πόσο απέχει από τον αρχικό υπολογισμό. Ένα οικογενειακό δράμα, η κούραση της γραφειοκρατίας, ένας φορτικός δημοσιογράφος. Ακούγεται πολλά υποσχόμενο αλλά από την μέση περίπου κι έπειτα κάνει μια κοιλιά και κάπως ξεχνάει ό,τι έχει χτιστεί μέχρι εκείνο το σημείο. Το οικογενειακό δράμα ξεχνιέται, η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση, ο δε επικεφαλής, Χάρης Κόκκινος δεν ξέρει σε τι να συγκεντρωθεί. Η επίλυση του εγκλήματος και η εύρεση της δολοφόνου είναι ένα ακόμα αρνητικό καθώς θέτεται ως "άσσος στο μανίκι", διόλου ευρηματικό. Όταν συναντάμε για πρώτη φορά την χαρακτήρα, έμμεσα δημιουργείται μια υποψία για την σχέση της με το έγκλημα, αλλά ούτε λόγος για την ταυτότητά της.
ID #25349 | ημερομηνία: 2020-07-21
Βιβλιοθεραπευτηριον | 963 κριτικές
Μυστήριο
Η Ευτυχία Γιαννάκη είναι η ελληνική πρόταση στην σύγχρονη αστυνομική λογοτεχνία.Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ξένους συγγραφείς ,το αντίθετο μάλιστα.Το μυστήριο και όχι η βία είναι αυτό που υπερισχύει και κάνει το βιβλίο τόσο ενδιαφέρον

ID #12932 | ημερομηνία: 2020-07-09
Σωτηρία Μακρή | 171 κριτικές
Η Τριλογία της Αθήνας (μέρος 1ο)
Ο αστυνόμος Χάρης Κόκκινος, με την πολυτάραχη ζωή του, εξιχνιάζει τη δολοφονία γνωστού σκηνοθέτη. Μια ομάδα που ο κάθε ήρωας έχει κάτι να πει. Μια εισαγωγή στη ξεσηκωτικη Τριλογία της Αθήνας. (Βραβείο Public 2017 για το καλύτερο Ελληνικό Μυθιστόρημα)

ID #142 | ημερομηνία: 2019-11-22
Βάγια Τσαγγαδούρα | 35 κριτικές