Η ανατομία ενός σκανδάλου

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

6.5

Κριτικές

2

Συγγραφέας Vaughan Sarah
Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN 9789606054631
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #55387 | ημερομηνία: 2021-07-28
Πανος Κάκαρης | 12 κριτικές

Δικαστικό δράμα

Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να είναι αληθινή ιστορία καθώς πραγματεύεται ένα γεγονός που υπάρχει κατά πολλή στην σημερνή κοινωνία. Θα μπορούσε να έχει λιγότερες λεπτομέρειες για να μην υπήρχαν άσκοπα κομμάτια που θα σε κάνουν να βαρεθείς αλλά πάλι καλά εκεί που το έχανε το ξανάβρισκε.

ID #27688 | ημερομηνία: 2020-07-28
Magda Tou | 29 κριτικές

Ένα κοινωνικό, δικαστικό θρίλερ

Ένα κοινωνικό, δικαστικό θρίλερ θα χαρακτήριζα το βιβλίο. Ένα βιβλίο, που σου δείχνει, δυστυχώς, πως τέτοια γεγονότα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως ήταν πολύ μέτριο, μιας και βρήκα πολλά αρνητικά. Αρχικά, είχε πολλές άσκοπες περιγραφές και λεπτομέρειες για μένα, που με κούρασαν απίστευτα. Θα μπορούσε, δηλαδή, να είναι κάλλιστα 100-150 σελίδες μικρότερο. Επιπλέον, είχε υπερβολικά μεγάλες προτάσεις (μέχρι και μια ολόκληρη παράγραφος μπορεί να ήταν μια πρόταση!). Με άλλα λόγια, σε μια απλή πρόταση υπήρχαν μέσα άλλες 200 δευτερεύουσες προτάσεις, με αποτέλεσμα να "ξεχνούσες" τι διάβαζες μέχρι να φτάσεις στο τέλος της ή να μπερδεύεσαι. Άλλο μειονέκτημα θεωρώ πως ήταν οι πολλές απόψεις μισογυνισμού από όλους σχεδόν τους άντρες (και όχι μόνο) μέσα στο βιβλίο, γεγονός που με εκνεύρισε ιδιαιτέρως, με αποτέλεσμα να μην έχω όρεξη να διαβάσω σε καθημερινή βάση, μιας και τα νευράκια μου δεν ήταν και σε καλή κατάσταση. Επίσης, απογοητεύτηκα αρκετά από το τέλος του βιβλίου, δεν το βρήκα λυτρωτικό. Όσον αφορά τους χαρακτήρες, θεωρώ πως ήταν σε γενικές γραμμές καλογραμμένοι, αν και θεωρώ πως η Κειτ, ως δικηγόρος, θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σαν δικηγόρος και να αντιμετωπίσει τη δίκη πολύ καλύτερα. Βρήκα πολλά φάουλ στον τρόπο που αντιμετώπισε την όλη υπόθεση, τα οποία οφείλονται ίσως στην "κακή" έρευνα της συγγραφέως. Η ιστορία γενικώς ήταν καλή και ενδιαφέρουσα. Η γραφή της συγγραφέως μέτρια, εκτός κι αν μου έφταιξε η μετάφραση, δεν ξέρω. Αν δεν σας ενοχλούν οι πολλές άσκοπες περιγραφές και ο μισογυνισμός, θα σας το πρότεινα να το διαβάσετε. Αν όμως εκνευρίζεστε με τέτοια βιβλία, καλό θα ήταν να το αποφύγετε για να μην πάθετε και κανένα νευρικό κλονισμό!!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (134)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (121)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (102)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (100)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία