Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.1

Κριτικές

8

Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN 9786180117196
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 8
ID #41924 | ημερομηνία: 2020-10-23
Δημήτρης Κώτσος | 67 κριτικές

Υπέροχο

Στα 42 του χρόνια ο Αλέξανδρος έχει βαλτώσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ζωή του κυλάει μονότονα και χωρίς ενδιαφέρον. Ένα ατύχημα του στερεί μία βασική λειτουργία του οργανισμού του που είναι η όραση. Μετά την παραδοχή ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι αποδοχής και συνειδητοποίησης. Δίπλα του πολλά και σημαντικά πρόσωπα. Ο κύριος Σακελλαρόπουλος ασχολείτε στο βιβλίο του με τους "αφανείς ήρωες" της κοινωνίας μας που καθημερινά καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ανάγκες που για μας είναι αυτονόητο να της εκτελέσουμε όπως είναι η μετακίνηση, το διάβασμα και πολλά άλλα. Πρώτη επαφή με τον συγγραφέα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το βιβλίο του. Δημιούργησε ωραίους λογοτεχνικούς χαρακτήρες και οι περιγραφές του σε πολλά σημεία ήταν συγκινητικές και δυνατές! Επίσης ξεχωρίζω και το εξαιρετικό εξώφυλλο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έγινε η αρχή να τον γνωρίσω από ένα πολύ ωραίο βιβλίο και σύντομα θα ανακαλύψω και τα υπόλοιπα βιβλία του. Αναζητήστε το και καλή ανάγνωση.

ID #35314 | ημερομηνία: 2020-08-31
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1523 κριτικές

Εξαιρετικό!

Ένα βαθιά συγκινητικό βιβλίο που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους πιο κρυφούς σας φόβους, Ένα βιβλίο που θα σας προβληματίσει και πρέπει σίγουρα να έχετε στην βιβλιοθήκη σας!

ID #35103 | ημερομηνία: 2020-08-31
Χρυσομερη Σοφια | 942 κριτικές

Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι

Ένα ακόμα ωραίο μυθιστόρημα του Σακελλαρόπουλου όπου μέσα στις σελίδες του ανακάλύπτουμε τις ανθρώπινες αντοχές μας και την μη υγιή νοοτροπία.

ID #32101 | ημερομηνία: 2020-08-17
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Εξαιρετικό!!!

Ένα βιβλίο που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους εσωτερικούς προβληματισμούς αλλά και με τους πιο κρυφούς σας φόβους.

ID #12893 | ημερομηνία: 2020-07-09
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ | 1138 κριτικές

Εξαιρετικό

Ένα μάθημα ζωής και βαθιά συγκινητικό! Αξίζει να το διαβάσει κανείς

ID #5912 | ημερομηνία: 2020-06-29
Zen-X | 45 κριτικές

Τρυφερό

Βαθιά συγκινητικό, από τα πιο τρυφερά κι ευαίσθητα δημιουργήματά του. Πραγματικά ένα μάθημα ζωής.

ID #3927 | ημερομηνία: 2020-06-12
Αγγελική Παρπαρά | 15 κριτικές

Ένα μάθημα ζωής!

Το βιβλίο το ξεκίνησα ανήμερα Χριστούγεννα έτσι χαλαρά με τον πρωινό καφέ. Καμιά ώρα ανάγνωση πριν τις ετοιμασίες του τραπεζιού. Και το τέλειωσα το βράδυ της ίδιας μέρας. Και αν δεν ήταν τέτοια μέρα και δεν μεσολαβούσε το γιορτινό τραπέζι σίγουρα πολύ νωρίτερα! Μια συγκλονιστική ιστορία γραμμένη και δοσμένη με τέτοιο όμως τρόπο σαν να είναι κάτι τόσο απλό, καθημερινό το να χάσει κάποιος το φως του. Γιατί τελικά είναι. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και σε μια στιγμή όλα μπορούν ν αλλάξουν για όλους μας.Έχοντας χάσει τον αδελφό μου σε τροχαίο ατύχημα σκεφτόμουν όσο το διάβαζα ότι θα μπορούσε να είναι ο αδελφός μου, μακάρι να είχε ζήσει κι ας μην έβλεπε. Με εμπεριστατωμένη έρευνα για το θέμα που κάνει την ιστορία τόσο αληθινή, καθημερινή και ζωντανή, χωρίς μελοδραματισμούς και με απόλυτο ρεαλισμό για τη ζωή αυτών των ανθρώπων, για την αλλαγή στη ζωή και την ψυχολογία ενός ανθρώπου που από κει που έβλεπε ξαφνικά αντικρύζει μόνο σκοτάδι. Ενός ανθρώπου που θα μπορούσε να είμαστε εμείς. Αλλά το φως υπάρχει πάντα. Σε όλους μας. Υπάρχει και ξεκινάει από μέσα μας. Και αυτό το βιβλίο αγγίζει το φως. Όπως ο ήρωας του ο Αλέξανδρος. Και εύχομαι σε όσους το διαβάσουν, να πλησιάσουν αυτό το φως που υπάρχει μέσα μας, ιδίως μέρες που είναι. Γιατί τελικά εμείς που βλέπουμε μπορεί να ζούμε σε μεγαλύτερο σκοτάδι απ αυτούς που δεν βλέπουν. Γιατί όπως λέει και στο σημείωμα σας στο βιβλίο: «Μια φορά ένας τυφλός ρώτησε έναν σοφό: Υπάρχει, σοφέ μου, τίποτα χειρότερο από το να χάσεις το φως σου; Κι ο σοφός απάντησε; «Φυσικά υπάρχει. Να χάσεις τα όνειρα σου!» Ένα συγκλονιστικό βιβλίο που δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας!

ID #2360 | ημερομηνία: 2020-06-05
Nina | 314 κριτικές

Έντονα συγκινητικό

Δυνατή ιστορία, με ωραία μηνύματα. Διαφορετικό, ανθρώπινο με ωραία πλοκή και εναλλασσόμενα συναισθήματα. Με συγκίνησε αρκετές φορές και με χαροποίησε το ότι ο ήρωας καταφέρνει να βγει από το "σκοτάδι" του.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (147)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (133)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (125)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (62)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (53)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία