Το κυνήγι της αλεπούς

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

5.5

Κριτικές

4

Συγγραφέας Πανταζή Φανή
Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN 9786180107845
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #26615 | ημερομηνία: 2020-07-24
Μαρία Δουζένη | 933 κριτικές

Πολύ καλό!

΄Μια ιστορία σύγχρονη που σε κάνει να νιώθεις πόσο μπορούν οι "επόμενοι" να βασανίζονται από τους "προηγούμενους". δυο ταλαιπωρημένοι άνθρωποι με προβληματικούς και δυστυχισμένους γάμους συναντιούνται. Θα μπορέσουν να γλιτώσουν από το παρελθόν ή θα βουλιάξουν;

ID #18092 | ημερομηνία: 2020-07-13
Lygeri Simeionopoulou | 189 κριτικές

Το κυνήγι της αλεπούς

Απατημενος χωρισμένος με παιδί που θέλει να εκδικηθεί την μοιχαλιδα σύζυγό του και κατά συνέπεια όλες τις γυναίκες, συναντά απελπισμένη χωρισμένη με παιδί, με πρωην σύζυγο σχιζοφρενή... ...εντάξει, τι να πεις για αυτα τα πολυσέλιδα αρλεκιν... Ήλπιζα σε κάτι διαφορετικό.. Προσπαθω να δίνω τις ευκαιρίες μου ως αναγνώστρια σε διάφορες ελληνίδες συγγραφείς αλλά αυτές επιμένουν.. το δε τελος, ουτε στην πιο δακρυβρεχτη κομεντί.. Υπάρχει μια προσπάθεια να γίνει αναπάντεχο αλλά μάταια..

ID #7930 | ημερομηνία: 2020-07-04
Όλγα Τσελεπή | 66 κριτικές

Μερικές φορές τις μεγάλες αποφάσεις τις παίρνει για λογαριασμό μας η ίδια μας η ζωή!

Ένας απατημένος σύζυγος ! Μια νέα κοπέλα στην άλλη άκρη της πόλης ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγος της και το κοριτσάκι τους μέχρι που ανακαλύπτει ένα φρικτό μυστικό ! Τι θα συμβεί όταν ανταμώσουν αυτοί οι δυο άγνωστοι άνθρωποι;

ID #584 | ημερομηνία: 2019-12-06
Μαρία Ίσσαρη | 782 κριτικές

Το κυνήγι της αλεπούς

Μια σύγχρονη πραγματική ιστορία που μοιάζει με μυθιστορημα ,με φόντο τον Πύργο της βασίλισσας Αμαλίας.Δυο πρόσωπα που ανακαλύπτουν πως μερικές φορές τις μεγάλες αποφάσεις τις παίρνει για λογαριασμό μας η ίδια η ζωη.Ο Μανος ανακαλύπτει πως η αγαπημένη του σύζυγος τον απατά και από τη μια στιγμή στην άλλη γκρεμίζεται όλος του ο κόσμος..Μισεί όλες τις γυναίκες και σκοπός του είναι η εκδικηση! Η Δαναη ζει ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της μέχρι που ανακαλύπτει ένα φρικτό μυστικό που της έκρυβε .Χάνει οριστικά την εμπιστοσύνη προς τους άνδρες και ζει μόνο για την κόρη της.. Η μοίρα ενώνει τους δρόμους αυτών των δύο ανθρώπων και δοκιμάζει τα αισθήματα τους γεμίζοντας τις σελίδες αυτού του βιβλίου με πόνο,πίκρα και πληγές!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (166)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (142)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (127)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (66)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (54)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία