Η γυναίκα με τα άσπρα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

5

Συγγραφέας Collins William Wilkie
Εκδόσεις Ηλέκτρα
ISBN 9789606627668
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #11332 | ημερομηνία: 2020-07-08
Ηλίας Γκιζλής | 14 κριτικές

Λευκός καπνός

Αισθηματική ελεγεία με μυστήριο στο κέντρο του. Το βιβλίο του μεγάλου Κόλινς μπορεί να δείχνει τα χρονάκια του στον σύγχρονο αναγνώστη αλλά οι χαρακτήρες του είναι τόσο ζωντανοί που σε αναγκάζουν να υποκύψεις.

ID #10225 | ημερομηνία: 2020-07-08
ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | 505 κριτικές

Καλό, αλλά κουραστικό...

Με κούρασε στο τέλος...

ID #10033 | ημερομηνία: 2020-07-08
Sideris Nt | 217 κριτικές

Μέγιστη αναγνωστική απόλαυση.

"Η γυναίκα με τα ασπρά", αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ο Collins ήταν σπουδαίος συγγραφέας. Λογοτεχνικές πρωτοτυπίες, μεγάλες δόσεις μυστηρίου και ένα βιβλίο, που παρά τον όγκο του δεν θέλεις να το αφήσεις.

ID #143 | ημερομηνία: 2019-11-22
Βάγια Τσαγγαδούρα | 35 κριτικές

Η γυναίκα με τα άσπρα

Το πρώτο μυθιστόρημα αισθηματικής λογοτεχνίας μυστηρίου που κερδίζει τον αναγνώστη από τις πρώτες του σελίδες. Ξεκίνησε να κυκλοφορεί σε εβδομαδιαίο περιοδικό και οι αναγνώστες περίμεναν με αγωνία τη συνέχεια. Μια αφηγηματική ροή οπού ο κάθε ήρωας δίνει τη δική του εκδοχή στην ιστορία και σε τοποθετεί πιο βαθιά μέσα στο μυστήριο. 0 Collins σε ταξιδεύει στη Βικτωριανή εποχή δίνοντας εικόνες της αγγλικής υπαίθρου, ξετυλίγοντας το κουβάρι του μυστηρίου και του έρωτα σε κάθε σελίδα.

ID #39 | ημερομηνία: 2019-11-21
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΟΥ | 68 κριτικές

Δικαίως ακόμα στις λίστες με τα 100 καλύτερα μυθιστορήματα!

Το πρώτο μυθιστόρημα αισθηματικής λογοτεχνίας μυστηρίου, ένα ανάγνωσμα μεγάλων συγκινήσεων και κλιμακωτών εντάσεων, όπου ο έρωτας συναντάται με τη φρίκη ενός μεσαιωνικού μυθιστορήματος. Η Λόρα, η δεσποινίς Χάλκομπ, η Άννα Κάθερικ, ο Κόμης Φόσκο, ο κύριος Φέρλι και ο Ουόλτερ Χαρτράιτ είναι οι κύριοι ήρωες της ιστορίας, οι οποίοι θα αφηγούνται από τη δική τους οπτική τα όσα συνέβησαν, μόνο όταν θα συνδέονται περισσότερο με τα εκάστοτε περιστατικά! Η μυστηριώδης ‘γυναίκα με τα άσπρα’ και πλέον χαρακτηριστική φιγούρα του ογκώδους, αλλά παράλληλα ευανάγνωστου έργου, θα σας συνεπάρει στα μονοπάτια της μεσοαστικής βικτοριανής Αγγλίας και το ξεδίπλωμα της ιστορίας της καταλήγει τελικά να μας δείξει “τι μπορεί να αντέξει η υπομονή μιας γυναίκας, και τι μπορεί να καταφέρει η αποφασιστικότητα ενός άντρα”, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Κόλινς στην αρχή της αφήγησής του!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (148)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (128)
Orwell George
Κάκτος

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (107)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Ο αλχημιστής (107)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία